Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokendrol
senior tag
azt szeretném kérdezni hogy holnap veszek egy laptopot és ami van nekem a pc azt hogyan tudom 1 1 ben rá tenni a laptopra ami van a kezdő lapomon minden progi és az ikonja is ??
-
rokendrol
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
-
rokendrol
senior tag
ATV -ről szeretnék videót letölteni van é chrome vagy frifox kiegészitő az áruházban ami leszedi?
-
rokendrol
senior tag
azért ez nem gond ugye!!
-
rokendrol
senior tag
sziasztok ,hogyan lehet a netten a hangszínt változtatni akár honnan megy és persze gyorsan ,bár hol is szóljon? Tehát van ilyen hogy ekvalizer
-
rokendrol
senior tag
sziasztok ,hogyan lehet a netten a hangszínt változtatni akár honnan megy és persze gyorsan ,bár hol is szóljon? Tehát van ilyen hogy ekvalizer
-
rokendrol
senior tag
sziasztok melyik a legjobb tömörítő program a mi Magyarul is tud és ingyenes .. Nagyon GB videómat szeretném kisebbre de minimális képromlással és hd a videóm
-
rokendrol
senior tag
már írtan de nem veszi és küldi neked mi lehet? pc360
-
rokendrol
senior tag
Figyelj humor Herold ! a szezont a fazonnal minek kevered össze? Egyébként így jártál nincs lóvé haver!! Márt azért sem mer ,valaki segített, és láss csodát azt írta a köszönésem után ,hogy "örültem hogy segítettem" Na szia :humoros ember!!
ui: A hűtődet meg itt az ide e ,hogy cseréld le!
-
rokendrol
senior tag
te nem változol a gúnyos szavakkal,,azt nem értem,hogy miért hordod magasan az orrodat , hisz azért vannak ezek az oldalak ,hogy segítsenek az embernek,, Nagyképű vagy de ez a te gondod,,de azért köszönöm a válaszokat Toncsi!!!
-
rokendrol
senior tag
oké értem ,de hogyan tudnám ezt úgy betenni a face csoportomba hogy ha rá kattintanak akkor a rádió adás menjen mint most és ne a rádió oldalt indítsa és onnét,, Lényeg nem a felvétel azt tudom , Kezdő oldalon rögzíteném a csoportba és katt és menjen az élő adás.
-
rokendrol
senior tag
akkor melyiket ajánlod ,és meg lehet oldani amit szeretnék? mert letölti de az axs fájlt nem szereti
tehát ezt? oké de én egy olyan fájlt szeretnék ami egy élő rádió fájlja ,és azt szeretném hogy működjön is a ráfió ha mp3 ban van,, mert akkor betudom rakni a face csoportomban,,,tehát az a lényeg hogy ott legyen mivel az asx fájlt azt nem engedi
-
-
rokendrol
senior tag
sziasztok ASX fájl tipust át lehet szerkeszteni mp3-ra vagy másra?
-
rokendrol
senior tag
szeretnék kérdezi a következőt. Van egy csoportom a facén és van egy nettes rádió ahol külső munkatárs vagyok . Azt szeretném hogy mikor a face csoportba kattint valaki ami zárt csoport akkor egyből menjen a rádió műsor az élő ami folyamatosan üzemel. Ebben kérném segítségeteket,hogy megtudjam oldani ha segítenétek,
-
rokendrol
senior tag
miét kel a gép kikacsolása után ,mindég újbol bejelentkezni és jelszó potlás kérnem,,kérem help!!
-
rokendrol
senior tag
bocsi ez az az oldal elnézést http://themuzikconnexion.com/
-
rokendrol
senior tag
ki tudná ezt ugyan így megcsinálni nekem? [link]
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: Van egy meglévő nettes rádió ami minden nap üzemel. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet élő kamerás adásokat betenni a műsorba ,pl Stúdió beszélgetést ,vagy sport közvetítés amit a rádió készít
Kamera van . Ezenkívül felvett műsorokat betenni amit előzőleg mer el lett mentve . Tehát videókat. A rádiónak van saját honlapja ,és oda be szerkeszteni egy ikont ahol mennek az élő vagy a felvett műsorok egy kattintással. Valaki ha nem akarja nézni csak hallgatni azt is egy ikonnal jelezni. Ebben kérném a segítségeteket ha lehet kicsit bővebben hogy mi és hogyan működne? Előre is köszönöm aki tud segíteni!!! -
rokendrol
senior tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
ezt töltsed le ez kezeli az mp4 is[link]
-
rokendrol
senior tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
W. Movie Maker 2.6
-
rokendrol
senior tag
Innen szeretnék hangokat felvenni mivel tudom megoldani mikrofonom nincs
https://hu.speaklanguages.com/angol/sz%C3%B3szedet/zene -
rokendrol
senior tag
válasz
kezdosql
üzenetére
persze hogy nem ,de a vidit azt én ,,értelek Én egy Amerikai nettes kamerás rádiónak készítek műsorokat. Amikor lemegy a műsorban élőben ,másnap szoktam kitenni zenés oldalakra azért kérdeztem,,Driver az jó semmi gondom vele csak néha szeretném változtatni az indexképet..1hétig lehet nézni majd törlöm a Driverről
és csak azokat amiket a youtube nem enged lejátszani
-
rokendrol
senior tag
a face sem jó egyedül a Driver nem szólt bele semmibe eddig .Persze mikor megcsinálok egy műsort próbálom mindenhol,de ahol tilt ott a dríve marad ,csak ott nem lehet képet váltani..Ezt találtam ez jó lenne de itt meg ha elküldöm akkor legalább 5 reklámot indít előtte ,de nem is tudom,hogy mi ez[link]
példa:[link]
-
rokendrol
senior tag
akkor azt kérdezném hogy van é olyan program ahol lehet,,de nem youtube meg a hasonlók. Ezt azért kérdezem mert vannak olyan videóim amit tiltanak a hasonló progik,de pl a Driver ott ilyen nincs de szeretnék indexképet váltani .Tehát ahol nincsenek tiltások Ezek zenés műsorok ,de jogvédő tiltja
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: Google Drive tárolt videók indexképének megváltoztatását hol tudom elvégezni?
-
-
rokendrol
senior tag
hol van olyan videó ahol csak a hóesés van és egy másik videó elé rakom a szerkesztőbe ,, tehát megy a videó ás előtte esik a hó ,,és csak a hó pihe látszik mögötte meg megy a rendesen a videó.. Elég jó szerkesztőm van . Találtam már de a hóesésnél mindég van fekete háttér vagy fefér. Nekem csak a mozgó hópihék kellenének a videóm elé amit több helyre is betudok tenni
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: hogy kel berakni egy gif képet a videószerkesztőbe hogy ott is mozogjon ? Ezt a videószerkesztőt használom Wondershare Video Editor Vagy is berakni betudom csak nem mozog
-
rokendrol
senior tag
sziasztok Hogyan tudnék egy órát letölteni videó fájlba ,,teljesen mindegy hogy milyen időt mutat ,de az a lényeg menjen az óra tehát a másodtperc mutató menjen kg 20 percig.. Egy videót készitek és oda szeretném beszerkeszteni,,és csak az óra látszón
-
rokendrol
senior tag
-
rokendrol
senior tag
sziasztok,,,hol találok olyan képeket amik a lejátszómban teljesen telítődik,és nincs fekete csík se oldalt se fent ,lent..Tehát azt szeretném,mikor csinálok videót akkor ne legyen fekete csíkok,,mekkora pixes kép kel ?
mert most állandóan ha berakok képet a videó szerkesztőbe akkor oldalt és fent is vannak fekete csikók,,,ha valaki tudna segíteni köszönném ! -
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
ne haragudj,de ilyet soha nem csináltam,nagy kérés lenne ha segitenél?
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
nem lehetne bővebben leírnod ,,mert nem megy ,ha kérhetnélek
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
tehát ha jól értelmezem akkor a képre kattintok és jön a link tartalma?
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
ez nekem magas nem csinálnád meg nekem?
-
rokendrol
senior tag
Van e olyan képszerkesztő ,hogy egy képre rá rakom a linket és amikor rá kattintok a linkre az üzemel?
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
köszi
-
rokendrol
senior tag
sziasztok melyik a legjobb ingyenes honlap készitő amibe videót is lehet rakni és Magyar?
-
rokendrol
senior tag
sziasztok keresek egy olyan ingyenes progit ami a videó valamelyik sarkába betesz átlátszó logo képet,mert a virtuál dud progi tud ilyet de nem átlátszó a kép hanem keretbe rakja .pedig én átlátszó képet rakok be. Ha tud valaki azt köszönném!
-
rokendrol
senior tag
sziasztok:szeretném kérdezni,hogy ki használ hitfilm4 express progit ?
-
rokendrol
senior tag
igen mivel ez az oldal azért van hogy ki tud segít ji nem tud nem..!ingyen" én nem is tudom miért kellene fizetnem ? Amúgy nincsenek gondok,de már megint te jobban tudsz mindet. Veled ember befejeztem és ha kérek valamit ezen az oldalon megkérlek ne segítsél. Mert igen nem szeretném pláne pénzért ,mi a fenét gondolsz te magadról egyáltalán . Segítesz és utána felhánytorgatod .. na csaó öreg!
-
rokendrol
senior tag
egy gurut keresek aki bejönne a gépembe és rendet rakna!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- BMW topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest