Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
zene hallgatás necces szerintem is, ebben teljesen egyet értünk, nem figyelsz úgy és az egyensúlyozásod is befolyásolhatja.
ami miatt viszont azt hiszem, hogy a legjobb megoldás: a gps és az utasoddal vagy a motoros haverral való menet közbeni pontos és tiszta kommunikáció.
letekertem jó pár km-t már gps-t használva igy kipróbáltam a fapados variációt, ami úgy néz ki, hogy tanktáskában a gps szivargyújtóra dugva, abba meg a sennheiser agybadugós fülhallgatóm. mivel motorozol, ezért a kijelzőt nem igazán szabad nézned, nem biztonságos, a hangra kell hagyatkoznod elsődlegesen. igen ám, de madzagos az egész és iszonyú macerás. de tényleg. elkezdesz öltözni, felhúzod a csukjád, majd a sisakod, eszedbe jut, hogy a buzi fülest nem dugtad be... akkor vissza az egész. bedugod, csukja, igazgatod a nyakadban a kábelt, sisak, kicsúszik e a füledből közben a fülhallgató vagy sem.. ááááááááá, merő agyrém, aztán ráülsz a motorra, keresed a kábel csatlakozóját és próbálod bedugni a gps-be a tanktáskában.. köszi, ebből másfél év után többet nem kérek, rettenetes, nem ajánlom senkinek, tényleg nem biztonságos dolog.
a másik tapasztalat amit fontosnak tartok, hogy az ilyen agybadugós fülesek másképp "szűrik" a zajt, mint a profi füldugók. jobban tompitanak, kevésbé eresztik át a fontos hangokat, ez valahol érthető is, hiszen kompletten ledugózzák az ember fülét. az intercom nem közvetlen nyomatja a füledbe a hangot, hanem a hangszórókból, ezért a többi zaj ami fontos, szintén be tud közvetlenül a füledbe jutni, mert a profi füldugók üregesek. ezen túl kényelmes, a használati praktikuma elvitathatatlan, tudja az összes bluetooth kommunikációs protokolt, gps-re, mobiltelefonra, sztereo hangátvitelre, illetve visszafelé egyszerűbb tipusokkal is kompatibilis. bár van egy sanda gyanúm, hogy más márkák cuccaival már nem. ezen túl nem lóg kábel sehol a gps felé, nem okoz hirtelen mozdulatot, ami netán balesethez vezetne, mert beleakadsz vagy megzavar vezetés közben. nekem sokszor csúszott szét 220-240 környékén a gps meg a fülhallgató kábel az autópályán, baromi idegesitő és rendkivül baleset veszélyes, mert akarva akaratlanul nekillálsz piszkálni meg "megjavitani" és máris nem az útra figyelsz.. akkor már inkább azt javaslom, hogy a kormányra ha tudjátok rögzitsétek a navit és úgy használjátok hang nélkül, nagyon lelassitva vagy megállva. próbáltam úgy is a navit használni, hogy bedugtam és az övtáskámba tettem, de akkor meg hiányzott a képre pislantás sokszor, mert ugye a navi térkép se tökéletes, főleg nem a hozzá tartozó hangnavigáció, aztán mutat valamit és tök mást mond be... és hányszor előfordul az ilyen..
ha sokat használtok gps-t, vagy utas és beszéd hiányzik, akkor komolyan megfontolandó befektetés lehet. aztán ha kupakot cserélsz, kikapod és berakod az újba.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Exkluzív órák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Robotporszívók
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- L14 Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 250 Radeon 780M 16GB DDR5 512GB NVMe IR kam gar
- HP EliteBook 830 G10 13.3 FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest