- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
MADcat #58833 üzenetére
Kérdés miért? Más miért nem piszkál?
A csehek tőkét vontak ki a Yetiből (részben eladták). A vételárat pedig meghatározza az előfizetők száma is. Felfuttatták a becsalogatós flottákat, elég jelentős számra. Ugye egydül a KÜF flottában cca. 40 ezren vagyunk/voltunk, és vannak még hasonló flották. Viszont ezek a nagyon kedvező tarifájú flották rontják a nyereségességet.
Az arabok jöttek, meglátták az utolsó profit összegét, és többet igényelnek. Tehát a Yetinek lépni kell.
Ennek része a ráfizatéses flották leépítése, ügyfelek átterelése akár rosszabb (pl. Auchan és hasonlók), de nyílt flottákba. Persze, fontpos a bevétel. De ha a nagyobb bevétel kisebb profittal jár, az már nem túl vonzó. -
-
-
trec12
addikt
válasz
MADcat #58505 üzenetére
Akkor vagy ismeri már a leendő szabályozást, vagy csak hülye annak ismeretre nélkül újat létrehozni….
Az szolgáltaó aki szerződik vele akkor az sem ismeri? Lássuk be azért így elég luzerek lennének mindkét részről....HA esetleg még van idő lehet addig is szerezni jó pár ezer ügyfelet? De csak találgatok én is...
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
MADcat #57431 üzenetére
A "korlátlan adatmegosztó sim" az egy szolgáltatás amihez amúgy van egy fizikai sim kártya is. De attól hogy az egy adatmegosztás szolgáltatáshoz ad hozzáférést az még egy ugyanolyan mezei sim mint bármelyik. Ha neked megmaradt a szolgáltatás (attól függetlenül hogy kivezették) akkor ha a kártyával fizikailag gond van ki kell cseréljék. Az más kérdés hogy esetleg bepróbálkoznának valami dumával hogy nem lehet, kivezetett szolgáltatás stb, hogy magadtól legyere erről a kedvező csomagról
(Idézőjel nem látszik a mobil appban)
-
vence
aktív tag
válasz
MADcat #57428 üzenetére
Remélhetőleg vki tudja/ beírja majd, h mennyi idő a pótlás.
Addig pedig mindenki úgy ügyeskedik, ahogy tud ...
de ez elméletileg max egy hétvége, vagy hosszabb ünnep utáni munkanapig tart, ha saját néven van.Egyébként ... ???
ezért probléma, hogy sok a panasz a "független" szolgáltatók "ügyfélszolgálatára".
Ami valójában leginkább nem is létezik. -
seri7
csendes tag
válasz
MADcat #54765 üzenetére
Az világos hogy én a saját problémámra itt keressek megoldást, ez OK.
Ugyanakkor azzal is érdemes lenne kezdeni valamit hogy több ember ne járjon úgy mint én és verje át ez a cég... és a moderálási elvek miatt még segítjük is őket ebben azzal hogy a kritikus hozzászólásokat az ajánlós csoportból kitöröljük. -
w.miki
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
MADcat #48838 üzenetére
Átfogalmaztad az egész hozzászólást amire ezt írtam.
Csak kilyukadtunk a lényeghez, és megspórolhattuk volna a felesleges köröket.Amúgy nem is kell őket nagyon itt említeni nehogy abból is baja legyen, van elég flotta még rajta kívül.
Beszélgessünk azokról, ahová az érdeklődők nem tudnak bekerülni.
Az egyiket büntetik a másikat is legfeljebb az a különbség ,hogy abban nem vagytok érdekeltek... -
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
MADcat #48530 üzenetére
Nem koleszröl van szó én ugy tudom . Végül is az tudd felcsatlakozni aki ismeri a router jelszavát. Azért érdekes lenne egy koleszt egy routerrel kiszolgálni .Egyetemeken föiskolákon bérelt vonal van xxx megabit sebbeségel valamint komoly wifi háló. Nála másról van szó. Estleg egy tanyasi iskolát szolgál ki egy ilyen router,Az meg már gondolom nincs .
-
Mate
nagyúr
-
adika4444
addikt
válasz
MADcat #46863 üzenetére
Minden SIM az iQpro nevén van, de külön adják a fő és a megosztó kártyát. Újaknak ugye ez 4931 Huf körül van, a régieknek meg 3882 Huf, gyanítom, azokon van valami nyeresége is a flottának, az új kártyákon valahogy kétlem az ilyesmit...
u.i: Idén második éve teljesen elégedett vagyok a flottával
-
válasz
MADcat #46439 üzenetére
Újabb infó. Módosítás nélkül osztom meg.
Motion Net Full
Korlátlan adatforgalom
120 perc lebeszélhetőséggel
6990 Ft/hóValamint a 2020.08.05-től van lehetőség 60 napos próbaidőszakkal szerződni, minden csomagunkra. Valamint az elmúlt hónapban bevezettük a bankkártyás fizetést mind a weboldalunkon, mid az applikációnkban.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MADcat #46495 üzenetére
Köszi MADcat, 4Grider! Mi a helyzet ezzel,
Egyébként nálunk minden ügyfél kap Kártya szintű jelszót És azzal tudja hívni a szolgáltatót és tud intézkedni pl. plusz net Számlát is a szolgáltató küldi
Nézzétek meg légy szíves, hogy kiegészítő netet tudtok a jelszóval aktiválni? -
Beniii06
addikt
válasz
MADcat #46435 üzenetére
Azért akad egy-két pontatlanság:
"Motion L - 240 perc lebeszélhetőség Magyarországon 4GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS - Telenor"
Nincs előfizetési díj írva, de a többiből következtetve 4000 Ft körül lehet.
"BLEE L - 500 perc lebeszélhetőség Magyarországon 40GB internet, további percdíjak 25Ft/perc 40Ft/SMS 1.190 Ft/hó
BLEE XL - 200 perc lebeszélhetőség Magyarországon korlátlan internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 1.190 Ft/hó"Biztos lemaradt egy 0 az összegek végéről, különben kérek 3 kártyát.
Ami még érdekes lett volna, hogy a flotta engedélyt tudják-e postázni vagy mindenképpen személyesen kell intézni, mert úgy elég sok vidéki kiesik a körből + hogy a bevitt számok kinek a nevére kerülnek.
-
-
placeboHUN1
csendes tag
válasz
MADcat #46228 üzenetére
Azért méregettem/tünk mert nem értjük hogy egy hete 8-9Mbyte volt most meg hírtelen lett 500Kbyte Szombathely környéke mitől van ez mert karantén alatt is jobb volt, és ez fő internet ez kéne több embernek használni otthon ha lenne 1Gbit mellette francokat se érdekelné de nincs és nem is lesz mostanában...
-
nyisziati
veterán
válasz
MADcat #46161 üzenetére
Mázlista.
Dolgoztam olyan cégnél, ahol sokáig gond volt ez, komoly összegeket vontak, pedig céges hívásokra használtam javarészt. És még részletezőt is kértem, ahol jelöltem a céges hívásokat. De ennek ellenére minden hónap meglepetés volt.Aztán ez "megoldódott", amikor flottaszerződést kötöttek, és fixen vonták a havi 5 ezret.
-
Peter.70
addikt
válasz
MADcat #45820 üzenetére
Itt pl arra gondoltam, hogy az én előfizetésemhez vesz tudtom nélkül készüléket, vagy úgy dől be a flottakezelő cég, hogy a szolgáltató, vagy olyan dolog történik ami folytán engem kötelez kötbér fizetésre a szolgáltató.
Ha publikusba átkerülök, akkor majd nézek másik flottát
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest