-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
ide converter kell, pl. xrecode, vagy bármilyen "audio converter" by google.
a grebbelés fizikai adathordozóról való -lehetöleg hibamentes - beolvasás és konvertálás. ebben az esetben csak a kodek minősége és beááltása fontos. a lame a legjobb, a hydrogenaudio oldalon van egy csomó tipp a konfigurálására. vagyis ha a minőség és méret közt kersed az optimális kompromisszumot. ha méret nem számít, akkor 320 fix bitráta. de nem ártana előtte elemezni, hogy mi az és milyen minőségben van tömörítve, feleslegesen ne kódold a semmit. -
sszever
őstag
Miért kellene ismeretlen partícióként látni?
Ha mindkettőre WIN-t teszel, soha nem lesz ismeretlen partíció, de elrejteni sem rejtheted, a bootloadernek látnia kell.
Ha egyik win. másik linux, akkor a win részére a másik simeretlen lesz, de linuxnak nem. (win nek sem, ha 1-2 kiegészítőt feltelepítesz) -
j.bravo
addikt
Kérdezek is...
Olyan progit keresek, ami alkalmas adott típusú állományok (mondjuk mp3 formátumú zenei archívum, avagy megfelelő fájlnévvel ellátott fotók) ''katalogizálására'':
- beadagolhassam neki egymás után a CD-ket, DVD-ket, amik már ugye kismillió mp3-at tartalmaznak, legtöbbször könyvtárakba rendezve.
- a program felépítene (akár emberi segítséggel) valami adatbázist,
- amiben később ha rákeresek mondjuk dalcímre, akkor megmondja hogy melyik cd-n/dvd-n van.
- az adatbázis nem túl nagy, azaz lementhető; oprendszer reinstallkor visszaállítható
- ja és persze ingyenes.
[Szerkesztve] -
-
(Bundás)
addikt
Evvel én is próbálkoztam régebben! Gugliba találtam is valami mp3tomid programot, de ritka rossz volt, szerintem újra kell komponálni a zenét a gépen kottából, más értelmeset nem tudok! Midből meg kókányolással úgy lehet, hogy elindítod pl. winampal a mid-et, a hangkezelőben a felvételt átállítod kimenő hangra, vmi recorderrel meg felveszed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest