- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
-
-
gabor9991
addikt
válasz
4Grider #63324 üzenetére
Igen ott fogalmaztm pontatlanul hogy hálózaton belülit írtam, abban a csomagban emit használok szerencsére már nincs ilyen megkülönböztetés, minden magyar szám ugyanazzal a díjjal számlázódik.
Nem ismerem pontosan hogyan fogalmazott a jogalkotó, konkrétan nekem van X lebeszéhatő egységem havonta, ezt magyarországi hálózatot használva a magyarországi nem emelt díjas számok hívására használhatom, viszont roaming közben az összes eu szám hívhatóvá válik az X lebeszélhető egység terhére.
Deszerintem pontosan tudod mit akarok írni, ha jól emlékszem te is jársz elég sűrűn horvátországba. -
gabor9991
addikt
válasz
SztiviVander #63321 üzenetére
Ez a magyar előfizetésekkel is így van.
Nyaraláskor hívtam a horvát szállásadó horvát számát, magyarországról magyar hálózatról ez nemzetközi hívás, de ha átlépek bármelyik EU-s nem magyar hálózatra akkor már simán EU-n belüli hívás lesz.
Erről a magyar számról a horvát számot hívtam horvát hálózatról, ekkor már a sima egyenleg terhére mint bármelyik magyar számot itthonról.
Roaming közben az összes EU-szám hálózaton belülivé válik ennyi a lényeg. -
gabor9991
addikt
válasz
simpley #62324 üzenetére
Pár napja tettem be egy képet a flottás előfizetés oldaláról ahol az olvasható hogy minden flottás előfizető behozhat még 5 embert
Tegnap hívott egy értékesítő mert már 2 éve lejárt a hűségidő és rám akarta sózni az új flottás csomagok egyikét és ez is az érvek között volt hogy így be tudom hozni ebbe a csoportba a család összes előfizetését.
Na ebből én most még nem azt a következtetést vontam volna le hogy a Vodafone beszántja a flottákat, ha mégis megteszik akkor azzal tényleg- tudőn lövik ™- magukat és irány a yettel vagy az 5€ havidíjas osztrák eSIM -
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610 #62098 üzenetére
Soha nem lett semmilyen forrással ez alátámasztva így én is kételkedtem kicsit abban hogy ez tényleg így lesz de most már kezdem azt gondolni hogy lehet nem volt 100% biztos az az infó amit akkor leírtak
Lauda:
Szerintem a publikus árakat nézve nem annyira rosszak , vannak jobbak de ezek se rosszak. -
gabor9991
addikt
Volt itt szó korábban arról hogy egy jogszabályváltozással meg lesznek szüntetve a flották.
Nem tudom hogy ezzel kapcsolatban mi az igazság de a megújult Vodafone flottákba már ajánlással is be lehet kerülni nem kell flottaigazolás.Szerintem ez nem annak az előjele hogy mostanában meg fognak ezek szűnni
[kép]
[kép] -
gabor9991
addikt
Egyébként most nem ígértek semmilyen péntekre semmit, azt még a múltban tették talán a szintén nélkülözhetetlen vowifi vagy valami hasonló kapcsán és most ezt a péntekezést kezdte el valaki újra, amit olvasva már kicsit elkezdett rángatózni a bal szemhéjam, de látod egy szép kérésre is rögtön személyeskedő kritikát kaptam.
-
gabor9991
addikt
Ezzel kapcsolatban már én is írtam egyszer mert ez szerintem is a szerződés egyoldalú és számomra hátrányos módosítása, de hasonló javaslatot kaptam csak mint amit most te, nyilván nem fogok venni havi +4800-ért +10GB adatot még 22 hónapig a 3800-as havidíjra
Én emailben kértem hogy számolják ki a fizetendő kötbér összegét, ha az meglesz még válaszban megírom nekik hogy ez így szerintem ahogy írtam is a szerződés egyoldalú és számomra hátrányos módosítása volt és majd az arra kapott válasz és a fizetendő kötbér összegének ismeretében eldöntöm hogy hogyan tovább.
Jó eséllyel Vodafone flotta basic+iQpro adatkártya kombó lesz ismét a legolcsóbb. -
gabor9991
addikt
Én már többször is leírtam hogy (bár ez lehet csak a saját tudatlanságom miatt van így ) nem értem hogy hogyan lehet egy rendelettel szabályozni azt hogy egy telekommunikációs cég milyen áron és mit adjon el a népnek.
Oroszországban vagy hasonlóan fejlett társadalmak esetén még lehet hogy beleférne ilyesmi de az eu-ban ez mehet?
Utána majd jön a rendelet hogy a gumis mennyiért javíthat defektet?Vagy mennyi lehet egy hajvágás? -
gabor9991
addikt
Èn mèg basic speciál tarifára kaptam 2 hónapja az 1490-ről 1800-ra emelt havidîjra 500 forint kedvezmènyt ha nem mondom fel, ami îgy 1300 körüli havidíjért jelenleg verhetetlen de láttam nálad már nem adták meg amit korábban igen, biztosan kell a pénz valamire ami eddig nem kellett
-
gabor9991
addikt
válasz
SztiviVander #59260 üzenetére
A 1220-on azt is elmondják sokaknak hogy megszűnt a kedvező flottával a yettel szerződése és muszáj egy drágább tarifara valtani
rögtön tudnak is ajánlani egyet.
De nem szeretnék ezen rugózni, csak egy feltevés volt, kíváncsi voltam másnak mi a véleménye ezzel kapcsolatban. -
gabor9991
addikt
válasz
mucsgyver70 #59258 üzenetére
Azért mert bármilyen ok is áll mögötte eddig lehetett módosítani mostantól pedig nem lehet.
Ez mindenképpen hátrányosan érinti az előfizetőt, aki a szerződést annak a tudatában kötötte hogy havonta módosíthatja az adatkeretet. -
gabor9991
addikt
Nem megtartó volt, hanem [csalogató] és itt olvastam nem a Vodafone topikban
-
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
válasz
yoee74 #58660 üzenetére
Ezen én is meg voltam akadva, hogy az állam ilyen szinten beleszól abba hogy egy távközlési cég mit és milyen áron szolgáltasson, ráadásul ebben az esetben éppen hátrányos helyzetbe ketülnek a felhasználók a szabályozás következtében ami végképp érthetetlen ebben a háborús
helyzetben.
-
gabor9991
addikt
Yettel már meg is talált tarifaváltással kapcsolatban, 275perc/7GB 3900-körül van most helyette ajánlott hálózaton belül korlátlan+150perc hálózaton kívül /10GB adat tarifát kedvezményes áron 5580-ért
El is köszöntünk egymástól gyorsan, pedig amikor felvettem és elmondta hogy mit akar már akkor mondtam neki hogy ha kedvezőtlenebb az ajánlata mint a jelenlegi akkor ne is kezdjen bele mert nem fogok váltanierre meg is kérdezte hogy már keresett valaki korábban vagy honnan tudom hogy nem muszáj elfogadni az ajánlatát?De meghallgatam mert szerinte jobban fogok járni azzal amit ajánlani fog, meghallgattam és abban maradtunk hogy akkor maradjon minden ahogy volt.
Ja és akinek nincs engedélyezve az hogy megkereshetik bármilyen ajánlattal azokat nem hívhatják fel.
-
gabor9991
addikt
válasz
tamikomac #58061 üzenetére
Azt egyébként lehet tudni hogy egy szolgáltató hogyan szabályozható egy rendelettel abban hogy kinek és mit mennyiért szolgáltat?
Miben más egy flotta mint mondjuk a vodánál egy ügyfélmegtartó tarifa ami szintén jóval kedvezőbb mint egy publikus?Ennyi erővel holnap minden küf tag kaptatna egyedi megtartó ajánlatot és minden martadna ahogy van csak az appban át lenne írva a tarifa neve "special retention"-ra mint a vodánál.
Vagy miért lehet továbbszámlázós flotta a jövőben egy küf -féle ahol magamnak intézek mindent az meg már nem. -
gabor9991
addikt
válasz
lasz10 #57760 üzenetére
Szerintem már akkor elszegényedett nagyrészük amikor az oviban a kislányból kisfiút vagy kisfiúból kislányt csinálnak.Úgy hallottam hogy nem olcsó egy ilyen beavatkozás.
Még szerencse hogy nálunk sosem lehet majd ilyet csinálni mint amit a nyugat megengedett mindenkinek, így itt nem lesz szegénység és kiszolgáltatottság soha és simán kifizetek havonta 4 mobil előfizetést is a családban olyan áron amilyet a szolgáltató kér érte, nem kell trükköznöm. -
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610 #57638 üzenetére
És a csökkentés se tart 2 percnél tovább
-
gabor9991
addikt
válasz
Ricsii2001 #57131 üzenetére
Megnyugodhatsz minden úgy van ahogy leírtad
-
gabor9991
addikt
válasz
mucsgyver70 #56191 üzenetére
Remélem hogy tévedsz
A vodától kaptam ezzel a számmal kapcsolatos ügyben egy emailt, amiben írják, hogy látják a rendszerben, hogy az adott számra hordozást indítottam, a netfone appban pedig látszik ugyanez a vodás szám, hordozás függőben státusszal.
Holnap éjfélig kiderül hogy megtörténik vagy nem. -
gabor9991
addikt
válasz
mucsgyver70 #56188 üzenetére
Nekem holnapra van tervezve egy hordozás voda -> netfone irányba.
A voda SIM egy lejárt SIM, ide már nem tudnak sms -t küldeni a netfone SIM pedig még nem aktív, csak a hordozást követően lesz az, így arra még nem tudnak sms -t küldeni.
Ebben az esetben az sms-ben történő értesítés kizárt hogy működne. -
gabor9991
addikt
Nálam Windows alatt valami yetteles reklámot dobott fel, azt gondolom hogy ha az nyílt volna meg amit később sikerült megtalálnom
akkor nem örültem volna neki annyire hogy itt meg is osszam, és most látom hogy valójában az nem is neked lett volna válasz hanem alattad DrBubo77-nek
De a lényeg hogy megvan, köszönöm a segítséget -
gabor9991
addikt
Nem feltétlenül mennék át na szomszéd városba és állnék sorban fél órát vagy többet hogy megtudjam, hogy a telefon ami kellene nincs a fiókban.
Ezért nyomkodnám inkább itthon a laptopot és várnám majd a postást, hogy hozza a csomagot.
Találtam egyébként valami űrlapot flottásoknak ahol meglévő előfizetés bővítése esetén (így hívják mikor telefont venne az ügyfél)visszahívják az embert, ezt kitöltöttem és várom a csodát
-
gabor9991
addikt
válasz
4Grider #55767 üzenetére
Én ha belépek a fiókomba tudok új szerződést is kötni, akár számhordozással is és a meglévő szerződésem is tudnám hosszabbítani a jelenlegi tarifával vagy másik speciál tarifával is.
Azt viszont nem tudom hogy aki nincs benne ebben a flottában az hogyan kerülhet bele mert a régi flottakódok már nem működnek, csak az i-mobile flottához tudok működő kódot de ott nem nem nagy szám a kínálat. -
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610 #55725 üzenetére
Csak gondolom képben van azzal hogy kinek mit kellene ilyen helyzetben tudnia
-
gabor9991
addikt
Nem találtam meg a csomagot aminek 2€ körüli a havidíj a így be kell érnetek ezzel [link]
-
gabor9991
addikt
Akkor ezekből a küf árakból lennének még kedvezmények.
Volt itt a napokban lengyel szolgáltató csomagja felhozva példaként gyakorlatilag korlátlan perccel és adatkerettel 2€ havidíjért(nem ismerem a részleteit)
Szerintem még lenne lehetőség faragni a havidíjakból akkor is ha mindenki flottás árat fizetne. -
gabor9991
addikt
válasz
dethroner #55689 üzenetére
Olvasom néha az aggódó érdeklődők kommentjeit, akik ezek miatt az indokok miatt nem mernek kilépni a nem annyira olcsó publikus csomagok árnyékából, mert egyszer valamikor, valakinek volt olyan tapasztalata, hogy bedőlt egy flotta és bukta a számát.
Hiába írják le neki, hogy ma már sok esetben pédául a küf esetében is csak annyi a történet, hogy kapnak lehetőséget olyan csomag megkötésére, közvetlenül a szolgáltatóval, amire egy utcáról besétáló ember nem jogosult, nem hiszik el.
Nagyjából erre gondoltam. -
gabor9991
addikt
válasz
Dr Bubo #55671 üzenetére
Most csak kíváncsiságból ránéztem hogy az i15 pro 128-as 466000 21 havi kamatmentes részletre a küf-nél, ugyanezt az médiaMarkt/eMAG 499990-ért adja.
Flottás áron a közepes ertekelesű sarki GSM boltok árulják.
Így szerintem akinek ez a szíve vágya annak nem feltétlenül rossz egy flottás csomaggal megvenni. -
gabor9991
addikt
Srácok van ebben a témában ennyi?
-
gabor9991
addikt
válasz
Mostvid #54595 üzenetére
A flexelés megvolt a sztori elején amikor leírtad hogy te a pénzeddel fizetsz mert van elég akinek nincs az megy flottába és fizet az adataival.
Az előző válaszod második mondata meg a tipikusmagyarmentalitás.
De én tényleg örülök, ha neked jó ez a csomag annyiért amennyi neked nem fáj érte havonta, remélem lesz még akit ugyanígy meggyőz a yettel marketing, mert ha több pénzük lesz akkor hamarabb lesz nálam 5G.Lécci az enyém még maradjon olyan sokat gondolkodtam hogy mit írjak
-
gabor9991
addikt
válasz
Mostvid #54593 üzenetére
Gond?Nekem?Dehogy gond, épp annak örülök hogy vagy te és vannak még rajtad kívbül olyenok akik ezt szívesen kifizetik, így lesz valószínűleg nálam is 5G mert lesz rá pénz.
De pontosan ugyanezt leírtam az előbb, nem is értem miért kaptam ezt a negatív hangvételű választ. -
gabor9991
addikt
válasz
mucsgyver70 #54494 üzenetére
Ez jó hír, akkor nem kell mégsem extra netet venni az adatmegosztós előfizetésre mikor megyek nyaralni.
Szerk:
Felhívtam a 1220-at és levették a roaming 1 tiltást 1 perc alatt
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest