- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
vegyszer #61748 üzenetére
Ezt nyomoztam/nyomozom én is egy ideje, mert karcsú lesz a küfös 24gb nemsokára. A bestfleet ad adatmegosztót 50gb-ig, az agnátusnál is láttam megosztó lehetőséget, valaki berakta a képet a tarifákról, ott akár 100-200gb hoz is kérhető, de korlátlanra nem adnak már sehol megosztót.
Aztán kb ennyi a lehetőségek tárháza, amit találtam. A tkom multisimet ad, az kuka ilyen szempontból, a hívás kicsörög mindenhol. Az iqpro talán ad, azt nem ismerem, kérdezz rá náluk, az auchan-re nekem a 1220 azt mondta, hogy nem lehet, bár van aki azt mondta, hogy lehet üzletben intézni, most írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy legyen meg írásban a válasz, de nekik csak net csomagjuk amúgy sincs.A mostani állás szerint a bestfleet lesz a befutó nálam. Sokat nem is akarok várni, mert nekem még a küf megszűnése előtt nem sokkal, amikor bementem átvariálni a csomagjaimat, a yeti fiókban azt mondta az ügyintéző nő, hogy a yeti nagyon nem szereti az adatmegosztókat, mert nem éri meg nekik. Persze ez lehet, hogy semmit se jelent, de egy 50gb + megosztóval a következő kb 5 évem le lenne fedve, így is szívtam a küf megszűnésével, nem akarok még erről is lecsúszni. Mert akkor tényleg csak drágább megoldások vannak.
-
4Grider
félisten
válasz
vegyszer #60117 üzenetére
Próbáltad volna használni...
Nálunk a flottában az összes előfizetésen vagy 10 éve le van tiltva a 2-3-as zónában a roaming. Tudnád, hogy hányan hívtak értetlenkedve Egyiptomból, Szerbiából, Boszniából, Montenegróból, stb. hogy miért nem megy a mobilnet. Csak akkor nyugodtak le, amikor jeleztem, hogy 1 GB ottani nethasználat az bizony 6 számjegyű összegbe fog nekik fájni. -
-
vargalex
félisten
válasz
vegyszer #59434 üzenetére
Azt tudom (mert a fiam most cserélt készüléket), hogy a QR kóddal csak akkor lehet az új készüléken aktiválni az eSIM-et, miután a régi készülékről törlöd. De ez itt le is van írva a "Hogyan tudom áthelyezni az eSIM-et másik készülékbe?" kérdésnél. Ez alapján legfeljebb az ügyfélszolgálat tudja deaktiválni, ha a telefon nincs meg, vagy nem működik, amiben korábban aktiváltad...
-
Baltazár123
őstag
válasz
vegyszer #59349 üzenetére
Ha nem lett volna digi, se a vezetékes se a mobilnet nem tartana itt. A versenyzés egyik formája végülis az, ha kicsináljuk a versenytársat vagy magától abbahagyja és akkor le lehet tarolni a piacot úgy, hogy nincs igazán hova menni a felhasználóknak. Nálunk nagyjából ezt jelenti a verseny, hogyan lehet a jó ár/érték arányon szolgáltatót levenni a tábláról. A világ szerencsésebb felén meg tényleg a szolgáltatás ár/érték arányával versenyeznek a cégek.
Ehhez kapcsolódik, hogy a upc/voda vezetékes már évek óta csinálja ezt az agresszív ügyfél letámadást velem, hogy próbál csőbe húzni. Egy réges régen lezárt csomagom van, most éppen 5,2e és természetesen azt szeretnék, hogy "modernebb" drágább csomagot válasszak, ami pár f.s tv adóval tud többet, amikor tv-t szinte nem is néz senki nálunk. Korábban legalább annyi jogos érvük volt, hogy akkor 1-2 évig nem változik az előfizetési díj, ha hűséget kötök egy aktív csomagra, de ez az előny is elveszett mostanra.
Amúgy itt van egy érdekes dolog. Korábban tudom, hogy törvény volt rá, akinek nem volt hűségszerződése, annak is csak évente 1x lehetett emelni, sőt talán a mértéke is meghatározott volt, de abban nem vagyok biztos. Legutóbb az ügyfeles már azt mondta nekem, hogy ilyen soha nem is volt (? pedig volt) és csak a hűség "véd" meg, mert akkor csak 1x emelhetnek. Ha nincs hűség akkor meg bármikor és bármennyit emelhetnek. Nem vagyok jogász, mondtam neki, de én ezt máshogy tudtam és eddig is csak 1x emeltek nekem évente az inflációra hivatkozva, pedig már sok éve nem vagyok hűségben.
Azt viszont én nem gondoltam volna, hogy a yeti is beáll a sorba és elkezdi az ügyfelek letámadását. eddig a legnormálisabb ügyfélkapcsolattal rendelkező cégnek ismertem meg, mind a KÜFöt mind a yeti pontokat vagy a 1220-t. Nekem csalódás, amit most csinálnak.
-
Gloob
addikt
válasz
vegyszer #59347 üzenetére
Volt az egyszeri kereskedő aki azt vallotta, hogy igaz,hogy kisebb profittal adom el a terméket, de sokat eladok belöle. A hasznom így is nagy lesz. Aztán most lehet ragozni, hogy ez mai kereskedelmi gyakorlatban miért nem jó, miért nem müködik. Mert, hogy nem müködik sehol, az biztos. Itt jönne be az árverseny szerepe, ami megint nincs a mai magyar kereskedelemben. De ez már megint olyan terület, ami nem ennek a topiknak a témája!
-
torrente777
tag
válasz
vegyszer #58876 üzenetére
Nem keresett engem senki csak fura volt ,hogy eddig 9500 at fizettem plusz itt olvastam,hogy hivogatnak KÜF ösöket,hogy válsanak csomagot publikusra ezért hívtam fel és akkor mondta ,hogy volt infláció követő emelés plusz ennél az új díjcsomagnál is volt egy kis korrekció.Fura,hogy itt Magyarországon kb mindent meg lehet csinálni.
-
martonl
senior tag
válasz
vegyszer #58718 üzenetére
"Ha abból indulok ki, hogy apumnak van két vodás házimobil előfizetése, ami kb 2008-ban le lett zárva, nagy baj nem lehet."
A T a közelmúltban mondta fel a mobilotthon előfizetéseket (ami a házimobilhoz hasonló volt). Remélem a mi díjcsomagjaink is maradnak még egy ideig.
-
Fifi
őstag
válasz
vegyszer #51342 üzenetére
Opció, amit feletted kekedi is írt:
KÜF-től kér új számot, volt iQprost átviszi dominóba és dualSIM-es készülék használata. Ezzel a megoldással, legalább redundáns is, mindkét szolgáltató csak nem hal le egyszerre.Gyermekeimnek is hasonló a felállas: korlátlan adatSIM-ek, illetve adatmegosztó KÜF-től + dominó kártyák.
-
-
mapege
csendes tag
-
Mate
nagyúr
válasz
vegyszer #49474 üzenetére
Én ledumáltam velük, hogy visszaküldött. Feladtam, megkapták és ugyan úgy kiszámlázták. Írtam nekik egy teljesen normális levelet, hogy visszaküldtem a simet és jött számla. Befizessem, vagy csak elnézték. Erre jött egy minősíthetetlen válasz, hogy fogjam be a szám. Amíg nem követelőznek, addig maradjak csendben stb. Előtte se voltam teljesen elégedettek velük, de akkor elhatároztam, hogy soha többet.
-
vdorka
csendes tag
válasz
vegyszer #49415 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ! A "régi"Voda flotta már nem elérhető, az új pedig még nincs megnyitva. Ha a régebbihez tudnék csatlakozni, nem lenne kérdés, upgrade-elném a meglévőt, és csókolom. Így viszont tényleg meg vagyok lőve. A munkámban sajnos elvárt a korrekt hangminőség és az állandó elérhetőség, amit a Telenor a lakóhelyem és a munkahelyem környékén sem képes normálisan, zavarmentesen biztosítani. Ezért keresnék valami alternatívát.
-
-
4Grider
félisten
válasz
vegyszer #44343 üzenetére
Mihelyt átírod más nevére (legyen az pl. a flottakezelő) a számod, onnantól kezdve semmi közöd nincs hozzá. A flottakezelő annak adja oda a számot, akinek csak akarja. Persze jó eséllyel ilyen hülyeséget nem direkt csinálnak, de simán megoldható lenne, hogy a sim-et visszaveszik és visszaadják az eredeti tulajdonosának. Ha csak nem hoztak ki rá az új tulaj nevében egy drága készüléket, mert akkor két évig nem igazán célszerű továbbadniuk.
-
4Grider
félisten
válasz
vegyszer #42357 üzenetére
Indulj ki abból, hogy ráadiós átviteli technológiák esetében az esetek 100%-ára nem lehet garantálni semmit, mert akkor a bányákban/barlangokban, turista- és vadászházakban, eldugott hegyvidéki völgyekben is szolgáltatást kellene nyújtani. Maximum ezt belterületekre lehetne megoldani, csakhogy akkor a szolgáltatóknak meg kellene oldania, hogy optika nélkül is legyen egy adott településen mindig elegendő szabad sávszélesség. Ezt pedig legegyszerűbben úgy tudnák megoldani, hogy a flat csomagokról szó sem lehetne, 1 Gb net pedig 4000 Ft-nál kezdődne, online tv-zés is ugrana. Kérdés, melyik a jobb: Egy kihasználatlan frekvencia (mert drága a használata), vagy egy agyonhasznált, amiből azért ki lehet sajtolni néhány megabitet. Olcsó mobilnet és közben jó sávszélesség az az utópia kategóriája.
-
nyisziati
veterán
válasz
vegyszer #42351 üzenetére
"Gyakorlatilag az a meglepetés, hogy szolgáltat így, hogy semmi kötelesség nincsen mögötte."
Őszintén szólva engem ez nem lep meg, ilyesmit már a '90-es években is bevállaltak cégek. Csak akkor még voltak komoly jogi és fogyvédelmi következményei.
Most meg nemcsak, hogy következmények nélkül megtehetik, hanem ha beperled őket, a jog az ő oldalukon fog állni!
Kvázi a 0/0 szolgáltatás, még ha egész hónapban fizeted is, TELJES jogi védelem alatt áll.
Na ez a durva. Az állam ~25 év alatt átállt az oldalukra.
Mert ugye ők egyben tízmilliárdokat tesznek le az asztalra, mi pedig nem... -
gabo91
aktív tag
válasz
vegyszer #41762 üzenetére
Ez nagyon jó ötlet!
Köszi
korlátlan net 2 adatkártyával 5500Huf/hó, 4g router van otthon egyik kártyát belerakom másik megy a telóba + eredeti számom feltöltősnek.
Zseniális
(visszanéztem, konkrétan van hogy 2 hétig nem is telefonálok, ezért felesleges így ebben a formában) -
Degeczi
nagyúr
válasz
vegyszer #41297 üzenetére
Ha a nemrég említett "több tízezres" IQPro-s előfizetői számot csak 5-6e-nek tekintjük is, már az kitesz kb. ekkora bevételt, mással nemigen foglalkozhatnak = ez a fő profiljuk a valóságban...
Nekem egyébként adatmegosztó kártyám van tőlük, de még korlátlan (ebben a hónapban eddig kb. 110 GB forgalommal)
zombei: a régi MyTelenor app még írta. Most már sajnos csak az idei verziója használható, az meg már nem.
-
karl_fischer
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz
vegyszer #39922 üzenetére
Erre a hozzászólásra gondolhatott, hogy a EQ ellen is indult
-
Rellind
senior tag
válasz
vegyszer #39738 üzenetére
Sztem valamit félre értettél... Nincs szükségem korlátlan netre külföldön. : ...nekem a roaming fontos illetve az, hogy ne kelljen már a csóri 3GB telekomos netemet beosztanom minden hónapban. A táblázatból nem derül ki semmi errre vonatkozó info. Ezért bátorkodom láma kérdéseket feltenni a mélyen tisztelt nagyérdeműnek. Ha esetleg nem tetszik, scroll down/up. Tisztelettel.
-
Bferibörs
addikt
válasz
vegyszer #36221 üzenetére
Ha feltöltősbe viszik át nem kizárt, hogy 3000-el feltöltetik ( HD-ból mentem vissza feltöltősbe, előleg volt bent kb. 13 ezer és fel kellett töltenem 3000 Ft-al, Telenor T.bálinti központjában intéztem ), hogy ezt ki kapja vissza passz, nekem a bent lévő előlegemet vissza kellett igényelnem, de ugye a szám a nevemen maradt- csak tájékoztatásnak írtam. .
-
KTU
addikt
válasz
vegyszer #36217 üzenetére
Hordozásnál nincs kötelező feltöltés a fogadó szolgáltatónál.
Evvel szívatják az embereket, főleg ha (mint esetedben) nincs szükség hosszabb sim rendelkezésre állási időre.Ez evidens hogy a kártya egyenlege a volt tulajdonos számára elveszik.
Vagy a szolgáltató nyeli le, vagy a flottakezelőhöz kerül.
István mit mondott?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest