- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf88
aktív tag
válasz sebijani1982 #59399 üzenetére
-
sebijani1982
senior tag
válasz vegyszer #59390 üzenetére
Szerintem ne bízz benne:
linkÉn hangosan felröhögtem amikor megkaptam az emailt...
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Baltazár123
senior tag
válasz DrBubo77 #59396 üzenetére
gondolom ez marad a kiskapu, alapítanak egy egyesületet, minimális tagdíjjal és talán még az ado 1%-t is elkérik, bár az már lehet, hogy alapítvány kell legyen, nem baj, még jobb. Mondjuk a madármegfigyelők egyesülete, de ha már van ilyen nevű, akkor a madármegfigyelők demokratikus egyesülete és mehet a buli. A macskámat beléptetem tagnak, úgyis folyton ezt csinálja.
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Baltazár123 #59395 üzenetére
Azért kíváncsi leszek, hogy fogják meg a dolgot.
Az oké, hogy egy 20-30 fős cégnél nem lehet majd 40 ezer előfizetés. De ott a MOHOSZ, pár ezer forintért egyesületi taggá válsz és jogosult vagy egyesületi előfizetésre.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Baltazár123
senior tag
a flották elméletileg amikor indultak erről szóltak volna, hogy vállalatok, egyesületek vagy pl egyházak a dolgozóiknak adhassák. Még a flották előtt, a 90-es évektől vállalatok ahol nagy telephelyen vagy ha ügynökök járták pl az országot, megegyeztek direktben valamelyik szolgáltatóval és pl az adott vállalatnál kicsit fejlesztették a hálózatot (jellemzően vállalati költségen) és a gyártásban, nagyobb telephelyeken mobilon beszéltek egymással ingyen. Ügynököknél meg a cég áttért a mobilhasználatra és a központtal így ingyen tudtak beszélni.
Aztán ezeket flottáknak kezdték hívni, leginkább vállalati flottaként indult az egész. A lényeg leginkább az egymás közötti ingyenes beszélgetés volt, hogy mobilon történjen a kommunikáció. Aztán itt is kb az történt, mint a kata esetében, hogy az élelmes emberek rárepültek erre, meghajlították a valóságot a saját érdekük irányába és már csak közvetítő szerepkört láttak el, de tehették, mert nyitva maradt ez az ajtó a számukra. Jellemzően a szolgáltató azért engedte ezt, mert az ilyen közvetítőknek csak úgy engedte, hogy máshonnan toboroz.Emiatt van rá esély, hogy törvény erejével szorítják vissza a flottákat oda, ahova eredetileg szánták, az adott cég, egyesület bármi dolgozóinak, tagjainak stb. Ezért is olvashatod sokszor ezt a dolgozói kifejezést a flották kapcsán, de semmit nem jelent csak ez a maradvány neve a flottáknak, ahogy tudom szakzsargon.
-
Gloob
addikt
válasz martonl #59393 üzenetére
Söt nagy valószínűséggel ezek a csomagok a Yettelnél használt dolgozói csomagok is. Szerintem ezt bizonyítja a kapott email következő mondata:
"Kedves Előfizetőnk!Szeretnénk egyedi ajánlatot kínálni lakossági tarifacsomagjaink közül, amely magába foglalja a jelenlegi dolgozói hívócsoportod megtartását is."
Lehet, hogy tévedek, lehet,hogy nem!Samsung Galaxy A52S
-
martonl
senior tag
A flottaszerződés megszűnt. Viszont maguk a díjcsomagok tudtommal nincsenek lezárva, más flották, más néven ugyanúgy használják. A KÜF adott valamilyen fantázianeveket a csomagoknak, de annak most nincs jelentősége.
Ezért sem értem, miért problémáznak itt sokan ezen.
És ha majd le is zárják, akkor is lesz idő gondolkozni, mert a megszűntetésig még akkor is el fog telni egy kis idő. Nyilván aki most váltana pl. KÜF díjcsomagot, mert mondjuk megváltoznak a telefonhasználati szokásai, annak nem jó ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz martonl #59391 üzenetére
De elvileg le vannak zárva, ha már nem lehet szerződést kötni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
vegyszer
addikt
válasz wolf88 #59389 üzenetére
Én is ezen gondolokzok, hogy akko hívni kell boldogot, boldogtalant, letölteni a teljes Zinternetet a következő pár hónapban, és akkor végre kapok értelmes ajánlatot központilag a küf helyett???
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Gloob
addikt
válasz qltsar #59385 üzenetére
Nekem felajánlotta emailben a 30%-ot.
"Yettel Start Net csomag 30% kedvezménnyel, lejárat nélkül.
150 perc beszéd
10 GB mobilnet
100 Mbit/s le-/feltöltési sebesség
További perc- és SMS-díj: 40 Ft5.593 Ft/hó
e-Komfort csomaggal, 24 hónap hűséggel, készülékkel"Samsung Galaxy A52S
-
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #59382 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #59380 üzenetére
Akkor igazából a részletekért üzletbe kell fáradni, ha jól értem. Lehetnek esetleg más ajánlatok, amiket nem küldenek meg?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
zzola
titán
Ha valaki elfogadja a Yettel ajánlatát a KÜF flottás csomag helyébe, akkor ott hűségidőt vállal? Megmarad az eredeti KÜF-ös hűségidő? Vagy?
Kösz -
p2pp
őstag
Sziasztok!
Kellene vmi jó Yetteles Flotta nekem, mert a sajátjuk az horror áron van sajnos.
Kb. max. 50 GB 50 perc már elég lenne nekem. Itt nálunk a Yettel a nyerő.
Melóban Netfone (100 perc 100Gb 5000/hó) használok, mert ott csak az megy rendesen.
De mivel az sincs mindenhol amerre járok így most a Telekom helyett kellene Yettel.
Most a Telekom (15GB Mobil M). Sokkal nagyobb volt, de mivel melóban is kuka.
Így amennyire csak lehetett visszavettem. Még Magenta 1-ben van, de ki lehett vinni onnan. Anno Yettel Hello Data Start volt. De nem akatam 2x annyit fizetni havonta.
Így átvittem a számomat a Telekomhoz tavaly.
Most a Telekom 6000, de a Yettel 11.000 lenne havonta.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
vargalex
félisten
válasz Viktor0610 #59374 üzenetére
Ez nem biztos, mert azt írta a kolléga, hogy "repcsi módba, wifi-n is ennyit eszik". Ha a VoWiFi aktív (erről mondjuk nem nyilatkozott a kolléga), akkor az azzal járó kommunikáció mennyisége/gyakorisága a szolgáltatótól függ...
Alex
-
MODERÁTOR
-
Franky2Ster
senior tag
válasz INGJOKE #59370 üzenetére
50Gb a lényeg, hogy meg legyen ès ne horror àron.Nyìlvàn mìg a Yettel bandànak jò ìgy ezen az àron addig maradok. Ha emelni akarnak akkor pattanok màs szolgàltatòhoz. Biztosan lesz valami alternatíva.
De ahogy látom a Netfone is csak átmenetileg elviselhető 10 hó lejárat után ott is emelnek. -
slice14
veterán
válasz Viktor0610 #59368 üzenetére
Hát nem tudom. Szoftveresen semmi nem változott egyik napról a másikra. Mert váltás óta tapasztalom a fogyasztási megugrást. Tehát eSIM átkapcsolástól. De valszeg a 2 vs 4 freki használati különbség is okozhat ja. De hogy csak WIFI-n mitől fogyaszt ugyanannyit? Talán a router csere, de az se lehet, mert míg Telekom eSIM volt használva a teló, akkor még nem tapasztaltam.
Ez inkább valami profil konfigurációs probléma lehet szerintem.Na de mindegy, túlélem.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Franky2Ster #59363 üzenetére
100 perc beszéd? Minek választottál bumm csomagot, ha 100 perc beszéd elég?
-
4Grider
nagyúr
válasz Franky2Ster #59363 üzenetére
Én addig biztosan nem váltanék, amíg ki nem vezetik a díjcsomagjaimat (évek kérdése).
A netfone vodát használ és automatikusan emel 10 hónap után. -
Franky2Ster
senior tag
Sràcok gondolkozom a vàltàson mivel a megszünt Bumm csomag ki tudja meddig èl mèg.Netfon 50Gb 100 perc beszèd 4600Ft-èrt. Ez jò alternatìva lehet?
-
MODERÁTOR
-
PuffyDog
tag
válasz 4Grider #59356 üzenetére
Köszönöm. Bár a mohoszt Telekomosként látom.
Szóval ha lejár a Vodafone hűség 2 hónap múlva, akkor váltok feltöltősre és vihetem a sok éve meglévő számom ezekbe a flottákba?[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
70es számra nemsokára lejár a hűség. A készülék amit használok viszont Vodafone függő és az is marad egy ideig.
Így milyen flották jöhetnek szóba? Tehát vagy ami 70es SIMet ad vagy ahová hordozható a saját 70es számon.
Köszönöm=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
trec12
addikt
válasz Baltazár123 #59353 üzenetére
Az viszont én nem gondoltam volna, hogy a yeti is beáll a sorba és elkezdi az ügyfelek letámadását. eddig a legnormálisabb ügyfélkapcsolattal rendelkező cégnek ismertem meg, mind a KÜFöt mind a yeti pontokat vagy a 1220-t. Nekem csalódás, amit most csinálnak.
Igen erről beszélek én is nekem sem szimpatikus amit és ahogy csinálják a KÜF-ös csomagoknál miszerint esetleg bólints rá egy drágábban kevesebbet nyújtó szolgáltatásra... Még akkor is ha nem nem ütközik semmiféle jogszabályba.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz vegyszer #59349 üzenetére
Ha nem lett volna digi, se a vezetékes se a mobilnet nem tartana itt. A versenyzés egyik formája végülis az, ha kicsináljuk a versenytársat vagy magától abbahagyja és akkor le lehet tarolni a piacot úgy, hogy nincs igazán hova menni a felhasználóknak. Nálunk nagyjából ezt jelenti a verseny, hogyan lehet a jó ár/érték arányon szolgáltatót levenni a tábláról. A világ szerencsésebb felén meg tényleg a szolgáltatás ár/érték arányával versenyeznek a cégek.
Ehhez kapcsolódik, hogy a upc/voda vezetékes már évek óta csinálja ezt az agresszív ügyfél letámadást velem, hogy próbál csőbe húzni. Egy réges régen lezárt csomagom van, most éppen 5,2e és természetesen azt szeretnék, hogy "modernebb" drágább csomagot válasszak, ami pár f.s tv adóval tud többet, amikor tv-t szinte nem is néz senki nálunk. Korábban legalább annyi jogos érvük volt, hogy akkor 1-2 évig nem változik az előfizetési díj, ha hűséget kötök egy aktív csomagra, de ez az előny is elveszett mostanra.
Amúgy itt van egy érdekes dolog. Korábban tudom, hogy törvény volt rá, akinek nem volt hűségszerződése, annak is csak évente 1x lehetett emelni, sőt talán a mértéke is meghatározott volt, de abban nem vagyok biztos. Legutóbb az ügyfeles már azt mondta nekem, hogy ilyen soha nem is volt (? pedig volt) és csak a hűség "véd" meg, mert akkor csak 1x emelhetnek. Ha nincs hűség akkor meg bármikor és bármennyit emelhetnek. Nem vagyok jogász, mondtam neki, de én ezt máshogy tudtam és eddig is csak 1x emeltek nekem évente az inflációra hivatkozva, pedig már sok éve nem vagyok hűségben.
Azt viszont én nem gondoltam volna, hogy a yeti is beáll a sorba és elkezdi az ügyfelek letámadását. eddig a legnormálisabb ügyfélkapcsolattal rendelkező cégnek ismertem meg, mind a KÜFöt mind a yeti pontokat vagy a 1220-t. Nekem csalódás, amit most csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz DrBubo77 #59351 üzenetére
Na ja. A Keleti vidéki Yetti-s ügyfelek szempontjából ez elég hátrányos.
Nálam a router szeretettel inkább B8-ra kúszik fel ezért B20 helyett. Amivel addig nincs baj, amíg nem akarok feltölteni felhőbbe backup gyanánt.
------Jut eszembe:
Mióta Yetteles vagyok azóta azt tapasztalom hogy 2x gyorsabban merül a telóm. Gondolom azért mert több frekivel dolgozik a Yetti azon a területen, ahol többnyire tartózkodom. És akkor is próbál rájuk csatlakozni, ha gyenge adott frekinek a jelszintje..[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
vegyszer
addikt
Bennem aktívan el az élmény, mikor 1999 nyarán nővérem gyerek kori, már akkor majd tíz éve Luxemburgban elő barátnője az általam áhított telót mutogatta. ( Az eredeti Nokia 3210 volt az). Megkérdeztem, hogy milyen áron beszél otthon. Meg itthon roamingban.
Gyakorlatilag EU előtt, roamingban olcsóbban hívott Luxemburgi SIMmel minket, mint mi egymást a Pannonnál.
Igaz, akkor nem volt korlátlan net, meg hasonlók, de az SMS még bőven fénykorát élte. Száz számra kuldhetett azt is.
Néha az az érzésem, hogy ahol ők 25 éve voltak, mi azt még ma se értük utol árakban...[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Gloob
addikt
válasz vegyszer #59347 üzenetére
Volt az egyszeri kereskedő aki azt vallotta, hogy igaz,hogy kisebb profittal adom el a terméket, de sokat eladok belöle. A hasznom így is nagy lesz. Aztán most lehet ragozni, hogy ez mai kereskedelmi gyakorlatban miért nem jó, miért nem müködik. Mert, hogy nem müködik sehol, az biztos. Itt jönne be az árverseny szerepe, ami megint nincs a mai magyar kereskedelemben. De ez már megint olyan terület, ami nem ennek a topiknak a témája!
Samsung Galaxy A52S
-
azbest
félisten
válasz theooracy #59333 üzenetére
és annyiból is más volt, hogy a hello data és más régi csomagok akkor megszüntetére kerültek és a szabályos határidővel előtte le is írták, hogy ha nem reagálsz, akkor az automatikus váltás mi lesz. Nem csak úgy megtörtént az sem, hanem többször jelezték, számlákon is írták. Ha valaki nem volt hajlandó semmit sem elolvasni, akkor magára vessen
-
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #59308 üzenetére
Elég Bp-en belül csak mozogni. Sz@r az az esetek 70%-ában.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
szgyminer
csendes újonc
Érdekes ez a YETI ügyfélszolgálat, nekem 2 számom volt a KÜF flottában és számonként hivogattak. Mondjuk azóta már váltottam, találtam jobbat és biztosabbat, és azóta is hivogatnak úgy hogy a számok már át lettek írva egy szervezet nevére.
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz MC Pite #59329 üzenetére
Nálam éppen nem. Lakossági áron ajánlották a csomagot.
De azt sem értem, hogy egy korlátlan csomagra, ahol látják, hogy nem 7-8 GB fogy egy hónapban, miért nem a "Yettel Prime Simple Net"-ot ajánlja 50 GB nettel. Az átlagfogyasztás ebbe se fér bele, de legalább közelebb van hozzá a keret.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
theooracy
aktív tag
válasz Viktor0610 #59331 üzenetére
Tényleg, basszus. Megnéztem az e-mail-eim között, hogy mikor leveleztem a KÜF -fel a belépés ügyében. 2023.május. Előtte egy-két hónappal tettek át az új "kedvezményes" csomagba. Akkor így teljes mértékben igazad van.
-
Gloob
addikt
válasz MC Pite #59329 üzenetére
Az email elején ezt írja:
Szeretnénk egyedi ajánlatot kínálni lakossági tarifacsomagjaink közül, amely magába foglalja a jelenlegi dolgozói hívócsoportod megtartását is.
Ha mindketten KÜF flottások voltatok, akkor e szerint az én értelmezésemben az megmarad.Samsung Galaxy A52S
-
MODERÁTOR
-
theooracy
aktív tag
válasz Viktor0610 #59326 üzenetére
Hát, nem tudom. Én úgy emlékszem, hogy azért nem évekkel később volt a váltás, hanem előbb, de az tényleg úgy volt, hogy a tarifa lezárása után, ahogy írtad. Remélem akkor még egy darabig elleszünk a KÜF - fel. Nem szabad beugrani nekik a "roppant kedvező" ajánlataikra.... Majd ha úgy alakul valamikor, akkor úgy is ajánlanak valamit ismét..
-
MC Pite
veterán
Annyira nem kell ezen egyesével rugózni, értelemszerűen a lakosságitól jobb ajánlat; nem a flottástól.
Nálam a 5.593 Ft/hó a gebasz (x2), mert keveset használjunk/kis havidíj lenne a prió, főként az egymás közötti ingyenes beszédre. Az meg innen nem derül ki, megmaradna-e (külön előfizetők vagyunk, nem biztos).
Ha úgy nézzük, hogy a vodás virtuálszolgáltatóhoz képest drágább annyival amennyivel jobb, elmegy, de kapkodni úgy érzem nem kell.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Gloob
addikt
Igen, ezt írja. Magyarul be kell menni, és elutasítani az ajánlatot. Aztán ott majd megpróbálnak rábeszèlni, hogy de mégis jobb az a rosszabb ajánlat! Én, illetve az asszony majd bemegy az ő nevén fut az előfizetés de hányan lesznek akik nem fognak bemenni?
Samsung Galaxy A52S
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Viktor0610 #59319 üzenetére
Korlátlan csomagról át akar váltani egy 10 GB-osra, de kedvezmény nélkül. Miközben írják, hogy 72 GB volt az átlagos havi forgalom.
Nooormális? 🤔ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
theooracy
aktív tag
válasz Viktor0610 #59319 üzenetére
Nekem anno, mivel ezt az ajánlatot nem utasítottam el, egy rövid idő múlva automatikusan aktiválták a Hello Data helyett. . Ezek után mondtam le a francba. Most nem tudom, hogy így van-e...
-
qltsar
veterán
válasz theooracy #59317 üzenetére
Ugyanez volt, csak en a nem igazan acelos Netfonehoz fel evre mentem, majd vissza KUF.
Netfonenal katasztrofa mobilinternet sebessegem volt, APN mokolas sem segitett, lakasban terero gatya, BP Lehel teren aluljaroban, Nyugatiban 0, mellette Telekom masik SIMben full 4G+.
Dolgozni csak folyamatos szakadozasokkal tudtam BP-SZF-Veszprem-Zala kozott, volt, hogy 10 percig 0 mobilnet, vagy percekig terero nelkul voltam.
Yeti / Telekom 1x szakad meg ezen a vonalon, teljesen ugyanott amikor a gyulafiratoti Bermuda haromszogon keresztul megy a vonat.
Vettem anno egy feltoltos Voda SIM-et (mobilnet kerettel), hogy osszehasonlitsam a Netfonnal (csak BP), fura mod az esetek 90%ban masik toronyra maszott fel, volt netem, es tererom is - persze ettol meg nem lesz tul acelos a Voda.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Gloob
addikt
Úgy látszik átálltak az emailos ajánlatokra. Én is megkaptam ma. A 275 perc/13 GB 4500 ft helyett ajánl 150 perc/10 GB-ot 5600 ft-ért. Azt meri írni, hogy jobb ajánlatuk van! Ha-ha!
Ezt a jobb ajánlatot hogyan lehet elutasítani? Ha esetleg nem válaszolok rá, az nem jelent elfogadást, ráutaló magatartást?Samsung Galaxy A52S
-
theooracy
aktív tag
válasz mucsgyver70 #59314 üzenetére
Ezt velem egyszer már eljátszották, a Hello Data előfizetés megszüntetésekor. Ugyan ezt az ajánlatot erőltették akkor is. Inkább lemondtam és akkor jöttem át a KÜF - höz. Nem valami fejlődő képesek!
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz mucsgyver70 #59314 üzenetére
Az imént nekem is jött
Érzésre a mottó: kevesebbet többért!
Nem győzött meg."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
mucsgyver70
aktív tag
Most kaptam E-mail-ben. A telefonos megkeresést nem fogadtam el.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz devast #59304 üzenetére
+1
A netsebesség, stabilitás egy dolog, de sajna a sima beszélgetés, elérhetőség, sms-ek megérkezése, hívások kicsöngése terén nem egy liga felénk a voda a másik két szolgáltatóval.Mélben küldött ajánlatot a yeti (küf).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
adika4444
addikt
válasz stuka20 #59307 üzenetére
Hali!
- Telekom domino SIM: 6000 forint körül van egy hónapra 15 GB. Előnye: Feltöltős, szóval ha nem kell, akkor nem töltöd fel újra.
- Flották: Leginkább a Yeti jeleskedik adatkártyában. AZ itt sokat emlegetett iQpro-nál biztos, hogy van 10--20 giga körüli csomag, konkrét árlistám nincs, talán a bevezető táblázatban van ilyen.
- Vodafone-nál pedig 6000 forint körül van XXL csomag korlátlan adatforgalommal, de durván alulpriorizálva. A korlátlan flottában 6500--7000 forint körül van a Yettel-nél, de utóbbi hálózata többszörösen jobb.A kamera miatt nem egyértelmű számomra, hogy hosszútávon lenne-e rá szükséged, mert az előfizetés, de pláne a flotta olyan, ahol nem működőképes pl. ha 1--2 hónapra akarod.
üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #59309 üzenetére
Azért aki utazgat az országban és valami folyamatos netkapcsolatot használó alkalmazást használ (pl. netrádiózik), elég hamar rájön a különbségekre.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
stuka20
senior tag
Hello!
Elérhető olyan flotta vagy csomag bármelyik szolgáltanónál, ahol adnak sim kártyát s mellé 10-20gb internetet? Nincs szükség lebeszélhetőségre, kamerába lenne. Netfone-t néztem, ott 4600,- (20gb) 10 hónap hűséggel, van ennél jobb választás?
Vagy spusu 7.6 euróért 8.5GB (eu-ban felhasználható) (a fentmaradó valahány %-a tovább megy a következő hónapra)[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz 4Grider #59305 üzenetére
Én egy órája kaptam meg melóhelyen az új vodás adatsimet a korábbi t helyett, rögtön mértem is egyet 5g: 550mbit az Astorian úgy, hogy körülöttem egy épületben van még legalább 300 vodás felhasználó.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
4Grider
nagyúr
válasz devast #59304 üzenetére
Hébe-hóba azért van egy-egy jobban teljesítő voda bázisállomás, de nagy átlagban a másik kettő egyenként is simán leveri.
Felénk 70-400-400 méterre van a három legközelebbi bázisállomás (legközelebb voda). Munkahelyemen 200-300-400 méterre. Itthon a yeti-tré-voda a sorrend 500 Mbps-ról indulva 70 Mbps-ig, munkahelyen tré-yeti-voda (150-120-40 Mbps). Balatoni nyaralóban yeti-tré-voda szintén a sorrend, útközben az állandóan hallgatott online rádió megszakadásainak számát messze a voda vezeti. Mondjuk csak havi 2000 km-ert vezetek és főleg 1-2 számjegyű főutakon/autópályákon, szóval lehet, hogy nem kellően reprezentatív a felmérés. -
-
Akelaus
senior tag
válasz vargalex #59298 üzenetére
15-ben a Kormányhivatalban, és mellette a Pm. hivatalban hasonló. Szoktak szólni, meg ne mozduljak, mert nem értik mit beszélek.
Tény, januárhoz képest van egy kis javulás, legalább mobilnet van most már szinte folyamat.
Telekom lefedi még a pincéket, szoktam mászkálni ott is.
Ha a KÜF a Vodával egyezik meg, az kb. Yeti szint itt, szóval amíg marad az ár, addig nekem nincs min gondolkozni.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz fakekorom #59300 üzenetére
A feltételek világosabb le vannak írva. A yeti viszont nem tudja ellenőrizni, hogy te mennyit vásároltál, csak jelez az Auchan felé, hogy ezzel a bizalomkártyával ilyen díjcsomagra szerződött nála valaki. Innentől kezdve az Auchan figyelheti a kártya forgalmát, és ha hónapokig nem történik rajta jelentős változás, megteheti, hogy jelez a yeti felé, hogy valaki jogosulatlanul használja a flottát. Tehát ha nincs a közelben Auchan, akkor nem javaslom ezt a flottát annak ellenére, hogy eddig nem arról volt híres az Auchan, hogy nagyon rakná ki a portyázókat a flottából. Ha meg van a közelben egy Auchan, akkor havi egyetlen bevásárlással teljesíthető a kritérium...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest