-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Weareus #48948 üzenetére
Én most csak így "hirtelen felindulásból" követtem el HTTrack-el egy gyors próbát.
Ezzel a beállítással(semmi máshoz nem nyúltam), az lett az eredmény, amit már bal oldalt láthatsz, azaz dictsearch előtaggal jön létre egy valag html, ami egyenként egy-egy szót tartalmaz.
Viszont a HTML-ek sokkal több adatot tartalmaznak, mint amire neked -esetleg- szükséged van, pl. a lenyitható adatok tartalma is. -
dqdb
nagyúr
válasz
Weareus #48807 üzenetére
HTTrack például, de
"Azzal, hogy belép a nagyszotar.nytud.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket:
Az oldalon található minden tartalom a kiadó (MTA Nyelvtudományi Intézet) és a szerzők szellemi tulajdona.
Minden jog fenntartva. Bármilyen másolás, sokszorosítás, illetve adatfeldolgozó rendszerben való tárolás a kiadó előzetes írásbeli engedélyéhez van kötve."
-
válasz
Weareus #48784 üzenetére
Abbyy Finereader -véleményem szerint- piacvezető ebben.
200 EUR a lista ára magánszemélynek. De néha van használtan is, vagy más akcióban más oldalakon egy-egy korábbi verziója.
A cégnél a 12-est használjuk, de az is visz mindent. Most a 15-ös verziónál tartanak. Ékezeteket több nyelven helyesen kezeli.Gondolom van más is, olcsóbban stb... ami nyilván' mögötte kullog.
Vannak területek, ahol a korrekt és profi megoldás fizetős és az is marad egy ideig. Az OCR is ilyen, mint a videóvágás, CAD, office, OS stb... De ettől még vannak olcsó és igyenes alternatívák, de ahogy tapasztaltad... azok nem biztos, hogy minden igénynek megfelelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest