- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Hali!
Olyan program nincs, mert csak azt tudod szabályozni ami az alaplapi tüskékre van rákötve és abból se mindet (leginkább csak a proc hűtőt), vagy van a kézi megoldás, tehát kézzel állithatót kell venni, illetve elöl lcd kijelzős házat ami engedi szabályozni....
A speedfan meg hát elég keveset tud, leginkább csak megmutatja h mennyit pörög. -
-
róland
veterán
Megoldható, csak maga az operációs rendszer külön CD-n/DVD-n legyen. A többit program telepítőjét már el tudod indítani manuálisan is. (Én pl a D:\ lemezegységemen tartom egy példányát a sokszor telepített programjaim telepítőinke, így nagyon gyorsan végzek egy-egy telepítéssel.)
-
(Bundás)
addikt
Több ISO tartalmat nem lehet egy DVD-re írni, csak több ISO fájlt. Tehát NERO, új DVD lemez és behúzogatod a lemezeket.
Igazából nem értem mit akarsz. Talán több lemezes installt kiírni egy DVD-re úgy, hogy ne kelljen folyamatosan dobálni az install-nak a CD1, CD2, CDx-et/őt?
Dictator^: ha 2 GB-nál nagyobb fájlt húzol be a Nero automatikusan felszólít más típusú írásmód választására.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hétfőn kiderül, hogy nyomja le az asztali lejátszó, gépen mindenesetre jól muzsikált. Különösebb romlást én se vettem észre. Azt hiszem, ez a progi megmarad egy ideig 
)