Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
üzenetére
Media Player Classic Home Cinema -t ajánlanám még! Esetleg keress neten belőle egy portable változatot, és akkor még telepítened sem kell... aztán ha ez sem válna be akkor csak törlöd!
-
Tosee
őstag
Miért gond az, ha 32bites a filekezelő?
Nem gond! 32biten használtam a total commandert, és nekem tökéletesen megfelelt! vista 64bit-re szerettem volna felrakni, aztán rátaláltam itt arra a cikkre! Aztán gondoltam, hogy hátha van jobb 64bites fájlkezelő ami ingyenes, és tudásban megközelíti...
Köszi a segítséget!
-
Tosee
őstag
Tudnátok nekem ajánlani egy jó fájlkezelőt vista 64bit -re? Olvastam, hogy a total commanderrel gondok vannak 64bit alatt...
-
Tosee
őstag
azt a fájlt amit nem tudsz törölni azt nézd meg az unlocker nevű progival. Ez kiírja, hogy mi használja még a fájlt és fel is tudja oldani, majd újra lehet próbálkozni az uninstall-al vagy a sima törléssel ha egyetlen fájlról van szó.
[Innen letöltheted] -
Tosee
őstag
Hali!
Nekem olyan progi kellene, ha van, ami teszteli az egész gép mind hardver, szoftver környezetét, és ha esetleg valamelyik hardverrel vagy driverrel probléma lenne akkor jelezné nekem...
Tud valaki ilyet? Vagy hasonlót?
-
Tosee
őstag
Hali!
nekem olyan program kellene, ami a fel tudja szabadítani a mappát amit esetleg más program használ, és törölni...
Mert sajnos van egy mappa amit törölnöm kellene, de mindig előjön a hibaüzet, hogy egy másik alkalmazás vagy egyéb használja és ezért nem törölhető. De én már leállítottam mindent ami használta, és így sem! Egyébként a mappában egy dvd volt amit azóta kiírtam, és a fájlokat ki is törölte belőle, csak a mappát nem tudom törölni...
-
Tosee
őstag
Hali!
Engem olyan progi érdekelne, ami a proci hőmérsékletét mutatja az óra mellett!
Valahogy úgy, ahogy a vincsiét...
+ egy olyan kellene még, amivel a tápom áramelosztását nézhetem meg esetleg, hogy le van-e terhelve...
Tudtok valamit ajánlani?
[Szerkesztve] -
Tosee
őstag
Hello!
Olyan progi kellene, amivel a böngészőm /opera/ indítását tudom korlátozni, vagyis csak jelszó megadása után induljon. Mivel lehetne ezt megcsinálni? Olyan érdekelne, hogy amikor rákattintok az ikonjára akkor csak a jelszót kéri és beírás után indul... és semmi egyébet ne kelljen állítgatni. -
Tosee
őstag
Hali!
Nekem olyan program kellene, amivel az időjárást és az előrejelzést tudom megnézni. Olyan kellene ami ismeri a magyar nagyvárosokat, és a várható heti időjárást mutassa.
Tudtok v.mit ajánlani
-
Tosee
őstag
Hello!
Olyan program kellene nekem, amivel le tudom védeni a mappáimat jelszóval. Néztem már egyet kettőt, de nem tetszettek, mivel több lépésben tudtam csak hozzáférni a mappához. Nekem olyan kellene aminél ha levédem a mappát, és később meg szeretném nyitni akkor kérje a jelszót és a megadása után egyből hozzáférjek a benne levő dolgokhoz. -
Tosee
őstag
Hello!
Milyen programokat ajánlanátok?
1. Töredezettségmentesítésre
2. Programok törlésére ha van ilyen. /mert szerintem a windowsos ''Programok telepítése
és törlése'' nem töröl mindent, maradnak fent töredékek/
3. Registry karbantartására
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- BMW topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki fogom próbálni!!