-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz vargalex #56893 üzenetére
Az két külön dolog hogy kinél van bekapcsolva, és ki az a felhasználó aki használja telefon híváshoz mert nincs térereje amúgy.
Ez nem olyan mint mondjuk a VoLTE
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csibe1
addikt
válasz vargalex #56895 üzenetére
Akkor ez még sem olyan egyszerű dolog, mint ahogy páran mondják.
Akkor wifin keresztül a szolgáltató biztosítja neked az akár külföldi hívásokat is. Mintha beregisztrálnál egy bármilyen VOIP szolgáltatóhoz, csak ez a saját rendszerén keresztül megy át?Szóval ne ezen keresztül telefonbetyárkodj?
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Ha már tudom a wifi jelszót akkor van Whatsapp, Viber stb. Akkor már tök lényegtelen a térerő ha a hívott félnél is be van kapcsolva a mobilnet.
Szóval részemről ez a nesze semmi, fogd meg jól, és nem egy világmegváltó dolog; hiába reklámozza a szolgáltató.Kérd el a jelszót!
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Mi fejlesztettünk Telekomnak VoWifi-vel kapcsolatban. Azt mondták pontosan, amit te, hogy elvétve lesz 1-2 session. Hát, nagyon nem így lett, mert a legtöbb user bekapcsolja (valószínűleg azt sem tudja, hogy mi ez, de gondolja, hogy jó lehet, mert olvasott róla). Szóval, simán milliós session-ok vannak...
Alex
-
bul07
nagyúr
válasz csibe1 #56889 üzenetére
Vannak helyek ahol rossz a térerő vagy nincs is ott jó, már ha tudja a wifi jelszót és mer is rá csatlakozni, de máshol másnak semmit nem jelent a megléte
Szerintem előfizetők elenyésző részét érinti aktívan hogy van, és akit érint az szóvá is teszi hogy végre van, a néma többség meg nem is tudja hogy létezik mert sosincs rá szüksége
Példa, voltam most fodrásznál bent házban náluk nincs térerő, de mivel nem tudom a wifi jelszavukat így a VoWiFi se segít
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csibe1
addikt
Valaki magyarázza már el legyen szíves, hogy miért is ekkor truváj ez a VoWiFi nevezetű csoda, hogy mindenki arra van ráizgulva?
Megint feltalálták a spanyolviaszt kétszer is egymás után, és Nobel díj is járt érte mindegyik alkalommal?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Dracula72
senior tag
válasz sitq74 #56887 üzenetére
KÖszi. Kísérleteztem
20 perc után felvették, érdekes módon 30mp után bontották a vonalat amikor beszéltem. Térerő náluk ment el? Kétlem. Nálam meg fullos ahol dolgozom.
Háromszor hívtam még, sikertelenül, nem is merem leírni meddig hallgattam az agymosós zenéjüket.
17 óra után meg bemondja, hogy nincs ügyintézés csak elveszett teló tiltása.
Hááát ilyen áron mint náluk van flotta (nem 1) ahol 24 órás ügyfélszolgálat van.
Nem kínlódok ezzel a fapados Netfone-al.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
vence
tag
válasz trec12 #56879 üzenetére
Állítólag már az elmúlt évben is állandóan csak ígérgették?!
Mondjuk most néztem a Yeti alkalmazást, ott is lesújtó véleményeket írnak az ügyintézésről, állítólag romlott az utóbbi időben.
Egy üzletben nekem is rossz tapasztalataim voltak, a fiatalok csak trécseltek és közben érdektelenül válaszoltak.
A tiszteletről, udvariasságról valószínűleg sose hallottak ...
Tényleg a válasz is inkább olyan beszólásszerű volt. -
8
senior tag
válasz Dracula72 #56878 üzenetére
voWIFI van
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Dracula72
senior tag
válasz mihaczitomi #56872 üzenetére
Se 5G, se voWifi, se korlátlan net,
szarul működik az alkalmazás, voda hálót erőltetik a Telekom helyett, ami rosszabb.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz mihaczitomi #56874 üzenetére
Sem a yetinél, sem a vodánál nincs vele VoWiFi...
-
4Grider
nagyúr
válasz mihaczitomi #56863 üzenetére
Nyilván attól függ, hogy a yeti/voda/tré hármasból melyik muzsikál felétek a legjobban. Meg persze arrafelé amerre mászkálsz/dolgozol/stb.
Ja és nem mindegy az sem, hogy a telefonod melyiknek támogatja a szolgáltatásait (VoLTE, VoWiFi, stb.). -
4Grider
nagyúr
válasz csibe1 #56870 üzenetére
Szolgáltatók nem adnak ki flottamenedzser cégek felé ügyféladatokat, ez csak fordítva jellemző.
Az adataid minél több kézbe kerülnek, annál nagyobb az esély, hogy valahol nem kezelik azokat megfelelően, tehát jó eséllyel majd valamikor kikerülnek, ne adj isten visszaélnek velük. -
csibe1
addikt
válasz Viktor0610 #56869 üzenetére
Akkor az AGT valaki tök ismeretlennel kötött szerződést?
Ha már nincsenek adatai?Amúgy meg miért is akkora probléma ha az adatok az AGT-nél vannak?
-
MODERÁTOR
-
Dracula72
senior tag
Fapados Netfone-nál jobb minden.
Phonecenter
Agnátus( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
mzso
veterán
válasz mihaczitomi #56865 üzenetére
Akkor akár feltöltőkártyás.
-
snooze
veterán
küf..ha sok net kell,akkor netfone..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
mihaczitomi
junior tag
sziasztok ,szereintetek Küf ,vagy netfone ???
Kérlek ,segítsetek !!!
06 30 962 8221
-
mzso
veterán
Helló!
Az itt megosztott csomagok és árak csak ex-digiseknek elérhetőek, vagy más flottán keresztül is? Két Vodásról tudok, ha nem tévedek: extraflotta, multiflotta."Flotta Basic 1GB
2000-
Vodafone hálózatán belül/csoporton belül: díjmentes beszélgetés
Csomagban foglalt lebeszélhetőség: 100 perc
Hálózaton kívül: 9 forint/perc
SMS: 19 forint
Adatkeret: 1GB (roamingolható teljes egészében)Flotta Net Special
3000-
Csomagban foglalt lebeszélhetőség: 50 perc
Hálózaton kívül: 10 forint/perc
SMS: 40 forint
Adatkeret: 5GB (roamingolható teljes egészében)Flotta Net Special 10GB
4000-
Csomagban foglalt lebeszélhetőség: 50 perc
Hálózaton kívül: 10 forint/perc
Adatkeret: 10GB (roamingolható teljes egészében)Flotta Premium 5GB
3500-
Hálózaton kívül: díjmentes beszélgetés
Adatkeret: 5GB (roamingolható teljes egészében)Flotta Talk 1GB
3000-
Adatkeret: 1GB (roamingolható teljes egészében)Flotta Premium 25GB
5000-
Adatkeret: 25GB (16GB roamingolható)Nemzetközi hívás egységesen 76 forint/perc.
Másodperc alapú a számlázás.
A díjak e-pack-kel értendőek."[ Szerkesztve ]
-
ilias
tag
Köszi mindenkinek!
Az sem gond, ha nem az egész, csak nem találtam róla infót. Fiamnak lenne, egy évben 1-2x lenne számára érdekes.
-
ilias
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a küf-ös, BUMM korlátlan 50 GB-os csomag esetén van EU roamingos mobilnetezés is? A felsorolásban csak a beszéddel kapcsolatosan van infó. Mailen érdeklődtem, de még nem kaptam választ.
Köszi! -
Dracula72
senior tag
https://mobiltanacsadas.hu
Ismeri valaki őket?
Esetleg van benne valaki?( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
4Grider
nagyúr
válasz -Mosquito- #56850 üzenetére
Nem hirdethet senki sem nem publikus díjcsomagokat bárki számára elérhető felületeken. Erre sok millió Ft-os kötbér vonatkozik a keretszerződésekben. Ha viszont nem írja oda a szolgáltatót, máris megoldotta a helyzetet. Aki viszont napi szinten keresgél flotta csomagokat, annak nem nehéz rájönni, hogy a zöld/kék mostanában yettelt, a rózsaszín Telekomot, a bordó/piros szín vodát takar.
-
4Grider
nagyúr
válasz -Mosquito- #56848 üzenetére
Az agnatel.hu-n két szolgáltató csomagjait látom. Felül yetteleseket, alul telekomosokat.
-
4Grider
nagyúr
válasz -Mosquito- #56846 üzenetére
A Telekomos flotta továbbszámlázós (nem a szolgáltatóval szerződsz, hanem a flottakezelővel), így nem csoda.
Nekem lejött az adatvédelmi tájékoztatóból, hogy az agnatus.hu és az agnatel.hu mögött ugyanaz a cég (AGNÁTUS-Pont 2004 Kft.) van. -
-Mosquito-
őstag
-
zichie
senior tag
válasz -Mosquito- #56844 üzenetére
A KÜF-nek elküldted vagy megadtad a személyes adataidat (név, születési név, születési hely és idő, édesanyja születési neve, álandó lakcím, személyigazolvány szám, adóazonosító jel, e-mail cím)? Én az AGT-nek nem, csak a Yettelnek, amikor átadtam nekik a kitöltött nyilatkozatot.
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz -Mosquito- #56841 üzenetére
Nekik van saját Telekomos flottájuk is, ez az Adatvédelmi tájékoztató gondlom arra vonatkozik, ha valaki erre a flottára szerződik, mert itt a szerződéses viszony az AGT-vel jön létre, nem a Telekommal. Én a Yettellel szerződtem, nem az AGT-vel.
-
zichie
senior tag
válasz -Mosquito- #56838 üzenetére
Igen, AGT = Agnatel (vagy inkább Agnatus).
Azért kérdeztem a KÜF-re, mert itt több KÜF-ös van, mint AGT-s. Nekem csak az utóbbival van tapasztalatom. Ha a KÜF-höz kell küldeni a személyes adatokat, akkor hozzájut, AGT-nél nem kellett. -
vargalex
félisten
válasz -Mosquito- #56831 üzenetére
Én egy új és egy hordozott számmal mentem a KÜF-höz. Mindkét esetben online ügyintézés volt. Az engedélyező nyilatkozat megkérkezett, a weboldal "iroda" menüpontja alatt látható is.
Nem kellett kinyomtatni, aláírni, scannelni, visszaküldeni. Egyszerűen 3 munkanapon belül keresett a Yettel-es ügyintéző, ott egyeztettünk néhány dolgot. Másnap jött a futár a SIM kártyával és szerződéssel. Az átvételt kell aláírni. Azután a futár visszaviszi a Yettelhez és aktiválják a kártyát. Ennyi.A kapott e-mail-ban sincs több:
"Tisztelt .... Úr/Hölgy!
Megtisztelő számunkra, hogy szolgáltatásunkat választotta!
Ezúton tájékoztatjük Önt, hogy a kérését jóváhagytuk. Az engedélyező nyilatkozatot belépés után az "Iroda" menüben találja.
A flottába kerülés ügyintézéseként Ön az 'Elektronikus ügyintézés autómatikus megkezdése' lehetőséget választotta.
A szolgáltató munkatársai megkezdik a beérkezett irat feldolgozását és legfeljebb 3 munkanapon belül
a megadott elérhetőségen keresztül megkeresik Önt, a további teendőkkel kapcsolatban.
..."Alex
-
zichie
senior tag
válasz -Mosquito- #56831 üzenetére
Én ugyan nem a KÜF flottáját választottam, hanem az AGT-t, ami hasonló, mint a KÜF. Ott az AGT-nek nem kellett megadni a személyes adataimat. Csak az e-mail címem mondtam el nekik, amikor felhívtam őket, erre küldték az egedélyező nyilatkozatot, amit kitöltöttem a személyes adataimmal, kinyomtattam, én is aláírtam, majd vittem a Yettelhez, ahol személyesen kötöttem a szerződést. A Yettel persze hozzájutott a személyes adatokhoz, az AGT nem. KÜF-nél ez nem így van?
Egy nagyobb cég (Yettel) személyes adatkezelése azért megbízhatóbb, mert minőségbiztosítás és adatbiztonság szempontból auditált cég, míg a KÜF, AGT és egyéb flottakezelők nem biztos, így ezeknek én nem szívesen adnám ki a személyes adataimat.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz mihaczitomi #56832 üzenetére
Az adott díjcsomag számlázása és kezelése nem tér el egy bármilyen másik yettel díjcsomagétól. Leírták miért. A yettelnél nem elsején van a zárás, hanem minden hónapban egy egyedi fordulónappal, így akkor újítják az adatkeretet, rá két-három napra állítják ki a számlát és többfajta elektronikus úton fizethetsz. A számla kiállításakor és a fizetési határidő elött egy nappal kapsz emailt, hogy fizess. A yettel alkalmazásban is fizethetsz, de elsősorban az adatkeretet nyomon követésére szolgál (mint minden szolgáltatónál).
-
trec12
addikt
válasz mihaczitomi #56832 üzenetére
Hívd fel a flottát. A honlapon ott az elérhetőségük. Semmi rosszat nem olvastam, hallottam, tapasztaltam velük kapcsolatban, állítólag vagy 30e KÜF-ös van már. De akkor még egyszer; a Yettellel szerződsz tulajdonképpen az engedélyező nyilatkozat után nincs is szükséged rájuk. A 1220-on mindent tudsz intézni az előfizetéseddel kapcsolatban mert a te neveden van/lesz. Ettől függetlenül a kommnikácójukat látva mindenben segítenek.
[ Szerkesztve ]
-
mihaczitomi
junior tag
Sziasztok ,akinek KÜF Bummja van ,és aktívan használja ,nagyon szépen megköszönném ,ha felhívna ,pár kérdésem lenne ( Fizetés ,határidő, látom e az adatkeretemet ??? )
Üdv Mindenkinek ,Tomi 06 30 9628 221
06 30 962 8221
-
-Mosquito-
őstag
válasz Viktor0610 #56828 üzenetére
Bár,nekem személyes ügyintézés volt,de az engedélykérő nyilatkozat ugyan az. Míg Online ügyintézésnél alá kell írni,és vissza kell küldeni és várni a megadott elérhetőségen, hogy jelentkezzen a Yetteles. Yettelnél is ugyan ezeket kérik.
KÜF.
"Személyes ügyintézés:
1. Az engedményező nyilatkozat kinyomtatása és aláírása.
2. Az aláírt nyilatkozat személyes leadása az ország bármelyik Yettel szaküzletében.
3. A megkapott telefonkártya aktiválási idejének letelével (legfeljebb 3 nap), a szolgáltatás használata megkezdhető.
VAGY
Online ügyintézés:
1. A megkapott engedély kinyomtatása, aláírása és lapolvasóval való beolvasása, vagy jó minőségű fénykép készítése.
2. Az elkészített és aláírt dokumentum csatolmányként való elküldése a feltoltes@kedvezoflotta.hu email címre.
3. A szolgáltató munkatársai megkezdik a beérkezett irat feldolgozását és munkanapokon legfeljebb 72 órán belül
a megadott elérhetőségen keresztül megkeresik Önt, a további teendőkkel kapcsolatban."Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
MODERÁTOR
válasz -Mosquito- #56827 üzenetére
Igen, ezeket rögzíti a Yettel a szerződésre.
Tehát akkor -ha jól értem- tök mindegy, hogy rajtuk keresztül intézed vagy személyesen, ugyanazokat kérik?Xiaomi 13T
-
-Mosquito-
őstag
válasz Viktor0610 #56824 üzenetére
KÜFnél ezt kérik.
Engedményező nyilatkozat
Személyes ügyintézés volt.Jogosult (Előfizető) neve:
Jogosult (Előfizető) születési neve:
Jogosult (Előfizető) születési helye és ideje:
Jogosult (Előfizető) édesanyja születési neve:
Jogosult (Előfizető) álandó lakcíme:
Jogosult (Előfizető) személyigazolvány száma:
Jogosult (Előfizető) adóazonosító jel:
Jogosult (Előfizető) e-mail címe:Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
MODERÁTOR
-
ilias
tag
Sziasztok!
Véleményem szerint, az oldal alján található
'2023-as infláció követő díjkorrekciót az áraink tartalmazzák!'
azt jelenti, hogy ezek már az emelt árak. -
szabi777
tag
válasz RoyalAirForc #56821 üzenetére
adószám és minden egyéb?
-
szabi777
tag
Sziasztok,
a kedvezoflotta.hu-t ismeritek?Normális az, hogy az összes adatomat elkéri (szül. idő, hely, anyja neve, adószám stb) amivel gyakorlatilag bárhol meg lehet engem személyesíteni... ű
(lehet hogy csak én vagyok túl paranoiás, de tényleg kellnek ezek, hogy flottába lépjek ?? ki tudja hol landolnak az adatok vagy hogy vannak tárolva.) -
trec12
addikt
válasz dethroner #56817 üzenetére
Mindenkinek még egyszer; az app a csomagban foglalt net teljes kedvezmények nélküli árát mutatja. Ezért első ránézésre megtévesztő erre próbáltam felhívni a figyelmet. A fizetendő az annyi amennyi a KÜF oldalán van a számlán is az fog szerepelni. Április 3-tól pedig a mostani árak szorozva 1,153.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Üdv Urak!
Ha Küf tag leszek, akkor sima lakossági fiókot kell csinálnom a yettel weboldalán? Vagy ehhez másféle regisztrációra van szükség?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
mzso
veterán
válasz trec12 #56809 üzenetére
Akkor ott van az: 1283 -> 1475Ft.
Arra az egy hónapra érné meg, de ugye a flottára egy évre kell előfizetni minimum. Plusz merítős az adatkártya.Úgy néz ki Vodafone tuti100+ lesz ebből. Ha mégsem jönne be valamiért, akkor bármikor megszüntethetem és flottázhatok.
Más:
Más is arra jutott, hogy az Agnatel ajánlata a legköltséghatékonyabb beszédcsomag? (Ha nincs elszállva az ember a beszélgetésekkel. )[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Díjcsomag mostani ára x 1,153. Emelés április 3-tól lesz
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Szóval akkor a 15% növelés az garantált, ha most kötök flottás szerződést?
Magyarán (ami engem érdekel) az ~1200 Ft-os KÜF 4GB adatkártya az ~1500Ft lesz?Gondolom ez nem érinti a feltöltőkártyás dolgokat, úgyhogy lehet, hogy jobban megéri nekem a vodafone 3*5GB 5000Ft/3hónap áron.
Bár ezeket meg gondolom kényükre kedvükre emelhetik bármikor. -
MODERÁTOR
-
DrBubo77
Topikgazda
Ezt a Yettel topikban kellene inkább megkérdezni, ott van Yettel dolgozó is.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
mzso
veterán
Helló!
"Yettel a szerződés határozott időtartama alatt biztosítja a tarifacsomag-váltás lehetőségét a kapott
kedvezmények megtérítésének kötelezettsége nélkül, a számlázási ciklus végén, magasabb havidíjú, a
flottamenedzser által kínált lakossági vagy üzleti, határozott idejű szerződés megkötésével."Ezt jól értelmezem, hogy azt jelenti, hogy drágább flottás díjcsomagba mehetek, csak újabb hűségidővel?
" Tarifacsomag-váltás a hűségidő alatt és lejárta után a tarifacsomag-váltás díjának megfizetése mellett lehetséges, a
mindenkor hatályos ÁSZF-ben rögzített feltételek szerint."Azt tudja valaki, mennyi ez a díj?
-
bul07
nagyúr
válasz xdpeti0 #56802 üzenetére
Szerez Telekom és Yettel feltöltős sim-et és mérd le nézd meg milyen a térerő azokkal
(Domino feltöltőkártya (2 GB net, 40 perc) 990 Ft [link] )Amúgy a KÜF árait nézd átt, ha vodátol viszed BUMM csomag is lehet
[ Szerkesztve ]
-
xdpeti0
csendes tag
válasz Tiédetis #56801 üzenetére
A probléma nem azzal van hogy drága vagy jobb ajánlat, hanem az hogy ahol jelenleg lakom és a munkahelyemen 1-es jel vagy teljesen 0 a Vodafone recepciója, ezáltal teljesen használhatatlan
Jelenleg nem fizetek sokat Vodánál mert ott egy régebbi flottában benne vagyok, viszont az olcsó de jó csomagot hiányolnám máshol, mivel így használhatatlan számomra. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest