Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
BestFleet Vanda ezt mondta:
-
zoli62
addikt
válasz
MolnárPéter
üzenetére
Most kaptam meg én is ezt az SMS-t. Gondolom tömegesen küldték ki az érintetteteknek. Van még egy érdekes dolog. Megnéztem a dececemberi egyedi előfizetői szerződésemet, amikor legutóbb tarifát váltottam. A tarifahűség 2026 január 3-ig tart. Viszont a telefonos ügyfélszolgálat szerint nincs hűség. Most akkor melyik a márvadó? Tartok tőle, a Yettelt ismerve, hogy az ügyfélszolgálat tájékoztatása. Ez egyáltalán nem mindegy, mert ha nincs már hűség, könnyebben kényszerítenek publikus tarifába.
-
axioma
veterán
válasz
Thusor
üzenetére
Ja, egyeni dontes, az OK. En meg szeretem ha tiszta lapokkal jatszunk: vagy felmondja, vagy nem kotelezo valtani. Tipp: Irj egy emailt hogy kikered a beszelgetest; nem barmit csinalni vele, hanem azert mert ez egy jelzes felejuk, h tudatosak az ugyfelek, ha epp akkor el is fogadtad.
-
Thusor
őstag
-
axioma
veterán
válasz
Thusor
üzenetére
Ebben azt nem ertem, mi van ha sajat joszantadbol (ott amikor hivnak) nem szerzodsz at? Legfeljebb utana valamikor felmondjak, sztem 60 de lehet hoyg csak 30 napra. Egyreszt addig is elvezheted a mostani kondiciokat, masreszt meg addig me'g johet jobb is. (Tippre amig nem jon a felmondas tenylegesen, ugyanez az ajanlat lett volna, en tuti idot huztam volna. Discl. nem kuf-os de megszunt flottas vagyok.)
Nagyon Raiffeisenre hasonlit a sztori (ott se mondtak me'g fel senkinek, pedig hivogattak hogy kotelezo valtani mert ha nem, felmondanak - leirni csak felteteles modban irtak). -
azbest
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ha az az okoseszközökbe való sim, akkor pár kilobites sebességű az "ingyen" megosztó.
Telekomnál arra figyelni kell, hogy ha lezárják a csomagot, akkor utólag már nem lehet kikérni az "ingyen" adatmegosztókat, csak a már korábban kikérteket engedig tovább használni. -
Baltazár123
őstag
válasz
Thusor
üzenetére
Említetted az adatmegosztót. Azzal kapcsolatban mi az ajánlatuk?
Nálam olyan szempontból egyszerű a történet, hogy adatmegosztó kell, mert a nagyobb gyerekem mobiljába azzal varázsoltam netet és sok videó hívást bonyolítunk. Van egy feltöltőkártyás tkom is a telefonban, de a net az adatmegosztóról megy.
Ha nincs lehetőség vagy nagyon drágán az adatmegosztóra a yetinél, akkor irány a tkom, ahol 2 multisimet "ingyen" adnak a korlátlan csomagjukban. Igaz, az is flotta. Szóval lehet, hogy az is borul majd, de kíváncsi lennék erre, hogy mi a yeti terve a KÜFös adatmegosztókkal.
közben írtál róla, most olvasom...
-
azbest
félisten
válasz
Thusor
üzenetére
Vezetékes netem nekem is van, a 100GB-tal elvoltam, nem használtam ki. De azért fizetem, hogy ha gond lenne a vezetékessel, akkor is tudjak akár otthonról is dolgozni / streaming előfizetéseket használni. És úgy nem akarom a megabájtokat számolgatni, 30nál már figyelnem kéne arra, hogy mire használom, nehogy akkor fogyjon el, amikor munka van.
Nameg, a 30-ast két simmel megtartottam, tabletbe és telefonba. A korlátlan helyett mégegy 30-as már no-go. Most több, mint 12 ezret fizetek így a két előfizetésért.
-
Thusor
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Adatmegosztó nálam is maradhatott. Nekem elég a 30 GB jelenleg. Nem használom ki. Régen amikor kötöttem, akkor kollégiumban laktam, arról ment minden internet, Xbox...stb. Most szinte mindenhol wifi vagy vezetékes internetem van, így nem gond ha nincs mobilneten annyi keret.
-
qltsar
veterán
válasz
nimmrody
üzenetére
2. Akiknek telefon nelkuli uj elofizu van azaz 12 honap huseg ra, barmikor felmondhato reszukrol.
Mármint a Yettel részéről, vagy az ügyfelek részéről?#58181 snooze: Ez gondolom nem HD-nál volt, mert nálam még 10 hónapot kértek, e-pack lehetőség nem is volt, nem ajánlottak fel hűségidő nélkülit.
A 30%-ot meg gondolom akkor veszik el amikor akarják.
-
azbest
félisten
válasz
Thusor
üzenetére
korlátlan helyett 30 giga?

Nekem korábban a 100GB-os hipernet home-omat váltották 30GB-osra így. (100as csomag, 100GB éjszakai opcióval, ingyen hbo maxszal, adatmegosztó kártyával - abból lett 30+30 GB, az adatmegosztó kártya maradhatott.)
Azért kötöttem egy korlátlan flottásat. Nekem még friss a hűség, de olyan viccbe nem megyek bele később sem, hogy korlátlan helyett 30-as limit legyen ugyanannyiért.
Lassan tényleg meg kell nézni, hogy romániában van-e hordozható korlátlan mobilet roaminggal, amit 3 havonta lehet cserélni két fillérért. Azzal csak az lenne baj, hogy román ip címet ad.
-
nimmrody
tag
-
Thusor
őstag
Nem kellett hűséget aláírni. A 30% kedvezményre azt mondta a hölgy, hogy időkorlát nélküli kedvezmény. Szerintem addig adják, amíg szeretnék aztán max megint hívnak, hogy nem kapom tovább. Illetőleg e-pack kedvezmény van rajta az online számlázás és fizetés miatt. Prime kedvezményt nem tudom, hogy mehet-e rá még vagy sem.
-
trec12
addikt
-
qltsar
veterán
válasz
Thusor
üzenetére
Nem, ilyen valóban nincs, már a 30GB mobilinternet gyanús volt, mert csak 1-10-50-korlátlan GB van.
Akkor bejött a jóslatom, hogy hasonlóan csinálják, mint a Hello Data kivezetésnél, ott is 30%-ot adtak kedvezményként az akkori elérhető csomagokra.
Beszéltetek arról, hogy meddig kapod meg ezt a 30% kedvezményt? Kellett aláírnod hűséget (11 hó?)?
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
KÜF-ben vagyok 2017-óta. Ma volt a számlaforduló napja. Hívott egy hölgy a yetteltől, hogy a KÜF flotta szerződése megszünik így át kell mennem másik csomagba. Szóval engem a mai naptól már flottán kívüli csomagba tettek át. Annyi kedvezményt kaptam, hogy lejárati idő nélkül a yettel 30% kedvezményt ad a mindenkori tarifacsomagjaiba. Jelenleg ugyanannyit fogok fizetni, mint a flottában de a korlátlan beszéd és korlátlan internet, adamegosztó káryta kombó helyett már csak korlátlan beszéd és 30 GB internet van a csomagban. Hát ez visszalépés eléggé, de még mindig olcsóbb mint a konkurens nem flottás csomagjai.
A hölgy azt mondta, minden KÜF flottatagot fel fognak keresni telefonon a kötelező csomagmódosítás miatt, vagy lehet más szolgáltatóhoz menni. A hűségben lévők még egyelőre használhatják a KÜF csomagot, de mások már nem.
-
nimmrody
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Kb 2 órája beszéltem a Yettel ügyfélszolgálattal telefonon.
Azt mondta a fószer beazonosítás után, hogy egyelőre annyit lát csak, hogy megszünt a szerződés a KÜF és a Yettel között, az előfizetésem egyelőre marad így de bármikor változhat ez. Fognak tájékoztatni sms ben is ha változás lépne életbe illetve a számlát kell minden hónapban részletesebben átnézni mert ott csatolnak ajánlatot majd ha ez bekövetkezne. Milyen lakossági csomagba milyen áron stb.. (a felhasználási szokásaid alapján figyelembe véve) mit ajánlanak.
Nagyon sajnálom ezt az egészet de várjuk ki a végét.
Korrekt flottás cégként működött ez sok éve már nekem is több előfizetésem van rajtuk keresztül.
-
yanna
addikt
válasz
MolnárPéter
üzenetére
Nekem most jött ugyanez.
-
válasz
gingerbalm
üzenetére
Nekem még nem jött semmi. Se a KÜF-től, se a Yetteltől.
-
snooze
veterán
válasz
MolnárPéter
üzenetére
van hüséged?
gingerbalm:neked? -
trec12
addikt
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ez azt jelentheti szerintem, hogy amig nem keresnek meg addig nem várható változás. Szóval én addig semmit nem teszek. Amikor megkeresnek akkor derül ki mi lesz. Remélhetőleg ha nem fogadsz el ajánlatot marad minden ez a legjobb scenario, ha muszály lenne elfogadni de nem fogod akkor meg a Yettel mond(hat)ja fel de itt nem tudom, hogy a 60 nap játszik-e? Bár ez utóbbi üzletileg nem pálya szeritem egyik szolgáltatónak sem.
Épp ezért én arra számítok, hogy aki ragaszkodik a meglévő előfizetéséhez az maradni fog....Ha nem akkor Isten veled Yettel.
-
smombodi
tag
Ezt nem hiszem el, nemrég csatlakoztam erre lelövik az egészet, most beragadtam a Yettelhez és kapok valami méregdrága publikus csomagot.
-
kano
nagyúr
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Mert át fognak tenni más csomagba. Kérdés, hogy milyen feltételek mellett...
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
MolnárPéter
üzenetére
"az elöfizetéseddel kapcsolatban tennivalòd nincs"
"Az elöfizetésed kapcsàn kollégàink közvetlenül is kapcsolatba lépnek veled."
Ha nincs tennivalód, akkor minek lépnek kapcsolatba veled?

-
zzola
titán
válasz
MolnárPéter
üzenetére
Tegnap a Pécsi Yettel üzletben csak mellébeszéltek, adatkeretet nem lehetett módosítani - nyilván ezzel tisztában voltam - viszont semmi kézzel fogható információval nem tudtak szolgálni. Ezek szerint senki nem tud semmit. Legalább lenne normális információ áramlás...
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
MolnárPéter
üzenetére
Dettó, ugyanez jött, úgy két perce. Egyszerre nyomtak rá vajon a küldésre mindenkinek?

-
MolnárPéter
aktív tag
Most kaptam
Kedves Ügyfelünk! Jelen elöfizetéseddel kapcsolatban szeretnénk tàjékoztatni, hogy a Yettel Magyarorszàg és a Credit Prime között létrejött flottamenedzseri szerzödés megszünt, amelynek keretében a Credit Prime ?Kedvezö Üzleti Flotta? néven közvetìtette a Yettel szolgàltatàsait az elöfizetöknek. Fontos tudnod, hogy a vàltozàs utàn a mobil szolgàltatòd tovàbbra is a Yettel marad, ìgy az elöfizetéseddel kapcsolatban tennivalòd nincs. Kérjük, hogy amennyiben a Credit Prime-tòl (KÜF) ezzel ellentétes tàjékoztatàst kaptàl volna, akkor azt tekintsd tàrgytalannak. Az ügyfeleink elöfizetési szerzödésével összefüggésben kapcsolattartàsra, tàjékoztatàsok küldésére a jövöben a Credit Prime (KÜF) nem jogosult, ìgy kérdés esetén mostantòl keresd bizalommal a Yettelt (Ügyfélszolgàlatunk elérhetösége: 1220). Az elöfizetésed kapcsàn kollégàink közvetlenül is kapcsolatba lépnek veled. Üdvözlettel: Yettel
-
válasz
hodostamas
üzenetére
Csak a Takarékos és a Végtelen tarifák mennek a flotta nevére, ahogy a táblázatban is látható.
-
RobinHD
tag
Szoiasztok!
Vki esetleg megtudja mondani, hogy a bestfleet és a KÜF flotta közötti hívás ugyan úgy ingyenes mint adott flottán belül? ha jól tudom a bestfleet is ugyan azokat a flotta tarifákat alkalmazza mint amit a küf-nél is elérhetőek voltak.
-
kulturg
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Takarékosba vittem be a számomat a flotta nevére, de bármelyikbe vihettem volna (Yettellel szerződősbe is).
-
vence
aktív tag
válasz
adika4444
üzenetére
Annyira nyomottak ezek az árak, hogy az itt-ott olvasható kommentek alapján, vagy a vonatkozó weblapokat nézegetve, még ettől a zártkörű árnál is jobbak a publikus ajánlatok is.
És akkor még az egyéb kapcsolódó dolgokról nem beszéltünk.
Több esetben csak a + külföldi percek értéke 5 számjegyű ft összeg. -
adika4444
addikt
válasz
kulturg
üzenetére
Kizárólagosan üzleti. A Yettel számára nagyobb biznisz, ha a publikus csomagokból választasz. Mivel ezek az árak eleve nagyon nyomottak (a BUMM meg még ennél is), ezért nem akarnak házon belül konkurenciát.
A topikban elvétve lehet azért olvasni olyanokat, hogy sikerült yeti-s számot bevinni flottába, úgyhogy nem kőkemény a szabályzat, de nem érdemes a kiskapura építeni.
-
goop
őstag
Nemrég kötöttem egy új előfizetést hűség nélkül, alap basic 1990 Ft / hó. Nincs benne semmi, csak flottán belüli ingyenesség, küf felé is ingyenes, ill. onnan is ingyenes ebbe. Majd még meglátom mi lesz, asszony hűsége lejár 08 hóban akkor egy pro szerintem jó lesz neki, ráadásul néha sms t is küld, itt meg az 50 ingyenes bárhova, bummos hálón belüli volt ingyen, szóval azzal mindig volt plusz költségem. Netet meg alig használja, elég neki a 6 Gb.
-
sniper112
aktív tag
szépen mindenkit terelnek majd át mert az emberek úgyis vesznek telefont , vagy csomagajánlattal csábitják át, de a gond az hogy nálunk a vodafone gyenge, a telekom meg drága flottásan is mert ott csak a korlátlant eröltetik ,ez a küf volt jó ilyen téren hogy lehetett variálni megfizethető áron ettől már nem lesz jobb. én egyenlőre az auchan flottát látom yettelesként de majd hamarosan az is kiderül.
-
Usgyi
aktív tag
Remélem, hogy csak zárják a KÜF csomagokat, így újonnan már senki nem tud belépni a flottába, viszont a jelenlegi előfizetők továbbra is maradhatnak az eddigi csomagjukban...
-
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Más flottáról vagy úgy általában a flottákról van valami infótok?
-
-
unravel
őstag
Finomodott a hangnem. Kommentelés tiltva.
Tisztelt Yettel Előfizető!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Yettel megszüntette a Credit Prime Kft-vel kötött flottamenedzseri szerződését. Ezen változás nem befolyásolja azt, hogy az Ön mobil szolgáltatója továbbra is a Yettel marad, így az előfizetésével kapcsolatban tennivalója nincs. Az előfizetése kapcsán a Yettel rövidesen közvetlenül is megkeresi Önt.
Amennyiben kérdése merülne fel, vagy további információra lenne szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba a Yettel ügyfélszolgálatával.
Köszönettel és üdvözlettel,
Credit Prime Kft. -
yanna
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Erre válaszolt: "és a korábbi lezárt yettel csomagokkal mi van?"
Úgyhogy igen nagy a valószínűsége. -
Kevin8997
tag
Lehet cél a voda felfuttatása a rendelettel, és ezért a flottás kiskapuk bezárása. Kíváncsi leszek!
-
Baltazár123
őstag
válasz
apuci04
üzenetére
A KÜFnek saját flotta kódjai voltak/vannak. Vagy lehet, hogy nem teljesen saját, mert van úgy tudom másik flotta is hasonló csomag paraméterekkel, de hogy ők is ugyanezt a kódot használják vagy mást, passzolom és lényegtelen is. Van spéci flotta kód, a számla első soraiban feltüntetik. Nekem pl az egyik számnak flotta kód 1100 van.
Na most, ezek a flotta kedvezmények vagy maradnak vagy nem. Ha még hűségben vagy, akkor elméletben nem lehet kedvezőtlen változtatás a te irányodba, illetve ha mégis, akkor nincs kötbér ha kilépsz a csomagból a hűség előtt.
Gyakorlatban nem szokták a hűségidősöket cseszegetni. Akinek meg lejárt, mint a régi tagok többségének, pl nekem is, ott bármi lehet. Meg kell várni, hogy mit lépnek. Jó esetben marad minden, mint most egy ideig. Akiket már megkeresett a yettel valami ajánlattal, maguk az ügyintézők mondták, hogy nem kell változtatni egyelőre, marad minden, ahogy most. Valameddig.
Esetleg a KÜF jön majd jobb ár/érték arányú csomagokkal másik szolgáltatónál és akkor utánuk lehet menni, de nem kötelező. Ezért is fáj ez nekik ennyire. Felépítettek egy 40e fős (ennél több sim kártyával kell számolni, sok embernek több is van) közösséget és ha kiszorzod, csak a belépési díjakból is igen szép összeg jött össze nekik. Feltételezem, bár ezt tényleg nem tudom, hogy valami minimális százalékot kaphatnak az aktív flottások után is. Ezt tényleg csak feltételezem, nincs információm erről., de így lenne logikus. Tegnap még jól ment nekik a biznic, ma meg kirántották alóluk. Azért ez kemény így, még ha szabályos is, törvényes is. -
kulturg
tag
Hali, nem nagyon értem, mi van most a flottákkal és a küf-fel? Honlapjukon is vmi átalakítást írnak. Csak mert én is küf-ös vagyok.
-
4Grider
félisten
válasz
sifarr
üzenetére
A PPF csoport életében volt azért néhány cég, amiből amit lehetett kiszedtek és amikor jelentkezett jó ajánlattal valami másik cég, akkor simán túladtak rajta. Én nem érzem úgy, hogy leértékelődött volna a hazai yeti az elmúlt időszakban főleg azok szemében, akik nem váltak meg tőle teljes egészében, míg más cégeiktől pedig simán megszabadultak.
-
sifarr
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Mikor tett vételi ajánlatot a PPF csoport a Digire?
Soha. Nem jutott el odáig a helyzet. De a Digi kivéreztetése a frekik frontján, azaz a mobilrész ellehetetlenülése ide vezetett volna. Persze piaci alapon.
De nem így történt. Ezért a csehek szemében is "leértékelődött" a hazai Yeti, nem is ragaszkodtak hozzá annyira. -
apuci04
tag
Tisztelt Ügyfelünk! Ezen elõfizetésének hûsége 2024.08.25-n lejár.
A szerzõdése határozatlanná alakul és tarifáját, szolgáltatását a korábbiakkal azonos feltételekkel, díjakon veheti igénybe.-Yettel számlám ez van,Ők irták.KÜF el nem álok szerzödésben,hiszen a Yettellel szerződtem ha akár a küf megis szünik az hol érint engem?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- FIFA 16 Playstation 4
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

MADcat