- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Nem teljesen off, mert kapcsolódik a flották teljesítményéhez is, de elég csak a tkom osztalékra ránézni, hogy információt gyűjtsön valaki a szektor profit termelő képességéről. 300ft alatt is lehetett venni tkom részvényt az iká meg a kormányzati kiegyezés előtt és idén 100ft bruttó osztalékot terveznek meg srv vásárlási programot is ezen felül. A részvény árfolyam meg az egekben. Nekem mondjuk a szerencsémre, mert elég nagy pakkokat vettem belőle, 400ft felett kicsivel az átlagom,. Persze most ennek örülök, de elgondolkodtató. Főleg az, hogy ide minek az iká...
-
Tiédetis
senior tag
Jaaa, ez már csak az utójáték...
Rohadtul érdekelt, mert netfone kicsit rohadt sokat akart emelni.
Egyéb?Tarr Kft Ugyfelszolgalat <info@tarr.hu>2024. szept. 12., Cs 19:09
címzett: én
Tisztelt aaaaaaaaaaaaaaa!
Tájékoztatjuk, hogy levelét továbbítottuk illetékes osztályunk részére!
Tisztelettel:
cccccccccc
Tarr Kft. ügyfélszolgálat -
4Grider
félisten
Mert az új rendszerben nem kap egy fillért és bónuszt (készülékkedvezményt) sem a flotta az új előfizetőkért. Így pedig semmi értelme fenntartani egy flottát. Tehát az Auchan esetén is addig lesz értelme, amíg a törzsvásárlók vásárolnak is. És ebből a szempontból is problémás az új rendszer, amit most nem fejtenék ki (magánban sem), aki benne van érti.
-
axioma
veterán
azzal kell kezdeni hogy a beszelgetes vegen kikerni a hangfelvetelt... rohadt gyorsan fog egy jeloles kerulni a marketinges listakba hogy ezt nem erdemes hivni
[ha meg megvan a felvetel, a pontos megfogalmazas, mar van mire hivatkozni, de nem feltetlen kell barmit kezdeni vele] -
martongunar
tag
Mint írtam:
"ahhoz, hogy valaki felhasználó lehessen, először meg kellett fizetni a 75.000Ft-os belépési díjat, valamint meg kellett venni a készüléket, (az első, itthon forgalomban kapható modell 142.000 Ft-ba került). Persze a használathoz a 6.300 Ft-os havidíjat is fizetni kellett, ami nem tartalmazta a 17 forintos percdíjat, melyet minden indított és fogadott percért is fizetni kellett."Egyébként úgy emlékszem, hogy a hívott és a fogadott hívásnak más percdíjai voltak, valamint már akkori árakhoz képest is magasabb percdíjakra emlékeztem.
-
whbear
senior tag
Azt írta ki, hogy "Elégtelen Jogosultság". Nem indult el. Újra tettem, telefon újra indít, jogosultságokat átnéztem stb. Aztán a MiFi - ben lévő iQpro kártyás nettel simán elindult. Később írtam a fejlesztőnek, az volt a válasz, hogy biztonsági okokból csak magyar IP-vel megy. És hogy használjam az áruház WiFi-jét. Köszi, inkább azt nem. Írtam nekik, hogy angol és német IP-ről megy és VPN - en keresztül is, így aki valami rosszat akar csinálni az nem hatódik meg ezen, engedélyezzék az osztrák IP-t is ha már a német és az angol megy. Erre már nincs válasz azóta sem.
Szerk: Tudom, van az áruházban saját scanner is és free WiFi is. De nem szeretném egyiket sem használni, mert az Expressz Kasszát használom évek óta és továbbra is azt szeretném. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ez a csomag: https://www.bestfleet.hu/korlatlan-mobilnet
Csak az most publikusan nem elérhető. -
SztiviVander
addikt
-
p2pp
őstag
Az Ikea egyik alsó szintjén láttam [kép] egy kis tányér erősítőt, amit a parkolóházakban is szoktak alkalmazni. Ez akkora nagy beruházást jelentene a Voda részéről?
Bár hozzánk sem tettek fel még sajnos egy ilyet. Pedig nagyon kellene!
Mert az biztos megoldaná a gondot. De nem vagyok Hálózati szakember.
Majd itt megmondják a tutit. -
tibor23
senior tag
Ez egy fórum ahol véleményeket írunk, itt tények akkor sincsenek ha kimondottan akként van tálalva.
Nekem túráim alkalmával nagyrészt a Ny Dunántúlon az a tapasztalatom, hogy kissé jobban teljesít pl Messenger beszélgetésre vagy webradio hallgatásra, mint a T, ezeken a gyengén lefedett területeken, városban meg kevésbé gyors. Ezt elég nehéz úgy érteni, hogy általánosan mindenben a legjobb a Voda, de itt túl sok a fikázás ahhoz képest, ami az átlagembernek szükséges, és néhány dologban vannak előnyei is. -
Baltazár123
őstag
figyelj, lehet ezen poénkodni, de ugye megint szelektív az emlékezeted, ugyanis előtte voltam üzletben, ahol elhajtottak a p.csába finoman szólva, hogy hívjam fel a központot, poénből megtettem, épp nem volt semmi dolgom, hátha
meg olvasd el, hogy mit írtál, nem én írtam az első mondatokat
tehát szerinted teljesen normális, hogy csak úgy kapsz információt, ha bemész egy üzletbe, viszed a flottaengedélyeket, megmondod az ügyfelesnek, hogy mit ikszeljen be és ő megmondja neked, hogy be tudta-e ikszelni vagy nem tudta beikszelni, ha egyáltalán hajlandó megnézni a gépen, mert az én esetemben ő jobban tudta és megnézni se volt hajlandó, nincs adatmegosztó és kész, húzzak már el onnanúgy, hogy előtte fogalma se volt az adott flottáról, azt se tudta mi az, azt hitte, hogy valami vállalati flotta, ahol dolgozok
aki ezt elfogadja, mint ügyfél, az ne csodálkozzon semmin utána. érted, a másik dolog, ha mondjuk a westendbe meg átnézik és értelmesen tájékoztatnak, azt el tudom fogadni
nem kell ezt tovább ragozni, ez ahogy csinálják a tájékoztatást, főleg aki megszokta a küf átlátható, transzparens rendszerét, annak elfogadhatatlan
-
Baltazár123
őstag
"Ez nincs így! Csak a megfelelő ügyfélszolgálatot kell hívni és azonosítani magad megfelelően és látnak mindent."
Ezt csináltam, beazonosítottam magam és jelzem, semmit de semmit nem tudnak a flottákról csak esetleg arról a flottáról tud valamit mondani, amiben éppen benne van a számom, de nyilván nem teszteltem a tudását a küf-el kapcsolatban, nem arra vagyok kíváncsi.
Szóval a telefonos segítség zsákutca, próbáltam az új chat lehetőséget a weboldalon, ami szintén zsákutca, menjek el üzletbe. Az üzletben meg szintén teljesen fogalmatlanok, csak ha megmondom neki pontosan mit ikszeljen be, akkor esetleg megcsinálja hiba nélkül, de információt nem tud adni, hívjam a telefonszámot ha információ kell, szóval a saját farkába harapott a kígyó, nincs tovább
Azt meg nem érti meg, hogy nekem pontos információ kéne 2 flottáról, hogy el tudjam dönteni, mit fogok megrendelni. Ha megadja az információt, akkor meg tudom neki mondani, hogy mit ikszeljen be.Irány a Westend jövő héten, ott azt mondják értelmes ügyfelesek tanyáznak
-
csacsi67
addikt
Angliába 50 méterként vehetsz telehonkártyát 1 fontért ha van külföldi vimed oda meg ingyen ki hozzák.Kutya nem foglakozik semmivel .Ez Magyrország 4000 db sim tünt el ont itt vették meg akinek kell.Ráhalka esküvöjén amikor eltünt a 10 telefon még DNS mintát is vettek. Másik a ebböl a Duna dobott telenfonrol van szó ha nem M.P. dobta volna bele tudod mikor menteek le buvárok érte. Egyett nem tudnak ,hogy ilyen ügyben a mentelmi jogot nem függeszti fel az EU.Megint egy csomo bünügyi költség.Nevetség az egsz ami itt folyik.
-
vargalex
félisten
Ezt nem lehet tudni. Még lehet rendelet, ami nyilván az aktív hűségidővel rendelkező szerződéseket nem igazán érintheti hátrányosan szerintem. Tehát, a szolgáltató jelenleg köthet ilyen szerződést, semmi nem akadályozza még meg benne. (Persze senki sem lehet benne biztos, hogy egyáltalán lesz-e ilyen rendelet.)
-
gabor9991
addikt
Én már többször is leírtam hogy (bár ez lehet csak a saját tudatlanságom miatt van így ) nem értem hogy hogyan lehet egy rendelettel szabályozni azt hogy egy telekommunikációs cég milyen áron és mit adjon el a népnek.
Oroszországban vagy hasonlóan fejlett társadalmak esetén még lehet hogy beleférne ilyesmi de az eu-ban ez mehet?
Utána majd jön a rendelet hogy a gumis mennyiért javíthat defektet?Vagy mennyi lehet egy hajvágás? -
zzola
titán
"Amennyiben az Előfizetői szerződés a határozott idő eltelte előtt az Előfizető mondja fel vagy a Yettel 15
napos felmondási idővel jogosult megszüntetni azt, az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben
rögzítetteknek megfelelően az igénybe vett kedvezményt köteles megfizetni, amely nem haladhatja meg az
50 000 Ft-ot"Passz.
-
martonl
senior tag
A flottaszerződés megszűnt. Viszont maguk a díjcsomagok tudtommal nincsenek lezárva, más flották, más néven ugyanúgy használják. A KÜF adott valamilyen fantázianeveket a csomagoknak, de annak most nincs jelentősége.
Ezért sem értem, miért problémáznak itt sokan ezen.
És ha majd le is zárják, akkor is lesz idő gondolkozni, mert a megszűntetésig még akkor is el fog telni egy kis idő. Nyilván aki most váltana pl. KÜF díjcsomagot, mert mondjuk megváltoznak a telefonhasználati szokásai, annak nem jó ez a helyzet. -
sifarr
senior tag
Ezzel az a bökkenő, hogy ...
Az arabok nem csak a mo-i Yettelből vásárolnak részt.
Az arabok 50 % + 1 részvényt akarnak. A magyar Yettelből a hazai tulajdonrész 25 % volt.
A számokat összevetve itt bizony tőkekivonásról beszélhetünk.
Ami viszont igaz: az üzlet még nem perfektuálódott. -
Baltazár123
őstag
Már ott vagyok, ahogy írtam, van 2 feltöltő kártyám --- a kérdés persze, hogy mi a legjobb ár/érték arányú csomag az ember élethelyzeteiben. A küf esetében elég volt 1 telefon és fel vagy le csökkentették a havi keretet a következő hónaptól. Remélem lesz hasonló náluk, mert akkor az egy jó pont az én esetemben, de más paramétereket is figyelembe veszek.
simpley: vásárolni is kell meghatározott összegért valamelyik üzletükben, de amikor megállapították az értékhatárt még nem volt ilyen infláció. Manapság elég könnyű (sajnos) ennyiért vásárolni náluk.
-
-
SztiviVander
addikt
Husegem van novemberig es kaptam sms-t. Ugyanazt mint mindenki, hogy nincs teendo blabla de azert hivni fognak. De kozben latom masok is irtak. Hivjanak mondjuk nyugodtan az adatkartyan, majd a router felveszi
Es mivel a netonly kartyamra jott aminek a szamat nem tudhatja a kuf igy a "lehet a kuf kuldte" konteot is felejtsuk el.
-
qltsar
veterán
Annyi, hogy ilyen szintu hivatalos tajekoztatasban nem hagyok benne felesleges kerdojeleket, hasznalok ossze vissza allo ekezeteket, van ahol rovidet a hosszu helyett, ahogy esik, ugy puffan jelleggel, teljesen inkonzisztens modon.
Tovabbra is fenntartom, hogy ez iszonyatosan legalja igy.
Nem ph-ra irt hsz-rol beszelunk
...
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest