-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
atesz117 #44063 üzenetére
Nem rossz ,eddig jobb mint a többi ,csak picit szokatlan a felülete és a kilépés sem egyszerű...
Nagyobb méretű mkv formátumok rajta is megakadnak néha ,de van egy fajta motorja legalább ami eddig az összes kipróbáltnak nem volt.(#44062) sfdrakex
Nem androidos a tv ,gyári alkalmazások vannak benne meg egy böngésző. [link]
Külső merevlemezzel használtam filmnézésre ,de sajnos meghalt a merevlemez így a gépen filmezünk ami amúgy is rá van kötve ha megy a game...
Eddig egy normális lejátszót nem találtam ami ne akadna be alkalmanként ,vicc az egész.
Gyárilag lehet az asztali felbontás fhd vagy 4k / 60Hz ,a lejátszók össze fossák magukat. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
atesz117 #35867 üzenetére
"Be lehet már állítani, hogy fülön nyissa meg a beállításokat"
Tényleg? Na, ezt nem tudtam, jó régóta próbáltam utoljára, akkor még nem lehetett, de fasza, örülök, hogy már ez is van, lassan használható lesz."egyébként a Chrome bővítményeit használja"
A Vivaldiban is a Blink-motor pöfög, szóval egy részük biztos kompatibilis vele. -
-
-
sanyek2
senior tag
-
-
sanzi89
addikt
válasz
atesz117 #10950 üzenetére
Most probálom a programot, elvileg tudja azt ami nekem kell, de kézzel kell nekem kattintgatni benne. Ugyan ezt kellene csinálnia csak autómatikusan. Bár lehet valami parancsfájlokat tallózni benne, az mire is lenne jó? Mondjuk írok egy scriptet, hogy miután lefutott állítsa le a gépet?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged