- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gabor9991 #62379 üzenetére
Köszi gabor9991, joci86!
zzola azért fontos a SIM csere, mert én azért nem váltottam flottát (pedig azt mondták akkor, hogy tarifadatacsomag keretében cserélhetek 5GB-ot 50GB-ra
), mert 22-én számlazáráskor, külföldön van a fiam, nekem azt mondták SIM csere kell, nehogy valami SIM probléma legyen. Illetve azért fontos, hogy működjön a Hívásértesítés, mert neki fontos, hogy tudjon róla ha keresték.
joci86 szerencsére végre egy lelkiismeretes ügyintézőt fogtál ki. Egyébként te már ITS-re váltottál? Nekem 3x azt mondták, csak akkor adhatnak felvilágosítást, ha azt adott flottás számról hívják őket. Én a flottás oldalon érdeklődtem, dicséretes módon nem 30 napon belül, hanem 3 órán belül visszahívtak. Igazi, pörgős, tájékozott ügyfeles hívott vissza, talán 2-3x beszéltem idáig ilyennel. Igaz azt mondta, hogy még nem hallott az ITS-ről, pedig 7 éve van ott. Beírt a belső chatükre, hogy valaki kolléga tud-e róluk, amíg beszéltünk, addig nem jött válasz. Azt mondta úgy tudja megnézni, hogy mi lehet csinálni, ha áttesz az ITS-re, de azt már nem lehet visszacsinálni. Sajnos a háttércsoport nem jutott se neki, se nekem eszembe. Már régebben is hallottam róluk. Egyébként kik ők, az igazi szakemberek? Szinte biztos vagyok benne, hogy ez a Hívásátirányítás tiltás valami "adminisztrációs hiba", de inkább figyelmetlenség az újrakötés miatt.
-
-
zzola
titán
válasz
gabor9991 #62103 üzenetére
Nekem Yetteles ügyintéző azt mondta a héten, nagy valószínűséggel az ebből nyerészkedő flottákat "zárják" be, mint pl. a KÜF, ezt hozta fel példaként.
Nem tudom, ebből mi igaz, mindenki döntse el maga...Visszatérve az IT Services-hez, míg a KÜF-ös csomagnál flotta előfizetést írt a fiókomban, most egyedi előfizetést ír.
Ja, a hívásértesítő pedig nem működik, az nem fért bele az árba. -
-
vegyszer
addikt
válasz
gabor9991 #59736 üzenetére
Egy olyan árstop, mint a benzin esetén volt, az kifejezetten tetszeni. 10€ ellnében korláltaln (na jó, max 10 óra is elég) beszéd, és korlátlan (ok, legyen csak 30GB) net.
Ami veszteség keletkezik, a benzinkutak mintájára vigye el a szolgáltató az extraprofitjából. És hirdessük óriási táblan, mi megvédtük a kapzsi martalóc multiktól a népet. Azt meg nemes egyszerűséggel felejtsük el, hogy a kapzsi martalóc multiknál itthon javában hazai emberek dolgoznak, akiken a költségcsőkkentő ostor csapódni fog. -
SztiviVander
addikt
-
dethroner
veterán
-
lasz10
junior tag
válasz
gabor9991 #57759 üzenetére
Ilyen olcsó előfizetést még talán kis nadrágszíjhúzással ki tudnának fizetni, inkább az lehet a nagyobb baj, hogy naponta, ahogy mennek hazafelé a Kärntnertsrassén, kirabolják őket a migráncsok, elveszik a telefonjukat, miután megerőszakolták és megölték őket. Nem véletlenül akarnak mind Magyarországra települni, és elvenni a magyarok munkáját....
-
-
-
imis
senior tag
válasz
gabor9991 #56187 üzenetére
Felhívtam a Yettelt, azt mondták valami gond van, menjek be az ügyfélszolgálatra, mert csak ott tudják megoldani a problémát, de nem mondták, hogy mi a probléma. Bementem 2x, azt mondták nem létező szám, várjak néhány napot, míg visszaér a szerződés és elmondták, hogy rossz ötlet volt online szerződni. Ha két nap múlva nem történik semmi, akkor újra keressem őket. Magyarul nem él még a szerződésem, ráadásul 2 simet kaptam, de csak egy szerződést küldtek ki. Abban van egyébként a mai időablak. Egyébként december 14 -én kötöttem az online szerződést. Szóval most várhatok, bár azt mondták, ha esteleg nem működik a telefonom, akkor cseréljem ki a simet. Megjegyzem a posta értesítése után félórával már átvettem a simeket. Yettel appba sem tudom regisztrálni a számokat. Ügyfélszolgálaton sem látják sem az új, ideiglenes ,sem a jelenlegi számokat.
-
-
Mostvid
újonc
válasz
gabor9991 #54594 üzenetére
Mert mindenki azzal jön, hogy "hülye vagy hogy ennyit kifizetsz". Ezt a mentalitást soha nem értettem, mások sokkal többet költenek felesleges dolgokra, de azzal nincs semmi gond. Ha most leírom, hogy havi 19.000 Ft nekem nem tétel, akkor meg azzal fognak jönni hogy flexelek. Amúgy meg örülök, hogy többek között én is hozzájárulhatok a te 5G lehetőségedhez.
-
Mostvid
újonc
válasz
gabor9991 #54592 üzenetére
Most miért gond ha valaki többet fizet mint te, ebben neked mi fáj? Tipikus magyar mentalitás. De hogy megnyugodj, leírom hogy én az sms-t úgy használom mintha chatelnék, plusz küldenem kell ügyfeleknek is. 1000 db sms 22.000 Ft lenne a flottában + 8.000 előfizetési díj, az már 30.000, a Prime Max meg 19.000. Kielégítő volt a válaszom?
-
mucsgyver70
aktív tag
-
petir
senior tag
válasz
gabor9991 #53000 üzenetére
Család több tagját akarom most behozni illetve vodatol atjönnénk . Mi már régóta KÜF-ösök vagyunk BUMM-ba.. viszont a szülőknek nem kell korlátlan csomag bőven jó a 275 perces kis nettel. Akkor azt mondod lesz bajunk ezzel a flottán belüli hivással? Lehet számlázni fog a rendszer ?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gabor9991 #53000 üzenetére
Én ugyanígy vagyok az egyik barátommal, már egy éve (anno érdeklődtem is ezzel kapcsolatban a topikban). Neki korlátlan hívásos csomagja van, így nem érdekli ez a rész, én meg egyszerűen nem foglalkozom azzal, hogy számlázva vannak az irányába induló hívásaim
Szerintem a Yettel fiókban ügyködő ütött félre valamit, mikor bekerült barátom a flottába (egy később csatlakozott másik ismerősömnél pl. valóban flottán belüli hívásként működik a felé irányuló beszélgetésünk, tehát nem az én előfizetésemnél van a gubanc)
-
Cyborg
őstag
válasz
gabor9991 #50353 üzenetére
Sajnos nem elég, viszont több a semminél. Van appom, de nem találtam még benne ilyen opciót, csak extra adat vásárlásra van lehetőségem.
Az app pl nem mutatja a lebeszélhető perceket sem, ahhoz fel kell mennem a weboldalra, és ott látom, hogy már lebeszéltem a 200percet. Persze extra percek ott se tudok vásárolni.Tudnál segíteni, hol találom ezt az appban?
-
RoyalAirForc
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest