Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
gyurman
üzenetére
Faxolás
32bit Internet Fax
Fax-program XP-reMinden Windows-ban van beépített faxolás. Egyszerűen ki kell választani a Vezérlőpultban a Programok eltávolítása/hozzáadása appletben a Windows összetevők között a Faxszolgáltatások (Fax services) nevű komponenst, és feltelepíteni.
Ezek után a nyomtatók között megjelenik egy Fax nevű, amelyre ugyanúgy tudsz nyomtatni, mint egy hagyományos printerre - azzal a különbséggel, hogy ez a nyomtatás megkezdésekor bekér tőled egy fax-számot, amire megpróbálja a nyomtatott dokumentumot elküldeni. A túloldalon a végeredmény sima faxként jön ki. -
Reiko
tag
válasz
gyurman
üzenetére
Nah! a linkelt fórumban találtam egy ilyet: SUPER
már a neve is sejtette, hogy jó lesz
és tényleg! magyar, mindent tud és ingyenes
innen szedhető le a telepítő
thx -
Winner_hun
félisten
válasz
gyurman
üzenetére
Ha jól gondolom, a Norton Ghost-ra gondolsz
-
Ch4os
aktív tag
válasz
gyurman
üzenetére
Hát nem tudom nálatok milyen villanyóra van, de a nálunk nincs "nyelve".
Van egy számsor abból a legutolsó a tizedesjegy, alatta pedig a korong.
Legalul pedig azt írja, hogy 375 r/kWh. Tehát 375 fordulat egy 1kWh.
kalkulátorAmúgy evvel a módszerrel nem lehet pontosan kimérni, mert minden fogyasztó, ha csak 1-2W-ot is de fogyaszt "kikapcsolt" (stand by) állapotban is.
Vegyél valami egyszerű mérőt. Pl. itt: Obi van kenobi -
sekli
addikt
válasz
gyurman
üzenetére
ez jo, csak egy kicsit maceras bepozicionalni...

egyebkent a PowerDVD alapbol tudja, de sajnos az nem jatszik avi-t...
arra kell, hogy ha nem egyedul nezek egy filmet, akkor lehet, hogy valaki nem erti az angol/angolt...
mod:
ejj, most latom egy masik topicban, hogy a PowerDVD legujabb verzioja kulon codeckekkel lejatsza az avi-t is..., lehet, hogy kiprobalom, csak hat az nem free...
[Szerkesztve] -
Paulo81
aktív tag
válasz
gyurman
üzenetére
Igen, akartam is írni, hogy egy ősrégi roxio easy cd creator-t adtak az ősrégi lg cd írómhoz, és ha azt feltelepítettem, akkor wibdows alatt is ki lehetett választani a látható session-öket.
Szóval működött win alatt is.(Modnjuk az még '98 volt...
)
Azt mondod, hogy most is van ilyen, és session selector a neve?
Köszi!
-
DeusHun
őstag
válasz
gyurman
üzenetére
Olyan progit hol találok, ami nem teljes particiót, hanem csak a rendszert menti le?
Próbálkoztam Documents & Setting
Program files
Windows
és a györkér könyvtár lementésével backup-ba.
Ezeket törültem, és a visszaállításukkor nem indult a gép.
mit tegyek?
Valaki tapasztalt ilyet?
Acronis TrueImage. Van olyan opciója, hogy file-okat és könyvtárakat mentesz le vele, nem kell az egész partíciót.
Azt viszont nem hiszem, hogy ezeket visszaállítva müködő rendszert kapnál.
Ezzel viszont van rá esély, hogy indítható leygen: [link] (De ígérni nem tudom! Ez egy live linux, Recovery Is Possible, pont arra van, hogy elveszett adatot nyerj vissza). -
DeusHun
őstag
válasz
gyurman
üzenetére
Az a tré, hogy egyetlen partíción van az os és az összes többi dolog. Az meg 100 giga produktív terület. Ha ez a TrueImage képes csak az os-t lementeni a többi sallang nélkül akkor megfelel...
(Gondolkodtam azon, hogy két külön partíciót létrehozni csak lusta vagyok újratenni a win-t, főleg, hogy most lőttem be pöpecre).
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az Office 2007ben lévő Publisher eszembe is jutott. köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Téma=topik. Ebben lehet állítani a listázást 3 féle képpen. Növekvő, csökkenő, kombinált.

, de ha értenék hozzá nem lennék itt