- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Szerintem egy belépőszintű nas csak a kezelőfelület kényelmességével több. Hirtelen megnövekedett az mt7621-es soc-vel szerelt routerek száma az ajánlottak között. Ha nem korlát az usb2, akkor simán olvasható a rácsatlakoztatott lemez akár 100MB/s sebességel, írható 60MB/s-mal. A torrent letöltés is megy 5-6MB/-mal.
Aki el tudja fogadni a korlátait és hajlandó egy kis energiát fektetni a beüzemelésre, az nem kényszerül azonnal egy nas vagy házi szerver beállítására. -
Rick3D
senior tag
Ez is tetszetős , később tudnék erre bővíteni ? Mármint pl egy asus routerrel barátságba lenne vagy nem ? Elsőre a nemre tippelek.
+(#67878) Multibit Esélyes hogy itt is ez fog történni mert lehetetlenség mindenkinek a kedvére tenni .. Akkor még azt a kérdés fel sem tettem hogy amit én akarok megkapom-e ? A válasz nem
Szerettem volna úgy kialakítani a hálózatot hogy ami bejön net 2000/500 azt ha éppen úgy adódik kitudjam használni a PC-n (a maxot) , de a másik topicban felhívták a figyelmemet rá hogy horror ár kifizetése nélkül nem fog menni.
-
Geresics
addikt
Alapvetően minden jól működik rajta. :I
- Amikor nagy ritkán bóklászok a menüjében, akkor lassúnak gondolom, ill. a beépített RAM/CPU grafikon is mindig 100%-on van.
- A DownloadManager időnként szórakozik, de már ezt is megszoktam. A WIFI jel itt a panelban mondjuk elég halovány, de mióta az iPhone 5S-t lecseréltem egy Xiaomi A1-re, azóta nem veszik el a jel.
- A hálózati megosztás sem úgy működik ahogy kellene, de csatoltam a mappát hálózati meghajtóként, így ezt a hibát is kiküszöböltem.
- Letöltések is működnek, de ha valami gyorsan kell, akkor azt közvetlenül a gépre mentem, mert az sokkal gyorsabb.
Tehát minden működik, csak időnként felmerül bennem a váltás igénye.Pénz? Mit tudom én... Ha 10eFt-ért van ennél jobb, akkor olyan. Ha 20eFt, akkor annyi...
De lehet, hogy veszek itthonra is egy NAS-t, és akkor a le/feltöltés úgyis azon menne. Még nem tudom, számtalan lehetőség jár a fejemben, ezért most csak annyi volna a kérdés, hogy melyik az a router, ami előrelépés volna?
-
Soma01
veterán
Ezek szerint a Telekom eszköze biztos, hogy tudja az LACP-t (link aggregation-t)? Mert az igaz, hogy egy gépre eljut így, csak a Telekom eszközt és két kábelt használva egy darab erre képes más eszközre is. (pl. NAS, alaplap) De itt az a kérdés, hogy több gépre eljuthat-e? Meg az, hogy akkor elég-e egy switch ami tudja a link aggregation-t?
Többször felmerült már ez a kérdés, ezért gondoltam arra, hogy jó lenne végigjárni az utat és megtudni, hogy mi jöhet szóba, mit tud a Telekom eszköze....? (fel is hívom őket...)
-
Soma01
veterán
Amint látod, sima ügy a 200 Mbps. És még 3x3 se kell hozzá (tudom, ritka), elég a 2x2.
Amit írtam, az alapján úgy értelmezhető, hogy jól jött, hogy súgtál, mert nem erre gondoltam. Tehát igen, arra gondoltam, hogy csak simán pénzt bele és vegyünk drágább routert. Nem arra gondoltam, amit írtál, hogy külön router és külön AP. Nekem ez jött le. Lehet egyedül vagyok ezzel és csak én értettem félre. De ha te növelni szeretnéd a lefedettséget otthon (pl. duplájára), akkor biztosan nem az AP-t cserélnéd le, hanem vennél egyet pluszban. Nem? De!
Jaa! És béke!
-
Soma01
veterán
"Asus N18U, 20K környékén. Ebben csak 2.4 GHz-es wifi van, ami viszont csak részben teljesíti a sebességkritériumot (még 100 MBit-et sem nagyon fogsz vele wifin elérni, ellenben vezetéken 900+ MBit meglesz)."
Micsodaaa? Nekem a N150-es WiFi-n több mint 100 Mbps jön át! Az az Asus meg 450-es (turbóval 600 Mbps). Ha van megfelelő kliens hozzá, N300-al tuti át megy 200 Mbps a routerhez közel. Persze, hogy egy távoli szobában már nem lesz meg ez a sebesség.
Családi ház, 5 GHz nem olyan fontos neki.
Nem egy eszközbe kell beleölni több pénzt és erre biztatni másokat, ha nagyobb lefedettségre van szükség, hanem több eszközzel, AP-val lehet egy nagyobb területet és több klienst kiszolgálni normálisan. Igaz, ez némi kábelezéssel is jár majd. -
Mirman
őstag
Persze tudom én , bármilyen hobbira el lehet költeni az Isten pénzét is .
Köszönöm amúgy a tippeket , az Asus AC58U lesz a befutó így első ránézésre. Nem igazán lesz gond a lefedettség mert egyrészt csak pár szobában van használva , másrészt elég lesz a 2.4GHz-s sebesség is nekem WiFin.
-
Mirman
őstag
Nincs kifejezett keretem mert nem vagyok járatos a témában nem tudom mi lenne reális. 2-3 évre venném és ezalatt az idő alatt kellene a fent említett feladatokat ellátnia . Ha ez 15 ezerből megvan akkor annyiból , ha csak 40 ezerből akkor annyiból , bár sejtésem szerint ennél nagyon többe nem kerülhet legroszabb esetben sem.
Családi házról lenne szó .
-
Cato Ramirez
csendes tag
Köszi a választ mindenkinek. Úgy látom, szándékom ellenére sikerült vitát generálnom.
Nos, először is Routerre kértem ötleteket.
Van AP-m, van switchem, benne van közel 100e.Ft, nem óhajtom lecserélni azt ami megvan és jól működik, csak azért hogy legyen egy homogén hálózatom.
A meglévő infrastruktúrám egy kiesett elemét szeretném pótolni, úgy hogy az időközben jelentősen megnövekedő sebességet a lehető legjobban ki tudjam használni.
A 40e. is kizárólag a routerre vonatkozott, nem a teljes infrastruktúrára,
És ezt az összeget is irányárnak mondtam. szóval, biztos nem fogok 150e.-t költeni rá de ha +20e. Ft-on múlik az, hogy megkapjam amit szeretnék, akkor hajlandó vagyok kifizetni a 60e.-t érte.
Köszi a tippeket, hasznosak voltak.
Ismétlem ez egy otthoni hálózat, (+ némi extra a munkám miatt), nem pedig egy 50 fős webes cég irodája.
Átrágom magam pár speckón aztán majd döntök mi legyen.
Peace! -
törölt tag
Utoljára szólok hozzád, mert fárasztó vagy.
Most fenyegetsz?
Kinek mi a lényeg. Nekem a biztonság és a stabilitás. Ez pedig nem esik ki.
Képlékeny, nagyon képlékeny, de nem lesz olcsóbb megoldás. Már ha valóban szempont hogy normálisan ki építsd.
Ez a végletes gondolkodás az egyik nagy hibád
Sok szart kipróbáltam már, ezek a termékek azok, amikért érdemes pénzt adni. Azért is merem ajánlani. Olyan terméket amit nem ismerek, nem ajánlom. Mint ahogy a szar termékeket se. Ilyenek az ALL-IN-ONE eszközök.
Ezt nem is vitatta senki.
Köszönöm, legalább ebben egyetértünk
Ugyanakkor adott keretből lehet értelmes kompromisszumot kötni
Mint írtam, az valószínűleg nem hosszú távú megoldás, csak max tűzoltás, Ezek az eszközök egymásra épülnek, Így ad teljes körű szolgáltatást. Igen ki lehet váltani, de nem lesz sokkal olcsóbb.
Figyi, az adott ember, akinek ajánlgattál, 40K-t szánt volna hálózatra. Te ajánlottál egy 200K+ megoldást.
Akár jogos is lehet, de az hogy leírom, felhívom a figyelmet más megoldásra nem kerül semmibe, Hogy ő hogyan dönt, az már más kérdés. Nem is tartozik se rám, se a fórumra. Tulajdonképpen nem is értem miért okozz nektek lelki sérülést. Nem szart ajánlok, csak drága. De ezt mindig hozzá írom.
Komolyan azt gondolod, hogy ez alternatíva lehet?
Akár, megnézi mérlegel, levonja a konzekvenciákat. Szét néz a piacon és dönt. Lehet átértékelődnek a gondolatai. És inkább arra fog törekedni hogy normális hálózatot építsen ki. Ember, egyén függő. Se te, se más ezt előre nem tudhatja.Ami meg a WPA2 törésre vonatkozó paranoiádat és összeesküvés-elméletedet illeti, kezdesz egyre nevetségesebb
Nem értem miről beszélsz. Jelen pillanatban szó nem volt erről. De ha felhoztad, akkor had emlékeztesselek hogy amikor először ezzel kapcsolatban kifejtettem véleményem, akkor is volt pár nagy hangú ember aki kifejtette hogy lehetetten, paranoid stb... rá pár hétre a KRACK-ről szóltak a hírek. Erről ennyit. Most arról szólnak a hírek, hogy nem biztonságos a WPA2, nem én írom, hanem a szakemberek. Vagy ők is paranoid emberek? Véleményed szerint igen. Annak az esélye hogy egy több lakásos házban van e olyan hülye gyerek aki ezzel szórakozik, az érintett személyen, személyeken kívül senki nem tudja. Sőt sok esetben azt se veszik észre mennyire érintett, vagy egyáltalán érintett. Tehát azzal hogy felhívjuk a figyelmet arra hogy sajna előfordulhat, semmi rosszat nem csinálsz. Csak egy opció, mint probléma lehetőség. De úgy tűnik, ez is problémát okozz neked. Bár nem igazán értem. -
törölt tag
(mivel nem homogén eszközpark, nyilván kiesik pár előny
Igen, lehet pont a lényeg ami kiesik? Azaz pont az átláthatóság, és könnyű felügyelet?
Persze, mindent össze lehet tákolni, meg ki lehet váltani. Csak akkor elég neki a szolgáltatótól kapott eszköz rá egy mezei felügyeletlen switch és sok sok router mert az aztán királyság.
Edge router is edge switch-el kombinációval adja ki teljesen azt a szolgáltatást ami elvárható. Hogy ágyúval verébre? jahh igen, de ugye valakinek az fontos hogy 3mp alatt lent legyen egy film, valaki meg azt mondja szarok rá, mennyi idő alatt töltődik le a film, inkább a biztonság.
Minden csak nézőpont kérdése. -
Gabor901127
tag
Én igazából csak egy működő hálózatot akarok, amibe lehetőleg be van építve a csoda Tp linkem
Nem kell távfelügyelet, nem kell Virtual lan, nem kell semmi extra, csak hogy végre ne a garantált 1Mbsen keljen feltöltenem
Mivel mások is ki szeretnék használni a gigabites net által nyújtott elképzelhetetlen sebességet downstreamre ezért kell a többi csoda.Valamint még az is baj, hogy valószínűleg 1-2 éven belül szét is lesznek választva szegények ami után már 2 eszköz is elég lesz
Ezért jobban preferálnám a SOHO eszközöket és remélhetőleg csak 70 környékén kell költenem
szerk:
valamit pl a (#65463) k.feri80 által írt hálózat ami kb jó is lenne nekem ahogy nézem már jóval 150 fölött van -
piero86
aktív tag
-
Daywalkerke
aktív tag
Akkor ha jól értelmezem a szavaidból akkor te inkább egy friss firmware-val rendelkező ASUS RT-N12+ routert ajánlanál a 2008-as gyártású Linksys WRT54GL router helyett, aminek a 2016-os a "legfrissebb" gyártó által kiadott firmware-je és az ASUS routerrel ellentétben nincs rajta Guest Network, viszont ellentétben a Linksys routerrel az ASUS routernél nem lehet kikapcsolni, hogy WLAN-on keresztül is be lehessen lépni a router admin felületébe.
Egyébként ha csak a Guest Network van használva és normál WLAN SSID-jét elrejtem+nagyon erős jelszót teszek rá az mennyivel teszi biztonságosabbá a routert? -
Daywalkerke
aktív tag
Köszi a részletes választ.
Akkor ha jól értelmezem a szavaidból akkor te inkább egy friss firmware-val rendelkező ASUS RT-N12+ routert ajánlanál a 2008-as gyártású Linksys WRT54GL router helyett, aminek a 2016-os a "legfrissebb" gyártó által kiadott firmware-je és az ASUS routerrel ellentétben nincs rajta Guest Network, viszont ellentétben a Linksys routerrel az ASUS routernél nem lehet kikapcsolni, hogy WLAN-on keresztül is be lehessen lépni a router admin felületébe.
Egyébként ha csak a Guest Network van használva és normál WLAN SSID-jét elrejtem+nagyon erős jelszót teszek rá az mennyivel teszi biztonságosabbá a routert? -
Daywalkerke
aktív tag
A WPA2 törésre gondolsz?
Mert az admin felületen kívüli töréshez azért szerintem már elég profinak kell lennie valakinek, nem? -
-
Nézz be a saját topikjába, hogy mik a tapasztalatok.
-
-
Jó dolog előre gondolkodni, de biztosat csak akkor tudsz, ha az új házban bedugtad az adott eszközt.
Az AC56 a beépített antennáival sem rossz wifis eszköz, de a külső antennások között nyilván vannak jobbak is. Nálunk próbaüzemben 5 GHz-en is lefedte a 3×80 négyzetméteres házat, de erre ugye nincs garancia. Amivel jó eséllyel indultok, az az Asus RT-AC87, ami nem olcsó, de tényleg stabil. Az Asusok jelentős részénél ráadásul a gyárira épülő HGG FW-rel elég rendesen meg lehet tuningolni a 2,4 GHz-es wifit -- az 5 GHz pont a 87-esnél kicsit ellenáll a teljesítménynövelésnek (zárt forrású driver...).
Én ezt tenném:
Ismervén a ház paramétereit megpróbálnám előre kitalálni a router reális ideális helyét -- amit eleve érdemes még beköltözés előttre ütemezni, hiszen kisebb beavatkozások a kábelezéshez még megoldhatóak. Ehhez gyakorlati sétálós próbák is kellenek, érdemes rászánni egy kis időt. Ezután már láthatod, ha a router valóban gyenge, és egyben azt is, hogy mennyi hiányzik a boldogsághoz, konkrétan vannak-e vakfoltok, vagy csak gyenge a vétel egyes sarkokban, stb. Ebből már láthatod, hogy jó eséllyel elég-e egy erősebb eszköz vagy valóban két AP-ra lesz szükség, az utóbbi esetben meg még mindig tudsz vésni-fúrni a kábelhez.Az 5 GHz feltétlenül tud nagyobb sebességet biztosítani, de kisebb az áthatolóképessége.
A Mikrotik nagyon jó eszközöket gyárt, de kifejezetten érteni kell hozzá, gyakran még az alapbeállítások is pilótavizsgások.
A kiegészítő AP-re Guber-Einste szokott linkelni egy installációs silabuszt, tucatnyiszor megtette már, keress vissza!
MaCS
-
LLKobe
veterán
Jelenleg egy atom procis mikroszerverem van, de arar gondoltam kiváltanám egy routerrel, így is spórolván a villanyszámlán, mert egy router így is nagyságrendekkel kevesebbet eszik mint egy PC.
Tudható hogy egy átlag egy lemezes NAS nagyságrendileg milyen fogyasztással bír? Megérné beszerezni egyet a mostani ITX-es atomos kiépítés helyett?
(#42398) Intruder2k5 : Jelenleg egy 15/5-ös mikrós nettel csapatok, uh ez nem keresztmetszet....
A DD-WRT-t azért említettem mert azt ismerem, és arra lehet torrent klienst rakni. -
hackeeeee
Jómunkásember
Ha meg aktuális, akkor speedtest.net és Dunaújvárosbol merj.
-
az szép, régebben, régebbi firmware verziók alatt nem tudott annyit, visszanéztem közben teszteket is - nem csak a saját emlékezetre hagyatkozva így, mert nekem elég régen volt ilyen típus a kezemben - a smallbuilder...stb. oldalakon is 140 - 150 Mbps wan <-> lan sebességet mértek anno, meg a itt fórumban is írták tulajok korábban.
Itachi82; szia, ebben az árban nem nagyon van jobb választás, esetleg még beleszorítható az asus rt-n12 d1.
pulutodurumo; szia, "e" jelölésűt nem vennék, gyengébb antenna és hardver, a d1 jobb.
vmaxter; egyre több a dual band képes eszköz és a 2.4 GHz sáv is egyre jobban telítődik sok helyen, szóval érdemes lehet dual band routerben gondolkodni.
nem mindenben jobb, prociban gyengébb - bár a benne lévő is kiszolgál viszonylag komoly terhelést -, a ram viszont dupla, és amit említettél, a 2.4 GHz szórása jobb a csak 2.4 GHz képes tl-wr1043nd v2 típusnak, több fal és nagyobb távolság esetén lehet jelentősége az 5 GHz ellenében, de ezzel csak a konkrét környezetben és az ellenoldalak típusának ismeretében lehet érdemben foglalkozni, látatlanban nehéz bármit is mondani.
különbség még az egy kontra két usb csati, ha ez szempont esetlegesen. -
Jedster
tag
Mondjuk a 15-20 wifi kimaradt, de a minimum 20Mbit nem tűnik annyira borzasztónak. Ami viszont megvolt, hogy 2-3 szobával arrébb csatlakozik a telefon, amiből következtettem, hogy nem 5GHz-en fognak ezután sem csatlakozni. De most rájöttem, hogy streamelni szeretnél HD filmeket a tabletre és valamiért nem elég a 20Mbit.
A szobán belüli netezéshez tökéletes az N56U, de hogy mennyire lesz meg a jel 2-3 szobával arrébb, az nyitott kérdés.
-
Multibit
nagyúr
A 20 Mbit/s még 2.4 GHz-en is nagyon lassú! Át kéne nézni a router és az ellenoldalak beállításait.
Minden ellenoldal MIMO-képes? Be van állítva a 40 MHz csatornaszélesség? Biztos, hogy hogy N üzemmódban megy a wifi a routeren és a klienseken? Az is fontos, hogy WPA2/AES titkosítás legyen beállítva! -
Jedster
tag
Mindenki maga kell eldöntse, mi a fontos neki, de én inkább lemondanék az 5GHz-ről. Ha már mindenképp ragaszkodnék hozzá, akkor AC-s routert vennék.
Ad1. Ha 200-as netem van, azt vezetéken szeretném a gépemen/NAS-omon használni. Máshova nem kell a teljes sávszélesség. Telefonon/tablet/tévé/laptop beéri kevesebbel is.
Ha más helyiségben található a fő kliensem, és nem szeretnék fúrni oda egy kábelt, akkor az azt is jelenti, hogy ottan egy fal található. Namármost. A fal és az 5GHz nem jó barátok. Ilyenkor jön jól a beamforming technológia, amely lehet találgatni melyik szabványban nincs.ád2. Az AC szabvány előnye kérnémszépen, főleg a sok mobil kliens kiszolgálásánál jön elő. Ugyanis az AC szabvány egy antennával sokkal nagyobb sebességet tud elérni, mint egy N-es készülék, valamint az AC támogatja az MU-MIMO eljárást, aminek köszönhetően nem lopják el egymás elől a kliensek a sávszélességet.
Végére felmerül a kérdés. Milyen helyzetben jobb az N-es 5GHz, mint a 2,4?
A helyes választ adók közt ingyenes előfizetést sorsolunk ki a prohardver, ITcafé, Mobilarena, valamint a LOGOUT oldalakra.
-
-
Szia!
Így van, RT-N16-nak vége van 140Mbps körül, bár állítólag a BCM_NAT-os Tomato-val felmegy 170 köré is, de gyakorlatban még nem próbáltam, csak olvastam, és hát 200-hoz ez is kevés lenne! Mivel azt írod 30k lenne a határ, én mindenképpen azt mondanám, hogy azt a 3-4k-t már tedd hozzá az RT-N66U-hoz, de ha nem, akkor Dual Band-es, Tomato kompatibilis, Gbit-es routerek...
Tenda N80 (RT-N66U hasonmás, de az első Tomato flash-hez soros port kell)
Tenda W1800R (RT-AC66U hasonmás, de ez is 1-2k-val 30 felett van)Ha lemondasz az 5GHz-ről, akkor ASUS RT-N18U! Egyébként az RT-N56U WiFi részét sem mondanám rossznak, függetlenül a belső antennáktól! Ez gyakorlati tapasztalat, bár kétségtelenül nem hosszútávú!
-
-
-
-
a routerek wifi szórását nyírta ki, persze nem hardveresen, elég volt újraindítani mindegyik routert, és utána minden rendben volt mindaddig, amíg adott mobiltelefon ismét fel nem csatlakozott, akkor megint lehalt a wifi kapcsolat, ismét újraindítás, és így tovább...
azóta is volt már a kezemben xperia u, azzal (már) nem volt gond, talán csak a korábbi - vagy egy konkrét - firmware verzióval, netán épp csak adott mobiltelefon volt problémás hardveresen - szoftveres nullázás történt rajta -, de a lényeg, hogy vannak ilyen anomáliák.Intruder2k5; nem csak a tp-link routert, az az egy olyan telefon volt, ami akkor minden gyártójú router/home gateway wifi szórását kiakasztotta, amivel csak kipróbáltam, és ha már négy gyártó routerét is kinyírja egy telefon, akkor biztos nem csak az egyik routeres gyártó termékével van baj.
-
-
-
-
tIgen éreztem, és nyilván én sem gondoltam komolyan amit írtam! Tudom, hogy a WiFi-re gondolt, de már sokszor le lett írva, hogy elviekben minden router azonos szabványoknak megfelelve kerül forgalomba, így aztán lényegi eltérés köztük nem nagyon lehetne, és azt lehetetlen előre megjósolni, helyszíni próba nélkül, hogy adott darab, adott helyszínen, és adott időben, miként fog teljesíteni!
-
-
fogtunder
nagyúr
Ugyanez, vagy építeni kell, az N54L elég drága, és a TDP-je sem túl alacsony. Inkább egy integrált celeron lap, nem fogyaszt sokkal többet, mint az ARM alapú cuccok, viszont nagyságrendekkel erősebb.
30339:
Csak film streamre elég a megabit LAN is, a routerben levő switch szerintem elég lesz, a DS412 nem is biztos, hogy ki tudna tolni ennyit magából. Nekem egy olcsó TP-link switch van bent, sosem volt akadály.
-
D®. GeNy@
aktív tag
Szerintem félreértettétek az utolsó mondatomat.
Jelenleg van egy ~2,5 éves TP WR1043ND routerem (ez lenne lecserélve a későbbiekben), de én úgy értettem, h. megmaradhatna ez a router addig, amíg nincs több tapasztalat az ac szabványú routerekről.
Szóval a kérdésem az, h. szerintetek megbirkózna a fenti "old school" routerem a fent említett NAS egyikének kezelésével Gigabit-es porton?
Természetes néhány hsz-szel fentebb leírt igények kielégítésére vajmi kevés esély van, de egy negyed évig vhogy ki lehetne bekkelni erős kompromisszumokkal. Gondolok itt az FHD stream-re WiFi-n a Tv felé (még leírva is vicces
)....de kábellel azért csak-csak elboldogulna.
Torrent úgy is a NAS-on futna és a NAS-Router kábeles összekötettéssel lennének (máshogy nem is lehetne), szóval azzal tán' csak elbír az öreg WR1043ND, nem?(Amúgy a Net egy 240/20-as FiberPower lenne.)
-
-
Hát pedig szerintem is erősen ajánlott lenne megpróbálni! Bár én köztudottan Tomato párti vagyok, de ha Te nem akarsz homlokegyenest új irányt venni, akkor első körben megpróbálhatod a Merlin féle ASUS-Wrt fw-t! Csak ezt (itt) kevesebben használják, így nehezebb hozzá supportot találni! Ha belevágsz, továbbiakat inkább a topikjába írjuk, hogy ne offoljunk ezzel itt!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest