- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Keresek egy programot, amivel az LTO (LTO3) drive re tudok adatokat írni / olvasni
Olyan kellene, amivel látom is, hogy mi van rajta.
Jelenleg a backup exec et használom, amivel az a bajom, hogy ha egy kazetán több mentés is van, akkor csak úgy látom a tartalmat, ha egyesével belekattintok mindegyikbe.
Na most ezzel szemben én olyat szeretnék, hogyha kiválasztom az adott kazettát, akkor lássam hogy mi van rajta, mivel e nélkül nagyon nehézkel megkeresni, ami be akarok olvasni.
Legtöbbször nem tudom a nevét, így a keresés funkcióval semmire nem megyek.Ne csak a jobokat, ami rajta van az adott kazin.
Most így néz ki az egyik kazetta:Remélem érthető.
Ahhoz, hogy megnézzel a jobok tartalmát egyesével ki kell nyitogatni, és hát elég egyformák a nevek is egy pár db után már nem tudom, hogy melyiket néztem meg, és melyiket nem.
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Keresek egy programot, amivel a különböző PDF file okban lehet megnézni, hogy hány layer stb...-ből állnak ?
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Egy olyan progit keresek, amivel látható, hogy hova kommunkál a gép, és ezt mutatja valós időben
-
Core2duo6600
veterán
Én erre a Pinnacle studiót használnám.
Pont ilyenekre találtáki ki.Az egész kazettát egyben behúznám, aztán már azt csinálsz vele amit szeretnél.
A másik lehetőség a Cyberlink Power directora.
Mivel a digitalozáló eszközöd pinnacle jó eséllyel csak az ő progijával lehet majd használni rendesen.
Jó sok tárhely kell, és akkor lehet DV AVI ba behuzni, majd a legvégén elkódolni mpeg2-be vagyis DVD re.
És akkor hagyományos tv én nézve nézhető lesz a végeredmény.(#33151) mezis
Az erre alkalmatlan nincs benne normális vágó felület. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #33054 üzenetére
Kipróbáltam, de nem kezeli az ultrium drive ot
kiírta, hiogy a drive nincs felkészítve hozzá.Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy marad második rendszernek egy server op rendszer és rá a Symantec Backup Exec 2014.
Ebben legalább lehet használni a drive tömörítő képességét is. -
Core2duo6600
veterán
válasz
JamesHolden #33072 üzenetére
Próbáld meg a Freemake video convertert a bitráta legalább 1500 legyen, minél magasabb anál jobb lesz a kép, viszont annál erősebb gép kell a lejátszáshoz, de az 1500 at próbáld meg elsőnek, de azt leírhattad volna, hogy mi a gyengévbb gép, mert nekem egy I5 is gyenge, valakinek meg maga a kánaán.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #33054 üzenetére
Kösz, megnlzem
-
Core2duo6600
veterán
HEllo
Adatmentő progit keresek
A cél a szalagos meghajtó LTO 3, annyit kell tudnia, hogy kijelölök egy mappát, vagy file-t és azt kiteszi kazettrá, majd ha szükséges visszolvassa onnan.Jelenleg a Symantec Backup Exec cel próbálkozom, de amiket találtam eddig mind sokkal többet tudnak, mint ami nekem kell.
Ezáltal lasabbak is.
Semmi időzítés nem szüséges az asztali gépemben van a drive, előny lenne ha nem kellene hozzá server oprendszer, hanem menne win 7 ill 8 alol. -
Core2duo6600
veterán
Hello
Melyik az a program amivel a szalagos egységre ki tudok jelölni mappát fájlokat, és szükség esetén vissza is tudom olvasni ?
Sima win 8.1 es gépről van szó, csak erre nem tenném fel a Symantec vagy más gyártó komplett server backup progiját.Kinek milyen 5lete van ?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
molnarpeter #21681 üzenetére
Reasonable NoClone
Hash alapján is tud dolgozni(#21704) Wolfskin
Lehetőség 1 :
Felmégy a HP.com ra
Majd ott ahol a drivereket lehet beírni, rákeresel az universal driver kifejezésreMajd a PCL 5-öst leszeded, megbézed hogy megy-e
Lehetőség 2
Azt mondod a win 7 nek, hogy nyomtató hozzáadása, majd, hogy winupdate, ekkor leszed egy listát a webről, és ott kiválasztasz egy számban hozzá közel állót.
Pl 1015De van ilyen unerversal is nyomtató drivere a Xeroxnak is, azt is érdemes megpróbálni.
Ha a nyomi spéci cuiccait nem is tudja használni, de nyomtatni lehet vele
Bent a cégnél nyomtattam ilyenre így, tehát biztosan megy, lehet, hogy nem 1000 es volt, de ahhoz sem volt driver -
Core2duo6600
veterán
Hello
A célom az, hogy van több kis méretű iso-m, amik bootolnak, és ezeket szeretmém 1 korongra reltenni, és ehhez kellene valami értelmes progi
-
Core2duo6600
veterán
válasz
(Kolombusz) #7736 üzenetére
Kiszedet belőle a hangot pl Avidemux
Virtualdub
VirtualdubmodEzeket mind letudod szedni a doom9.org ill. http://www.divx-digest.com/ -ról
És utána egy audio / zene -szerkesztő vel, pl Sony soundforge
-
Core2duo6600
veterán
válasz
jaffa 2843 #7732 üzenetére
Esetleg get data back ?
(#7731) danih
Próbáld meg a Commtarffic progit -
Core2duo6600
veterán
válasz
KilgoreTrout #7718 üzenetére
A Quakrexpress a te barátod akkor
(#7720) Zsubi
Totalrecorder(#7721) szabacsik
Kicsit pontosabban mert ígx elég kusza musza -
Core2duo6600
veterán
Mert ha nekem van hasonló gondom, akkor nekem is jólesik ha valaki segít.
Otthon amúgy is lehet mindenből egy a polcon.
Cégnél, ott nem, ezt alárírom.(#7695) Osiris
Erre van beépített megoldás, nem kell külső progi, a csoport házirendszerkesztőben kell matatni.
Hogy magától ide lépjen be, ez is beállítás kérdése.
gpedit.msc -
Core2duo6600
veterán
válasz
mimi_bacsi #7686 üzenetére
A skype nál van ilyen lehetőség, mac re is létezik
http://skype.com/intl/hu/ -
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
Nem ie fogod tudni letölteni, mert a háttérben amikor valaki ajánlja neked, és beírja a te adataidat, akkor számodra a szerver generál egy egyedi videot.
Van a hypercam nevű progi azzal próbáld meg, hogy a hangot felveszi - e vagy sem azt nem tudom.(#7388) Troy.
Ha a vnc ét vagy a MS Virtuálpc jét használod akkor ugyanítt vagy.
Még a Virtualbox is ilyen ha jól tudom.
utobbi asszem van linuxra is. -
-
Core2duo6600
veterán
Nekem egy olyan progi kellene, amivel vissza tudom állítani a hdd ém maximális udma -jat
7 re képes, de 6 ra korlátoztam a samu progival, mert rosz winyon, rossz helyr eboktem, és későn vettem észre.No erre kellene nekem valami megoldás
-
Core2duo6600
veterán
válasz
FireShadow #6160 üzenetére
Ha beállítod a win ben a jogosultságokat, macerás, de megoldható
(#6159) copass
A winbe beépített auditing szolgáltatás, pont erre való, mindent logol ha kéred -
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6125 üzenetére
Ne vegyél rá mérget, a pannon egyik usb és netje is pont ezt csinálja
Látszólag feltelepül, de baszik menni.Mi ez a SecurDisc amúgy ?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
csikosdapro #6119 üzenetére
pl. convertx to dvd
-
Core2duo6600
veterán
válasz
blueMerle #6114 üzenetére
Itt találod
Ha nem megy akkor jelezd, és elküldöm ami nekem van, igaz még a 2.11 es
http://come.to/hahn -
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6104 üzenetére
Hogy kell létrehozni ilyen pendrive ot ?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6068 üzenetére
Anno az adobe readert nem lehetett feltenni, csak trükkel, hogy a tempből kimálni, amit az exe odatett, és onnan elindítva már felment, ezt lehet neked is érdemes lenne megnézni, nem ismerem az encore telepítőjét, még nem használtam
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6066 üzenetére
Az adobe leszarja az x64 et
Furcsállom, hogy nem indul el, ugyanis az összes egyéb adobe progi amivel találkoztam mind ment x64 en -
Core2duo6600
veterán
Most írok egy pár nevet / linket a teljesség igénye nélkül, hogy melyik tudja ezt a mi neked kell, kipróbálás után tudod meg.
Régebben free volt
[Ashampoo® Burning Studio]Úgy kb ezek, de google a barátod
-
Core2duo6600
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #6016 üzenetére
Hát a videoszerkesztő progikban nézz körül, de ez nem szokványos kérelem az tuti.
Valami profibb cuccban nézd meg
pl Sony Vegas
Adobe Premiere proHa ezekben nincs akkoe szerintem semmivel sem
-
Core2duo6600
veterán
válasz
piadex2 #5930 üzenetére
Itt nézz körbe
http://www.doom9.org/
Meg itt :
http://www.divx-digest.com/Meg lehet az mpeg 2 kimenetet is oldani ingyen, de több progioval több lépésben
-
Core2duo6600
veterán
válasz
piadex2 #5910 üzenetére
Pinnacle Studio
Sony Vegas
Adobe Premierre Pro (csak dv avi), Adobe Premierre elements /összes amihez van codec/Ezeken kivül van még több kisebb kevésbé ismertebb nem biztos, hogy rosszabbak.
Ha olyanra gondolsz, ami a digicam által csinált anyagot lehet megigazítani ilyen nagyon sok van.
Persze igaz, hogy a nagyobb tudású progi val lehet egyszerübb dolgokat is csinálni.
Frodítva nem biztos, hogy igaz.Videospin , mint a pinnacle studio, attól joval butább, de free
-
Core2duo6600
veterán
válasz
cucclee #5873 üzenetére
Avimuxgui - val pl
De nézz körbe itt : http://www.doom9.org/
és itt :
http://www.divx-digest.com/De érdemes a virtualdubbal is próbálkozni van olyan változata ami megeszi az ac3 at
tulképpen csak össze kell fésülni a 2 -öt
még több más progi is akad ami ezt tudja így fejből nem vágom öket, de a linkelt oldalakon a többségük ott van.(#5880) twine
Egyszerű a remote desktop a szerverek menegelésére született, nem arra, hogy játszál vele.
De még a remote admin - progit érdemes megnézned.(#5882) Soja
Smartripper ? -
Core2duo6600
veterán
Egy jobb képszekesztő, kezelővel, Video anyaggá kell átalakítani.
A Pinnacle studioval meg lehet csinálni, lehet nem a legcélszerübb rá.
Asszem az acd see is tudja, és van valami free cd je a hp nek is, bár a reklámot beleteszi mármint annyit hogy hp(#5849) Dillon
DVD authoring pogik pl..
Ha másolsz egyet egy gyáriról akkor a DVD gab platinum legujjabb.DVD lab pro
A legokosabb ! -
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5772 üzenetére
Photo sharman, asszem tudja elég egyszerű a kezelése.
-
Core2duo6600
veterán
Első nekifutásban a http://www.doom9.org/
-ról a headac3 mat próbáld meg.Vagy pl a sony nak a soundforge jét.
-
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Dr. Romano #5540 üzenetére
Avast antivirus
-
Core2duo6600
veterán
válasz
band1103 #5530 üzenetére
Nagyon magas prioritás visszafelé is elsülhet, nekem a normálon volt eddig minden a leggyorsabb.
Ha nem megy fel full 100 % ra, akkor vagy nem optimalizálták 2 magra, vagy egyéb dolgot csinál a rendszer.
(#5533) Klemens
A pohotshop biztosan tudja, de lehet van egyszerübb megoldás is, lehet, hogy az acd see legokosabb progija is tudja(#5524) band1103
Mért baj ha nem használja ki 100 % osan, a lényeg, hogy megcsinálja és tudja a progi a szükséges szolgáltatásokat.Auto gordian knott pl kihasználja elég rendesen, ill. az amivel kódol, mert ez ugye csak 1 felület.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Core2duo6600 #5489 üzenetére
Ha nincs a lapos oldalán, akkor passz.
Max arra találhatsz valamit, hogy mennyi ideig jó még, tehát töltöttség jelző.
De hogy ha az aksi már a végét járja, akkor hiába jelez 100 % ot, akár 3 perc alatt is kikapcsolhat vagy azonnal. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5484 üzenetére
Próbáld meg ezzel a progival.
http://rapidshare.de/files/40023695/AVI-Mux_GUI-1.16.11.zip.htmlOld formátba kell menteni asszem.
Nem is a kriksz krakszal van a gond, hanem hogy divx nél mertgondolom iylet kaarsz lejátszani a tömőrítésnél, bekapcsolták a qpel és társait, na ez ezekközül az egyiket le tudja szedni.
Egy gspottal megnézhetnéd, hogy milyen kodek stb a file jellemzői.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #5359 üzenetére
Ha megtennéd, hogy elárulod a nevét, így jó lesz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest