- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz gabor9991 #56596 üzenetére
Én csak megállapítottam azt a tényt, melyik kormány tevékenysége nyomán volt kénytelen kivonulni a Digi.
Keskeny a határvonal, de ez még nem politika. Ha véleményt is mondanék akármilyen irányba, az már politika lenne.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
gingerbalm
aktív tag
válasz SztiviVander #56598 üzenetére
az nem havi 100-150 Ft lett volna, hanem minden megkezdett GB után akarták felszámolni, azért a kettő nagyon nem ugyanaz és nem röhejes
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz autotaxmo #56591 üzenetére
de hogy ok egymas kozott elbarteleznek mindent és szinte koppra minden csomag a szolgaltatok kozott ugyanaz árban es szolgaltatasban, az felettebb fura
Jó reggelt vietnám... Végülis csak úgy 30 éve ez megy, van akinek előbb feltűnik, van akinek később Nálunk a kapitalizmus a szabad fosztogatást jelenti, amihez minden kormány mosolyogva aszisztált eddig. Kár ezt csak az egyikre vagy másikra kenni, az hogy az emberek többségének a memóriája pár évig (jobb esetben, de inkább addig se) terjed arról meg végképp nem nagyon tehet senki. Meg az általános birka mentalitásról se. Ezért is volt fájdalmasan vicces mikor a röhejes havi 50 vagy 100Ft -os netadó miatt meg tömegek mentek tüntetni a kossuth térre... -
kl122
tag
válasz 4Grider #56577 üzenetére
Pl EDSZ tiltás, mobilvásárlás tiltás, Netpajzs rendelés, lemondás, stb.
Nem akarom gyakran macerálni de néha szükséges lehet.Telefonos/emailes ügyfélszolgálat tudja ezeket állítani, illetve díjcsomagváltást elvégezni ha Yettel fiókban vagy appban nem lehet? Vagy be kell minden módosításért mászkálni személyesen?
-
Gloob
addikt
válasz autotaxmo #56591 üzenetére
Egyáltalán nem gondolom. Egy dolgot árulj el. Mi kényszeríti őket versenyre? Egyedül a piac az ami ezt megtehetné. De addig, amíg az emberek megveszik így is a szolgáltatásukat, addig szépen elvannak ők így hármasban. A negyediket szépen közösen kicsinálták. Vajon miért? De ezt itt hagyjuk is abba. Nem ennek a topicnak a témája, úgyhogy kapunk a fejünkre a ha jön a gazda!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
-
autotaxmo
őstag
hat akkor a kapitalizmus jelenteset ezzel a szemlelettel el is torolhetjuk, mert kormanyunk es partunk már szepen dirigalja a telekommunikacios piacot IS.
Azert nem gondolom, hogy azert mert a multik mar csak ilyenek, meg a nagyhal megeszi a kishalat, attol még a multik kozott nem kene telekommunikacio teren versenyezni, ez igy netto blödség, mar bocsanat. Azt meg alairom hogy a nagyok kicsinaljak a kicsiket, de hogy ok egymas kozott elbarteleznek mindent és szinte koppra minden csomag a szolgaltatok kozott ugyanaz árban es szolgaltatasban, az felettebb fura Nem gondolod? -
Gloob
addikt
-
autotaxmo
őstag
válasz SztiviVander #56587 üzenetére
Azt nem tudom, de már kvara itt lenne az ideje az uj csomagokra, egy jo ideje egyik sem halad a korral, ezek esku a hatterben megbeszelik, hogy ne legyen versenyhelyzet a 3 szolgaltato kozott, jobbos kormany balos komcsi szemlelettel
-
autotaxmo
őstag
válasz r6man123 #56578 üzenetére
Üdv a klubban, ugyanitt tartok en is mint Te, huseg nelkul vagyok yettel csomagban ami neked is van. Ez marcius 1-tol kozel 7 ezer lesz mar, én is keresem a megfelelot, de nalam kizarolag Telekom johet szoba mert sajnos a Yettel flottaba nem tudsz bekerulni mivel jelenleg is yettel elofizeto vagy. Vodafonet meg inkabb nem kommentelem, nekem egyszer eleg volt beloluk, soha tobbet. Tehat marad a Telekom! Marciustol szerintem tuti fix hogy lesznek uj csomagok a szolgaltatoknal. Lehet erdemes megvarni hogy milyen ujdonsagok lesznek!
-
mzso
veterán
válasz RoyalAirForc #56584 üzenetére
Nekem az utóbbi jó lehet, egy-két weboldal betöltésre, meg messengerre.
-
RoyalAirForc
aktív tag
De miért akarod, mire akarod használni belassítva?
Magamból indulok ki; a korlátlan mobilnetjükért 5646-ot fizetek per hó. Lehet, hogy az újonnan csatlakozóknak drágább már (vagy lesz), de én biztos nem bohóckodnék 32, meg 256kbs lassítással, ha tudom, hogy nem jövök ki X mennyiségű adatforgalomból egy hónapban. -
trec12
addikt
válasz r6man123 #56578 üzenetére
Netfone esetleg? (március 1-től drágul de a többi is)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz RoyalAirForc #56573 üzenetére
Az IQPro-sról azt hallottam, hogy használható belassítva.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Yettel hűség nélküli csomagból szeretnék lépni számhordozással, fontos hogy a szám saját tulajdonban maradjon.
Jelenleg cca 6000 forint / hó amiben 150perc beszéd és 5giga net van. Ez kb meg is felelne, persze olcsóbban
Merre tovább? -
kl122
tag
Sziasztok!
Az ugye evidens, hogy KÜF esetén a Yettellel szerződöm, de ami a kérdés, hogy van lehetőség a Yettel fiókban/appban szolgáltatások esetleges manipulációjára vagy mivel flotta ezt csak telefonon e-mailben lehetséges az ügyfélszolgálat segítségével?
-
Jabby
őstag
A kérdéseidet a KÜF FB csoportjába tedd fel, ott a flottakezelők szinte azonnal válaszolnak.
De ha ott a bejegyzések között visszakeresel, akkor egyértelműen 6 hónapot említenek. -
4Grider
nagyúr
Arra számolj, hogy a szolgáltatók nem érdekeltek abban, hogy használható legyen a net, amikor már elfogyott az adatkeret. Ez yetinél maximum 32 kbps-ot jelent. A maximum azt jelenti, hogy nem fixen jön 32 kbps-al, hanem ahogy begyorsulna, 32 kbps-nál kap egy beszakadást, majd megint belendül, megint beszakad. Ezt nem sok minden tűri, talán egy viber üzenet elmegy vele, de 16 kbps-os voip hívás már nem fog vele gond nélkül menni.
Szóval erre a lassításra ne rendezkedj be.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
"A KÜF-nél mi van ha (adatkártyával) elfogy a keret? Lassítás gondolom, de mennyire?"
Akkor erre nincs valakinek válasza?
A táblázat nem informatív meg amúgy is régi. Pl az IQPro-ra 9kbps lassítás van feltüntetve a keret elfogyása utána, az IQ meg azt írta, hogy "utána korlátlan 256 kbps". Nem mindegy. -
mzso
veterán
Akkor flottába belépésnél csak a meglévő Yetteles szám hordozásával merülhet fel korlátozás, vagy azt is néz(het)ik, hogy volt-e/van-e (flottás) Yettel-es előfizetésem és nem engednek szerződni?
Jó lenne ezt tisztázni, mielőtt lépek valamit.
Más:
A KÜF-nél mi van ha (adatkártyával) elfogy a keret? Lassítás gondolom, de mennyire? -
4Grider
nagyúr
-
dkaro
őstag
Sziasztok,
Biztos vak vagy de csak 2022-es flotta listát látok. Még sosem voltam flottában de gondoltam megnézném mik a lehetőségeim telekomos flották terén.
Hol találok róla aktuális listát? -
4Grider
nagyúr
válasz axlfsi #56552 üzenetére
A yeti készülékárlista oldalon a készülékárlista kedvezményes dolgozói és flotta számlás ügyfelek részére sorra kell kattintsál.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Egy KEF bumm csomagban vagyok kb 2 éve.
Kérdésem az lenne, ha van aki tudja és segítene:
kedvezményes készülékvásárlási lehetőség van a flottákban vagy az felejtős?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
autotaxmo
őstag
válasz 4Grider #56550 üzenetére
Köszi, én megigenyeltem tegnap és ki is fizettem a horgász kártyát,.1-2 hónap belefér, bár nem tudom mi tart náluk eddig.
Aztán bemegyek a Telekomba és megerdeklodom ezt a Mohosz flottát. Addigra biztos meg lesznek az új díjcsomagok is a Telekomnal mert szerintem márciusban nem csak a díjjakat fogják emelni hanem bevezetnek vagy átalakítják picit a csomagokat is -
4Grider
nagyúr
válasz autotaxmo #56547 üzenetére
Akinek nincs most a kezében (régi) horgász kártya, annak most nem ajánlom, mert a ma megigényelt horgászkártyák kb. 1-2 hónap, míg kipostázásra kerülnek. A Telekomban viszont kell a fizikai kártya, nem elég az, hogy megigényelted.
Mivel az új flottáról már nem csináltak pdf-t és nem engedik kifotózni sem a Telekom rendszeréből az árakat, így nem biztos, hogy halál pontosak az árak:
A régi három díjcsomag megmaradt, az áraik emelkedtek, kivéve L: 2270/4100/5700 Ft
Netek: 3GB-7GB-21GB-korlátlan: 1640/3014/5487/7317 Ft
Max. két előfizetés/horgászkártya
Magenta1-be betehető (30% kedvezmény a vezetékesekre), esim, multisim kérhető. -
Domestos
tag
Sziasztok!
Azt véletlenül nem tudja valaki, hogy ha egy régóta meglévő vodás feltöltőkártyát akarok a küf-be hordozni, akkor egyrészt ennek menni kéne, másrészt a kártyán levő pénzt bukom, vagy az a vodától visszakérhető?
-
autotaxmo
őstag
Valaki tudna egy friss aktualis horgasz flotta csomag tablazatot kuldeni? Telekom hivatalos oldalan sehol nem latok horgasz flottas árakat vagy azt hogy még ez egyaltalan aktualis-e. Amiket talaltam neten azok 2020-asnak tunnek
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Danielcsinos #56545 üzenetére
A yetinél az 5G helyszín és nem flotta/díjcsomagfüggő, hiszen mindenkinek jár alapból.
Adatkártyát szeretnél modembe/routerbe, vagy telefonba hangcélút számhordozással? Ha utóbbi, akkor ott a bumm korlátlan nettel. Az a neveden marad. -
Danielcsinos
újonc
Sziasztok!
Bocsi a floodért, de nem lettem okosabb, hiába pörgetem egy ideje a fórumot.
Telekomtól szeretnénk szabadulni, KÜF flottát néztem ki. Számot nem akarom bedobni a közösbe ha nem muszáj. Többen ajánlották még a horgászflottát is, de kaptam tippet Netfone, AGT, IKEA, fidesz flottára is (ide nem szívesen mennék). Korlátlan és minél gyorsabb 5G net a fő kívánság ha létezik ilyen, túl sokat nem telefonálok, van céges telóm. Ha jó a cucc akkor édesanyamékat is átraknám, nekik 10-20-50G net kell, meg valami olcsóbb sok ingyenperces beszélgetős csomag. KÜF a befutó, de bármit meghallgatok. Köszi! -
mzso
veterán
Ha szerződök IQpro adatkártyára, de után kevésnek, érzem, vagy zavar a merülés, vagy upgradelnék hanghívásos csomagra, akkor azt később megtehetem másik yetteles flottánál?
És a hívószámomat is tudom hordozni ekkor feltöltősről? (Mert az ugye megmaradna egyelőre)
(Kár hog nincs T adatkártya jó áron. Nem kéne ennyit filózni)
-
4Grider
nagyúr
válasz autotaxmo #56539 üzenetére
Én horgász vagyok, de bárki lehet az, 2200 Ft leszurkolása után (a horgászkártya ára).
Azzal besétálva egy Telekom személyes üfsz-ra már mutatják is a lehetőségeket. Nem túl olcsó flotta a horgászflotta, cserébe Magentába is bevonható.
Csak éppen aktuálisan hónapokig tart a horgászkártya legyártása és maximálisan két db előfizetésre szerződhetsz/kártya. -
autotaxmo
őstag
Na sikerült elérni őket,(agnatel) sajnos az.eddigi tapasztalatom az hogz itthon szinte kizárólag a yetteles flotta csomagok azok ahol közvetlenül te szerződsz a szolgáltatóval ergo az elofizu, hívószám.a te tulajdonod marad. Telekomnal eddig egyetlen egy flottát nem találtam ahol közvetlenül a szolgáltatóval tudnék leszerzodni ugzy hogy a hívószámot ne kelljen bedobni a közösbe. Agnatel is ha Telekomot akarsz akkor be kell vinni a flottaba a hivoszamodat Netfone-rol nagyon vegyesek a tapasztalatok a fórumokon sajnos. Szóval tényleg marad az hogy át kell mennem lakossági sima előfizetőkent legalább 6 hónapra elvileg a Telekomhoz hogy utána visszajohessek yetteles flottaskent. Akkor meg tuti KUF lenne a legjobb bár addig még sok víz lefolyik a Dunán. Ki tudja mit talal ki majd kormányunk, lehet hogy majd ezt a kis kaput is becsukja az ilyen flottas cégek előtt, mert iegyre több ember fogja keresni ezeket lehetőségeket ahogy én is mert már nagyon bicskanyitogató ahogy emelik a tarifakat
-
4Grider
nagyúr
válasz autotaxmo #56534 üzenetére
A flottáknál kevés ember van sok előfizetésre, minél kevesebbet fizetsz nekik a belépésért vagy éves díjként, annál kevesebbet tudnak bárkivel is foglalkozni.
Belépési igényt kell jelezni, konkrét csomagra, akkor kiderülnek a feltételek. Ha nem tetszik, kötés előtt még mindig visszaléphetsz. -
autotaxmo
őstag
válasz ubbconfig #56531 üzenetére
Sima yetteles lakossagi elofizu, semmi flotta. Agnatel nem veszi fel a telefont mar 2 napja lassan! Nem jo elojelek ezek. Van valakinek kontaktja az angnatelhez? Persze irhatok emailt, de ha a mobilszamukat nem veszik fel akkor az emailben sem latok gyors reakcioidot a reszukrol
-
autotaxmo
őstag
A jo kva eletbe hogy az osszes flottas szinte ha Te yetteles vagy akkor nem tudsz atmenni szamhordozassal!!!!
-
autotaxmo
őstag
Errol van valakinek tapasztalata?
https://mobilflottak.hu/ -
dethroner
veterán
-
autotaxmo
őstag
válasz dethroner #56522 üzenetére
koszi, na majd irok nekik akkor, de ugy tudom ha nem kozvetlen a szolgaltatoval szerzodsz hanem a flottaval, akkor az o engedelyuk kell mindenhez ha intezni akarsz valamit es a szamod felett elveszted a tulajdont mert bedobod a "kozosbe" de majd utanaerdeklodok. Most olvasom, ha yetteles vagy az kizaro ok hogy csatlakozzal hozzajuk
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz autotaxmo #56500 üzenetére
BestFleet kell akkor neked. A takarékos és a végtelen csomag az, amit nem a yettel, hanem a flotta szerződik, és lehet bevinni yettel számot is. De ez esetben tudakold meg, hogy kilépés után hogyan marad tiéd a telószám
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
ubbconfig
aktív tag
válasz autotaxmo #56512 üzenetére
arra figyelj, hogy a Yetinél minden adatod stimmeljen, különben nem adják ki az áthordozási engedélyt a T-nek és megáll a folyamat. Anno nekem a személyim száma változott (közben lejárt az igazolványom és újat csináltattam, de nem jelentettem le a szolgáltatónál).
Adategyeztetés ajánlott személyesen, ha nagyon régóta vagy a jelenlegi szolgáltatónál és esetleg valamit változhatott (igazolvány szám, lakcím stb.) -
zichie
senior tag
válasz autotaxmo #56511 üzenetére
Ott van az, a "Telekom hálózat" szóra kell keresni a honalpjukon.
-
zichie
senior tag
Az AGT yetteles részében egy év tarifahűség van. Magyarul nem lehet csomagot váltani hűségidőn belül csak a hűség megszegésével, ami költséges. Kiegészítő mobilnet csomagokat lehet rendelni a yettel applikációban, ha kevés a net, ami a csomagban van.
A KÜF-nél ez nem tudom hogy van.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Ha szerződöp, pl agnatel flottához, akkor később szabadon váltogathatok csomagot a hűségidőn belül? A Yettelen keresztül?
Gondolom ha ez megy is akkor sem lehet, hanghívásos és adat csomag között váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest