- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
jokerone #104624 üzenetére
Annyit szerintem nagyon megért, bár nekem a 3 LAN port egy picit kevés, de ez az én helyi sajátosságomnak köszönhető. Viszont az Asus-nak mind az PC-n, mind az Android-on az applikációkon nyújtott kapcsolódási felületei elképesztően szépek, érthetőek, és viszonylag könnyen kezelhetőek
Én pár napja a TUF AX4200-at vettem, és ez idő alatti használat után azt kell mondjam, nem bántam meg. Tuti stabil, semmi leszakadás, és egész jól teríti a két szintes házunkat, igaz az emeleten egy Fritz! Repeater 1200AX ami adja a jelet, így az Asus ottani teljesítménye lényegtelen, de azért teszteltem. -
memorix
senior tag
válasz
jokerone #104391 üzenetére
Használattól is függ, ki milyen tartalmat fogyaszt. Ha ugyanazt a tartalmat nézni mint a másik gépen mértél alacsonyabb lenne a leterhelés a samsungon is.
Mivel nincs elegendő bejövő internet sebességed, egyezzetek meg ki mikor mit csinál. Van olyan router drágábban ahol lehet szabályozni, motorozni eszközönként ki mit csinál és lehet korlátozni is a tevékenységet adott időszakokban.
Jellemzően egyes asus routereknél van ingyenes szülői felügyelet. Azt érdemes aktiválni és be lehet állítani ki mit mikor csinál és mekkora sávszélességgel.
-
memorix
senior tag
válasz
jokerone #104378 üzenetére
A vasbeton falazatú, nagy alapterületi házaknál/lakásoknál jellemzően Mesh rendszert vagy NET kábelezést érdemes megfontolni.
20eFT környékén:
ASUS RT-AX52 Router 17,8eft AX1800
ASUS RT-AX57 Router 28,7 AX3000Cudy WR3000 AX3000 Router 21,6Ft AX3000
Xiaomi AX3000T Router 18,2eft AX3000
Ezek a routerek vannak 20eFT környékén. Bármelyik kiszolgál téged. Azonban a wifi jel nem lesz sokkal erősebb a távolabbi pontokon.
+ a videok nagyobb sávszélességet igényelnek. A bejövő kapcsolatod és a mostani Wifi routered is limitált képességű.
-
válasz
jokerone #65982 üzenetére
Szia,
Az RT-AC1200G+ nagyon sokáig küzdött random újraindulásokkal - akár napi többszörivel is -, bár az utolsó firmware verziókkal már nem panaszkodnak a tulajok, többeknél egy hónapon túl megy folyamatosan, probléma nélkül, de ettől még érdemes fenntartásokkal kezelni a típust.
Az Archer C1200-at inkább ne, az Archer C5 redban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest