Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Helló!
Egy olyan progit keresek ami képes portokat egybe összefogni és azt egy porton küldeni (így elmaszkolva a mögötte futó alkalmazást), ha van egyáltalán ilyen.
Olyan programom van ahol nem én határozom meg a használt portot, így azt nem mindenhol tudom használni (pl cégnél, holott semmi illegális nincs a dologban, egyszerűen szűri a tűzfal). -
DeusHun
őstag
Sziasztok!
Windows 7-re keresek olyan programot ami hasonló az iTunes-hoz és Amarok-hoz csak filmekkel. Tehát ami végignézi a partíción található filmeket (avi, mkv, dvd-k, stb) és letölti hozzá a borítókat, lehetne esetleg műfaj szerint csoportosítani, lehetne .tag file-okat készíteni a filmekhez, stb.
Tud valaki ilyet? -
DeusHun
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kipróbálom, köszi!
-
DeusHun
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel Samsung D900i telefonról le lehet menteni a telefonszámokat esetleg sms-eket. Tönkrement a kijelzője, nem látni rajta semmit és most nem tudok senkit hívni.
Tud valaki egy ilyen programról?
Válaszokat előre is köszönöm! -
DeusHun
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Hali!
Teljeskörű lemezellenőrzéshez/kezeléshez: PartedMagic
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Tud valaki egy olyan programot amivel .rif kiterjesztésű (szöveges) adatot lehet olvasni?
Notepad, Notepad++, Word és hasonlók nem jók, próbáltam már. Gugli sem mondott semmi okosat
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Tud valaki egy olyan programot mondani amivel be tudok állítani egy időpontot, hogy akkor a gép mit csináljon (pl játszon le egy figyelmeztető hangot vagy indítson el egy alkalmazást, stb)?
Még jobb, ha netszakadás esetén még ki is tudja kapcsolni a gépet, de ez már csak hab lenne a tortán
-
DeusHun
őstag
Hali mindenki!
Igazából nem tudom, hogy hol tegyem fel a kérdést, mert telefonra keresek programot.
Olyan kéne nekem Sony Ericsson K700-ra, hogy Skype kliens (ingyen, persze), vagy amivel skype-nevet tudok hívni.
Ugyanis bluetooth-tal összehangoltam a gépet és a telefont és a gépre telepített skype-on keresztül tudok most az egyébként nem skype-képes telefonommal normál telefonszámot hívni.
Ezért kéne most nekem egy progi
Hátha sikerülne 
-
DeusHun
őstag
Na igen, engem is. Amikor reggeltem magam volt egy mondatuk: "soha nem fogsz levelet kapni amiatt, mert itt tag vagy!". Ja, csak tavaly karácsony környékén napi 2-t. Abban a pillanatban töröltettem magam onnét anyázások közepette.
Hogy ON is legyen: sztem azt már nem lehet leszedni. Hacsak nem vmi swf videóletöltő pluginnal FF-hoz. -
DeusHun
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
Sony Vegas Pro
Videó készítésére és vágására is alkalmas profi eszköz. -
DeusHun
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Notebook hardware control. Megy pc-n is

-
DeusHun
őstag
Nem próbáltam még ki a procfeszültség-állítást. Azt tudom, hogy monitorozásra tökéletes.
De a szorzóállítást engedi és a hozzátartozó feszültséget engedi változtatni (tehát az nincs leszabályozva). Az, hogy működne is már más kérdés
Majd ha egyszer bátor leszek letesztelem 
-
DeusHun
őstag
Fejlettebb portálrendszerknél létre tudsz hozni csoportokat és meg tudod adni, hogy az egyes csoportoknak milyen jogai legyenek. Pl a "most reggelt" csoport ne tudjon írni sehova, csak olvasni. De akkor persze mindet neked kell átnézned, hogy kit akarsz más csoportba tenni és kit nem.
Ezt a csoportos/jogos témát a fórum admin felületén lehet ált állítani. -
DeusHun
őstag
Hali mindenki!
Egy olyan problémába botlottam, hogy a pendrive-omon csináltam egy aktív (boot-olható) partíciót (4gb), majd gondoltam csinálok egy másik partíciót a megmaradt 4 gb-re.
Szép elgondolás, csak a M$ nem kezeli a 2. partíciót a pendrive-on. Így most van 1 db 4 gb-s amit nem tudok törölni (sajátgép -> jobb klikk -> kezelés -> lemezkezelés alatt próbáltam, nincs ilyen opció rá, hogy törlés) és nem tudok 2.-at létrehozni (ugyancsak ott próbáltam, az "Új partíció..." szép szürke és kattinthatatlan). A neten kb 3 órája kutatok ilyen program után, de nem találok semmit (ill amit kipróbáltam, hogy "na talán" az nem kezel pendrive-ot).
Linux alatt még csak virtualizálva próbáltam (jelenleg nincs írható cd-m, se liveCD-s tuxom).
Tudnátok esetlen javasolni valamit? Milyen proggal lehetne esetleg fogni és letörölni a már meglévő partíciót? -
DeusHun
őstag
Re!
Tud valaki olyan ingyenes programot amivel dll file-t lehet szerkeszteni? (nem, a notepad nem megfelelő erre. Emberi fogyasztásra alkalmasan szeretném ezt tenni).
Amiket eddig találtam mind fizetős.
Az is jó lenne ha vmi olyat tudnátok ajánlani amiben már van tapasztalat.
Kössz előre is! -
DeusHun
őstag
válasz
Avalon2007
üzenetére
ingyen: gimp
-
DeusHun
őstag
válasz
toxxxil
üzenetére
Re!
Mint írtuk nincs olyan program ami képes beazonosítani és összevetni más képekkel, hogy mi annak a tartalma. Program nem tud beazonosítani senkit seggről.
Ami képanalizálásra van az a Hopanda iexif, de ez is annyit ír ki, hogy milyen géppel készült, annak paramétereit, a kép paramétereit, színmélységet, ISO értéket.
Amiről hallottál. van olyan weblap ami ''képes'' ilyenre de sokat téved. Más szögből fotózva már más is az arca az illetőnek.
Olyan is van ahova feltöltöd a képed és megmondja kire hasonlítasz.
(Bundás): Emiatt kérdi: [link]
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
válasz
axel_foley
üzenetére
Milyen kiterjesztéső az eredeti file?
-
DeusHun
őstag
válasz
Avalon2007
üzenetére
Windows movie maker-rel szerintem meg tudod oldani.
Máskor is. -
DeusHun
őstag
válasz
Avalon2007
üzenetére
A Colorful DVD Creator 3.1-t ajánlják sok helyen, a Video DVD Duplicator 3.05 pedig avi-ba tudja átmenteni.
-
DeusHun
őstag
válasz
Kartács
üzenetére
TightVNC-vel próbálta egy kollégám, ment neki még a játék is távolról. Viszont annyira lassú volt, hogy inkább nem nyüstölte. Filmnézésre is alkalmatlan, nincs olyan gyors a net, hogy élvezhető lehessen.
Amit tudsz vele csinálni: fórum, net, e-mail, otthoni gép grafikai bütykölése, otthoni gépre szöveg szerkesztés, mIRC, msn. Csak mert sok munkahely tiltja pl az msn-t, így viszont csak azt látják, hogy te vnc-zel... -
DeusHun
őstag
Legújabb mániámnak hódolva (csináljunk-vista-kinézetű-xp-t) én most egy olyan programot keresek ami képes a tálcát (task-bar) és a start menüt átlátszóvá tenni.
A Glass2k-t néztem az imént de azzal csak a tálcát lehet ily állítani, azt is csak ratyi szinten...
Tud valaki ilyet?
Továbbá ha valaki tud arra megoldást, hogy az asztalon csak a Lomtár ikonja legyen nagy, a többi 32x32 pixel felbontású az is érdekelne
-
DeusHun
őstag
válasz
kicsibogár
üzenetére
Márhogy a hangsávot mutatja vagy kiírja olvasható szövegként?
-
DeusHun
őstag
válasz
gyurman
üzenetére
Olyan progit hol találok, ami nem teljes particiót, hanem csak a rendszert menti le?
Próbálkoztam Documents & Setting
Program files
Windows
és a györkér könyvtár lementésével backup-ba.
Ezeket törültem, és a visszaállításukkor nem indult a gép.
mit tegyek?
Valaki tapasztalt ilyet?
Acronis TrueImage. Van olyan opciója, hogy file-okat és könyvtárakat mentesz le vele, nem kell az egész partíciót.
Azt viszont nem hiszem, hogy ezeket visszaállítva müködő rendszert kapnál.
Ezzel viszont van rá esély, hogy indítható leygen: [link] (De ígérni nem tudom! Ez egy live linux, Recovery Is Possible, pont arra van, hogy elveszett adatot nyerj vissza). -
DeusHun
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerkesztésre: UltraISO

7 gigás partícióról tegnap felhúzott rendszerről (amire a drivereken túl még pár hasznos dolog lett csak feltéve) High tömörítéssel csinált egy 1.7 gigás image-t a TrueImage. Mehet dvd-re.
Meg akkor még lehet tenni mellé ''néhány'' hasznos dolgot ami rendszerhibánál jól jöhet és van egy teljes recovery-toolja az embernek
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Re!
Feltettem a TrueImage-t és létrehoztam egy boot-olható cd képfile-t, kiírtam, lementettem vele az os-t, lett egy .tib file-om. Most jön a kérdés: ha ezt a tib file-t beleteszem a boot-olható cd-képfileba a TrueImage mellé akkor az boot-olható lesz? Mert akkor egy lemezen lesz a tool és a képfile amit vissza lehet húzni.
Ez megoldható? -
DeusHun
őstag
válasz
gyurman
üzenetére
Az a tré, hogy egyetlen partíción van az os és az összes többi dolog. Az meg 100 giga produktív terület. Ha ez a TrueImage képes csak az os-t lementeni a többi sallang nélkül akkor megfelel...
(Gondolkodtam azon, hogy két külön partíciót létrehozni csak lusta vagyok újratenni a win-t, főleg, hogy most lőttem be pöpecre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

100%