- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creepy
tag
válasz
#54715584 #41362 üzenetére
Én Sony Vegast ajánlanák, amiben rakni kéne a videóra egy kis kompresszort. Csak gondolom ezért a kicsi munkáért nem fogod megvenni a programot. Egyébként van egy macerás megoldás is, Audacity-be bekell rakni a videót, csak az baj, hogyha videót teszel Audacity-be, akkor ahoz külön plugint kell letölteni, mivel a program alapból csak hangfájlokat fogad be. Aztán ha készen is vagy, akkor össze kell vágjad a hangot a videóval, mivel az Audacity csak a hangot rendereli ki.
-
pc360
addikt
válasz
#54715584 #41262 üzenetére
Pont erről volt szó az utóbbi hozzászólásokban. Mondjuk közben rájöttem, hogy kép- és zene feltöltés közvetlenül nincs a YouTube-on, muszáj videót megadni neki. Valamit amúgy te használsz rosszul, hiszen a Freemake Video Converterben be lehet állítani a cél-értéket, így kisebb méretű végeredmény is kapható nyilván valamekkora minőségromlás mellett. Viszont maga a progi egy ideje már nem ajánlott. Már nem free, automata winnel induló szart is telepít, ami nethez is akar férni, és reklámos a telepítője. Uninstall.
Akkor jól értem, hogy a videók már adottak, csak át szeretnéd őket konvertálni, hogy ne legyenek olyan hatalmasak? Mert ha amúgy kitelik az idődből, azokat is nyugodtan fel lehet pakolni a YouTube-ra, ott úgyis konvertálásra kerülnek. Én is a 20-30 perces videóimat több GB-os méretben közvetítem felé, hogy a lehető legjobb minőséget kapja, még ha borzasztóan le is rontja őket. Legalább a legtöbb esélyt megkapja arra, hogy a jó forrás picit javítson a végeredményen.
Azt nem tartom jó ötletnek, hogy egy eleve lossy formátumot átnyomj egy másik lossy-ba, hogy aztán a YT még egyszer rákonvertáljon, így összesen 3-4x lenne átkódolva az anyag tök fölöslegesen (4x akkor ugye, ha a zene forrása MP3 és nem FLAC). Ez lerontja a minőséget, és sokkal gyengébb lesz a végeredmény, mint amit a YT elbír - pedig az alapból se valami minőség király... Ha mégis muszáj bejátszani ezt a megoldást, akkor álljon itt legalább egy korrekt szoftver a konvertáláshoz: TEncoder Video Converter (letöltés innen egyszerűbben).Ha te rakod össze a videót, akkor egy normális videószerkesztőt ajánlanék, amibe eleve úgy rakod össze az anyagot, hogy egy elfogadható méretű MP4-et kapj (elvileg ez az ideális encoder-kombináció, ahogy azt szitén linkelték itt), és mindenféle köztes konvertálás nélkül közvetlen mehet ki a YT-ra. Ez lenne a Kdenlive (nesze link), vagy a nemrég felvetett VSDC alternatívaként. Ha meg van opciód Sony Vegas-ozni, akkor hajrá. Az pl. már profi cucc.
Ha a szerkesztéskor FLAC-et használsz, akkor is minimum 2x lesz újrakódolva az anyag, egyszer a szerkesztő exportnál, egyszer pedig a YT által. De ez még mindig elfogadhatóbb, mint a 3-4 alkalom... -
genndy
addikt
válasz
#54715584 #32253 üzenetére
Letöltéskezelőkben szokott ilyen lenni, én FlashGotnál is mintha emlékeznék ilyenre, hogy be lehetett állítani hogy milyen mélységig szedje a linkeket. De lehet hogy FlashGet-tel keverem már, vagy Download Accelerator Plus-al, franc tudja régen használtam bármelyiket is.
Firefox FlashGotjában van egy csomó választható külső, azokkal próbálkoznék. -
LonGleY
veterán
válasz
#54715584 #28677 üzenetére
Nekem a HTC One hangjai tetszenek. Androidos gépre dobva a mappákat (közvetlenül az SD-re) szépen felismeri a készülék.
-
Visormail
addikt
válasz
#54715584 #27393 üzenetére
Én is a windows movie maker-t ajánlom, de egyébként most van ez is (promóció, angol programok):
Ashampoo Movie Studio 2013 Free Download Full Version Serial Key
Ashampoo Video Styler 2013 Free Full Version License Key -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#54715584 #11416 üzenetére
ConvertXtodvd vel próbáld meg.
-
-
atesz117
aktív tag
-
törölt tag
válasz
#54715584 #7996 üzenetére
Ha utánajársz, rájössz, hogy csak így lehet automatikusan bekapcsoltatni a géped (amennyire én tudom).
Schedule on (specify time of wakeup or leave blank for immediate execution)
Hidd el, hogy ez kell neked!
Persze minden este el kell küldened a parancsot, tehát a megoldás nem tökéletes.
Ha találsz ennél jobbat, írd meg légy oly szíves! -
törölt tag
válasz
#54715584 #7992 üzenetére
Szevasz, van ezzel foglalkozó [topik], nem olvastam végig, én azt javaslom, hogy próbáld ki ezt az oldalt:
http://www.wakeonlan.me/Nekem működik, persze BIOS-ban és Windowsban is engedélyezni kell a Wake-On-Lant.
Remélem segítettem!
-
cousin333
addikt
válasz
#54715584 #4739 üzenetére
Mplayer for Windows. Amúgy is erősen ajánlott a használata
-
RoyalFlush
őstag
válasz
#54715584 #4341 üzenetére
Látszik hogy fut (azt látod amit korábban linkeltem, vagyis a set timer nélkül). Még 1x kiemelném mozgás érzékelésekor nem rögzíti az eseményeket (nem készít felvételt), csak hanggal jelez. Mozgóképet (avi, mpeg), állóképet (bmp, jpg) készíthetsz vele, de tudtommal ezt nem időzítheted.
Legalábbis az általam használt verziójával nem (nem tudom készült e újabb a modernebb változatokhoz).
-
RoyalFlush
őstag
válasz
#54715584 #4338 üzenetére
Nekem Genius Look webkamerám van (~ pár éves darab), a hozzá adott CD-n lévő szoftver segítségével időzíthető, hogy a nap mely időintervallumában kapcsoljon be az érzékelő funkció. Ez annyit takar, hogy ha ebben az időintervallumban mozgás érzékelhető (a beállított sensitivity szintnek megfelelően), jelez. Rögzíteni nem rögzíti az eseményeket.
-
canniball
nagyúr
válasz
#54715584 #4327 üzenetére
A cFosSpeedet kipróbáltam, de úgy tűnik nem jó
, a NetLimiterrel az a baj, hogy az ingyenes verzió csak monitor funkcióval bír, a guglizásom pedig nem hozott megfelelő eredményt (bár lehet csak nem voltam elég ügyes/türelmes hozzá).
-
válasz
#54715584 #4174 üzenetére
Hali!
Köszi a javaslatot!
Kipróbáltam mindkettőt, de valahogy nem az igazi. Biztos meg lehet vele csinálni, de nem tűnt túl egyszerűnek, és gyorsnak. (Javíts ki, ha tévedek!)
Egy videostúdióba kellene, hogy a real-time beírást megspóroljuk vele.
Az újra kódolás nem számít, van erő bőven, csak ne kelljen sokat variálni vele.
Olyasmire gondoltam, hogy benyomom neki a PAL ISO fájlt, és már csinálja is melőle az NTSC-t menüvel, és mindennel együtt. Azért ennél lehet valamivel bonyolultabb. A lényeg, hogy ne kelljen túl sokat vacakolni vele, mert rengeteg anyaggal van dolgunk.Köszi!
-
Amadeus86
csendes tag
-
Zalaymate
senior tag
-
_stick_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mass Effect
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest