- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo #40567 üzenetére
Ami vízhűtéses, az felmelegszik, ha elég sokáig járatod...nyilván egy 4 hengeres gépnél ez gyorsabb, de ez valóban motortól is függ. Ahogy nyáron elindul a ventilátor, ha nincs elég huzat, úgy télen is (pláne, hogy a blokk körül a levegő is felmelegszik, tehát nincs ami nagy mértékben hűtse). Autónál is így van (max ott nem látod/hallod/érzed, pláne ha viszkós és nem elektromos a ventilátor). No de ennyi elég a témából.
-
Nippon
őstag
válasz
Ferdzsoo #40483 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg picit régebben kezdtem a motorozást, mint te és többet is mentem. Motoroztam ABS-es Hornet-tel, és volt nálam ABS-es 600RR, 1000RR és CB1000R is, így mondhatom, hogy kitapasztaltam a sima és a C-ABS működését is.
Neked ugye CBF-ed van? Nem bántásból mondom, de azért a CBF nem egy kategória a fent felsorolt motorokkal. A fékhatást rengeteg egyéb dolog befolyásolja, a vázgeometria, futómű, gumik, fékrendszer, stb. A lényeg, hogy előbb bíznám magam egy ABS nélküli 600RR-re mint az ABS-es CBF-re. De megkockáztatom, hogy száraz úton is kifékezlek egy sima CBF-fel. -
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #40483 üzenetére
azt tegyük hozzá, hogy ő sem mondta, hogy szar, csak azt szeretné, hogy maradjon kikapcsolható a pályázás miatt.
a hondánál ezt nem lehet megoldani, vagyis de, kihúzod a biztosítékot. de elegánsabb lenne, ha lenyomhatnád a kapcsolót hozzá a kormányon, vagy a műszerfalon valami kombóban, de kétségtelenül elegánsabb lenne, mint a biztit húzogatni.
én sem akarok a blade-ben matatni ha pályázni akarok, legyen kikapcsolható.
más kérdés hogy a pöcs honda kicsit túl lő a célon azzal, hogy a pályázásnál sem teszi lehetővé gyárilag mókányolás nélkül, mert az utcán is használod a motort.
írja bele a szervízkönyvbe az első oldalra, hogy az abs kikapcsolása mivel járhat, meg saját felelősségre, aztán ne foglalkozzon vele. abs-sel is ugyanúgy falba meg árokba rakják a motorjaikat.. -
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #40328 üzenetére
nekem a fem fekcso nagyot dobott, pedig eleg gagyi fekrendszer van az XT660R-en, a 2 dugattyus brembo mondjuk foldutra tokeletesen eleg, de a felrakom a supermoto szettet, akkor mar mas a leanyzo fekvese...
fem fekcso nagyon jo, en x-bike-ba vettem. goodridge.
szinteres betet es erezheto de ami sokkal jobban fog az sokkal jobban eszi a tarcsadat is. -
-
válasz
Ferdzsoo #40133 üzenetére
Érdekes eset, autózáskor ezek miatt is igyekszem 'átlátni' az előttem lévő autókon (feltéve hogy nincs lesötétítve az üvegezése) meg figyelni az előttem lévők féklámpáit.
(Egyúttal az is kiderül, hogy sokszor indokolatlanul fékezgetnek, 'pöcögtetik' az autósok a féket, holott motorfék, vagy gázelvétel is elég lenne... ) - Biztos olvastatok már közlekedési elemzéseket, mindenki reflexből ráfékezget, csakmert előtte is fékeztek és szépen így kialakul egyfajta dominó effektus és lassul be a forgalom, majd alakulnak ki a közlekedési dugók.. -
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #40104 üzenetére
igen, de csak hajaz.
ezt nem nagyon mertem volna igy kiadni 2011-re.
ennyire azert nem kellene sporolni. itt a kawa 750-ese, az egyetlen kozvetlen konkurencia, szerintem nem kerdes, melyik a jobb.
-
.mf
veterán
válasz
Ferdzsoo #39773 üzenetére
Kösz!
Alvaro: tisztában vagyok benne, hogy időjóslás, tehát megbízhatatlan. Csak arra voltam kíváncsi, hogy a hét közepén bejön egy erős lehűlés, és utána a hét végén vissza egy felmelegedés -- a jövő héten még marad-e ebből a felmelegedésből valamennyi, vagy még ennél a hétnél is hidegebb lesz-e. Úgy tűnik jobb idő lesz, akkor inkább jövő hétfő-kedden megyek javításra, mint ezen a héten (meg most még úgyis kicsit beteg vagyok, tehát duplán jobb, ha nem most).
Djuree: ez igazán Captain Obvious kategória, csak nem tudom, hogy errefelé mennyire ismert. De azért adok rá egy Captain Obvious Seal of Approvalt.
Fboy: egyrészt ez egy olyan általános kérdés, hogy nem lehet megválaszolni ha nem szűkíted le, másrészt nem teljesen tiszta, hogy pontosan mit is szeretnél. Kopó alkatrészek és időszakos cserék (gumi, fékbetét, olaj, lánc, stb) is beleszámítanak? Ezesetben motoronként eltérő, a szervizkönyv (idő ill. megtett km-k alapján) és a használat szabja meg ezek cseréjét. Vagy pedig az esetleges meghibásodásokra vagy kíváncsi, mint ahogy inkább tűnik? Ezt főleg nehéz megválaszolni, motorfajtánként, szériánként rendkívül eltérő.
-
.mf
veterán
válasz
Ferdzsoo #39761 üzenetére
"Frontálisan. Esélytelen túlélni..."
Ha sikerül átugrani, és nem jön mögötte semmi, akkor még talán van esély...
Djuree: "motoros legalább 200-al zúgott el mellettem"
te 100 meg ő 100?
Poénon kívül is kétlem, hogy annyival ment volna, 200-nál már eléggé erős a menetszél, de mindenesetre hülye volt, hogy nem lassított.Tayrol: "de en egy igazira gondoltam."
A budaörsi úton, a Dayka Gábor utcai felüljáró mellett van egy használtautó-kereskedés, ahol van egy ránézésre BRDM-2 (kétéltű páncélozott személyszállító), már gondolkoztam rajta, hogy poénból megkérdezem, hogy "mennyi az a fekete-fehér ott hátul?"
-
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #39764 üzenetére
Persze, tudom en ezt
Szerintem azert van mert sok szebbnel szebb kepet nezegettem rola, ez meg jol meglepettBenne van az is h hetvegen voltam Debrecenben baratnomnel, kollegam R1-evel, kb 1000-1500km-t tettem a gepbe de olyan kisertest erzek rajta mindig h csak na, altalaban ellent tudok neki allni, kiveve amikor nem....45perc alatt megvolt a gyongyos-debrecen autopalyan
.....igaz, forgalom szinte elhanyagolhato volt csak. Hazafele tegnap szakado esoben mar mas volt a leanyzo fekvese
Tegnap dontottem ugy h amig nem no be kicsit jobban a fejem lagya addig marad nekem az XT660, max veszek melle szigoruan csak palyahasznalatra valami SM gepet.
-
válasz
Ferdzsoo #39719 üzenetére
Ne viccelj, fújkáld meg féktisztítóval vagy kontaktisztítóval, vagy wd40-el, vagy ha az sincs injekcióstűbe benzint és azzal ezeket a csatlakozókat - ha van húzd szét őket, fújkáld meg, majd dugd össze. - azt legalábbis ami a lábtámasznál van, az üres lehet a blokkon belül van.
elsőkörben, próbáld ki és ha nem jó aztán fordulj szerelőhöz.. -
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #39672 üzenetére
mivel smart meg bmw, tuti vaskosan fog a toll, főleg hogy az a szaros szifon is kell hozzá (utóbbihoz), hát az mekkora gáz már.
inkább az a kis 125-ös honda egyhengeres fél gurigáért vagy mennyiért..
amúgy tetszik, a smartos jobban mint a bmw-s. elfogadnám postára rohangáláshoz. más kérdés, hogy a posta elől is megdurrantanák fél perc alatt mo-n... -
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #39567 üzenetére
ezért kell a gokart pályákon tanulni és gyakorolni. mert sehol sem vagytok határ közelében, miközben utcán is már para van egy szűkebb kanyarnál.
nem fog fals önbizalmat adni, ugyanakkor jóval biztosabban mersz motorozni utcán, nem magad elé bámulsz és parázol szituknál, hanem magával a közlekedéssel tudsz foglalkozni, nyugodtabban motorozol, jobban felkészültebben. -
emre
veterán
válasz
Ferdzsoo #39528 üzenetére
Vezetéstechnikai tréning szerintem Szombathelyen idén ez lesz az utolsó.
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #39516 üzenetére
lehet hogy én vagyok túl maximalista, de nagy bajnak tartom ha itt ilyeneken megy már a filózás, hogy hova jobb kicsúszni és hogy ezért és hogy és melyik kanyart mekkora sebességgel veszem. közúton.
mész, fék, leszúrod, tekintet a helyén és bedöntöd, aztán gáz.
nagyon nincsen az szvsz rendjén, hogy akkor most ezt lassabban veszem, azt meg gyorsabban, mert.. közúton minden kanyart saját sávban, megfelelő biztonsággal kell bevenni és fel sem merülhet annak a lehetősége, hogy netán kicsúszol.
nincsen menet közben elemezgetés, mint a terminator éjjel vezet a sötétben, te motorozol közúton a lehető legnagyobb biztonsággal. -
emre
veterán
válasz
Ferdzsoo #39507 üzenetére
Azért kérdezem mert én is így vagyok ezzel
De eddig azt hittem csak én vagyok rosszul összerakva.
Különben ha jól emlékszek nekem is a balos megy nehezebben, de fingom sincs mitől lehet.mod:
Melyikőtök balkezes?
Én az vagyok, de egy csomó dologban használom a jobb kezemet is.TayRol
Ez igaz, de nem értem miért van köze a beszarásjelző felvillanásához? -
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo #39406 üzenetére
Azért marhára nem mindegy, hogy 30 fokban indítod be pár percre vagy pl. 5 fokban, jóvan nagyobb páratartalom mellett. Ha van 20 fok a garázsban, akkor ok, indítsd, de előbb nem volt szó 18-20 fokról. Nálunk 7-10 fok szokott lenni a garázsban, ha kint nagyon-nagyon hideg van. Ja és senki sem idegesít, én speciel ezeket olvastam, de azt csinálsz amit akarsz, senki sem kényszerít.
-
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo #39398 üzenetére
De igen, ki fogod tudni motorozni, viszont vannak olyan anyagok az üzemanyagban, amik az állás közben kiválnak belőle és a tank anyagának is jót tesz, ha van benne. Nézz meg bármilyen robbanómotoros gép használati útmutatóját. Ha nem használod fel 30 napon belül a benzint, akkor kell bele stabilizátor. Nem hinném, hogy ezen a minimális kiadáson kéne spórolni.
-
alvaro
senior tag
válasz
Ferdzsoo #39400 üzenetére
Felénk meg pont azt mondják, hogy haggyuk békibe, mert a rövid járatás után kicsapódó kondenzvíz csak rosszabbat tesz, mintha nem piszkálnánk. Ennek megfelelően a tavaly januári költözéskor inkább eltoltam őket a szomszéd utcába - 400 méterért nem indítom be, nem akarok belőlük bohócot csinálni... egy motornak is lehet büszkesége
-
zsoltee10
addikt
válasz
Ferdzsoo #39371 üzenetére
Igen, az-az. Jöttek-mentek autósok, meg is álltak, és megkérdezték, hogy jól vagyunk-e, hívjanak-e mentőt, stb.
Integra, Taylor:
Kata jól viseli, örül, hogy megúsztuk, nem esett kétségbe, hálistennek. Azt mondogatja, hogy eddig nem jutott eszébe az, hogy csak úgy is el lehet esni. Valahogy az volt benne eddig, hogy csak az esik el, aki nem normálisan közlekedik. Nem emlékszik semmire, csak arra, hogy érezte, valami nem stimmel a motor mozgásával. A következő kép az, hogy a szembe jövő autókat nézi, és gondolkodik, hogy esett-e baja.Taylor: Most vettem egy vastagabb kabátot. Nem a márkát néztem, hanem az anyagot. Nadrágból is egy kétszer drágább darabot vettem, mint tegnap. Érzetre is sokkal komolyabb, vastagabb anyagból van. Azért a kabátod megmentette az irhámat.
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #39189 üzenetére
Ha nincs kulcsod is marha egyszerű dolgod van,mielőtt meglazítod az anyát alkoholos filccel megjelölöd a villát és az anyát is egy csíkba ugyanazon a ponton,és amikor húzod vissza tudni fogod hogy addig a pontig kell csak húznod.Ennyire egyszerű és akkor nyomatékkulcs sem kell,igaz nekem is van de még nem használtam,ez a megoldás is jó.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #39174 üzenetére
Azért ez pont olyan, mint ahogy engem egy hete megvágtak kint, mert hangos volt a kipufogóm.
Hiába mondtam, h én így vettem, és ez a gyári, pofán röhögött.
...tudod Te is, h még több száz km alatt sem lehet úgy besározni a rendszámot, h totál ne látszódjon semmi. Addig meg úgyis meg kellett, h álljál, és akkor jön a blabla, h minden elindulás előtt ellenőrizzük a világítást, indexet, kormányt, láncfeszességet, stb-t, volt rá alkalmad, h gyorsan letöröljed azt is.
Nehéz lenne kimagyarázni, na. -
yodamastah
őstag
válasz
Ferdzsoo #39162 üzenetére
Addig nincs gond amig az ember tulhuzogatja a nem olyan fontos helyeken a csavarokat. De mondjuk az olaj leereszto csavart vagy a gyertyakat ha tulhuzod abbol draga moka is lehet. Biztos sok jo szerelo van aki pontosan huzogat kezzel, de nekem ezugyben csak rossz tpasztalatom van. Tobb csavart is cserelnem kellett mar mer a hulye szerelo tulhzta, valamint olaj leereszto tulhuzas miatt olajteknot is csereltem mar a 750en.
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #39150 üzenetére
milyen kerékanyát? autóét vagy motorét? mert előbbire az kevésnek tűnik, 120 az átlag rá.
van egy nagy batárom vagy 2xx-ig állítható, homasitás cucc 5ezer volt talán, de autóanyához jó, máshoz kevésbéezért is kell egy precíz kis nyomatékkulcs is, a szervízkönyvben mindenhol megvan adva pontosan, hogy mit mennyivel kell húzni, még a műanyagoknál is.
-
emre
veterán
válasz
Ferdzsoo #39144 üzenetére
itt is nézelődhetsz
Nem rossz szerszámok, elérhető áron.
Napközben tudok segíteni, mert itt nincs túl sok info.mod: áfa nélkül nem megy
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest