- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leyo76
senior tag
Guglival én is azt találtam, de amellett hogy mutatja a fordulatot és ott van hogy százalékban való állítás, nem változik semmi sem. Igazából nem értem pontosan hogyan kellene működnie, de lehet hogy nem felel meg a lapnak.
csak hogy teljes legyen a dolog
lap: Asus M4A785D-M PRO
hűtő: arctic cooling 64LPgyári adatok szerint megy 2200rpm-el is de nálam 3500 körül hangoskodik, idegesítő...
-
cigam
titán
-
cousin333
addikt
#1735 az #1721-re adott válasz volt (áttételesen).
A másik kérdésedre: nem tudom, hogyan lehet jelszavazni az indítást. Egy Windows felhasználóhoz csak egy Opera profilt tudsz beállítani (azt hiszem, a Netscape tud többet is). Valóban a már említett Opera Portable tűnik a legegyszerűbb megoldásnak: [link]. -
Benmartin
senior tag
1.Töredezettségmentesítésre: tökéletes a beépített windows.
2 Programok törlésére: igaz hogy nem hagy töredéket a beépített sem de adok egy linket ami szerintem jó: [link]
3. Registry karbantartására: nem tudom miért mániája mindenkinek ez a registry tisztítás annyire minimális teljesítménynövekedést lehet vele elérni hogy a felhasználó észre sem veszi. azért erre is adok egy linket: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa
- Milyen TV-t vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest