- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
kiadványszerkesztő programra lenne szükségem, 50-100 oldalas sok képes, színes dokumentáció készítésére. Az Indesign-t próbáltam, annyi volt vele a gondom, hogy nem elég intuitív, a legtöbb dolgot előre be kell állítani benne, és utána, a szöveg beillesztése után láttad, hogy hogy néz ki. Tehát valami olyasmire lenne szükségem, ami tiudásában kb egy word, viszont megbirkózik nagyobb méretű fájlokkal is. (A word igen lassú sok nagy felbontású képpel).
Előre is kösz.
-
KilgoreTrout
senior tag
Esetleg a Punch 3d home programjai közül valamelyik.
Egyikben van olyan, hogy te "tervezheted" meg a bútorokat, asszem amikor néztem ez kb annyi volt, h torzíhattad őket, ahogy akarod. Szoba méretét azért biztos be tudod állítani szerintem mindegyikben "méretpontosan". Értsd akkora falat rajzolsz, amekkora kell, vagy nem értem a problémát.
Esetleg az Archicad, de az profi program, és a bútorokat ahhoz is külön egyesével kell lemodellezned, vagy letöltöd valahonnan, de akkor meg ugyanott vagy, az is "előre gyártott".
Szerintem valami 3d tervezőnél egyszerűbbel enm fogod tudni profi módon megcsinálni. Esetleg a maya vagy a 3d studio helyett használhatnál solidworks-öt, abból könnyen tudsz műszaki rajzot is csinálni, ami nem hátrány, ha esetleg valamit méretre kell majd készíttetni. Meg az tényleg tervezésre van, nem pedig szép 3d-s szörnyek készítéséhez.
Persze ezt sem öt perc megtanulni, de viszonylag könnyű benne alap geometrikus formákból építeni valamit. -
KilgoreTrout
senior tag
Elvileg 25 fps a film, és arra is álítom a programot. A szinkronizálással az a baj, h se subtitle worlshopban, se más ilyen prograsmban, amit leszedtem, nincs hangja a videónak...Szájmozgáshoz meg elég nehéz szinkronizálni, főleg ha pl. a subtitle workshop mikro méretben mutatja a videót...
Azért kösz a segítséget. -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
KilgoreTrout #5069 üzenetére
Közben leszedtem egy subtitle workshop nevű progit, de ez meg valahogy máshogy időzíti a dolgokat, mint a directvobsub. Az utóbbinál a film közben beállítottam, h mennyivel kellene eltolni a feliratot, hogy pont passzoljon de ugye azt enm lehet elmenteni. Mikor betöltöm a Subtitleworkshopba, és ott a timing delaynél beállítom, hogy tolja el a megfelelő idővel, elmentem, és ezek után mégsem passzol. Nem értem.
(Ja és mielőtt felmerülne, a directvobsub-ban visszaállítottam az eltolást 0-ra)
-
KilgoreTrout
senior tag
Üdv!
Milyen programmal tudok feliratokat editálni rendesen? Gondolok itt arra, hogy pl el akarom csúsztatni az egész feliratot 7500ms-mal, vagy hogy film nézése közben egyből tudjam átírni a dolgokat. Rengeteg botrányosan szar feliratba futok bele mostanában, és szívesen kijavítanék párat.
Előre is kösz,
Dani -
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
videót szeretnék csinálni képekből (lényegében slideshowt), kellene egy program amiben sokféle áttűnés/effekt van, és valami emészhető formátumú végeredményt produkál, és lehet alá több sávon hagot rakni.
(egyszer korábban csinálntam vegas-sal egy hat perces videót, de alig fért rá egy cdre, szóval fontos lenne, hogy tudjon valamilyen kódolást is (Xvid, mpeg v nemtudom, annyira nem értek hozzá)).Előre is kösz.
-
KilgoreTrout
senior tag
Ha jól tudom az újabb cakewalkok tudnak ilyet (pl Sonar), de ez elég szar minőségű lesz, mert gondolom az alap midi bankot használja, ami szarul szól, hacsak nincs valami fasza hangkártyád. Ha normális minőségű mp3-at szeretnél (élethűbben szóló hangszerekkel) akkor célszerű levadászni különböző vsti plugineket (szoftveres szintetizátorok) azokba küldeni a midi jelet, aztán az egészet elmenteni wavba, majd erre ráénekelni. Tud ilyet a Steinberg Cubase is, én ezt használom (noha nem ilyen célokra).
Viszont a felénekelt hang ASIO hangkártya nélkül csúszni fog, tehát vagy azt csinálod, hogy kikapcsolod a monitort (nem a gépét, mármint lehalkítod azt a csatornát amire énekelsz, és miután felvetted, arrébcsúsztatod, hogy passzoljona zenéhez. Mondjuk ehhez nem árt, ha jól tudsz énekelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged