- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creepy
tag
Üdv!
Egyik barátom kérdezte tőlem, de nem tudtam rá választ adni. Ezért itt teszem fel ezt a kérdést!
Olyan programot keresnék, amivel egy adott videón lévő feliratot el lehet tüntetni. Nem tudom, hogy létezik-e ilyen.
Esetleg valami videószerkesztővel is meglehet csinálni? Vagy van hozzá külön program?
Köszi a válaszokat előre is! -
Creepy
tag
válasz
#54715584 #41362 üzenetére
Én Sony Vegast ajánlanák, amiben rakni kéne a videóra egy kis kompresszort. Csak gondolom ezért a kicsi munkáért nem fogod megvenni a programot. Egyébként van egy macerás megoldás is, Audacity-be bekell rakni a videót, csak az baj, hogyha videót teszel Audacity-be, akkor ahoz külön plugint kell letölteni, mivel a program alapból csak hangfájlokat fogad be. Aztán ha készen is vagy, akkor össze kell vágjad a hangot a videóval, mivel az Audacity csak a hangot rendereli ki.
-
Creepy
tag
válasz
gergo5991 #41286 üzenetére
[Sweet Home 3D.] Nagyon könnyű a kezelése és ráadásul magyar nyelven is elérhető.
-
Creepy
tag
-
Creepy
tag
Bocsi a késő válaszért, de a g-mail nem jelezte a hozzászólásodat!
No! A portable verzióban nem lehet nyelvet választani, csak angol az alapértelmezett! De egyébként miért a portable verzióval kezdtek? Egyből töltsétek le a teljes verziót, és használjátok ki az ingyenes, professzionális adottságait! A teljes verzióban normálisan lehet magyar nyelvre állítani az egész programot.
-
Creepy
tag
válasz
rokendrol #41090 üzenetére
Én?! Én több ilyen konvertálót nem ismerek, úgyhogy ne várj tőlem ajánlgatást! Már csak azért sem, mert hát ugye, amit én ajánlok, az rossz! Így ne is várj tőlem ez ügyben segítséget!
De ha körültekintesz egy kicsit az utóbbi hozzászólásokban, akkor láthatod, hogy valaki belinkelt neked egy jó pár alternatívát. Ha azok a programok sem segítenek, akkor hajítsd magad [ebbe] a topikba! Ott nagy valószínűséggel segítenek neked. -
Creepy
tag
válasz
PlayMax #41050 üzenetére
Zenét úgy tudsz könnyen letölteni, hogy beírod a www. és a youtube közé. Szóköz nélkül! Hogy "conv" Ahogy a képen is látható!
Majd nyomsz egy entert, és ez lesz látható. Bemásolod az adott zenének a linkjét és rányomsz a konvertálás gombra! Onnantól nem kell csináljál semmit, konvertálja, majd letölti neked a zenét. Kész!
-
Creepy
tag
válasz
jozefgucci1 #41002 üzenetére
Ajánlom az Audacity programot. De PC-n vágjad meg, aztán tegyed a telefonra.
-
Creepy
tag
válasz
Csabee. #40873 üzenetére
Akkor ajánlok egy programot, hátha bejön: ApowerPDF Editor
-
Creepy
tag
-
Creepy
tag
válasz
DrojDtroll #38917 üzenetére
Ha valaki ért hozzá, akkor meglehet vele csinálni.
-
Creepy
tag
[Ez] a zeneszerkesztő szerintem nagyon szuper, most találtam rá. Hogy ha valaki ilyesmiféle programot keres, akkor itt van.
-
-
Creepy
tag
válasz
zsoltzsolt #38639 üzenetére
Kétmilliárd = sokat
-
Creepy
tag
Sziasztok! Nem tudom hogy hallottatok-e az Aegisub szövegszerkesztő programról? De én minden esetre nagyon jó kis programnak tartom. Nagyon egyszerű a kezelése, és a felülete is. Már vagy kétmilliárd filmet és riportot feliratoztam. (Van benne magyar nyelv is!) [Aegisub letöltés]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest