-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Egy kicsit túlgondolod a dolgot. Elindítod kedvenc videófelvevődet (pl. OBStudio), beállítod a programablak felvételét elindítod a videót (teljes képernyőn), és ott szépen lejátssza magának az összes részt egymás után. A végén leállítod a felvételt, és az elkészült videót akkor nézed vissza, amikor tetszik.
-
_Stalki_
csendes tag
-
-
Krystal_s
addikt
Én ezt használom. YouTube in HD (720p, 1080p, 1440p, 2160p)
-
Itt vagy egy YouTube High Definition
-
Mint ahogy korábban írták, nem minden esetben kerül ki a hívásrögzítés a híváskor...
Most megnéztem a régi Doogee x5 Pro-n ott is kint van (azon 6-os Android van) ill. a Redmi 7A-n is ott figyel. Olyan lehetőség is van (ez most szintén a Redmi 7A), hogy a hívás beállításokban automatikus rögzítést állítasz be, majd megadod azt a számot, amit minden esetben rögzítsen.Nem tudom milyen telóról beszélünk, de a beállításokban ha rákeresel a hívásrögzítés-re, akkor talán feldob olyan lehetőséget is, mint feljebb, azaz automatikus rögzítés és talán olyan opció is előkerül, ahol pl. ki lehet tenni a hívásrögzítő ikont a hívás felületre stb stb...
-
cigam
titán
Az összefoglalóban is említett Android alkalmazások topikban több részletet kapnál. Pl. Nem mindegyik gyártó teszi ki a felvétel gombot. Szerintem a GDPR miatt az EU-s készülékekből eleve kihagyják, bár nincs sok Androidos tapasztalatom.
totron
Egy 2007-ből származó Dell D630, 2GB! RAM-al megfelelő példa, tapasztalat? Honnan veszed hogy ő vagy akárki más azért ajánl dolgokat, "mer a Norbi mondta"? Nem mellesleg aki Windows-t akar használni, az miért egy nem támogatott rendszeren teszi! Ha meg nem röffen be az aktuális W10, vegyen másik gépet, vagy keressen alternatív megoldást, pl. valamelyik "könnyű", nem erőforrászabált Linux-ot.
Persze az sem az ördögtől való, hogy SunMount3r igazodik a lehetőségeihez, és csak 5 fülön böngész. Amúgy miért baj, ha megeszi a RAM-ot? Nem azért van a gépben hogy kihasználja? -
cigam
titán
-
Android 8-9-10 esetén (lehet, hogy korábbi estén is), amikor hívást kezdeményezel, vagy fogadsz, van lehetőség a rögzítésre. Ilyen "magnószalag szerű" ikon van a hívás felületen, ha arra rányomsz híváskor(ami után létrejött a kapcsolat) vagy Téged hínak, akkor automatikusan felveszi a beszélgetést...
-
Cs1csó
titán
Egy asztali PC-ben akár a BIOS-ban is lehet ilyen dolgokat állítani, de egy notiban sokszor direkt kevesebb beállítási lehetőség van.
Plusz ha van is program akkor sem biztos, hogy az az adott noti beállításaihoz hozzáfér, próbáld ki ezt: NoteBook FanControl [link] -
Kempetlen
tag
Van normális eBook/PDF olvasó Androidra: Moon+ Reader Pro
Asztali programként a Calibre az, ami a különféle könyves formátumok közt esetleg átalakításokat tud végezni.
Soul Gem: Akkor rákattintasz a külön oldalon jobb klikkel a képekre és mented őket.
ACtrl
-t nyomvatartva kirakod az összeset új oldalra, aztán szépen végigmész rajtuk. A mennyiséget elnézve ez úgy 5 perc munka. Hamarabb megvagy vele, mintha letöltőprogit ajánlanék (amúgy HTTrack Website Copier) és azt konfigurálgatnád. -
iguana
őstag
én ennyit "tudtam"
van egy ilyen topik, hogy [Videó stream letöltése]. szerintem nézz be, itt szerintem tudnak segíteni...sok ügyes fórumtárs lakja azt a topikot. -
Cs1csó
titán
Ublock Origin a legjobb. Amit a képen látsz és nincs bekapcsolva nálad azt még érdemes bepipálni.
Domonkos
Nem szükséges ha UBO-t felteszed az blokkol ha pedig host fáljos móka kell arra is van lehetőség instant: FilterLists
-
Mi is használunk Zebrákat a gyártásban.
Feltételezem, hogy céges problémáról van nálad is szó.
Ha az új nyomtató is zebra, akkor a zebra.com-on keresztül kell supportot kérni a LAB és LBL témában.
Egy ilyen céges problémánál általában nincs más járható út... És igen... Az is lehet, hogy pénzbe fog kerülni a megoldás. Ha a céges problémáknál a Google és Corel Wordperfect ... beszereztem' megoldások már nem váltak be.Ha feltűnt a céges szó ismétlése, akkor az nem a véletlen műve, mert ez esetben a home megoldásoktól is néha el kell távolodni, pláne olyan professzionális területen,mint a zebra.
contact.emea@zebra.com (németül vagy angolul) -
pc360
addikt
Icecream PDF Converter - Habár az utóbbi időben a jégkrém progik egyre több funkciója fizetőssé vált, ezzel 10 oldalas PDF-ig jó vagy. Egyszerű cucc, magyar nyelvet is tartalmaz.
Calibre - Ez pedig mindenféle ebook formátumból tud DOCX-et is gyártani, de ez mellékes funkciója. Mindenesetre kipróbáltam, ingyenes, működik. Behúzod a felületére a PDF-et, jobb klikk, konvertálás, jobb felül célformátum kiválasztás, leokéz. A fájlt a telepítésnél beállított Calibre könyvtárban találod majd meg, alapvetően a Dokumentumokban.
De ha más tud teljesen ingyenes célszoftvert, az engem is érdekel.
-
cigam
titán
Pedig ott a magyar leírás Windows-ra az első linkemen.
A hálózati kapcsolat beállításainak konfigurálása Windows operációs rendszerbenGEPESZ66
Gépben csinálj egy teljes formázást, ill a Nero CD DVD speed-el végig olvashatod a lemezt. Van neki egy surface scan füle, és - a HDD felület tesztekhez hasonlóan - szektorról szektorra végigolvassa azt. -
cigam
titán
Ugyanez, csak a gépen átírva a DNS címet. Így csak az adott gép lesz lekorlátozva.
Az újabb Windows-okban van(vagy telepíthető) gyerekfelügyelet opció. Azokat is érdemes átnézni. Miket futtathat, és mikor, stb...
+ a Védelmi programok "nagyobb" kiadásaiban is van szülői felügyelet funkció amivel kedvedreszivathatodkorlátozhatod a csemetéd. Ha leírod pontosan milyen védelem kellene, akkor vagy itt vagy a milyen víruskergetőt vegyek topikban tuti kapsz még 1-2 tippet. -
cigam
titán
Akkor csak a norton DNS legyen aktív, a másik szolgáltató IP-it vedd ki onnan. Azért nem működik mert, első körben az első címtől kérdezi meg, az pedig nem a norton DNS-e, így nem is tudja tiltani azt.
Csak 2 sor legyen kitöltve, és ezek legyenek:
199.85.126.30
199.85.127.30 -
cigam
titán
Hol állítottad be? Mi nem sikerül?
Ha azt akarod, hogy minden gépeden tiltva legyen, akkor a router beállításaiban írd felül a wan port DNS beállításait. Ez minden routernél máshol van, a manual viszont biztos leírja.
Ha pedig csak egy gépen akarod tiltani, akkor a hálózati beállításokban kell egyedire állítani a DNS névfeloldást. -
cigam
titán
-
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Olyan segítséget kérnék, hogy nagymutter laptopja (86 éves.. nem a laptop) már nagyon leharcolt szerkezet, valsz lemerült benne az elem mert az órát így random elfelejti! Mamának beállítani az időt mivel 10/8szor félrekattint igy elég körülményes, amivel nem lenne baj, csak a FFox meghülyül ha 1988 at írunk! Kérdésem lenne egy olyan program, ami automatikusan és azonnal frissiti az időt ha internetet észlel! Tudom a winXP tud ilyet, de nem csinálja csak hetente. Beraknám inditó pultba és meg lenne oldva a probléma! Köszönöm a segítségeteket!
-
LonGleY
veterán
Akkor nem is értem, hogy eddig mit csináltál az ajánlott programmal, ha nem azt, amire való (konvertálás)... Bűvölted, hátha jó lesz?
A videóknál nincs lossless elforgatás, mint a képeknél. Újra kell renderelni az anyagot. Vagy marad a VLC-s megoldás. De azt kétlem, hogy ha a konvertálásnál az eredeti méreteket adod meg, észrevedd a minőségromlást... Túl sokan túl sokat hisznek a saját képességeikről. :>
-
-
zoltanz
nagyúr
A telepítő 5177 ír, de ne foglalkozz vele. Én csak AMD videókártyárval teszteltem nem tudom, hogy viszonyul ez a verzió máshoz. (lehet csak AMD-sel lesz gyorsabb mert UVD-t ír a program, magában az OpenCL -el nem lesz hamarabb készen, az újabbak már DXVA-t írnak de azok nekem néha szállnak)
-
zoltanz
nagyúr
A Freemake csak DXVA-n használja a GPU-t, a Handbrake pedig OpenCL-en keresztűl (teljesen) és jobb minőségű is. Letöltés oldala én a 5226 -ost használtam már sokat ez stabil, ha kell feltöltöm valahova.
-
cigam
titán
Ott vmi más gubanc van. mégha csak 1 magot tud kezelni a codec, akkor is 100%-on kéne járnia az egyik magnak. (Bár nemtom ez a feladatkezelőben hogy néz ki. Ha 4 magos a procid akkor még talán stimmel is a magonkénti 25%
)
Próbáld meg handbrake-el, vagy avidemux-al bekódolni. Esetleg utánnanézni, hogy miért nem pörög a cpu (Nem kap olyan gyorsan adatokat, hogy kihajtsa a procit, valami befékezi (víruskergető(k), egyébb naplózó progi)
-
cigam
titán
Hát keress német proxy-kat. pl. http://km-proxy.de/
-
Wolfskin
őstag
én a Hiren's boot cd-vel szoktam ilyesmit. abban van egy csomó célprogram. a legújabb 14-ben már csak free progik, de a korábbiakban volt egy csomó shareware. igaz, egy Proteus nevű csóka visszapakolta a 14-be is... (restored). van rajta linux, windows, meg egy csomó dos-os alkalmazás.
-
Paragon Backup & Recovery 2011 (Advanced) Free
Segítség a használatához (akkor még nem létezett ez a változat, de ebből a szempontból nincs nagy változás az újban sem) -
localhost
Közösségépítő
Talán ez: nekem kis felbontású kamerám van, fullscreen nem megy de különféle felbontások igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest