Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukkancs
aktív tag
Amit mailben kaptam, azt nem sikerült kiszednem belőle, mindig hibát írt ki, pedig megpróbáltam cselesen is
Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm -
Pukkancs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amazon Kindle
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm