- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
leyo76
senior tag
Guglival én is azt találtam, de amellett hogy mutatja a fordulatot és ott van hogy százalékban való állítás, nem változik semmi sem. Igazából nem értem pontosan hogyan kellene működnie, de lehet hogy nem felel meg a lapnak.
csak hogy teljes legyen a dolog
lap: Asus M4A785D-M PRO
hűtő: arctic cooling 64LPgyári adatok szerint megy 2200rpm-el is de nálam 3500 körül hangoskodik, idegesítő...
-
-
-
-
-
cousin333
addikt
#1735 az #1721-re adott válasz volt (áttételesen).
A másik kérdésedre: nem tudom, hogyan lehet jelszavazni az indítást. Egy Windows felhasználóhoz csak egy Opera profilt tudsz beállítani (azt hiszem, a Netscape tud többet is). Valóban a már említett Opera Portable tűnik a legegyszerűbb megoldásnak: [link]. -
Benmartin
senior tag
1.Töredezettségmentesítésre: tökéletes a beépített windows.
2 Programok törlésére: igaz hogy nem hagy töredéket a beépített sem de adok egy linket ami szerintem jó: [link]
3. Registry karbantartására: nem tudom miért mániája mindenkinek ez a registry tisztítás annyire minimális teljesítménynövekedést lehet vele elérni hogy a felhasználó észre sem veszi. azért erre is adok egy linket: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest