Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukkancs
aktív tag
Amit mailben kaptam, azt nem sikerült kiszednem belőle, mindig hibát írt ki, pedig megpróbáltam cselesen is
Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm -
Pukkancs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Byintek Love U14 Projektor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Más progi után meg már nemigazán kutattam már, mert inkább mentem aludni de még mindig itt van 6-7 videó, amit nem játszik le a telefonom, de most megpróbálom, hogy az egyik program, ami mindig hibát ír ki nekem azoknál a videóknál, mp4-be konvertálásnál is hibát ír-e ki. Ha nem, akkor meg remélem, hogy azt lejátssza a telóm