- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
citizen05
tag
Beszéltem velük eléggé hosszan.
Úgy rémlik,hogy másodperc alapúak. De ez nem biztos.
Engem annyira nem foglalkoztat mert a mostani csomagomban 1700 ft. lebeszélgetőségem van s abból is maradt kb.1070 3 nappal a havi zárás előtt.Sok emberrel már tudok neten keresztül is beszélni ha szükséges. -
csibe1
addikt
Ha már tudom a wifi jelszót akkor van Whatsapp, Viber stb. Akkor már tök lényegtelen a térerő ha a hívott félnél is be van kapcsolva a mobilnet.
Szóval részemről ez a nesze semmi, fogd meg jól, és nem egy világmegváltó dolog; hiába reklámozza a szolgáltató.Kérd el a jelszót!
-
vargalex
félisten
Mi fejlesztettünk Telekomnak VoWifi-vel kapcsolatban. Azt mondták pontosan, amit te, hogy elvétve lesz 1-2 session. Hát, nagyon nem így lett, mert a legtöbb user bekapcsolja (valószínűleg azt sem tudja, hogy mi ez, de gondolja, hogy jó lehet, mert olvasott róla). Szóval, simán milliós session-ok vannak...
-
Bferibörs
addikt
Én a mozgás teret is megnézném,nálam a voda 100 felett fut, a yeti,tkom 40 alatt,de csak a lakásnál. Ha máshol mozgok akkor változik keményen.
Régen azt csináltam,hogy vettem feltöltő kártyákat a szolgáltatóknál, és mértem amerre rendszresen jártam, így választottam ki a számomra megfelelő szolgáltatót.
Igen pénzbe kerül,de sokkal kisebb a csalódás lehetősége,ha valaki hűséget köt.
Ui:
Ahol nem volt jó a feltöltős ott 1 hónapig használtam hűség nélküli előfizetést,majd időben lemondtam, esetemben ez a voda volt anno. -
4Grider
félisten
RCS-t, Vibert, Messenger és email kézbesítést és olvasást sem lehet letagadni. Persze ha a másik ebben partner. Ha pedig nem partner, nem fogok neki tömegesen sms-t küldeni. Aki pedig net kikapcsolgatós (mifelénk ritka az ilyen), azt hívjuk. Nem fogunk szabályozatlan és így már 10x-es összekapcsolási díjú sms-t használni, mert valaki kommunikációra képtelen. Egy kivételt tudok elképzelni, a siketeket. Viszont ők meg jellemzően aktív netezők.
-
bul07
nagyúr
Felhívtam a iQpro Kft két csörgés után felvették
(+36húsz4666200)És megerősítette a hölgy
"Amennyiben nincs szüksége a kártyára azesetben lemondó szándékát emailben (iqprokft@gmail.com) jelezze, illetve a kártyát a biztonsági adatokat tartalmazó kártyával együtt az alábbi címre ajánlottan megküldeni szíveskedjen
iQpro Kft. 7624 Pécs Szigeti út 124."És még annyit tett hozzá hogy zárás előtt egy két nappal fel kel hogy dolgozzák hogy ne csússzon át
-
sepsi0
őstag
Céges előfizu Telekom, cég fizeti.
Netto 1600ft, korlátlan net, beszéd, SMS, EU roaming 20 GB.
EU roaming hívás/SMS 0ft.
Ez már kb 3 éves előfizu...
Sajnos csak 1db-ot adnak.
A családi csomagban lehet 6 előfizu, ugyan úgy Telekom és teljesen megegyezik a KÜF áraival. Csak a régi korlátlan megosztós net miatt vagyok KÜF-nél még.
Ja és a családira van magenta kedvezmény is. -
Statikus
senior tag
Egy cég haszon érdekeltségű gazdasági szereplő. Senkinek nem érdeke, hogy olyan költségeket fizessen ki, ami nem az ő érdekeit, hanem egy konkurens flottába ügyeskedőket szolgálja.
Látszik, hogy fogalmad nincs arról, hogy egy cég költségeit meg is kell termelni, a céges autót is, ugyanis a költségek fedezete nem terem a fán, nem adja az állam ajándékba. A felesleges kiadásokat márpedig meg kell szüntetni, épp úgy, mint ahogy itt mindenki azt keresi, hol olcsóbb a korlátlan előfizetés. Ha folyik el a pénz egy cégből, először megkérdezik a cég jogászát, hogy miért van lehetőség erre az 1 napos dominózásra, majd kiba...ák, ha nem oldja meg. Ezt követően ha túl nagy lenne a felesleges pénzkidobás, lehet feljebb kérdezősködni. Nyilván nem 1000 Ft-ról beszélek, de ha tízezrével jönnek 1 napra a yettelesek, annak lesz visszhangja. Legrosszabb esetben Yettel fogja megváltoztatni a flottábalépés paramétereit. Ha ezzel itt többen tisztában vagyunk, ne gondolja senki, hogy egy nagy telekommunikációs cég szakemberei hülyébbek nálunk... -
törölt tag
románoknál nagy feneket kerítenek a (hordozással) megszerzett számok statisztikájának.
Főleg a digit magasztalják. Aztán egyik cikkíró sem néz a számok mögé: hiába volt 100.000 hordozás a digimobil irányba 3 hónap alatt, ha az ügyfélbázis csak 10.000-rel nőtt.
Szóval ha a részvényeseknek van eszük, akkor nem a hordozások számát nézik, hanem az ügyfélkör bővülésének számát. -
nimfas
addikt
Szia nem tudod hogy az 5G hogy áll a Balatonnál?
Konkrétan Siófok érdekelne.
Jelenleg egy Huawei 525 van szolgálatban itthon (4G, korlátlan mobilnet), vonalason sajnos csak ADSL van 10/0,5 MBit, tiszta őskor.
Ha olyanja van megy 70-80Mbitet lefelé, de van hogy 3-5.... Netflix-re 2 tv-n már necces néha és ugye butítja a képet ilyenkor mikor belassul.Ha jól sejtem 5G lefedettségi térkép még nincs a TELENOR-nak, bár lehet az sem segítene sokat....
Nem akarok kibaszarintani egy céggel sem, hogy megrendelem az 5G asztali routert aztán ha ramaty a szolgáltatás visszaküldöm 14 napon belül. Nem a stílusom.
Előre is köszönöm ha tudsz te vagy más segíteni esetleg.
-
+1
Ezeket erre találták ki. Érdemes rászánni komolyabb összeget és normális mobil routert venni. Én már vagy 10 éve használok ilyet a mai napig is. Nemrég cseréltem egy 3 éves M7450-est, még az akkuja is tökéletes volt-de igen, egy akkucsere és pár évig megint nincs vele gond.
Én laptophoz csatlakoztatom USB-n, így azon vonalas netként jelentkezik, egyben tölt is, de wifin osztja is a netet telefonnak, másik laposnak, stb. -
bepken
veterán
fuh, nekem volt izgalmasabb kalandom is az R216-tal....
ha visszaolvasol, épp ebben a topikban közvetítettem pár éve a kálváriámat. ez az újraindítás utáni hálózatkeresés probléma nekem az évek alatt már rutin műveletté vált
(azóta megélt már egy aksicserét is, mert az felpuffadt és szétnyomta a házat, stb)
-
vegyszer
addikt
Én most pont így tettem.
Régi számom 19 és fél éves.
Az új egy sincs.
De az újra kellett vállalom technikai okok miatt hűséget.
A régi marad kártyás. És valamikor jövő év májusban kikérek egy fogadott hívás listát. Mer szerintem a kutya se hív rajta. Csak érzelmileg kötődöm hozzá.Ma már mindenki telefonkönyből hív. Utcán ritkán pötyög be a fülkében.
Pl a nejem se tudja a számom. És 7½ éve vagyunk együtt... -
w.miki
veterán
Igen a net lehetne több.
Most 2 variáció közt tipródom, végül ezt adta a Voda ügyfélmegtartó.
1990 Ft, 100 perc más hálózaton, 1GB net + 5GB
3490 Ft korlátlan beszéd, 5GB net + 10GB
SMS mindegyikben +40 Ft.
Jó lenne még több net, néhány ingyen SMS.
Vagy belépek a Kedvező üzleti flottába, ott 30GB net, 30 SMS van 3500 Ft-ért viszont átkerül a számom az ő nevükre, amit nem akarok.
Nem tudom mit csináljak. -
martonl
senior tag
Engem érdekel, meg sok más céget is szerintem, bevételtől függetlenül. És akárhogy csavarjuk a dolgot, mindig az jön ki belőle, hogy ez egy lehúzás. Tényleg ezzel az erővel nem is értem, miért nem kapja a cég drágábban az irodaszereket, számítástechnikai eszközöket stb. stb. Gondolom arra már többen felkapnák a fejüket. Nem helytálló az a magyarázat, hogy "úgyis leírja", már elnézést.
-
martonl
senior tag
Igen, vártam ezt a magyarázatot, tehát tkp. lehúzásról van szó, semmi több. A szolgáltató ugyanúgy adózik a magánszemély után kiállított számla után is, semmi plusz költsége nincs a cégessel. Na jó, még egy rubrika a számlán, az adószám, nyár óta.
Az meg hadd ne fájjon már a szolgáltatónak, ha valaki költségként leírja, semmi köze hozzá. Ezzel az erővel egy csomó terméknek is drágábbnak kéne lennie, ha cégként vásároljuk. -
juve600
nagyúr
kb ugyanerre lenne szükség,csak ha lehet akkor olcsóbban
a BLEE Mobilt néztem :
1. Infinity simple 3,5gb ,korlátlan beszélgetés 5990 ft
2.Motion XS 2GB net, 60 perc 1990 ft
3.Motion Net S 5GB 2490 ft
4.Motion Net S 5GB 2490 ftcsak nem találok erről a BLEE-ről infókat,véleményeket,stb
-
martonl
senior tag
Igen, tehát arra gondolok, ha beszélek és a második SIM-re bejövő hívás érkezik, akkor bekopog és át tudom venni, ha akarom, mint egy SIM-nél hívásvárakoztatással. Ha épp a flottáson hívtam valakit és a másikon van egy bejövőm, akkor ez gyakran előfordulna. Talán a dual sim dual talk gyűjtőnéven is vannak, mert a dual sim full active sokszor becsapósan csak a netet takarja.
Ilyenem van: [link] -
martonl
senior tag
Normális dualsimes telefon már nincs sajnos, vagy ha van is, akkor nagyon drága. Ti. én a "DSFA", azaz dual sim full active készülékekre gondolok, amik egyszerre tudnak hívást kezelni mindkét kártyán. Mindenféle átirányítgatás nélkül. Nekem is van ilyen készülékem, de az még butatelefon.
-
enduser333
csendes tag
ez valami rossz vicc. Nemhogy nem jobb, hanem sokkal rosszabb, mint volt.
Vodás vagyok, kiment alólam az FLP flotta. Jelenleg 2030,- a havi díjam, van benne 125' lebeszélhető, mp alapú számlázás, 12,7 ft-os percdíj és 200 Mb net. Ami útközbenre nekem elég. Szóval fizetek havi 2300-2500 forintot. Erre most választhatok az 5200-as iQ, a 10000,-es Red vagy a 3000-es Go mini között (a 40,-os percdíjával)...Nálunk csak a Vodának van térereje, semmi mást nem tudok használni. Alig vártam, h az iQ-nak legyen ilyen flottája. Dehát ez rosszabb, mint egy mezei előfiz a Vodánál!
Asszem még a legjobb, ha veszek egy kártyát.
-
Az önkormányzati flottát próbáltam, de csak dolgozóknak lehet, pedig én választott önkormányzati tisztviselő vagyok itt nálunk, még sem engedik, mert nem munkaszerződéses vagyok, hanem tiszteletdíjas. MÁV vagy Mol jó lenne, mondjuk régi vasutas család vagyunk, csak mindenki kihalt már sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest