- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
simpley #66869 üzenetére
Építkezünk és azon a településen, de még a környéken sincs Digi - akarom mondani most már One.
Illetve velük beszéltem is, hogy átvennénk a szerződést, de ez sem működik.
Vagy a Yettel-re gondolsz? Őket holnap akarom felhívni, hogy van-e erre mód. Azt olvastam náluk, hogy havonta 10 napra el lehet vinni a "netet" máshová, de ha lenne mód "átköltöztetni" költözéskor az jó lenne és akkor ők lennének talán a legegyszerűbbek. -
4Grider
félisten
válasz
simpley #66860 üzenetére
A Dunától keletre a Telekom B20-as cellái szolgálják ki azokat a yetteles előfizetőket, akiknek túl messze van a saját bázisállomásuk 4G használatához.
A Dunától nyugatra a Yettel B20-as cellái szolgálják ki azokat a telekomos előfizetőket, akiknek túl messze van a saját bázisállomásuk 4G használatához.
Ez sajnos azzal jár együtt, hogy ilyen esetben csak ehhez a közös B20-hoz tudnak csatlakozni a másik oldal előfizetői (míg nem kerülnek közelebb a saját bázisállomásukhoz). -
mzso
veterán
válasz
simpley #65153 üzenetére
Auchan-oshoz csak a flotta igazolás kell ugye? Én nem is látok olyat, hogy lenne fizikailag is Auchan-os kártya.
Remélem tényleg úgy van, hogy az alap percekhez hozzáadódik a többi. Furcsán körülményesen "Kedvezményesebben beszélgetnél?"-nek van elnevezve a szekció és nem extra perceknek. Magyarán nem az van, hogy csak nagyobb perccsomagot engednek csak venni, mint az alap és csak 200 percet kapok 120+200 perc helyett.
-
kbela365
tag
válasz
simpley #62355 üzenetére
Egyik esetben sem ismerem sem a konkrét ügyféllel kötendő szerződést, sem a háttérben a keretszerződést. Feltételezem, hogy a a szerződő a kártyával igazolja a jogosultságot és vállalja, hogy a ha megszűnik a jogosultsága (pl. nem fizeti tovább a MOHOSZ tagdíjat) akkor beballag a szolgáltatóhoz és csomagot vált.
Ezekben az esetekben is feltételezem, hogy ki van kötve, hogy a szolgáltató bármikor ellenőrizheti a jogosultságot (MOHOSZ példánál maradva lekérdezheti a MOHOSZ azonosítókat, hogy aktívak-e még) és ha eltérést talál, akkor azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést, vagy publikus csomagba sorolhatja át az ügyfelet. 60 napozás nélkül.Az ilyen "félig publikus" flottákban is általában a tömeg (fizikusoknak: mennyiség) a lényeg. Egy idő után hibába alacsony a flottásoknak a hívásdíja, a végződtetési díjakból (azaz amikor a flotta tagokat hívják) több folyik be a szolgáltatónak. És ezért mérik drágán a mobil internetet, mivel ott nincs ilyen kompenzáció bevételi oldalon.
Hangúlyozom, hogy szerintem.
-
gabor9991
addikt
válasz
simpley #62324 üzenetére
Pár napja tettem be egy képet a flottás előfizetés oldaláról ahol az olvasható hogy minden flottás előfizető behozhat még 5 embert
Tegnap hívott egy értékesítő mert már 2 éve lejárt a hűségidő és rám akarta sózni az új flottás csomagok egyikét és ez is az érvek között volt hogy így be tudom hozni ebbe a csoportba a család összes előfizetését.
Na ebből én most még nem azt a következtetést vontam volna le hogy a Vodafone beszántja a flottákat, ha mégis megteszik akkor azzal tényleg- tudőn lövik ™- magukat és irány a yettel vagy az 5€ havidíjas osztrák eSIM -
zzola
titán
válasz
simpley #61941 üzenetére
Az kizárt!
Sok-sok év alatt egyébként nekem ez volt az első, hogy bénáztak.Most az volt a szitu, hogy visszatörölték a jövőbeni díjcsomag módosítást, amit ugye ma délelőtt rosszul rögzítettek be. Ez hamar megtörtént, majd utána 50 percig vártam, mert a rendszer nem engedte berögzíteni az új tarifaváltást. Azt mondta a tag, jöjjek vissza számlazárás után (egyébként készséges volt, tényleg nem rajta múlott) és akkor biztos menni fog. Mondtam, hogy nem és kértem, rögzítsen be panaszt arra, hogy eltolták a tarifaváltást majd a visszatörlés után nem tudnak újat berögzíteni. Válasz: ilyet nem tud berögzíteni, tegyem meg a panaszomat telefonon. Erre én: amíg be nem rögzíti a panaszt, én el nem megyek onnan. Na rövid időn belül előkerült az üzletvezető és azonnali díjcsomagváltást indítottak (amire egyébként a rendszer kötbért írt ki, ezt elmondása szerint vissza törölték, mármint az üzletvezető), ami sikeresen le is futott a rendszeren, a +50GB meg állítólag számlazárást követően lesz elérhető...
-
-
4Grider
félisten
válasz
simpley #61315 üzenetére
Szerintem túl van értékelve a hívószám fontossága. 1995-től tizenöt évig volt egy szolgáltató vállalkozásom, amit egy harmincas számon lehetett elérni. Megszüntetem a vállalkozást, a számot prepaidbe áttettem és hanpostáztam majd az új számról visszahívtam azokat, akik kerestek. Egy idő után már csak átirányítást használtam, ma ott az ingyenes hívásértesítő. A full offline emberek is néhány hónap alatt átszoktathatóak voltak az új számra, egy idő után már csak a direkt marketingesek hívtak/hívnak rajta. A FB és hasonlók korában már nincs szükség az ezer éves számok megtartására, azaz ha a mostani ugrana, csak egy-két banki és kettős auth sms miatt lenne rövid ideig probléma.
-
Baltazár123
őstag
válasz
simpley #61014 üzenetére
Mire gondolsz ilyenkor? a flotta special 25-re (korlátlan beszéd + 25/27gb) 6085ft-ért?
Sajnos ez a belengetett 5/10mbit letöltési sebesség nagyon karcsú. A yettel főleg, de a tkom net is használható akár munkára is. A vodával szenvedtem, szakadozott, dobta a vállalati vpn-t. Azóta se fejlesztettek semmit azon a környéken, ahol én használom jellemzően.
Úgy tudom a yetteles / küfös bumm 50gb ellenfelének lehetett tekinteni a vodás speciel 25-t, igaz a küfös bumm még így is jobban megérte. Most, hogy nincs, meg lehet fontolni a vodást valóban, ha kell valakinek a korlátlan beszéd és elég a 25/27gb, ha erre gondolsz. Vodát viszont erősen javallott kipróbálni, tesztelni még azelőtt, hogy lép az ember oda
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
simpley #60978 üzenetére
Köszönöm, ez volt a megoldás.
A bevágtattam egy fiókba a kontextus alapján nyilván egy üzletet jelent. Elnézést, ha valakit ezzel megzavartam, az én boomer gondolkodásomban fel sem merült az appal való kombinálás. Most nézem, hogy a hozzászólásom másik felében szerepel az üzlet szó is.... -
SztiviVander
addikt
válasz
simpley #60956 üzenetére
Mert ha tagdijat szednenek mint a mohosz vagy par masik flotta akkor barmiben is mas lenne az eredmeny (azaz hogy nem a dolgozoiknak adnak flotta csomagot)?
Ha valoban beszantjak egyszer a nem dolgozoi flottakat akkor a mohosz is megy a levesbe. Ha meg az nem, akkor minden flotta atalakul majd hirtelen pl molylepkegyujtok orszagos szovetsegeve es maris meg van oldva a problema. Csak akkor a jogalkoto kvazi nem csinalt semmit. Ennyire meg azert nem hulyek.
-
joci86
senior tag
válasz
simpley #60952 üzenetére
Persze, nyilvánvaló, hogy az álflottákkal van bajuk. Nem is tudok vitatkozni azzal, hogy én is olyanban vagyok.
Az érdekelne, hogy melyeket fogják álflottának minősíteni. Nem akarok úgy hűségidőt kötni sehol, hogy kirúgják alóla a tarifacsomagomat, és mehetek publikusba a fennmaradó időre...
Ezért kérdéses számomra a DPI. -
4Grider
félisten
válasz
simpley #60685 üzenetére
Pedig erről van szó. Nem lesz egyelőre T, így kérdés, hogy egyáltalán lesz-e.
Meg persze az is kérdés (számomra nem), hogy egy mvno indulásához van-e a Credit Prime-nak elég erőforrása (hardver, szoftver, hálózati infrastruktúra, szakemberek). Mert az mvno nem csak attól mvno, hogy saját sim kártyája van... -
pinnacle
nagyúr
válasz
simpley #60633 üzenetére
Nem találom az hozzászólást, de valami ilyet írtak, amikor valaki reklamálta, hogy mindjárt vége a júliusnak. Miért gond, ha ők adják a SIM-et, nem a szolgáltatóval állunk szerződésben? Mondjuk azt nem is értem, hogy bírja majd az irodájuk a rohamot. Persze lehet kipostázzák majd.
-
devast
addikt
válasz
simpley #60467 üzenetére
Minek folysz bele a marketingbe? Figyelni kell, nézni mivel nyerhetsz te. Azzal, ha feleslegesen futod a köröket, semmit nem nyersz. Ha most kell vmi, küf nem opció, mert nincs. Senki nem tudja mikor lesz. Aki azt mondja tudja, az se tudja. Péter se tudja, de valamit kamuznia kell, így működik a világ. Amikor majd lesz, egyértelműen láthatod majd a kondíciókat, és tudsz majd dönteni azok alapján.
-
Baltazár123
őstag
válasz
simpley #60368 üzenetére
ez az ősszel beszántják úgy hangzik, mint egy küfös kinyilatkoztatás, hogy pénteken lesz majd hír
ezek az ilyen úgymond bennfentes kinyilatkoztatások azért jó dolgok, mert se cáfolni se megerősíteni nem lehet, de ha bejön, akkor lehet 2 féltéglával mellett verni, ha nem, hát akkor meg minek hallgatott ezekre bárki is, tudhatta volna, hogy ezek nem garantált dolgok
egyébként pl az auchan flottával milyen problémát látsz? yeti hálózat, ami nekem a legjobb minőséget adja, ahol én használom, viszonylag korrektek a csomagárak, változtatható is a net keret. Ami egyedül nekem fájna az adatmegosztó hiánya lenne, ezért kivárok a küf-el, de ha mozdulni kell, akkor legalább az egyik számom megy az auchan-be.
a másik a nehezebb kérdés, itt még várom a küfös megoldást, mert a net megosztás nekem kéne nagyon a gyerekek telója miatt és ha ez a mostani megszűnik, akkor csak a tkom marad, de az elég húzós áron van -
törölt tag
-
Baltazár123
őstag
válasz
simpley #60330 üzenetére
a kérdés az, hogy milyen a voda lefedettség azokon a területeken, ahol jellemzően te mozogsz és használnád a telót meg a netet
azért erre a kérdésre nem kéne elhamarkodni a választ, nem véletlenül jöttem el én se a vodától sok éve és azóta nem tudok fejlesztésről náluk, most ígérgetik csak, ami kb olyan küfös ígéret, majd egyszer valóban lesz fejlesztés
-
vegyszer
addikt
válasz
simpley #60251 üzenetére
Az 60 Ft volt. Függetlenül a hívás hosszától. Darabáron. Jó voda promó volt ez annak, aki ki tudta haszmnálni.
De összességében nem vált be. Mindannak ellenére, hogy akkor minden rokonom miattam vodás volt.
Nekem sokszor az ideg voltnagyobb, mikor anyám felveszi, majd azonnal kinyom. Vissza hívom, majd megint felkep, és kinyom. majd a harmadik hívás után 15 másodperc múlva megszólal, hogy most pont nem jó... -180Ft, mikor a havi számlám 3000 Ft volt, amiből akkor még nem lehetett semmit se lebeszélni asszem.Egyébként meg az ügyintéző el is bazseválta a telefonos igényem. A kért szolgáltatás helyett valami vezetékes iráyba menő opciót állított be.
Mivel a számla nem jött hozzám, és csoprtos beszedéssel volt rendezve, csak azt éreztem, hogy sok amit fizetek a két számlára. És mikor kiderült, fél évvel később, ugyanaz az ügyintéző vette fel a panasz bejelentést, aki az eredeti hibát elkövette, képes volt elnézést kérni, és jelezni, hogy ezt az igényt ő rögzíthette félre. Nem kellett volna ezt tennie, de bevállalta.
Visszahallgatták az eredeti felvéételt (bő fél év után megvolt, milyen GDPR lehetett akkor), igazat adtak, fél évre korrigált mindent a voda, és én kaptam egy 300Ft körüli kopmpenzációs befizetendő díjat. Mindezt úgy, hogy fél év alatt vezetékes irányba nem volt 15 perc hívásom, amire a kedvezmény volt.
Nem értettem akkor sem, azóte sem. De minek rugózzak rajta. Kb 2005-6 köröl lehetett ez, már mindegy is.
Egyébkénnt ez nekem nem egyedi eset. Sok más helyen is kellett küzdeni az Ügyfélszolgálattal az igazamért. Jellemzően sikerrel.
-
evbalazs
csendes tag
válasz
simpley #60297 üzenetére
Ha telekom irányú az sms akkor gondolom a Mohosz Telekomos flottáról írsz, én pedig általában a vodás flottákról írtam. Nyilván érdemes azzal számolni, hogy az alap flottadíj mellett 300/600Ft-ért meg tudod oldani a neked szükséges mennyiségű SMS-t és nem kell xSMS-t 19Ft-jával kifizetni, mert az már elég rendesen el tudná rontani a csomagot.
-
evbalazs
csendes tag
válasz
simpley #60295 üzenetére
Szerintem vodás flottákban nem nagyon szokott lenni ingyen sms, legalábbis a digiről váltós flották között sincs egyikben sem. Viszont appban van egy olyan rendelhető szolgáltatás, hogy 50 perc / sms 300Ft, 100 perc / sms 600Ft-ért. Ha valaki esetleg rendelt már meg ilyet hogyan viszonyul ez a lebeszélhetőséghez (főleg korlátlannál)? Beszéd esetén elsőnek a lebeszélhetőségből vonja és utána ebből a csomagból (és így ha nem beszélsz többet, mint ami a csomagodban van, akkor 50/100SMS-t vettél) vagy elkezd ebből vonni perceket?
-
mb702
tag
válasz
simpley #60289 üzenetére
A face-en láttam egy 'Lakossági mobilflotta' nevű csoportot.
Most hosszabítottak 3 évre a vodával.
Jó áraik vannak, csak szerintem nem saját néven lesz az előfizetés.
Ha érdekel vki-t, érdemes csatlakozni a csoporthoz.
A csatlakozás még nem kötelez semmire, bővebb infó és ingyen van
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest