- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
IrfanView-ban is hót egyszerű: beállítod a kívánt copy-to / move-to mappákat:
Aztán az aktuális képnél megnyomod az
F7
(move) vagyF8
(copy) gombot. A fentishow dialog
bepipálása esetén több mappát is beállíthatsz további gyorsgombra (azt a gombot kell megnyomni, ami alul alá van húzva: 1, 2, 3 ... b, c, d, e):[ Szerkesztve ]
-
Összefoglaló?
▼ Ajánlott ingyenes Windows programok ▼
Androidos kérdésekkel irány az Android alkalmazások topik!Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
dqdb
nagyúr
Elméletileg AutoHotkey segítségével összeállítható olyan script, hogy adott billentyű semmit sem csináljon, azonban a lenyomott állapot beleszólhat a normál használatba (a laptopbillentyűzeteknél megszokott 2KRO miatt elképzelhető, hogy a fél billentyűzet nem érzékel majd a beragadás miatt), szóval gyakorlatban majd kiderül.
Ha megfelel a teljes billentyűzet tiltása, akkor azt az Eszközkezelőben tudod megtenni. Ott csak óvatosan, mert sok egérből és billentyűzetből is csak annyi látszik, hogy HID, szóval mindig maradjon egy periféria, amivel egy hibás tiltást fel tudsz oldani.
Még extrémebb megoldás, hogy szétszeded a laptopot, és egyszerűen lehúzod a billentyűzet szalagkábelét az alaplapról.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
Csak tippelek: valamelyik DXF/DWG/STEP viewer nem támogatja ezt? Vagy nem tudod a PDF-et valamivel átkonvertálni DXF/DWG/STEP formátumra?
A Fusion 360 lett volna a titkos tippem, ami igaz, hogy egy monstrum, és messze nem csak egy viewer, de magánfelhasználásra ingyenes, azonban nem támogat PDF importot sajnos.
-
Cs1csó
félisten
Próbáld meg a driver-t frissíteni: driver booster free-vel, vagy a gyártó honlapjáról. Fontos ha telepíted a driver booster free-t akkor lehet fel fog ajánlani egy csomó driver-t frissítésre azok elől vedd ki a pipát csak a Wifi driver-t egedd frissteni, azért mert ha valami jól működik azt inkább ne frissítsük.
-
kezdosql
tag
Tudtommal a 3D csak akkor el, ha felnagyitod a kepet. Ha 100m-en maradsz, akkor ott van a 2D - bar akkor is meglepodsz idonkent, mert a kugli hazudik, hogy a kep mostani. Gyakran 2-5 eves kepek vannak, mert nem frissitettek oket, csak az 500m-eseket frissitik, mert az 'ocso.
Neha erdekes latni, ahogy ranagyitasz egy uj aruhaznal a terkepreszletre, es a kozeli kepen meg az evekkel korabbi epitkezes nyomait latni.
[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
Amennyiben mindenképpen MS-nél maradnál letölthető a SharePointDesigner 2013-as és 2007-es verziója is:
[SharePointDesigner 2013_angol]
[SharePointDesigner 2007_magyar]Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
őstag
Sima statikus weboldalakhoz jó a Kompozer
Írhatod kézzel, de látod a végeredményt is egyből, vagy írhatsz a végeredménybe stb... a Frontpage-hez szerintem ez hasonlóbb alternatíva. Viszonylag tisztán kódol, kevés szemetet rak bele.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
pc360
addikt
Mennyire sima? Írd meg kézzel! Vagy van a Dreamweaver, amit az Adobe gondoz, és még gondolom ezer másik. De lehet, hogy egyszerűbb egy tartalomkezelős keretrendszer, mint a Wordpress. Utóbbihoz kell adatbázis is a tárhelyen, viszont messze a legegyszerűbb sima statikus oldalak létrehozására és gondozására. Pont ezért kérdeztük, hogy mit csinálnál, mert így nehéz kitalálni.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
kraftxld
félisten
Tűzfal / felhasználói hiba, rengeteg helyen megy ilyen beállítás.
A legegyszerűbb, ha csinálsz a win10-es gépen egy helyi admin felhasználót jelszóval, megosztod a mappát teljes hozzáféréssel.
Majd pedig az XP gépen ip cím alapján felcsatlakoztatod mint hálózati meghajtót. Pl.: \\192.168.0.4\kecskebogyo és megadod a felhasználónevet + jelszót amit a win10 gépen csináltál. Ha nem akarsz napokig másolni akkor egy routeren keresztül kösd össze.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
SP4C3
veterán
úgy, hogy LAN-on küldöm. IP címet írj majd a tárcsázáshoz.
PL:Előtte majd a beállításokat böngészd át és engedélyezd a LAN kapcsolatokat.
@colomb2 - Ott legalább ki lehetett gyomlálni és befogta a száját, ha meg szűz volt, akkor meg ott volt a tűzfal, ahogy most is a winx-nél.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Kernel
nagyúr
Nem azt mondom, hogy nagyon át tudom érezni a problémád, mert akkor hazudnék.
Viszont a Faststone programjai (Viewer, MaxView) nálam elrejtik a kurzort. Ha megmozdítom, utána is (Windows 7).
Nekem esetleg a PotPlayernél lenne jó, hogy a film végén, ha megmozdul az egér, ne maradjon ott. Állóhelyzetben ugyanis nem frissít a lejátszó, nem tűnik el. Csak lejátszás közben. Az meg nem lenne jó, ha beleégne a plazmakijelzőbe, miközben elaludtam egy filmen.
A PotPlayer egyébként beállítható, hogy a film végén sötétre váltson a képernyő, de mozdításra visszajön a kurzor. Tehát ennek legalább látnám valami gyakorlati értelmét, de annyira nem vészes. 10 perc után lekapcsol a Windows, később a TV is leáll, jel hiányában.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
-
pc360
addikt
Választanod kell az új funkció és a régi működés között. Húzd ki az egeret, ha annyira zavar, hogy megmoccan! A Win10-ről meg tudjuk, hogy egy fos. Egyedüli megoldás, ha a különböző fájltípusokra jobbklikkelsz, és onnan adod meg, hogy melyik programhoz társuljanak.
C0lumbo: WinCDEmu (portable verzió)
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
mezis
félisten
MS Virtual PC XP mode-ot próbáltál ?
(Én egy öregecske Canon scanner-t használok sikerrel ily módon. Win7/64 alatt már nem futott a kezelő szoftvere. )mezis
-
dqdb
nagyúr
És nem, nem minden beállítás kérdése, mert az irfan sem tud olyat hogy mozgó egérnél sem jelenik meg a kurzor.
Tedd fel belőle a 4.25-ös verziót, az az említett opciót bekapcsolva pontosan úgy működik, ahogyan szeretnéd.És mindenek előtt nagyon gyorsan csiszolj a stílusodon vagy nem sokáig lesz helyed itt a fórumon!
Rémlik valami mondás bagolyról és verébről?tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
akaido
addikt
[ACDSee is tud egér elrejtést teljes képernyőnél]
szerki: A FastStone Image viewer a 2.20-tól is tudja ezt...elvileg..bár jelezted, hogy mégse
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
juharsirup
csendes tag
Többször leírtam, hogy beállítás kérdése. Ezt egy szimpa google-kereséssel ki tudtad volna egészíteni, és máris a megoldásnál tartanál pampogás helyett...
IrfanView > beállítások > Teljesképernyő-mód > Egérmutató rejtett > bepipálod.
A többiben én sem találtam meg egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem ezt csak úgy lehetne elképzelni, ha maga a játék támogatná ennek a lekérdezését, vagy nVidia-oldalról lehetne detektálni (tehát ha a videókártyához tartozó driver+szoftver tudná ezt jelezni neked).
(#36647) rokendrol:
Most csak trollkodsz, vagy mi a mondandó?(#36650) juharsirup:
+1, csatlakozom, a Virtual CloneDrive-nál sallangmentesebb, lightweightebb céleszközt nehéz lenne találni Windows 7-hez, illetve afölött, ha NEM ISO-ról van szó.
ISO-fájlokhoz meg Windows 8-tól kezdve megoldott a beépített mountolás.
(Mármint ez a kollégának szól.)[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/faq#q5
"Q: Does NVIDIA G-SYNC work for all games?
A: NVIDIA G-SYNC works with all games. However, we have found some games that do not behave well and for those, we recommend that users take advantage of our control panel’s ability to disable G-SYNC per game. Games that NVIDIA discovers that have trouble with G-SYNC will be disabled by default in our driver."(#36644) rokendrol: ez meg milyen válasz.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
juharsirup
csendes tag
-
juharsirup
csendes tag
Bármelyik képnézegető tudja az alapértelmezett teljes képernyős nézetet, a finomított és anélküli képmegjelenítést, illetve a kurzor eltüntetést. Beállítás kérdése...
- FastPictureViewer Professional
- FastStone Image Viewer
- Honeyview
- IrfanViewAz FPVP előre is renderelget, meg GPU-t használ (nagy felbontáshoz jobb), ennek ellenére legtöbbször még mindig az IrfanView a leggyorsabb. A FastStone a szerkesztő funkciókban komoly, a Honeyview pedig egy szimpla alternatíva modernebb köntösben.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
0. A legfontosabb adataidról minden esetben készíts biztonsági mentést, hogy akármi is elromlik menetközben, ne vesszenek el az adataid! (Bármelyik módszert is választod.)
1. MiniTool Partition Wizard Free-t VAGY az EaseUS Partition Master Free-t telepíted
2. Törlöd az első két partíciót (itt D: és F: betűjellel), amikre ezek szerint nincs szükséged (ezt megteheted persze Windows Lemezkezelővel is, ha úgy jobban esik, de akkor már egy helyen mindent intézz el a MiniTool cuccával) - így fog keletkezni az elején egy nagy terület (Unallocated)
3.1. MiniTool Partition Wizardon belül jobb klikkelsz a kiterjesztendő G: partícióra, majd a "Move/Resize" menüponton belül megfogod a bal oldalt lévő nyilat, és kihúzod egészen a legelejéig, OK, majd Apply. Ezzel kiterjeszted a partíciót.
Itt láthatod screenshotokkal illusztrálva, hogyan kell:
http://www.partitionwizard.com/help/resize-partition.htmlVAGY
3.2. EaseUS Partition Master Free-nél pont ugyanígy, csak ott "Resize/Move" a menüpont neve.
Itt látszik, hogy kell:
http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/help/resizing-and-moving-partition.htmEl fog tökölni jódarabig, erre számíts, közben ne legyen áramtalanítva a gép, stb. Csináltam már ezt a műveletet én is mindkét progival, és elégedett voltam az eredménnyel.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
dqdb
nagyúr
Elég hozzá a képen látható lemezkezelő.
1. leformázod a D: meghajtót NTFS-re (ahogyan nézem, most FAT32 és üres)
2. átmozgatsz mindent a G:-ről a D:-re (ahogyan nézem az F: üres, így azzal nincsen tennivaló)
3. törlöd az F: és G: partíciókat
4. átméretezed a D: partíciót, hogy felhasználjon minden lehetséges helyetÉn a műveletek előtt minden meghajtónak adnék nevet, hogy garantáltan ne keverjem össze őket.
-
kispx
addikt
> "Senki nem mondta hogy tragédia a java. Csak sérülékeny, iszonyat lassú, és felesleges mivel semmi nincs fenn ami használná."
Tiltsd le a böngészőben.Win10 tűzfala. Letiltod az összes ki- és bejövő kapcsolatot. Majd manuálisan felviszed, hogy melyik programot engedett ki a netre.
A CIS kompatibilis a 10-zel, az önálló tűzfala miért nem?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Miért akkora tragédia, hogy egy programnak szüksége van a JRE-re (Java Runtime Environment)? Más nyelven megírt programnak meg a .NET Frameworkre vagy épp C++-os kiegészítő komponensekre vagy egyébre lehet szüksége, ez ilyen, el kell fogadni, hogy vannak ilyen jellegű függőségei az alkalmazásoknak.
Mellesleg számomra inkább az az idegesítő általában, amikor annak érdekében, hogy ne kelljen a felhasználónak telepítenie semmit, és ne lásson semmi ijesztő figyelmeztetést valamilyen fájlnak a hiányára, a progi integráltan tartalmazza (szerepel a könyvtárában) a számára szükséges összes létező dll-fájlt pl. C++ esetében (elég rákeresni az embernek az msvcr100.dll, msvcr110.dll, msvcr120.dll, stb. fájlokra), esetleg Javás alkalmazásnál tartalmaz maga a program könyvtára még egy majdnem komplett JRE-csomagot is, ennek következtében a gépem tele van hányva dll-fájlokkal, és még számtalan egyéb ismétlődő fájllal, ahelyett, hogy ez "központilag" lenne telepítve.
Egyébként épp amit találtál, tehát a PDFSaM (PDF Split and Merge) egy elég jól eltalált célalkalmazás, ami nekem különösen szimpatikus benne, hogy van belőle hordozható változat (kibontod a tömörített állományt, és megy, mindenféle telepítési procedúra és registry-összeokádás nélkül).
(#36279) andatti:
Most melyik programról beszélünk konkrétan? Igazából én egy "gyűjteményt" linkeltem az eddigi hozzászólásokból, a "duplikált" szóra keresve, szóval abból végül is nem tudom, melyiket kezdted használni...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Jazz
veterán
Megoldva...bedobom, ha másnak is kéne: intel wireless pro set-el elérhetővé vált adott hálózat vezeték nélküli tulajdonságainál a kapcsolat beállítási engedélyezés "intel" konfigurálásának kötelező hozzáférési pontjának MAC címmel történő megadása.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Létezik olyan progi, amivel OS nélkül, USB-ről bootolva pixelhibát lehet kergetni?"
OS nélkül elég nehéz lesz. Egyébként ha már a DOS-t említetted, az is egy OS, főleg, hogy maga az OS szó benne is van, épp az az utolsó két betűje... (disk operating system)(#35819) Kernel:
Igen, elég fárasztó tud lenni, végeláthatatlan munka a helyesírás-mániásoknak... Annyi topicban láttam már leírva a "net" szót "NET"-nek, mintha valami mozaikszó lenne, hogy már nem bírtam ki, hogy ne szóljak, ebben a topicban is többször előfordult.Sk8erPeter
-
Kernel
nagyúr
Illetve van egy módszerem, ami más esetben is már bevált:
Az ISO-fájlból ki lehet csomagolni a CD voltaképpeni indítószektorát, ami ebben az esetben egy floppy lemezkép:
floppy_1.44.00.ima
A lemezkép kinyeréséhez megfelel a Total Commander ISO-plugin, vagy egyéb ISO-kezelő program, de az egyszerűség kedvéért feltöltöttem ide:
http://kernel.uw.hu/floppy_1.44.00.zip
Utána ezzel a programmal:
A floppy képét felírom egy pendrive-ra, és megkapom a bootlemezt, működik vele a gép, beleértve a "színező" programot.
Sajnos a pendrive mérete ezután a floppy méretével lesz azonos, de újraformázva visszakapom az eredeti méretét.
Természetesen ki kell csomagolni a ZIP-ből, én csak azért tömörítettem, mert így jobban kivédhetők a letöltés közbeni adatsérülések (hibát jelezne a kitömörítés), ezért ezt így szokás.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
Az általad linkelt program tartalmaz egy ISO-lemezképet, amiből közvetlenül gyárthatsz egy indítható CD vagy DVD-t.
Továbbá vannak ISO to USB eljárások, bár nem mindegyik kompatibilis bármilyen ISO-val (pontosabban a rajta lévő rendszerrel), de ez próba kérdése.
-
tonyrulez
őstag
Szia!
Én erre az SVPTube-ot használom. Ez egy elég minimal program, ami a vágólapra másolt youtube linkből kinyeri a stream linket, és átdobja a kiválasztott médialejátszónak, nekem MPC-HC-be. Alapértelmezett videofelbontás is beállítható: 4K-2K-1080p-720p-480p-360p-240p. Mivel nem böngésző bővítmény, így bárhonnan működik. Jobb klikk->link címének másolása, és már játsza is a videolejátszó.4 8 15 16 23 42
-
mekker
őstag
(#42903) mekker válasza Jazz (#42883) üzenetére
Talán ez segít. Job klikk a videó linkjére/nevére, 'w' és megy is a videó. VLC-t is lehet skinezni, hogy normálisan nézzen ki.
VLC - Slim Beam - Black Skin ;MinimalX;MetroX
Ediig ezek voltak, amik nem mentek annyira a funkcionalitás rovására. Esetleg még az always on top-ot érdemes lehet beállítani.
Ha nem csak videót nézni akarsz, hanem kommentelni, satöbbi satöbbi, akkor Youtube Center vagy valami hasonlóval be kell állítani, hogy ne legyen automatikus bufferelés és lejátszás a megnyitott videóknál.[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
akaido
addikt
Firefoxban akadás nélküli flash lejátszáshoz ajánlott a html5 lejátszóra való átállás:https://www.youtube.com/html5
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
mekker
őstag
http://support.jwplayer.com/customer/portal/articles/1403653-browser-device-reference
Én csak a JW playerről tudok, elvileg ezt be lehet állítani Youtube lejátszónak is, bár nem próbáltam még soha.@mezis
Én meg Foxitről váltottam vissza, mert annak is volt valami ilyen bloatwares hülyesége (tudom hogy a reklámok letikthatóak, azon kívül), vagy valami. Tetszik a mostani Reader, de fogalmam sincs hogy lehet ezt a megjegyzés sávot kikapcsolni. Egy Auto Hotkey makró kéne, hogy amikor megnyitom, nyomjon shift+F4-et és F8-at. Jobbat nem tudokДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Sonja
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
Magánszemélyként nincs korlát TeamViewer-el.
.
A logmein-ről érdekeseket mondasz, nekem több mint 1 éve ezt írja ki és inaktív minden gépemAmikor behozták logmeinnéknél, hogy a hamachi-ért is fizetned kell, ha olyan hálózatod van ahol felügyelet nélküli gépek üzemelnek (pl szerverek) , akkoriban korlátozták a logmein távoli elérésű gépek számát 10-re, majd később 0-ra az ingyenes fiókkal.
.
Persze lehet ez csak nálam van így... de más aktív felhasználóktól is ezt az infót kaptam.
Biztos így volt, mert mástól kaptam azt a tippet, hogy ha van 80 géped, akkor az épp elérni kívántat átnevezéssel az első 10-be rakhatod és kis plusz munkával mind a 80 elérhető.
Inkább hagytam a fenébe...80 gépél már kicsit húzós előfizetni logmeinre. A hamachi még emberi áron van hálózatonként csak 25 EUR a standard verzió.
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem a logmein már régóta fizetős, kivéve ha új userként regisztrálsz és kapsz X idejú próbaliszencet.
.
A TeamViewer sokat fejlődött, jó szolgáltatásai vannak, elég gyors. Ingyen használhatod magánszemélyként,.
De... valamilyen szisztéma alapján eldönti, hogy te céges felhasználó vagy és onnantól 5 percre korlátozza a kapcsolatot (10 perc után visszaléphetsz újabb 5 percre)
Ha telepíted és nem csak futtatod, akkor hamarabb mondja, hogy vásárold meg.
Ha a béta verziót használod (v10b), akkor nincs ez a mizéria... vagy még nem jött elő.
.
A VNC ingyenesen használható, de max. belső hálózaton belül javasolnám. Web-en keresztül valamiért lassú. -
DrojDtroll
veterán
Ezeket az alternatívákat találtam:
-
JohnnyX
őstag
-
Kernel
nagyúr
Érdekes, nekem is volt már olyan, hogy elsőre nem működött, mégis megoldottam (Google + saját szellemi kapacitás.) Az én esetemben az XP csoportházirendben kellett hegeszteni valamit.
Továbbá, ha jól emlékszem, frissen telepített XP-vel is kapásból működött. Vagyis csak később állítódott el valami a rendszerben.
-
kraftxld
félisten
Mondjuk ha esetleg leírnád, hogy pontosan mi a gond, meg mit állítasz be, akkor lehet elég hamar kiderülne, hogy nálad miért nem működik az ami a világon mindenhol
Kéne mondjuk a pontos ip beállítások mindkét gépen, tűzfal / víruskergető, homegroup van-e a Win7-es gépen, jóskapista féle 4789 in 1 űber verzió a windows, ping működik-e oda-vissza, telnet megy-e a 445-ös porton oda-vissza, network discovery be van-e kapcsolva, stb.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
LonGleY
veterán
-
addikt
Check Flash ingyenes, Flash Memory Toolkit fizetős
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
LonGleY
veterán
Hogy jön ide a töredezettségmentesítés? :] Bizonyára a CHKDSK-re gondolsz.
A merevlemez hibaellenőrzéseNem tudok olyan programról, ami kihagyatná a rossz szektorokat, ez hardver és oprendszer függő. Ha egy HDD hibás, értékes adatot arra már nem raknék. Az XP-t meg kukázd, amint tudod.
Ellenőrzésre a HD Tune-t szoktam használni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest