-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Próbálkoztam a Youtube videoszerkesztőjével, de ott valamiért nem enged új videót és hangot hozzáadni a szerkesztőablakban, csak a már előre definiált minták érhetőek el.
Nekem nincsen még videofile-om, de ez lenne a végeredmény egy mp3 és egy kép házasítása után: [link]
A képminőség annyiból nem zavar, hogy csak sima statikus kép lenne a videó kép része, a hang része pedig egy 320kbps mp3 mix lenne, mint az előbbi linken is.
TEncoderben láttam olyan opciót, hogy Image&Audito to video, most éppen azt próbálom a youtube-os ajánlás alapján. Nagyon lassú, de kíváncsi leszek mekkora lesz a mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest