- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek! ez a legjobb topik
csak szerettem volna követni a hívásokat, számlát.. de akkor ezt úgy látszik nem lehet.
- postai úton jön csekk, akkor kell kifizetnem plusz pénzt? (ha jól néztem ez az e-compfort opció) - illetve nem tudom van-e más egyéb, amit meg kellene néznem szeretnék mindent jól csinálni[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
A Telenor oldalán kint van publikusan a flottás készülékárlista is.
"Letölthető árlista" link az oldal alján, az aloldalon pedig: "Készülékárlista kedvezményes dolgozói és flotta számlás előfizetésre jogosult ügyfelek részére".ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
Zolo1111
csendes tag
Köszi az infókat. Sikerült velük a kontakt, és kértem egy másik kódot. Azt mondta a srác nekem bármikor kérhetek kódot és löki. Nem gond ha többször kérek. Állítólag nagyon megszigorítottak mindent, mert rengetegen akartak belépni, és már megelégelték.
Most kaptam egy emailt a sráctól amiben ez vanValentin napi akció .
Vásároljon új dolgozói előfizetést most és 20.000Ft kedvezményt adunk bármely készülék vásárlása esetén.
Az ajánlat csak 2017. január 26. és 2017. február 14. között vehető igénybe bármely Telenor üzletünkben
A 20.000 Ft-os kedvezmény bármely készülék vásárlása esetén beváltható
Abban az esetben, ha a készülék ára nem éri el a kedvezményt, akkor nincs fizetési kötelezettség, de a fel nem használt összeg elvész, másra nem használható fel
Az ajánlat csak a KÉSZLET EREJÉIG érvényes[ Szerkesztve ]
-
-
cincinatus
tag
Van még pár megbízható flottás cég, ahova be lehet vinni a számot
Pl. az olcsopercdij állítólag nagyon megbízható és szerintem a Frondeo is az (külön örülök, hogy az IT-Services mellett ők is nyilván vannak tartva az NMHH-nál)
De persze az a tuti, ha az ember nevén marad a szám, csak ilyen flotta kevés van.
-
MPeter87
őstag
-
mokus1
addikt
Hát én nagyon tanácstalan vagyok.
Alapból jó a flotta amiben vagyok.
Kb 120-150 perc beszéd + 20sms+ 1 giganet, bruttó 3900-4200Ft között van valahol, legalábbis ennyit fizetek.
Viszont +2 giga net az 1000ft. Bár most, így leírva az nem is olyan borzasztó.Bár azért jobb lenne, ha nem 2600Ft lenne.
Szerk: Rosszat néztem 1 GB net 2500Ft, tehát a fenti havídíjból ennyit fizetek netre. Ha 3GB lenne az már 4500Ft.
[ Szerkesztve ]
-
PPC
csendes tag
Köszi!
Középső csomagokat néztem elsősorban, amihez plusz net is kellene.
Gondolom akkor telefon a megadott számnak - aki remélhetőleg tudja mit akarok tőle - aztán mehet is a buli.
Ezek szerint régóta működő cég és vélhetően nem lesznek pár hónap után mindenféle egyoldalú módosítások. -
Zeki
nagyúr
Attól hogy ebben az országban élsz, már van közöd a fideszhez. A dpi-hez nem kell a pártba lépni.
A teljes független mentesség meg bluemobile.hu -n mobilnet, aztán kamu usa címmel beregisztrálsz a stuntcalls.com-on letöltöd az okostelóra a mobilevoip alkalmazásukat, és miután feltöltötted az egyenleged 10 usd-vel, örülsz hogy 3.1Ft a hazai mobil és 62 fillér a vezetékes hívás.
Nincs belépési díj, tagsági díj, csak a mobilnetért fizetsz havi 490Ft-ot. -
DrBubo77
Topikgazda
-
hardline
senior tag
Én Nyíregyházán voltam bent 2 voda üzletben, különböző számokhoz intézni. Előfizetést nem engedtek kötni hűség nélkül egyik esetben sem, így feltöltőkártyás simet vásároltunk.
A számhordozás ingyenes, 500Ft a sim + 3000 Ft hozzá valami "max nemtudommi" csomag, amihez kapsz 100 percet és 100mb netet. Ez elég addig, míg sikerül belépni a DPI-be. A számhordozás 2 nap múlva történik.
Ha visszakeresed, kb egy hónapja leírtam részletesen 2 lehetőséget, az egyik teljesen ingyenes, a másik pedig ez a 3500Ft-os. -
MPeter87
őstag
A 2 cég nem ugyanaz. Lehetnek ugyanolyan csomagok 2 cégnél, de ha itt többe is kerül (nem ismerem az olcsomobilflotta.hu csomagjait), 2 évre az a 6500 Ft nem olyan sok, figyelembe véve azt, hogy cserében itt nem fog olyan kellemetlen meglepetés érni, hogy egyik reggeltől nem tudsz telefonálni vagy 2 hét után megszüntetik teljesen a számod.
A biztosíték maximum annyi, hogy a szolgáltató (vagy az a cég, akin keresztül intézik a csomagokat) nem rajtad fogja behajtani a tartozást, hanem a flottádnál fog próbálkozni, neked pedig megszüntetik/korlátozzák a számod.
Telenorosakat amúgy nem nézegettem, nekem nem jöhet szóba. Egyedül a 3,5Ft/perces csomagon agyaltam kicsit, de az sem ér annyit, ha nem tudnak elérni a nagyszerű lefedettség miatt. -
arkone
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
A Telenornál az sem biztos, amit kérdeznek. Mert ilyen szedett-vedett hálózatmenedzsmentje van. Így kőbe vésve náluk semmi sincs, a lassítási sebességek is többnyire csak papíron pontosak. Többnyire az ember jobban jár velük mint a papíron szereplő érték, de a flottánkban volt olyan előfizetés, amin a 64 kbps helyett használhatatlanra (0-10 kbps közé) lassítottak (akárhova tettük át a sim-et, sőt sim csere után is). Reklamálni pedig ilyenkor nem lehet, mert a garantált érték még mindig 0 Mbps...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Stellar Blade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.