- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mire gondolhat a költő?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, ami windows alatt menti a bios chip tartalmát.
Előre is köszönöm!
Üdv:
Ronyman -
Ronyman
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Egyelőre gondolkodom még a megfelelő verzión, de lehet a flash alapú dolog járható lehet.
Kempetlen: Nem egyszerű a feladat,. Youtube tud olyat, hogy feltöltök (akár pénzért) egy videót és akinek engedem az megnézi és lehetőleg valamilyen naplófájlt is mutat, hogy megnézte? -
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Online oktatással kapcsolatban kérnék egy kis segítséget.
Megoldható az, hogy egy videó fájlba ne lehessen beletekerni?
Feltételek:
- Letölthetőnek kell lenni a fájlnak, hogy bárki, bármikor megnézhesse otthon, akár internetelérés nélkül is.
- Ne lehessen benne tekerni, tehát végig kelljen nézni a tanulónak a videót!
- Amennyiben lehetséges, megállíthassa a videót (ez csak másodlagos)Ha igen, akkor milyen kódolóval/programmal?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv:
Ronyman[ Szerkesztve ]
-
Ronyman
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #44510 üzenetére
Biztosan állíthatom, hogy van ilyen. Nem dombornyomott érmet akarok csinálni, hanem csak belegravirozzák a képet. Mikor még iskolában dolgoztam a tanműhelyben volt ilyen faipari cnc. Magának a pcs programnak egy plugin része volt ami ezt meg tudta oldani. De az ugye faipari cnc volt, itt nem tudom mi a program neve, de rákérdezek neked.
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok photoshop guru ezért valami okos egyszerű programot keresnék!
Mire kell:
Érmét szeretnék tervezni és ezt cnc géppel megcsináltatni. Ahhoz, hogy megcsinálják kérnek tőlem egy képet, hogy mi az elképzelésem. Ha jól tudom van egy olyan programjuk, ami a képet cnc kódokká alakítja és ez alapján gyártanák le!Lényeg:
Olyan egyszerű grafikai programot keresnék amivel néhány kattintással kör feliratot tudok készíteni, majd az érme közepére fel tudok rakni egy képet és ugyanezt a másik oldalra is! Az érme kb. 200Ft-os nagyságú lenne!Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Ronyman
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a következő kérdést jó helyre teszem-e fel, de ha nem, akkor majd a moderátorok úgyis jelzik!
Egy weboldalra szeretnék feltenni egy videót! Nem igazán tudom, hogy milyen formátumba lenne érdemes feltenni és milyen programmal konvertáljam át! 1280X720 pixel felbontású és kb 20 perces jelenleg 2 gigabyte... jól tömörítő, de weben jól lejátszható fájlt kellene belőle csinálni jó minőségben és természetesen ügyelve a fájl nagyságára.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv:
Ronyman -
Ronyman
aktív tag
válasz DrojDtroll #42489 üzenetére
Igen Windowst használok! De ha esetleg linux alatt van valamilyen megoldás esetlegesen az is érdekelne!
-
Ronyman
aktív tag
A következő feladatra kellene nekem valamilyen program:
Adott egy szöveges dokumentum, ami sok adatot tartalmaz. (jelenleg text formátum) Ezekből kellene nekem kimásolni a neveket egy külön dokumentumba.
A szövegfájlban a nevekNev="Gipsz Jakab"
Nev="Para Zita"formátumban vannak.
Egyenként elég időigényes kikeresni és kimásolni egy külön dokumentumba a neveket. Keresés a text fájlon belül megy... csak elég lassú.
Mintha emlékeznék valami régi dos-os parancsra ami valami hasonlót tudott...Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Noctua ventilátorok új, 140 mm-es zászlóshajója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...