- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
"Ha 14 naptári napon belül jelezzük, hogy nem tetszik a termék, és szeretnénk inkább visszaadni, nem köthetik az eredeti csomagoláshoz a visszavételt (kivéve néhány érthető esetben, pl. gyorsan romló élelmiszer). "
Forrás: http://prohardver.hu/tema/nagy_jogasz_topic/hsz_6859-6859.html
-
SunMount3r
nagyúr
Gyanítottam, hogy valami nem egészen klappol az árazásával, ahoz képest, hogy papíron jobb mint a drágább RTAC55U... Jobb proci, dedikált sávos +2 antenna ide vagy oda...
Persze lehet ez nálad egyedi eset is... Minden esetre, ha hó közepe felé eljön a vásárlás ideje nálam, valószinüleg maradok a RTAC55U-nál, ha esetleg addig nem lesz itt is több !pozitív! tapasztalat az AC1200G+-vel is...
Ennyit arról, hogy "újabb, meg jobb"?!
Remélem rövid időn belül kiderül...
-
jó, akkor visszatérünk rá egy bő hét múlva, felhívjuk kíváncsiságból a telefonszámot, de több szempontból sem látok benne rációt, hacsak nem valami viszontos húz ilyet, de azzal meg nem kell6érdemes foglalkozni...
én már azt sem értem, ha valaki hazai, normál percdíjas telefonszámot hívogat segítség gyanánt, hiszen minden szükséges infó megtalálható a neten, sok segítő fórum van...stb.
akinek meg annyira fontos a gyártói támogatás, mert tényleg nincs képben egyáltalán ilyen téren, meg ismerőse sincs, aki tudna segíteni, és fórumokat sem akar bújni, az ezt is vegye figyelembe a termék kiválasztásakor, bár ez jellemzően a drágább árban is megmutatkozik, ha tényleg minőségi mögötte a támogatás, de ez érthető is. -
-
nekem (is) nagyon gyanús lenne, ha a kapott levélben szereplő telefonszámra rákeresve ezt találnám;
www.woxpay.hu 0690188490 Ezotéria Jóslás, sorselemzés, kártyajáték
ami *.eu, az is gyanús, webshop...stb esetén is inkább a simlisség jellemző.
láttam korábban a help oldalt eu zárással, de nem minősítem, hogy mennyire hivatalos, biztos nem regisztráltam volna oda...
érdemes ezeknek jobban utánanézni, a gyártói oldal a biztos, ott minden szükséges e-mail...stb megtalálható.stom362; szia, a sokszorosát is tudja, a 240-es net sem probléma, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged