- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #49990 üzenetére
Köszönöm az információt.
A neszetools.hu-ról töltöttem az elsőt. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49960 üzenetére
Nem találtam videószerkesztős topikot, ezért OFFolok itt kicsit, bocsánat
Remélve, hogy te vagy más topikolós tud segíteni.Szóval a megvágott videókat egymáshoz kell illesztenem, egész konkrétan 20db 2p59mp-es MP4 videók. 1mp-et kellett eltávolítanom a 3 perces fájl elejéről. De összeillesztés után végül a hang rövidebb lesz. Az 1 órás összefűzött videó végén kb 3 mp-cel hamarabb véget ér a hang, innen csönd van a végéig. És az elejéről indulva lineárisan csúszik a hang, azaz 30 percnél már kb 1,5mp a csúszás.
Az összeillesztendő 2p59mp-es videóban szerintem végig van a hang, nem érzékeltem, hogy már ott rövidebb lenne. Persze lehet, hogy rövidebb a hang valójában, mert ha a 20*2:59-es teljes vidónyi 3mp hangtalanságot elosztom, akkor 3/20=0,15mp-t kéne hallanom, azt nem nem tudom érzékelni.
De egyébként sem tudom, hogy a hangot miért csatolja az előző hanghoz. Azaz pl a sorban a 20. videófájl hangsávját nem a 20. videó kezdőpontjától teszi be, hanem az 1-19 összefűzött videó hangjához, ami már majdnem 3mp-cel hamarabb véget ér, mint maga a mozgókép.
De legyen ról a egy kép, így beszédesebb:
A hang lemaradása (a 3 mp) nem méretarányos a 2:59 időtartmahoz képest. A szemléltetés végett szerkesztettem nagyobbra.
A kérdésem, hogy ezt a fűzési módszert el lehet kerülni? És hang a megfelelő helyen legyen, ahogy az alsó esetben van?
A "Free Video Cutter Joiner" programmal fűztem össze. Ez nem konvertál újra, mint a legtöbb program.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49972 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik, főleg, hogy már W11-re optimalizálod a dolgot. Bár ha hosszabb távra tervezed a cikket, lehet, jó lenne várni még vele, amíg utolérik magukat a szoftvergyártók is, mert ha lesz funkciókban változás, akkor az leginkább a következő hónapokban várható. Vagy majd update-elsz.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49969 üzenetére
Valszeg kiváltható, nem tudom pontosan. Csak azért kellett volna a Macrium-on kívül más is, mert azzal mostanában többször volt, hogy a más méretű drive-ra klónozással együtt járó átméretezést már nem kezelte jól. Nem tudom, melyik ponton cseszhettem el, de a legújabb verziókkal tipikusan hibára futottam és nem indult el a klónozott rendszer, miközben régebben rendszeresen sikerrel alkalmaztam. Átszoktam arra, hogy inkább utólag méreteztem át a C-t, de így is többszöri próbálkozásra jött össze egy működő rendszer (ugyanazon a gépen).
Az AOMEI szimpi volt, hogy tök automatikusan megoldotta volna az átméretezést, ha hagyta volna a trial ezt lefuttatni.
Rápróbálok, köszi!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49960 üzenetére
Köszönöm szépen!
dqdb-nek is. Bár azt az egy sort nem tudom, hogy kell használni, hova kell beírni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49952 üzenetére
Tyűha, ez nagggyon jó és gyors!
Millió köszönet!
Működik klasszul!Még két kérdésem van
1. Ha az első 10mp-et is szeretném a mappában tárolni, akkor hogy változik a kód? Mert most a levágott rész "eltünik", legalábbis nincs a mappában.
2. Ha végéről szeretnék vágni, akkor mit kell benne változtatni? TRIMSTART-ból lesz TRIMEND? Nem próbáltam.
Ha sok munka ezt megírni, főleg az elsőt, akkor hagyjad, mert még most ez nem érint. De vélhetően lesz olyan eset, hogy kell a levágott rész is.
-
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49839 üzenetére
Esetleg azt nem tudod, hogy Context-ben hogyan tudom beállítani az ékezetes kódolásra, és úgy elmenteni?
-
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49839 üzenetére
TotalCommander F3-al nyitottam
Köszi UTF-re rakva jó -
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49837 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam a PDF konvertáló opciót, az ékezeteket megzavarják, ez a végeredmény:
1.3.14. A Mellékvonali ellenőrző jelzők árboca balról
jobbra felfelé haladó, fehér-vörös rézsútos sávozású
(9. ábra). A fehĂ©r-vörös rĂ©zsĂştos sávozásĂş jelzőárbocEzt hogyan tudnám kijavítani?
-
fricc_
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49297 üzenetére
Köszönöm.
Délután a melóhelyen már kipróbáltam a nagy kapkodásban, akkor pár dolog elkerülte a figyelmem, ezért mást kerestem.
Most letöltöttem, és nyugisan megnéztem.
Jó lesz, ez amit nyújt nekem elégnek tűnik.
Remélem AD-s környezetben is működik. Holnap kiderül.A html-es report nem baj, mert a táblázatos exportot választva már át tudom tenni excelbe :-)
Még 1x köszönöm. -
mika55555
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49168 üzenetére
Igen
Így első ránézésre nagyon megfelelőnek tűnik.
Ki is próbálom, mit tud.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
milu
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49125 üzenetére
Fire/SOUL/CD!
Sajnos szokásom, hogy az ismerőseimet alkalmanként "kollégák"-nak nevezem. (Magánszemélyeknek kell!) -
Joker88
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49083 üzenetére
nagyon szépen köszönöm
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49079 üzenetére
Ugyanúgy telepítők. Mindegy, valószínűleg csak nem frissítik a főoldalon olyan gyakran vagy olyan gyorsan a dolgokat.
Közben egyértelművé vált, hogy különféle revíziókkal játszanak (ahogy a downloads oldalon is olvasható), szóval szimplán újabb verzióról van szó, nem pedig egyébről.
Túltárgyalva.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49058 üzenetére
Igen, elhiszem, én a QR kódok alapján jutottam erre, illetve tényleg nem engedi a letöltést (Firfox & Opera). Mindegy.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49055 üzenetére
Pont most néztem, és jól is jönne valami normális alternatíva, de nem engedi letölteni. Valami full random domain-re hivatkozik egyébként a Free Download gomb. Nem is jön le semmi (lehet, hogy a tűzfalam eleve megfogja – egyelőre nem derült ki, hogy wtf).
Az alternativeto-n full ismeretlenek a ToolRocket cuccok az emberek számára, ami nem lenne gond, ha valami új dologról van szó, de se blog, se egyéb kapcsolat nem tartozik a céghez, még a Privacy | Terms & Conditions részen sincs semmi belinkelve. Más programuknál, ahol AppStore illetve Play gomb található, linkek sincsenek, csak egy QR-kódot pattintanak fel, ha ráviszed az egeret... Szóval eléggé scam gyanús.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49021 üzenetére
Azt én tudom, csak szeretem pontosan kiírni, ha már egyszer erről vezetek weboldalt...
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49019 üzenetére
Akkor feltételezhetően az utóbbi található az about menüben? Sok értelmét nem látom a különbségtételnek, főleg, hogy ugyanarról van szó.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49016 üzenetére
+1 a Sweet Home 3D-re.
Amikor megvettük 2 éve a házat, akkor a lézeres mérések után én is ezzel csináltam alaprajzot és azt kapta a fűtésszerelő, festő, kőműves (aki átépítette) stb...
Belső használatra, gyakorlat nélkül... alaprajzhoz nekem tökéletes eredményt adott... -
válasz
Fire/SOUL/CD #48996 üzenetére
És igen, Windows10 x86-ra, XP-kompatibilitással felcsúsztak a driverek.
Működik a szkenner és a nyomtató is. A nyomtató csont nélkül, a szkenner apró hibával, de működik. A win7-kompatibilitás nem volt jó neki, ő is az xp-t igényelte. Köszönöm!
Na most az a dilemmám, hogy maradjak 32 bites windowson, vagy legyen x64 ahogy eddig, és VirtualBoxba toljak be egy 32 bites win10-et a régiségeknek?
Miben érezném esetleg hátrányát a 32 bitnek? Sok progi van, ami nem fut 32 biten, csak 64-en? -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49002 üzenetére
Kipróbálom majd, köszi a tippet.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49000 üzenetére
Fontos lenne a manual átengedés. Szóval alapban mindent tilt csak amit engedek az mehet.
Nem használok Auto módot. Ilyet is tud? -
válasz
Fire/SOUL/CD #48996 üzenetére
Win7-en sem ment ez szkenner, de tény, hogy mindig x64-el próbáltam, mert nekem az volt. Nagyon köszönöm, ha minden jól megy, holnap feldobok egy win10 x86-ot, aztán meglátjuk.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48994 üzenetére
"Ha az XP nem azért kell, mert olyan régi progi(ka)t használsz, ami tényleg csak XP alatt fut(nak)"
Dehogyis, XP kizárólag azért kell, hogy ezt a nyomtatót és egy szkennert használni tudjak.Kipróbálhatom amit írtál, nagyon köszönöm, hogy utánajártál.
Viszont szemtelen leszek, mert csak akkor van értelme a win10 x86-ba időt és energiát ölni, ha a szkenner is fel tud menni rá. Ha nem, akkor így is, úgy is kell az xp. Én tűvé tettem a netet, de közelébe se kerültem win10-es drivernek a Canon CanoScan 3200F szkennerhez. Ha te sikerrel jársz, jótetted biztosan felírásra kerül a végső elszámolás mennyei nyomtatványába!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48991 üzenetére
Végül is programot kerestem, offban elfér ez is szerintem.
Nagyon régi, de újszerű állapotú, majdnem tele tonerral, így nem szívesen dobnám ki.
Köszönöm! -
mezis
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #48991 üzenetére
" ami 218 szeptemberi..."
Kr. u. ? -
válasz
Fire/SOUL/CD #48987 üzenetére
Igen, közben megtaláltam én is, és jól működik, problem solved.
Igaz egyébként a feltételezésem, hogy pdf-ből igazából csak egyféle van (nem úgy mint pl. word-ből) tehát egy hót régi pdf-olvasó is tudja értelmezni a maiakat is? -
Panhard
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48975 üzenetére
Akkor feladom.
Majd manuálisan. Van kb: 500 mappa, Elvileg 5 éjszakás műszak alatt megvan, ha műszakonként 100-at megkeresek és törlök. :)
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48975 üzenetére
"eszkimó hűtőgépszerelő"
-
Panhard
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48966 üzenetére
Én nem szinkronizálni szeretném a mappákat, hanem pont a mindkét oldalon meglévő azonos nevű mappákat törölni az egyik oldalon. A mappák tartalma nem számít. De ez a mappaszinkronizálás ki sem listázza a külön könyvtárban lévő azonos nevű üres mappákat, csak ha vannak benne fájlok, és csak azokat tudja törölni is. A mappát ott hagyja.
-
Weareus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #48950 üzenetére
Akkor ez így már eléggé klassznak tűnik.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #48925 üzenetére
Persze, letöltök egy eddig tök ismeretlen programot (úgy a Duplicate finder-ek alapból is azok voltak) és egyből vágnom kellene, hogy minden kis apró beállítása mire való? De mind1 is is: a Match audio Tags az alap beállítás, ami még van abban a menüben azok inkább sugallják, hogy ez az egyszerűbb, de nagyon konkrétan semmit, minden egyebet úgy pipáltam ki/be, ami szerintem pont úgy kellene keressen, ahogy én szeretném(-tem volna). A Similar beállításra meg egyáltalán nem kellene olyanokat dobnia amiket látni a képen is. De tényleg ennyire vakok vagytok, pl. Spiral, meg, Alga, no mi ebben a Similar? Te biztos meg tudod mondani, ha te nem tartod ekkora "balfax"-nak magad...
Mind1, zártam a témát, kár volt, megint csak szokásos bully-zás lett az eredménye...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48890 üzenetére
Igen, jó az a megoldás amit írtál a Total Commanderre. Az én esetemben viszont maradt inkább a Duplicate Cleaner Free, mert egyszerűbb, átláthatóbb a menete, felhasználóbarátabb a felülete, ráadásul végül nem került fel véglegesre a TC a gépemre.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48733 üzenetére
Céges Exchange accounttal is használható.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #48684 üzenetére
Szerintem nem teljesen erre gondoltam
-
fradi81
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48532 üzenetére
jó lesz köszi
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #48525 üzenetére
köszi!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48497 üzenetére
Tárgytalan, megoldva.
-
Kékes525
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #48466 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48454 üzenetére
Nyilván én vagyok béna, de ez az ablak hogy jön elő? Feltelepítettem a progit, de nem jövök rá, hogy kell használni, hol lehet megnézni a múltbeli tevékenységeket. A tálcaikon jobbegérgomb lehetőségei közül, egyik sem ad ilyen ablakot.
-
techlock
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48453 üzenetére
Köszi szépen. Holnap le is csekkolom, hogy mit tud a kicsike. Első ránézésre pöpec.
-
iguana
őstag
válasz
híí...azannyát, ez nem semmi "kis" cucc.
csak gyorsan ránéztem, rendesen átnézni még nem volt időm és hát ez mindent is tud és listáz.nagyon profi így elsőre. (hagyom futni, magamat monitorozom, hogy lássam, mivel is szabom el az időm
néha)
köszi az ajánlást. -
válasz
Kipróbáltam és pöpec...
Feltelepítettem egy játékot, egy kicsit játszottam vele, megnéztem a leveleimet, meg PH!-zok is, szóval korrektnek tűnik elsőre a progi. -
techlock
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48451 üzenetére
Most találtam egyet, ami elnyerte a tetszésemet, csak az a baj, hogy fizetős (elég borsos az ára) Manictime
Hasonlóra gondoltam. -
IT user
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48429 üzenetére
A WhereIsIt-tel is az a baj, hogy már évek óta nem fejlesztik, a "virágbolti" verziók nem működnek. Én megvettem évekkel ezelőtt, de nagyon nem örülök neki, hogy leállt a fejlesztés, pedig nagyon jó katalogizáló program, a filmekhez és sorozatokhoz szánt IMDB plugin annyira tetszett, hogy végül emiatt vettem meg.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #48422 üzenetére
írtam, köszi!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #48249 üzenetére
Csúcs ,viszont én is most olvastam utána ,mindenképp kell egy ugyan ekkora tárhely ahova mentem a cuccokat legalább ,nem tudja megoldani ugyan azon a hardver en...
Szép baleset ,de még az a szerencsém hogy nem volt formázás meg egyéb ,csak sima törlés.Köszöntem skacok a gyors választ ,
(#48251) Fire/SOUL/CD
Akkor próbálgatom a 2tb adatott 4 fele szedni majd mentésnél....
-
Cs1csó
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #48249 üzenetére
+1 Recuva
(egyből ez jutott az eszembe de az alternativeto oldalon azt írták "freemium" ettől kicsit elbizonytalanodtam (attól tartottam, hogy a mai divatos módon megmutatja mit tud visszaállítani majd pénzt kér a visszaállításért) de most a linkeden láttam, hogy a fizetős az a support-ra, az automatikusa update-re stb. apróságokra.
-
HarryPotter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #48242 üzenetére
sajnos nem engedi a mac, mert nem igazolt developer
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48235 üzenetére
Letöltöttem és tényleg felismeri. Most kipróbálom. Köszönöm szépen.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48233 üzenetére
Ezt még nem, de ahogyan nézem a listát nincs benne a Opus formátum . Vagy csak én nem látom ?
-
ticzi01
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48225 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ!!!
-
Nerazim
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #48021 üzenetére
Koszi igaz nem irtam, de magyarul tud esetleg? Nem nekem kell.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #47972 üzenetére
No, éreztem, hogy lehetséges ezzel is...
Köszönöm!
-
janos1988
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #47809 üzenetére
Sajnos nem ez az. Nem volt az valami nagyon elterjedt teszt progi. Nem is tudom, de olyan németes együttes zenélt/énekelt alatta. Kb. olyasmi, ami beillett volna a csajok a csúcson filmbe.
-
qwertly
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #47758 üzenetére
Szia!
Köszönöm igen ilyenre gondoltam
Üdv. -
Winne
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #47582 üzenetére
Androidos neki. Én ezzel az ikonnal még nem találkoztam. o.O
Hol?
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #47464 üzenetére
köszi itt is!
heló, olyan programot keresek, amivel meg lehet szakítani az internezkapcsolatot
a laptopon erre fizikai kapcsoló van, de az asztali pc-n lehetetlen
• fut egy comodo internet security, aminek a tűzfala elvileg tudná, de mire jobb klikk, és gondolkodik, még mindig gondolkodik, eltelt 20 mp, kiadja a menüt, eltelt még 5 mársodperc... szóval addigra már nem is érdemes megszakítani
• van a win saját internet ikonja, de az nem csinál semmit
szóval keresek valami progit, aminek a gombját leteszem a gyorsindításba, és be/ki kapcsolgatja a netet. létezik ilyen?a másik, amit keresnék, amivel könyvjelzőket és jelszavakat lehet importálni/exportálni win 10 alatt. (pl. portable firefoxból portable vivaldiba). valami bookmark manager vagy ilyesmi. létezik?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #47487 üzenetére
nem veszi be itt sem, próbáltam.
Bár lehet érthetetlenül fogalmaztam, olyan progit keresek, ami kilistázza, hogy melyik program használ gyorsbillentyűt és hogy melyiket... Mert az a baj nem találom, hogy melyik települt rá az AlrGr + C- re...
-
Kempetlen
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #47490 üzenetére
Ha te tudsz akár egy jó beépített progit is, aminél nincs hatszor jobb 3rd party, legyen az bármilyn kategória, akkor hajrá... Itt van velünk a win 10 egy ideje, de én még nem fedeztem ilyet fel. De ezt már megszokhattuk az MS-től. A Visual Studio Code top kategóriás, de az is csak azért, mert valószínűleg külön team műve. Úgyhogy nem, nem kell nekünk semmiféle bill-kpmbináció, köszke.
-
Kempetlen
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #47487 üzenetére
Én kipróbáltam, és soha többet nem használom. :) Teljesen érthetetlen és értelmetlen.
-
Kempetlen
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #47484 üzenetére
Ez nem igazán az, amit keresett.
-
Vesa
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #47468 üzenetére
Köszönöm! A PrintScreen valamiért nagyon csúnya képeket készít, ezért szeretnék egy rendes programot. Megnéztem amit ajánlottál, sajnos egyik sem jó. W7 alá kell, a játék nem Steam-es, AMD nem játszik, nVidia GE pedig nincs telepítve, mert telemetriázik vadul. Akkor maradok a ShareX-nél.
-
tpeter77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #47389 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
-
akaido
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #47338 üzenetére
2016-os powerpointtal működik, azt tudtam kipróbálni.
-
coco2
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #46734 üzenetére
A read-only direkt van, hogy véletlenül se tudjon semmi beleírni, ha nem az a szándék (én már nem bízom meg az uac-ban sem, azért van +1 védelem a drive image-en). A R / O flag csak olyankor van kikapcsolva, ha új állományokat kell beleírni (és azt konkrétan egy adott gép csinálja).
Hogy a windows saját maga miért nem tud ntfs parsingot lefuttatni a vhd-n, azt nem a read-only flag magyarázza. Az a másik dolog, hogy a windows korlátozta annak a file-nak a felhasználását, na az esetleg már magyarázhatja. De arról meg nem vagyok képben hogy az mi, meg hogy van, meg miért nem tudok rendszergazdaként engedélyt adni rá, hogy elfogadja helyi file-nak. Mi a rosebet építettek bele a win10-be?
-
coco2
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #46732 üzenetére
Felmountolással nincsen gond (lásd kép lent), viszont nem enged meghajtó betűjelet hozzárendelni, mintha nem lenne rajta semmi.
Egyenlőre azon filozok, hagyom a vhd recovery-t, és megpróblok ntfs recovery-t küldeni a felmountolt image-re (ntfs image-et tartalmaznak). Találtam pár apróságot az ntfs.com-on, de mielőtt azokkal nekiszaladok, találtam egy apróságot a google drive-ról visszahúzott file-ok tulajdonság lapján, amit bekoppantottam a windows 10 topic-ba ( [link] ).
(Külön elnézést kérek érte, itt már kezdek kicsit off lenni, de valami nagyon gonosz szellem került a gépezetbe, és nem könnyű nyakoncsípni.)
-
coco2
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #46729 üzenetére
Ha tényleg megsérültek, nagyon vakarom rajta a buksit, hogyan tudott olyan történni? Csak mert ha semmi huncutság nem történt, akkor logikai képtelenség, hogy azok a file-ok tényleg sérültek legyenek.
Van egy virtuális disk image-ed, amit archiválásra használsz. Amikor jön új tartalom, felöltöd rá, dátummal címkézed (átnevezed), és minden alkalommal felküldöd google drive-ra az új verziót, meg ott marad helyi hdd-n is. Ha később még meg tudtad nyitni a leguccsó verziót (ami hdd-n volt), az elvileg azt jelenti, hogy az előző verziót, amit google drive-ra is kiraktál, legalább ott sértetlen maradt. Ahhoz képest ha előző verziót húzol vissza google drive-ról, azt is hibásnak mondja. Szóval azt hogy? A google drive belenyúlkálna a file-okba? Vagy amikor letöltök egy vhd-t a windows automatán belegányolna? Vagy mégis mi tudhatott történni
Van windows 7 / 10 alatt normál mount vhd-ra, csak a mounthoz nem kell vmplayer. Vezérlőpult menü -> felügyeleti eszközök -> számítógép kezelés -> előjön egy alkalmazás ablak. Ott bal oldali menüben "lemez kezelés"-t kiválasztod, és amikor megjelentek a drive-ok, ráklikkentesz az egyikre (kicsit gliccses, anélkül a fenti menüben nem lesz ott a "virtuális drive csatlakoztatása"). Ha klikkentettél, fenti menüből kiválasztod azt a pontot, előjön file választó, ott megadod az image-et, és a win felmountolja. Ez volt win 7 alatt. Win 10 alatt elvileg dupla klikk a vhd image-en, és automatán mountolja.
Recovery tool-okban kellene eligazítás, alap tool-ok vannak bőven.
-
Blackmate
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #46716 üzenetére
Valóban rossz helyen keresgéltem. Köszönöm
-
Vesa
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #46586 üzenetére
Szuper, nagyon köszönöm!
-
Ronyman
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #44510 üzenetére
Biztosan állíthatom, hogy van ilyen. Nem dombornyomott érmet akarok csinálni, hanem csak belegravirozzák a képet. Mikor még iskolában dolgoztam a tanműhelyben volt ilyen faipari cnc. Magának a pcs programnak egy plugin része volt ami ezt meg tudta oldani. De az ugye faipari cnc volt, itt nem tudom mi a program neve, de rákérdezek neked.
-
Cs1csó
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #44239 üzenetére
Anno vagy 1000 DVD-t írtam meg az Ashampoo programjával azért bátorkodtam ajánlani igaz ez kb. 8 éve befejeződött, azóta úgy vagyok a DVD, CD, VHS, magnókazetta stb. dolgokkal hogy rémálmomban se jöjjenek elő.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Akkor ezt a 2018-as verziót célszerű használni.?
Vagy van jobb DVD író program? -
pc360
addikt
válasz
A telepítőt a legtöbb esetben ki tudja kerülni az ember, és akkor mindjárt ott van a tisztának tűnő EXE.
-
pc360
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #44212 üzenetére
Az volt neki legelőször ajánlva.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #44150 üzenetére
Köszi szépen a tippet, kipróbálom
-
kovacs65
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44150 üzenetére
+1
-
tylerddd
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #41903 üzenetére
Dell Latitude laptopom van WWAN kártyával és SIM foglalattal. Erről megy a mobilnet. A korlátozás azért kellene, mert már többször beleszaladtam abba, h a mobilnet csomagomat elette valami, pl. egy fájlszinkron felhőbe, mert elfelejtettem lekapcsolni. Tehát pl. szeretném beállítani, h a felhők és pl. Windows frissítés csak wifiről menjenek. Bitdefender Total Security-m van és MAC szűrés pl. routeremnél be van állítva, ezt ismerem.
Én abban reménykedtem, h van olyan program, mint pl. mobilokon, h fogom és elhúzok egy kapcsolót annál a szoftvernél, aminél nem szeretném, h mobilnetet használjon és kész
-
pc360
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #37298 üzenetére
Köszi! Alapvetően a Vivaldi alá kerestem megoldást, és mivel az Chrome web store-t használ, ezért gondolkodtam bővítményben, ott ugyanis nincs service handler felajánlás.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #37022 üzenetére
ffmpeg -loop 1 -i allokep.jpg -i inputaudio.mp3 -c:v libx264 -c:a –strict experimental -b:a 192k -shortest fb-video.mp4
Videóvá konvertálni nem túl szerencsés. Pl. sokszorosa lesz a fájl mérete.
Muszáj a fb-on tárolni? Soundcloud nem jobb/egyszerűbb? -
-igu-
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #37022 üzenetére
mp3-ra én csinálnék egy youtube acc-ot, az ottani videókat megeszi a Facebook
esetleg statikus képnek beraknék valami szöveges infót -
Odin89
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #37016 üzenetére
Ingyenes TeamViewer-t használom erre a célra. Okostelón áruházból telepítve. PC-n teljes verziót válaszd, személyes használattal, akár telepítés nélkül: https://www.teamviewer.com/hu/download/windows.aspx
-
kraftxld
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #37016 üzenetére
AirDroid?
Csatlakozás után böngészővel lehet nézni a képet és irányítani a telefont. -
mezis
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #36293 üzenetére
Köszönöm !
(Már régóta a Foxit Reader-t használom az Adobe helyett, de egy pillanatra sem gondoltam volna, hogy egy READER lehet WRITER is !)
-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34429 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34424 üzenetére
Paralell to usb kábellel használnám. Odáig stimmel a dolog, hogy magában bedugtam az átalakítót, felment a drivere, majd bedugtam a párhuzamos nyomtatót, onnantól megállt a tudományom.
A kép természetesen nem saját.Ha nem fog menni, akkor majd megpróbálok egy XP-t feltenni, bár az is macerás lesz, mert csak egy HDD van a gépben, és a 7 nem tudom engedni fogja-e a régebbi rendszert...
-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34422 üzenetére
Próbáltam már, de semmi eredmény.
Továbbra is ismeretlen usb 2.0 nyomtatónak látja. Amúgy x86, mert starter.
mezis !
Sajnos valszeg nem lesz jó. A starter nincs benne a gazda rendszerekben... -
powers
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #34335 üzenetére
Fujitsu lifebook A544
-
válasz
Fire/SOUL/CD #34193 üzenetére
köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #34005 üzenetére
FF-el (36.0.1) -el működik, mint az alábbi képen is látható.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33921 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. A MemInfo-t választottam. Egyszerű, mint a faék, de pont erre van szükségem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #33761 üzenetére
Az aktuális százalékos kihasználtságot ez nem jelzi ki, úgy mint a Windows 7-től (de lehet a Vistától) kezdve.
Exil3s: HD Sentinel csak egy értéket ad, de azt nem, melyik program terheli. Értelmetlenül ugyanis megugrik 80-90% fölé a használat, ami azért fura, mert alig van valami a gépen.
-
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #33535 üzenetére
Sajnos 2x is elhasalt
Ha READ error van, hiába van bepipálva, hogy hagyja ki a sector-t, sajnos hibaüzenettel leáll. -
LonGleY
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #33750 üzenetére
Igen, utólag vettem észre, hogy továbbra is ketté van bontva a két verzió. Remélem, a Free-ből is akkor lesz majd 6-os.
-
gelbelex
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #33442 üzenetére
Köszönöm, megnézem majd...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #33054 üzenetére
Kipróbáltam, de nem kezeli az ultrium drive ot
kiírta, hiogy a drive nincs felkészítve hozzá.Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy marad második rendszernek egy server op rendszer és rá a Symantec Backup Exec 2014.
Ebben legalább lehet használni a drive tömörítő képességét is. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #33054 üzenetére
Kösz, megnlzem
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32826 üzenetére
Hmm, nem tudom, hogy mi lehet a különbség a trial és a fizetős között, de lehet megér egy próbát.
A másik, amit használtam az az UltraISO volt, abból is van trial verzió.
Bár nem tudom pontosan mire használnátok, lehet érdemes megnézni.
A Win 8 is tudja kezelni az iso fileokat, bár nem tudom van-e benne szerkesztési lehetőség?Közben eszembe jutott még a MagicISO és a WinISO is, utóbbiból is van free verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest