- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Telekom Magentában van 3 mobil előizetésünk:
A valós használat kb így alakulna:
Sim1: Havi 20-30 giga net, nem túl sok beszéd, 60-100perc de az minden irányba
Sim2: Havi 10-15 giga net, 100-200 perc havonta főleg Voda/Yettel irányba
Sim3: 0 net, rengeteg hálózaton kívüli hívásErre jelenleg a Mobil L + Korlátlan net díjcsomagjaink vannak, az első 2-höz plusz sim van kihozva, a harmadikhoz meg az HBO Go. Az inflációkombenzáció után a havidíj darabonként 11 ezer párszáz forint.
Mi lenne egy jó alternatíva?
Nézegettem a Netfone-t, hűséggel kijönnénk 5200 (korlátlan+1GB) + 6200 (korlátlan +20GB) + 6800 (korlátlan+50GB) =18200 Ft-ból, de hűség nélkül is 20400 a 33 helyett.
Sajnos azonban a Vodafone lefedettség elég tré ahol lakunk, én legalábbis Huaweivel szenvedek vele, a fiam Xiaomijával nem panaszkodik. Melóhelyen meg pont a Telekom gyenge, bár a voda sem erős. Ja igen, van céges voda simem, így lefedettségben elég jó összehasonlítási alapom van.https://tinyurl.com/rasoapro
-
axioma
veterán
válasz 4Grider #57091 üzenetére
Mire kellhet 6-nal tobb elofizu per szemely?
De ha most mar a kuf atvesz, akkor lehet hogy a flottas elofizukat attolom oda, es johet a plusz tag. Megvarom mindketto tarifa-korrekciojat, hogy legalabb 1 evre tisztan lassunk anyagilag, de akkor nekem ez kimondottan jo hir, a huszon elofizu talan nehol van 2 egy neven gyerek miatt, de jellemzoen kulon emberek.
Hm weboldal me'g yettelest nem veszunk at szovegezesu.[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz 4Grider #57091 üzenetére
Önmagához képest az új tarifákkal és most ezzel a szabállyal a Yeti nagyon bekeményített...
Telekom legkisebb net (4 GB) + beszéd csomag most valami 5200 forint (ez még fog emelkedni az inflációval), ehhez képest a legkisebb Aktív csomag nem egész 3300 forint...Rá kéne lassan vennem magam a szolgáltatóváltásra
üdv, adika4444
-
snooze
veterán
válasz 4Grider #57086 üzenetére
ezt hogy kell értelmezni?a kolléga azzal az elöfizuval nem esik bele a kivételekbe?
"Az Előfizető tudomásul veszi, hogy magánszemély esetén legfeljebb 6 darab, számlás hangalapú előfizetést
és 6 darab számlás mobil internet előfizetést vehet igénybe, melyek közül – más flottából (azaz a Yettelnél
nyilvántartott eltérő cégcsoportkóddal azonosított eltérő flottából) történő átmigrálás esetét kivéve – egy
előfizetés sem lehet meglévő Yettel előfizetés (sem számlás, sem kártyás előfizetés). "GO Gunners!!!
-
Jabby
őstag
válasz mucsgyver70 #57040 üzenetére
"Az nem számhordozás, ha a yettelnél maradsz! Aktív csomagot választhatsz."
Egy Yetteles önkormányzati csomagban vagyok jelenleg.
Ezt a számot is vihetem KÜF Aktív csomagba? -
Zssom
tag
válasz juve600 #57081 üzenetére
Mitől lenne a Netfone-é, nem értelek.
Azoknál a flottáknál (NEM a KÜF), ahol a flotta nevére kerül a szám, ott arra a számra szerződik az ügyfél a flottával, a flotta pedig a szolgáltatóval, minden egyes hívószám esetén külön külön. A flotta ekkor közvetítője a szolgáltatásnak. A Netfone szerződik az ügyféllel telefonszolgáltatás nyújtására. A Netfone szerződik a T-vel és a V-vel kapacitás igénybevételére. Szó nincs a külön hívószámonkénti külön szerződésről a T, vagy a V felé. A Netfone nem közvetíti a távközlési szolgáltatást, hanem nyújtja -
Zssom
tag
válasz juve600 #57074 üzenetére
Netfone esetében VoLTE van, VoWifi a voda által támogatott készülékeken van, 5G-t a napokban kezdték engedni használni.
T-s csomag (1 és 4 Gb netet tartalmaző) még ebben a hónapban köthető (üzletkötő segítségével), külön kérésre, utána már nem. T-s csomagoknál VoLTE, VoWifi külön kérésre bekapcsolható és működik is, 5G nincs és vélhetően nem is lesz, mivel ezek a csomagok kivezetésre kerülnek.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
5gb-al ez a tarifa nincs..
lejjebb lett írva az ár. 6621ft
még másik csomag is..
regisztrálsz az oldalra,utána kitöltesz egy igénylölapot a mobil elöfizetés fülön..
kapsz majd egy emailt,ahol az engedély lesz,bemész a yettelhez,ott intéznek mindent..számhordozást is..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
goop
őstag
6 621,3525 Ft lesz.
-
nuke7
veterán
hello!
A voda emelt egy 22%-ot a havidíjamon ami nekem így már kicsit sok...
tudnátok olyan flottát ajánlani 6000 forint alatt, amiben korlátlan beszéd van és mondjuk legalább 3GB net..?- Szolgáltató: teljesen mindegy
- Kinek a nevén lesz a szám: nem fontos
- Hűség: teljesen mindegy
- Kaució / Belépési díj / Tagdíj: ha van, azzal együtt is legyen olcsó...
- Mire használnád elsősorban: elsősorban telefon, de nem akarom nézni, hogy kivel mennyit beszélek, mobilnet leginkább csak navigáció, esetleg böngészés
- Mennyit szánsz rá: 6000 alatt, minél kevesebb, annál jobb
- Készülék: nem kell
- Számhordozás lehetséges-e: vinném a számom, 20 év alatt megszerettem, már voltam mindhárom szolgáltatónálhttps://youtube.com/user/nuke7
-
xrvman
őstag
válasz mucsgyver70 #57040 üzenetére
Köszi neked is, s mindenkinek!
-
xrvman
őstag
-
xrvman
őstag
válasz SztiviVander #57019 üzenetére
Akkor Yettel kártyásként be se léphetek a KÜF flottába?
-
slice14
veterán
Ez meg mi?
Az EU forgalmi keretet nem is figyeltem. Jól értem hogy az EU-ban korlátlan netem van?Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
válasz snooze #57018 üzenetére
Nálam ugyan azt írja, mint fentebb. Mert 9-én fog megújulni és még nem használom a Yettel-es SIM-et, mert eSIM-et kértem és csak felvettem a készülékbe, majd visszakapcsoltam a Telekom-ost a számhordozásig.
Valamint a fenti egyenleg az ideiglenes számomhoz tartozik, azért írja hogy ma jár le. Ma este lesz a hordozási ablak.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
snooze
veterán
sziasztok!
küf flottás elöfizunál az összes hivásba benne van a flottán belüli hivás percek is,ami ingyenes?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Takato
csendes tag
Sziasztok! Idén június elején lejár a Küf korlátlan net előfizetésem, ha határozatlanra vált az előfizetés akkor a magasabb előfizetési díjat fizetem? Illetve, ha hosszabbítani szeretnék mikor mehetek be leghamarabb? Köszönöm a válaszokat!
-
xrvman
őstag
válasz mucsgyver70 #57014 üzenetére
Köszi így már világos!
Bocsi a sok hsz-ért, de nem frissítette le az oldal, hogy írt valaki. -
xrvman
őstag
válasz mucsgyver70 #56970 üzenetére
Ezt olvasom a számhordozás kapcsán:
"Természetesen lehetséges feltöltőkártyáról is, amennyiben az Ön jelenlegi szolgáltatója nem a Yettel."
Ez most azt jelenti, Yetteleseknek házon belül megoldható? Marad a szám? -
xrvman
őstag
Sziasztok, a küf-nél az aktív csomagban az "extra percdíj" mit jelent?
-
w.miki
veterán
válasz zozimoto #56972 üzenetére
Vodafone Mobilnet XXL 5 755 Ft/hó picit olcsóbb.
Az nem jó? Használja valaki? Mi a véleménye róla?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
4Grider
nagyúr
válasz kbela365 #57009 üzenetére
Tény, hogy sehol nincsenek felkészítve a személyes ügyfélszolgálatosok az egyedileg paraméterezett flottacsomagok értékesítésére és ezt néhány üzletben sem lehetne megoldani, hiszen itt a legfurább konstrukciók is előfordulnak. Pl. a flotta által közösen lebeszélhető osztható keret, hogy csak egy egyedi dolgot említsek a sok lehetséges közül. Az üzletekben nem fognak nem publikus ajánlatokkal kapcsolatban semmit sem kiírni, azért nem publikus az ajánlat.
-
kbela365
tag
válasz 4Grider #57008 üzenetére
Ám legyen, én ezt elfogadom. De ezzel azt fogadjuk el, hogy egy szolgáltató nyilvántartási rendszerihez olyan személyek férnek hozzá, akik adott esetben nincsenek felkészítve a munkavégzésre. Ha nem szeretnék az összes dolgozót felkészíteni az összes csomagra, akkor ki kell jelölni limitált számú üzletet, ahol flotta csomagokkal kapcsolatban lehet ügyintézni. Hangsúlyozottan: szerintem. De megértem persze, hogy van aki szerint ez a jelenlegi működés így rendben van és válasszon publikus csomagot az ügyfél ha korrekt ügyintézést szeretne. Kár hogy ez nincs kiírva az üzletekben.
-
-
slice14
veterán
válasz 4Grider #57001 üzenetére
A 7 GB-al is bőven kijövök mobilon, csak azért választottam volna a 13-at, ha esetleg kell, akkor legyen. De megnézek egy teljes hónapot, és aztán eldöntöm.
Akkor ez nálam 9.-e gondolom.
És gondolom hogy az eggyel fentebbi, azaz a 4-es csomag lesz a 13GB-s?[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
4Grider
nagyúr
válasz slice14 #57000 üzenetére
A perc igen.
Az active 7 GB-os, a medium csomag 13 GB-os.
Ha te is és az ügyintéző is hülye a csomaghoz, akkor a beállításokhoz hívni kell a flotta ügyfélszolgálati számát.
Mobilnet csomagot csak fordulónappal módosíts, mert egyébként kiszámlázzák mind a két csomagot teljes áron...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest