- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasz10
junior tag
A telekomos Multisim elérhető flottában?
https://bit.ly/3UUXZYw
-
sniper112
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz rasotamas #57794 üzenetére
Bármelyik Telekom személyes ügyfélszolgálaton képernyőn megmutatják a három csomagot és a hozzá tartozó netcsomagokat (ha mutatsz egy horgász kártyát).
Nyomtatásban már nem adják ki.
Nagyon kevés olyan hely van, ahol a Telekom jobb, mint a yeti, az is jellemzően a Dunától keletre. A vodát még mindkettő lenyomja (nagy átlagban). -
veterán
Sziasztok!
A korábban emlegetett Mohosz flotta friss díjszabását nem tudná valaki betenni?
Olcsósítanánk kicsit, de térerő miatt preferálnánk a Telekom hálózatot.
Nézegettem a flottás helyzetet, és azt kell mondjam, 20-30% spórolás miatt nem érné meg szolgáltatót váltani, hogy jelentősen romoljon a minőség, voda és yettel jóval gyengébb a szokásos felhasználási helyeken.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
kano
nagyúr
válasz gillka #57788 üzenetére
Igen, én használtam(EU). Bizonyos része az adatkeretnek használható kint is.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gillka
csendes tag
Sziasztok!
A KÜF csak adat előfizetések esetében a keret használható az EU-ban is? Mert ha megnézem a tarifáknál, akkor alapból mutatja a 4GB-s csomagnál, de ha átváltom nagyobbra, akkor eltűnik. Ezután már a 4 gigásnál sem látszik.
Valaki esetleg használta már kinn?Köszönöm a válaszokat.
-
DrBubo77
Topikgazda
Ki a szerződő fél?
Végtelen és Takarékos csomagok esetében a szerződő fél a flottakezelő, tehát mi közvetítjük a szolgáltatást.
Cserébe nagyobb kedvezményeket, és külön ügyfélszolgálatot kapsz.
All In, Flexi és Etal-On csomagok esetében pedig közvetlenül Te szerződsz a Yettel-el!ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Jabby
őstag
válasz 4Grider #57783 üzenetére
"Semmilyen olyan flotta nem ajánlott, ahol a számod át kell iratnod a flottakezelő nevére, így nincs jogod ügyet intézni a szolgáltató ügyfélszolgálatain."
Idézek az oldalukról:
"A hívószám tulajdonjoga a Tiéd, így mindig a Te kezedben van az irányítás! Te kötöd a szerződést közvetlenül a szolgáltatóval, Te fizeted a számlát, és a készüléket is Te vásárolhatod meg amennyiben All In, vagy Flexi csomagot választasz." -
MODERÁTOR
-
Dracula72
senior tag
Nekem is jó lenne az sms miatt, de a szám nem a te neveden van az ezeknél a csomagoknál. Ahol a neveden van az már drága és nincs csak hálón belüli sms ingyen.
De az ígérgetés amit csinálnak egy egyszerű kódot kell kiküldeniük és 5 nap kevés rá, úgy hogy minden nap telefonáltam.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
-
goop
őstag
válasz 4Grider #57780 üzenetére
Jól elvagytok. Az lehetett, hogy a kolléga úr használta ugyan a yetteles simet, de nem vette észre, hogy az még az ideiglenes 20 as számmal fut, nem a saját számával. Másnap reggelre, keddre meg ugye már le is zajlott a hordozás. Mindegy. A hordozás meg minden esetben este 20-24 h között van, direkt, hogy ne legyen fennakadás. Mondjuk nekem utoljára valamit elszúrtak, és reggel 08 00 kor ment csak át a szám. Épp telefonálni akartam, mire jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
kavalkád
aktív tag
válasz 4Grider #57776 üzenetére
nem mintha érdekelne hogy lehazugozol, de igen, hétfő reggel használtam az új előfizetést. nem kell elhinned, hiszen te úgyis jobban tudod.
de ha nem hiszel nekem, akkor gondolkozz el azon, hogy ugyan mi okom lenne rá, hogy elferdítsem a történteket? hogy egy okostojás hülyeségét olvasgassam itt a fórumon aki jobban tudja mi történt velem mint én magam?[ Szerkesztve ]
-
citizen05
tag
válasz kavalkád #57770 üzenetére
Köszi a válaszodat és a tippet.
Már beszéltem a befogadó flottával és a Yettelnél is voltam . Azt mondták ,hogy vihetem a számomat és.mehetek a másik flottába.
Csak én applikációból diktálok gázt villanyt és vízóra állást. S nekem egyszerűbb mint telefonon bediktálni./ van amelyiknél az óraállást fényképpel
kell igazolnom./
S mivel ez határidőhöz kötött ezt leakarom tudni s utána váltanék.
De a másik flottától is megkaptam a szükséges papírokat. Így már csak az ügyintézés vár csak rám. Csak nem tudom mennyi az átfutási idő . -
kavalkád
aktív tag
-
tamikomac
senior tag
válasz zotosz #57752 üzenetére
Voda semmiképpen?
7990 Ft/500GB/30 nap, tudom nem korlátlan, de 500GB azért már nem kevés.
Feltöltős kártyára rendelhető havi adatopció, garantáltan nincs hűség . Egy próbát megérhet.https://www.vodafone.hu/extrak-kiegeszitok/feltoltokartyas-adatopciok#addontab [link]
[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
citizen05
tag
válasz kavalkád #57758 üzenetére
Szia !
Szeretném megkérdezni,hogy előtte is yetteles voltál e? Esetlegleg másik flottából mentél át?
Csak azért kérdezem mert én is beszéltem velük és nagyon szimpatikusnak tűntek.
Szeretnék csatlakozni hozzájuk csak nem tudom,hogy mennyi az átállás ha yettelből megyek szintén yettelbe mert egy másik megszűnőben lévő flottából mennék hozzájuk.
Válaszodat előre is köszönöm. -
Dracula72
senior tag
válasz w.miki #57763 üzenetére
Egy haver van benne. 5 nap ígérgetés és nem sikerült nekik a számlához belépő jelszó kiküldése.
Minden nap igéretik a telefonban, hogy küldik emailben, persze email az nem jön.
Nem szavahihetőek, amíg nem csatlakozott addig nyalták a seggét aztán le van ejtve az ember.
Nem ajánlott a BestFleet.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
w.miki
veterán
BestFleet flottába belépett végül valaki?
Erősen gondolkodom rajta, több hsz. is volt vele kapcsolatban, de olyan, hogy valaki tag, nem láttam[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
DrBubo77
Topikgazda
Fejezzük be a bújtatott politizálást is!
Különben jön egy moderátor és meglódul a banhammer.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
gabor9991
őstag
válasz lasz10 #57760 üzenetére
Szerintem már akkor elszegényedett nagyrészük amikor az oviban a kislányból kisfiút vagy kisfiúból kislányt csinálnak.Úgy hallottam hogy nem olcsó egy ilyen beavatkozás.
Még szerencse hogy nálunk sosem lehet majd ilyet csinálni mint amit a nyugat megengedett mindenkinek, így itt nem lesz szegénység és kiszolgáltatottság soha és simán kifizetek havonta 4 mobil előfizetést is a családban olyan áron amilyet a szolgáltató kér érte, nem kell trükköznöm.[ Szerkesztve ]
-
lasz10
junior tag
válasz gabor9991 #57759 üzenetére
Ilyen olcsó előfizetést még talán kis nadrágszíjhúzással ki tudnának fizetni, inkább az lehet a nagyobb baj, hogy naponta, ahogy mennek hazafelé a Kärntnertsrassén, kirabolják őket a migráncsok, elveszik a telefonjukat, miután megerőszakolták és megölték őket. Nem véletlenül akarnak mind Magyarországra települni, és elvenni a magyarok munkáját....
https://bit.ly/3UUXZYw
-
vence
tag
A sógoréknál meg mindenkinek lehet saját flottája ...
ráadásul tud 25% kedvezményt is adni rögtön, hogy ne legyen nehéz a beszervezés
és még mindketten kapnak eg-egy ingyen hónapot is.
Szóval, csak lassan érdemes bővíteni a "flottát".Egyébként, 99 ilyen "társkártya" lehetséges egy normál, 20 Eurós előfizuhoz
így "flotta"-szervezőként ,elméletileg akár 8 évre is össze lehetne hozni az ingyenes (2x korlátlanos) előfizetést ... megfelelő ismeretségi körrel.Gondolom, azért ettől előbb változhatnak majd a kondíciók.
Ja, és még hűség sincs, ill. szüneteltethető az előfizetés,
(természetesen a flotta-tulaj kivételével).Ennek már a fele is jó lenne!
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz zotosz #57752 üzenetére
Nekem iQpro korlátlan adatkártyám van. Továbbszámlázós flotta, kicsit lassú a kommunikáció velük és amikor én kötöttem, három hónapon belüli felmondás esetén 10000 forint adminisztrációs díjat számolhattak fel. Hogy manapság mi a helyzet feléjük azt nem tudom, az iqprokft@gmail.com-on tudsz érdeklődni.
A sokat ajánlott KÜF-nél egy éves hűség jár a nethez, így az most neked kevésbé lehet jó választás. Így ott maximum az idő előtti lemondás, vagy a továbbfizetés játszik, de előbbinél kötbért számítanak fel.
Az minden esetben igaz, hogy a flotta nem kifejezetten az ilyen rövidtávú használatra van kitalálva. Továbbszámlázós esetben a flották jellemzően minimális humán erőforrással működnek, ha pedig a szolgáltatóval szerződsz, ott hűség vállalása a jó ár feltétele.
A Telekom-nál havi 10000 forint a korlátlan net feltöltős Domino SIM-re, de ők NAT-olt IPv4 címet adnak és elsősorban mobilnet hang alapú előfizetéshez, míg a Yeti esetében a korlátlan adatkártya ténylegesen adatra van, publikus IPv4 címmel.
üdv, adika4444
-
zotosz
tag
Sziasztok,
visszaolvastam az elmúlt negyedévet, de tanácstalan vagyok.
Tudnátok ajánlani flottát? Kb 6 hónapra kellene korlátlan net homeofficehoz hétvégi házba. Telekom és Yettel tud stabilan 40-50mbps-t beltérben a helyszínen, ez elég.
Saját számomat nem szeretném bevinni, jó lenne olyan flottakezelő ahol tudok simet/számot rendelni (esim nem jó). És hűség nélkül kellene.
Kicsit elvesztem, hogy most mi az ami lehet megsznűnik, lehet nem, nem voda stb.
Köszönöm!
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Ha van valaki, aki használja/ismeri a BAPTIFON aktuális csomagjait/feltételeit, megtenné, hogy ír privátban?
Lenne közeli hozzátartozó, aki tudna igényelni a családtagok részére is, de már az érdeklődésnél elakadt nála a dolog (nem ér rá...), viszont hogy kinek milyen csomag lehet megfelelő, azt mindenképpen én állítanám össze, ezzel is meggyorsítva a folyamatot.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
veterán
-
smombodi
tag
-
MODERÁTOR
-
Marcsello31
őstag
válasz MolnárPéter #57738 üzenetére
+59giga kb roaming külföldi net, bár én észrevettem hogy nem állandó a kapcsolatom a kártyás korlátlan netnél, mint pl az xxl csomagnál, ott állandó a net kapcsolat nincs bontás. vigyázni kel ezekkel a flottás történetekkel mostanában, ők is sokat drágultak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kevin8997
tag
A tekekom flotta nálunk pl annyira drága lett (korlátlan beszekgetés plusz net az 13000 ft felett), hogy gyakorkatilag a voda publikus csomagjai 2 előfizu felettolcsóbbak.
-
PuffyDog
tag
válasz 4Grider #57733 üzenetére
Akkor hogy? Ez volt a kérdésem. Nem tudom a kedvezményes flotta facebookját ki kezeli, de azt írta, hogy akkor ne vegyem át a SIM-et.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz 4Grider #57731 üzenetére
Az egy semmitérő ingyenes Voda SIM. Viszont apámmal 8 éve nem beszéltem. Szóval igen, át. Nem gondoltam, hogy opció a céges flottája. Konkrétan azt se tudtam hogy él e.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Kifü elállás hogy működik?
Holnap jön a SIM elvileg, erre apám most írja hogy céges flottába be tud venni. 3490, 50GB net és 5 óra körüli beszéd.
Ha megtagadom a SIM átvételt az oké is? A szám hordozott szám kuka?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Dracula72
senior tag
Ez aktuális?
Vagy +15%?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
kano
nagyúr
válasz ilyen_85 #57726 üzenetére
Akkor Szolgáltató felhív és megkérdez.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz ilyen_85 #57719 üzenetére
Nézd meg a számlát mi van rajta. Abból általában kiderül, hogy mit számláztak ki.
-
Dracula72
senior tag
Itt is "kitakarták" az árakat.
De csak ahol a nevemen marad a számom.
Ahol nem a nevemen van (Végtelen és Takarékos) ott ki van írva.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg aki Vodafone-os iMobile flottában van? Én most kaptam meg a friss számlám, és az eddigi 2-3.000 forint közötti előfizetési dij helyett, most 11.000 forintot számláztak ki.
Tudja valaki, hogy mi lehet az oka? Nem használtam többet / máshogy a megszokottnál az előfizetést.
-
sniper112
aktív tag
telekomnál van megfelelő flotta ?
-
4Grider
nagyúr
válasz hodostamas #57714 üzenetére
Aztán vagy összejön, vagy nem. Utóbbi főleg, ha online kell intézned a visszahordozást bummba, mert azt akkor hozzáértő csapat fogja elutasítani.
Egyszerűbb ha elmész 10 hónapra a netfone.hu csapatához hasonló árú csomagba. 10 hónap után lejár a hűség, azonnal emelni akarnak majd, akkor visszahozod. Már ha nem gáz nálad a vodafone hálózata... -
hodostamas
addikt
Sziasztok,
jelenleg yettel előfizu van hűség nélkül. KÜF BUM-ba a legegyszerübb úgy átmenni hogy pl telekom vagy voda feltöltöre átviszem a számot majd azonnal jelentkezek KÜF-re?
-
PuffyDog
tag
Amúgy van jobb ajánlat bárhol, mint a BUMM a KÜF-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest