-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Van egy 1976-os rádió felvétel (már digitalizálva), ezt szeretném track-ekre bontani. Milyen program ajánlott ehhez?
Esetleg tudok valahogy a minőségen javítani (zúgás, néha túl halk-hangos)? (Főleg olyan lenne jó, ami automatán javít, nem nekem kéne végigmenni manuálisan)[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz modflow #43469 üzenetére
Még egyszer elmondom. Hiába másolod át, és lesz meg minden adatod egy másik kártyán, a kocsi nem fogja elfogadni navigációs sd kártyaként. Minden sd kártyának van egy CID (card id) száma. Ezt nem tudod megváltoztatni, csak gyárilag, ez miden sd kártyánál egyedi. Ezt ellenőrzi a kocsi fejegysége, és ha nincs az előre megadott listában, akkor nem fogadja el.
A kártya azonosítója számít, nem az adat ami rajta van.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz modflow #43465 üzenetére
Ott nem az az adat a lényeg, ami az sd kártyán van, hanem a kártya azonosítója (card id), szóval teljesen fölösleges lementened az adatokat a kártyáról, mivel a kocsi nem fogja elfogadni a másikat navigációs sd kártyaként.
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
CPU szabályzó programot keresek, amivel esetleg lehet overclockolni, vagy underclockolni (mint pl throttlestop, csak másik).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz ArthurShelby #42529 üzenetére
Meglett a megoldás. Letasoft soundbooster.
Kicsit csalódtam, hogy ennyire hülyének voltam nézve, pedig előre mindent világosan leírtamA rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Melyik a legjobb hangerősítő program?
Gyenge a hangszóró a laptopon (linuxon van beépített erősítő, az elég jó). A legegyszerűbb, legminőségibb érdekel (az sem baj, ha fizetős, de inkább ne legyen az )A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Üdv!
Hogy lehet csinálni (milyen programmal) screenshot-ot úgy, hogy az egész lap/oldal benne legyen (hiába kell görgetni)?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Emiatt írok.
Egy olyan programot keresek, amivel meg lehet mérni az akku kapacitását, eredetiségét.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Üdv.
Anno linuxon volt egy program, ami a fényképeket hónap és dátum szerint mappába rendezi. Apám megszokta, szerette. Van ilyen windows-ra is? (mi lehetett az eredeti linuxos program)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz Drughi #41999 üzenetére
Free nem tudom van e, de a GetDataBack nekem nagyon bevált (pont ilyen esetnél) Jobban dolgozik, mint az easus. A free verzióval meg tudod nézni mint tudsz lementeni, csak lementeni nem tudod.
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
A laptopomban (lenovo z500) behalt az akkumlátor (már nem mai darab) tegnap este. Eddig egy olyan 15-20 percet tudott menni akksiról. Most azt írja ki, hogy 0% csatlakoztatva, nem töltődik. Ha kihúzom kikapcsol a gép.
Tudom hogy ki kell cserélni az akksit, de addig nem lehet valami programmal feléleszteni?
Csak annyira kéne, hogy a 2 konnektor között át tudjam vinni kikapcsolás nélkül a gépet.
Olyanra gondoltam ami lemeríti, és aztán feltölti (kalibrálja), vagy én nem tudom, bármi, ami életet lehel bele.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Ezek nem hiedelmek, ezek a tapasztalataim. De ezt mindig is mondtam, hogy csak a sajátjaim.
Ő erre gondolt:
És én itt nem találtam %-os leosztást, mint a win8 feladatkezelőnél.És én a %-ot a win7-re írtam hátrányként, hogy engem az zavar, nem a 10-re, szóval nem értem a képet.
Mondom én nyitott vagyok lassan a változásra, de mint mondtam az eddigi tapasztalataim nem voltak pozitívak a 10-zel, és az állandó build változás sem a stabilitást erősíti.
Attól félek, hogy itt is elindult a mesterséges elavultatás. Mint androidnál pl már fölösleges a nagy hardver, de az optimalizálatlan facebook app (és az összes többi ilyen app) megteremti rá az igényt.
-
ArthurShelby
addikt
Számomra az erőforrás figyelő kevésbé átlátható (nem mutat %-ot pl).
Múltkor másoltam filmeket win7-en külső hdd-ről külső hdd-re (usb3.0 mindkettő). Az elején fölugrott a másolás sebessége (130mb/s) majd vissza esett egyre jobban, és 99%-nál kellett fél órát várni. Totalcmd-n is ugyanez volt (szerintem ott csak a felület más).
Win8.1-nél ilyen probléma nem volt, ott egyenletes volt.
De lehet csak driver hiba, külső hdd hiba.[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Szerintem a win8.1-ben már csomó minden van a 7-hez képest.
Pl én nagyon szeretem a feladatkezelőjét, hogy átláthatóbb, gyorsabb vagyok benne, mutatja a lemezhasználatot is, ami a régi gépeket legtöbbször megfogja. A win8 a motorháztető alatt is sok újdonságot hozott, sok régi gépre xp helyett tették fel. Itt még a hardverkövetelményeket próbálták levinni, és optimalizálni, mert sok gyenge tabletre is föl kellett tuszkolni. Fájl másoláskor az explorer sokkal több adatot ír ki.A win8 hátránya számomra startmenü, amit tökéletesen kiváltottam a start8 programmal. A másik hátránya a gépház, ahol lehet kerülöm.
Szerintem a 8.1 tökéletesen használható és stabil.
A 10 szerintem is kiforratlan, és nagyon nyomatják, most már lehet jobb/stabilabb kicsit. Amire ott mérges vagyok és haragszom, hogy a minimum hardver követelmények nőttek. Pedig tetszett volna ez a vonal, hogy nem nőnek, esetleg csökkenek a hardver követelmények, és mindenféle eszközre tolnánk fel a win10-et (én az arm támogatás hiányát is nagy hibának tartom).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Olyan programot keresek, amivel a zenéimet tudnám összefésülni, szinkronizálni mobil és laptop között.
Ráadásul olyan is van hogy ugyanaz fájl megvan többször is (más mappában), vagy ugyanaz a szám más bitrátában/minőségben.
Szóval szeretnék rendet tenni.Köszönöm.
-
ArthurShelby
addikt
válasz King Unique #41658 üzenetére
Ha jól tudom, a minimum rendszer követelmények is nőttek valamit 8-8.1 váltáskor. Bár a környezetemben nincs olyan régi gép, amire ne menne fel a 8.1 (pl hp nc6400, toshiba satellite l300 pro).
Akkor a kérdésemre a válasz az, hogy programmal nem lehetséges, csak w10-re frissítéssel (valószínűleg)?
-
ArthurShelby
addikt
A w8 is sz*r volt, viszont a 8.1 szerintem már nagyon jól használható.
Lehet most már akkor a w10 is kezd beérni.
bár..."A kiforrottság dolgot pedig a folyamatos build upgrade nyilván megkavarják." [link][ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Én már megszoktam, kicsit még jobban a win7-re hajaz, de már sok jó újítás van benne.
A win10 instabil a sok új build miatt, nagyobb a hardverigénye is, még több dolgot kivettek a vezérlőpultból és áttettek a gépházba, kötelező frissítés... de tényleg sok jó újítás van abban is (pl valószínűleg a képernyő tükrözés már rendesen működik).Anno nálam az tette be a kiskaput, mikor miden pendrive-ot le akart formázni, nem őket tudta kezelni (persze a többi win8.1-es gépen jó volt). Egyszer az egyik pendrivenál megengedtem neki, hogy jó, akkor formázza, erre azt sem tudta megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Erre valaki?
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Windows 8.1-hez keresek vezeték nélküli screen mirroring app-ot, hogy kitegyem a képet a tv-re. Az alap win8.1vezetéknélküli csatlakozás nem sikerült (új eszköz keres, tv megtalál, valami mintha települne/tölt, de aztán offline/szürke lesz a tv). Gondolom win10-ben ez már kiforrott, de itt még nem megy. Szóval egy kiforrott, jó minőségű app kéne.
Előre is köszönöm!A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest