- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
Gaboman
üzenetére
A motorhang/kipufogo temat en sem ertem, nagyobb temponal(ertsd: 90 felett) mar nem is hallom. A szel zaja pedig csak azert zavar, mert tartos hallaskarosodast okozhat. Kicsit olvass utana a temanak, tobb motoros oldalon is veseztek mar. Es nem pedig azert, mert nyavalygok, vagy mert papirbol vagyok.
Djuree (PH! kedvence): kicsit el vagy tevedve te is, 130nal mar komoly szelzaj van, foleg egy magas embernek egy kis fazer-en. Az mas kerdes, ha tenyleg rossz mar a hallasod, de sztem azert nezesd meg mielott tovabb rontod.
A szitu amit leirtal, az meg eleg extrem, vagy inkabb fogalmazzunk ugy hogy nonsence.
Kicsit gondold at. Kozben fordits figyelmet a kovetkezo dolgokra: mikor eloz kocsi nagymotort; mikor hallod te ezt meg idoben; ill. tukor; hatranezes.
Amirol te beszelsz az inkabb gyalogos, biciklis problema.
Aktív témák
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest