- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
szucs.krisz #58865 üzenetére
Azt honnan lehet sejteni, hogy yettel nem fog pl. Bestfteet-et is fingatni?
-
szucs.krisz
tag
válasz
eric.cartman #58856 üzenetére
Igen, jól tudod! Nálunk a BestFleet-nél sincs ilyen megoldás. Habár a Telekommal is szerződésben vagyunk, ott az árszint nem lenne megfelelő sajnos. ( Egyébként jelenleg mindhárom szolgáltató a portfóliónkban van )
-
tome0001
senior tag
Az auchan flottába vitt már be valaki hűségidőn kívüli KÜF-os számot? Lehetséges egyátalán?
-
4Grider
nagyúr
válasz
eric.cartman #58859 üzenetére
Senki nem tudja előre, hogy amikor bedől egy flotta, a flottakezelő cég azt mennyire lesz hajlandó finanszírozni.
-
martonl
senior tag
válasz
Multiflotta esetleg. Alapvetően céges, de állítólag lehet tárgyalni velük.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Nagyon kevés olyan, százezrek - és így a te számodra is - elérhető Telekomos flotta létezik, ahol a neveden maradnak a hívószámaid. A leggyakrabban a horgász (Mohosz horgászkártyához igényelhető) flottát emlegetik itt.
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
2 előfizetéssel (3 multisim-mel) keresnék flottás megoldást - mivel mindkettő előfizetés a telefonokon felül apple watch cellular-t is használ jelenleg így ahogy tudom emiaitt csak a Telekom játszik, mert sem a Yettel, sem a Voda nem támogatja az apple óráit eSIM-el.
Jól tudom? -
gabor9991
őstag
Nem megtartó volt, hanem [csalogató] és itt olvastam nem a Vodafone topikban
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #58846 üzenetére
Jó, azt gondolsz amit bírsz.
-
gabor9991
őstag
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #58843 üzenetére
Nemtom, férj melóhely, feleség melóhely, sógor huszonegyedik előfizetésébe, mittomén... Megoldás lesz.
-
SztiviVander
addikt
Es hova megy a sok tudatos? Masik kettonel annyira olcsok a publikus csomagok? Hat nem. Flottaval meg valoszinuleg azoknal se kell sokaig tervezni es ezzel nyilvan a yeti pontosan tisztaban is van. Ez a ki hova megy tudatossagbol dolog meg az elmult cirka harminc evben sem zavarta amugy soha egyiket se, semmifele dontesuknel, aremelesnel vagy csomag kivezetesnel. Mind ugy vannak ezzel (legalabbis a sosevolt verseny ezt mutatja) hogy aki elmegy ahelyett majd a masik kettotol meg jonnek hozza az ott elegedetlenek es az elofizetoszam nagyjabol igy alig valtozik. Akkor meg miert is erdekelne partizezer tudatos elofizeto?
-
sifarr
senior tag
válasz
MADcat #58833 üzenetére
Kérdés miért? Más miért nem piszkál?
A csehek tőkét vontak ki a Yetiből (részben eladták). A vételárat pedig meghatározza az előfizetők száma is. Felfuttatták a becsalogatós flottákat, elég jelentős számra. Ugye egydül a KÜF flottában cca. 40 ezren vagyunk/voltunk, és vannak még hasonló flották. Viszont ezek a nagyon kedvező tarifájú flották rontják a nyereségességet.
Az arabok jöttek, meglátták az utolsó profit összegét, és többet igényelnek. Tehát a Yetinek lépni kell.
Ennek része a ráfizatéses flották leépítése, ügyfelek átterelése akár rosszabb (pl. Auchan és hasonlók), de nyílt flottákba. Persze, fontpos a bevétel. De ha a nagyobb bevétel kisebb profittal jár, az már nem túl vonzó. -
trec12
addikt
válasz
SztiviVander #58836 üzenetére
Az egekbe tolták az árakat az évek alatt és még a visszatekintő áremelés is "jár nekik" de lehet ez is kevés....
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #58836 üzenetére
Szerintem, ha az összes ilyen toborzós "flottától" meg akar szabadulni, akkor az igen nagy öntökönlövés lesz. A flottázók döntő többsége tudatos, tuti keres/nek/ek más lehetőséget.
-
-
-
-
tamikomac
aktív tag
válasz
Dr Bubo #58826 üzenetére
Ez minden vállalkozásnál így lesz? Bestfleet, flottatelefon (itt már írták is, hogy nekik ez év végéig van szerződésük), stb..., vannak egy páran.
Lejár a Yettellel a szerződés, és nem lesz meghosszabbítva. Cégkivonatban látható, hogy mennyi fős a vállalkozás, maximum annyi előfizetés lehet a nevük alatt, és vége a toborzásnak.
A Netfone-ba írta MadMancs, hogy kár is kepeszteni, ősszel lejár a türelmi idő, hatályba lép a rendelet és úgyis vége. -
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
NETegyesületről tud valaki valamit? Lassan ideje lenne mobilflottát-élesítenem, de lassan egy hónapja nem sikerül elérnem őket. Rég óta tag vagyok, eddig rendben zajlott minden, de most pénz befizetve és nem jön válasz :/
Hátha van itt valaki, aki tud valamit! -
tome0001
senior tag
"Egy Bizalomkártyás vásárló legfeljebb 5 db előfizetést vehet igénybe. Az 5 db előfizetésből maximum 1 db lehet meglévő Yettel havidíjas vagy feltöltőkártyás előfizetés, a többinek új előfizetésnek kell lennie. A számhordozás új előfizetésnek minősül."
Az én értelmezésemben akkor személyenként egy szám lehet Yettel előfizetéses (kérdés hogy flottás lehet-e a szám vagy csak public csomagos előfizetés)
-
snooze
veterán
válasz
freelancer68 #58818 üzenetére
köszönöm!
-
Fifi
őstag
válasz
tome0001 #58811 üzenetére
Fogalmam sincs. Több eőfizetéssel (hang+adat+adatmegosztó) a KÜF-ös csomagokat használom, csak ránéztem erre az Auchan flottára, ha váltani kellene ...
Szerk:
Aki lusta a Auchan oldalán regisztrálni, annak árak a Yettel oldalán flottakóddal (AUC500).
További adat és SMS opciók az "Ezt választom" gomb után érhetőek el. -
z67
őstag
-
Fifi
őstag
-
adika4444
addikt
válasz
4Grider #58792 üzenetére
Korlátlan, ami 1 TB és felette 10000 forint... Értem én, hogy az ISP-nek élnie kell valamiből, ennyi 5G fejlesztés sem két fillér, de az unlimitednél pont azt szerettem, hogy nem kellett figyelni a forgalmat. Sose léptem át a TB-ot, de így is, ha figyelgetni kell, már közel sem olyan vonzó. A havi néha 1--2 GB-ommal szerintem elég sok potyapénz marad a szolgáltatónál. A TB feletti számlázással sem lenne gond, ha kissé humánusabb lenne, akár, ha ismétlődő jelleg, de gyakorlatilag egyszeri megszaladást büntetnek, az nem túl vonzó. Bár ott van, hogy jogosultak 10k kiszámlázására, nekem ez azt sugallja, hogy van az a pénz (ügyfélszám), aminél esetleg eltekintenek ettől.
Más, de kapcsolódik: továbbszámlázós flottától van korlátlan adatkártyám, 6500 forintért. Jelenleg nincs rá szükségem, de simán lehet hónapok múlva. Mivel járok vajon jobban, ha addig megtartom és esetleg bennemaradok ebben a csomagban, vagy ha lejár a keretszerződés, úgy is átkényszerítenek mindenkit a továbbszámlázós flottában?
-
Baltazár123
őstag
Már ott vagyok, ahogy írtam, van 2 feltöltő kártyám --- a kérdés persze, hogy mi a legjobb ár/érték arányú csomag az ember élethelyzeteiben. A küf esetében elég volt 1 telefon és fel vagy le csökkentették a havi keretet a következő hónaptól. Remélem lesz hasonló náluk, mert akkor az egy jó pont az én esetemben, de más paramétereket is figyelembe veszek.
simpley: vásárolni is kell meghatározott összegért valamelyik üzletükben, de amikor megállapították az értékhatárt még nem volt ilyen infláció. Manapság elég könnyű (sajnos) ennyiért vásárolni náluk.
-
Sdi
addikt
válasz
simpley #58801 üzenetére
Hát régebben volt némi feltétele a dolognak.
Ha jársz oda rendszeresen vásárolni, akkor ez nem probléma.
-
simpley
őstag
Üdv,
jól látom, hogy az Auchan yetis flottának már a Bizalomkártyán kívül nincs más szabály, aminek meg kellene felelni? Hol lehet ezt az igazolást letölteni az igényléshez? A kártya tulajnak be kell menni Auchanba, és kikérni?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest