- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Direkt ilyen célszoftvert nem ismerek, de sok AI képes rá. Pl. itt egy tutorial Leonardo-val. A Mercedes videókat StableDiffusion technikával csinálják, arról itt egy videó.
De ott nem eredeti képeket használnak fel, hanem az autók és a csajok is AI-val vannak létrehozva. Ennek előnye, hogy a betekintési szög és a pozíció azonos, így a morph látványosabb. -
Vesa
veterán
válasz
racskobalazs #53494 üzenetére
Na ezt kipróbálom, mennyire működik jól. Lassan alap kell legyen egy ilyen, annyi a fake tartalom a neten. Bár idővel, ahogy az AI finomodik, nem tudom lesz-e olyan algoritmus, ami képes lesz detektálni. És persze ez Photoshop ellen nem véjd...
-
Vesa
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #53482 üzenetére
Értem, köszönöm a részletes választ!!
-
Vesa
veterán
válasz
hotkar #53479 üzenetére
Köszönöm! A TRIM nem csökkenti az SSD élettartamát pont amiatt, hogy folyamatosan fut? A Samsung Magician-ban ki/be lehet kapcsolni, bár ott performance optimalizálóként hivatkoznak rá. Illetve nem tudom, hogy ez szakaszosan is működtethető-e? Tehát ha törlök egy fájlt, de a törléskor nem aktív a TRIM, akkor a későbbi aktiváláskor is kipucolja a korábban törölt blokkokat, vagy csak azokat fogja, melyek az aktiválást követően kerülnek törlésre?
Fire/SOUL/CD
Thanks neked is! Ez tud SSD-t is? Mert HDD-re van ilyenem, csak ugye ott 0/1-ekkel írkálja felül az adatokat, ami SSD-nél nem jó. -
Vesa
veterán
SSD-hez keresek olyan eraser programot, ami képes az üres területek végleges törlésére, illetve mappák, vagy fájlok végleges törlésére is (kb. mint a File Shredder). A Samsung saját programja (Magician), sajnos csak a teljes meghajtót képes véglegesen ledarálni.
-
Vesa
veterán
A rétegek eleve átlátszóak ezekben a programokban, ez a lényege. Tehát nem kell átlátszóvá tenni. De ha teljesen járatlan vagy a képszerkesztésben, akkor nem lesz könnyű dolgod. Mondjuk nem is nuclear science, ha időd van rá, akkor a youtube tele van tutorialokkal, amiből megtanulható gyakorlatilag minden.
-
Vesa
veterán
Ha ezt ilyen statikusan akarod megcsinálni, akkor a helyedben én eleve képszerkesztővel oldanám meg. Vagyis csinálsz egyetlen nagy képet, amire kedved szerint rendezed el a 3 külön képet a növekedési fázisokról, és a kísérő szöveget is ott írod rá. Aztán ezt az egészet egyetlen képként mented el, majd ezt töltöd fel a blogra. Természetesen úgy, hogy a blog szövegébe csak egy bélyegkép kerüljön, majd arra kattintva jöhet fel a rendes, nagyfelbontású kép. Valami ilyesmi
Mindenképpen olyan képszerkesztőre lesz szükséged ami képes rétegeket kezelni, sajnos ebből túl sok ingyenes nincs. A legismertebbek talán a Gimp és a Paint.net
-
Vesa
veterán
válasz
SunMount3r #52681 üzenetére
Köszönöm, akkor ezt hanyagolom azt hiszem. A Topaz is 300 dollár. Találtam még egy open source upscalert, ami állítólag AI-t is használ, azzal még futok egy kört de ha nem lesz jó, akkor marad a kézi megoldás.
-
Vesa
veterán
Vannak ezek az "AI" videó upscalerek, ezek jellemzően mindenféle filtert és egyebet is rátolnak. Ez nem minden esetben lesz jó, de volt már, ahol egészen szép eredményt értem el. Sajnos fizetős és 75 dollár, amit egyetlen videó miatt marhaság lett volna kifizetnem. Nyilván meg lehetne csinálni kézzel is ugyanazt, de az egyszerűsége megfogott ezeknek, mert kézzel egy editorban ez több idő lenne.
-
Vesa
veterán
Ismer valaki normális minőségre képes, ingyenes videó upscalert? Egyetlen videót kéne feljavítanom, ezért nem fogok előfizetni sehova, vagy programokat venni.
-
Vesa
veterán
válasz
rodman73 #52521 üzenetére
Open Step Viewer szerintem tudja natívan olvasni. A FreeCAD-hez külön van egy olvasó script.
De legjobb lesz ha kipróbálod mindet, mert én nem használom ezt a fájltípust, így 100% biztosra nem tudom megmondani.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
-
-
Vesa
veterán
válasz
BitRider #52238 üzenetére
Feltettem ezt, mert már annyit írtad.
MPC-HC, tényleg fejlesztve van ezen a projecten keresztül.
Viszont, mióta feltettem -előtte MPC-BE-t használtam-, azt csinálja, hogy bizonyos videóknál -nem mindnél-, indítás után mintha elkezdené "tekerni" a videót, pár másodpercet rohan a kép, majd onnantól már rendesen megy. A másik amit szerencsére csak 1-2 videónál csinált eddig, hogy nagyjából másodpercenként akad egyet. Minimálisan, de látható mértékben, tehát zavaró. Ezek eddig nem voltak nekem. Próbálkoztam másik renderert beállítani, de semmi változás. Nem tudod, mi lehet ez? -
Vesa
veterán
Létezik, online verizóról tudok. PL. ez. De azért nem olyan egyszerű megoldani. Főleg, amikor a hajszálak mögött nem homogén felület van, hanem mondjuk hasonló színű változó háttér (pl. faágak). Az ilyen helyzetekkel jellemzően nem bírnak el és recés lesz a haj széle, nem lesz szép.
-
Vesa
veterán
válasz
Dluinet #52187 üzenetére
Ez pontosan így van! Nálam is megszokásból van, mivel én a PC-zést még DOS-on kezdtem. A File Explorer nekem maga a kínszenvedés, nem áll kézre. 30 év megszokását marha nehéz levetni és nem azért, mert nem lehetne megoldani, hanem mert lassítana a munkában és nem látom értelmét átállni, mert minek? Ugye senki nem azért dolgozik a PC-jén, hogy másnak megfeleljen, hanem azért -és azt szeretné-, hogy számára a leghatékonyabban menjen a munka. Hogy azt mivel éri el, az tök mindegy.
30 év múlva esélyesen a File Exploreren nevelkedett generáció fog szívni majd valami új cuccal. Így megy ez.
(WinAmp-ot mindig is utáltam, pedig WinAmp gen is vagyok
)
-
Vesa
veterán
válasz
Dluinet #52161 üzenetére
Nekem ugyanez a sor, de én sose tudtam átállni.
Mai napig TC-zek, nélküle mintha félkarú lennék a PC előtt. Ez ilyen megszokás dolog, de ha nem látom magam előtt a két ablakot, végem van. Nem beszélve arról, hogy a TC-t billentyűzetről kell kezelni, míg a windows sajátját inkább egérrel, ami nekem sokkal lassabb.
-
Vesa
veterán
A devizaváltás nem egységes árfolyamon történik, tehát attól függ az ár, hogy hol váltod. Ha jól emlékszem, a Wise-nak és a Revolutnál is van olyan lehetőség, hogy megadod az email címedet és küldi a napi árfolyamot. Mivel ők váltanak a legjobban (Revolut vált legjobban, de nagyobb tételnél szivathat eredetvizsgálattal, a Wise kicsit drágább, de nekem még 20-30M váltásnál sem volt gondom vele), szóval mivel ők váltanak legjobban, bőven elég az ő áraikat figyelni. Pár kattintás az egész. Olyat is tudnak (a Wise biztosan), hogy nem csak napi árfolyamot küld, hanem Te is beállíthatsz egy értéket, aminek elérésénél "riaszt" (mailt küld). Ha számlát nyitsz náluk, akkor még automatikusan át is váltja a megadott összeget, ha elérte a beállított árfolyamot. 50+ devizát képes kezelni/váltani. Díjakat is rögtön látod mindkét szolgáltatónál.
-
Vesa
veterán
Évekkel ezelőtt betettem pár fájlt egy .zip-be, jelszóval védve, de közben elfelejtettem a jeszót. Ez bukó, vagy létezik valami megoldás erre?
-
Vesa
veterán
válasz
gergo5991 #51904 üzenetére
Nem véletlenül találták ki a szinkront és a feliratozást! Ez a két megoldás működik jól, de egyik sem real-time.
Az automatizálás az általam korábban leírtakon túl, éppen az általad felvetett probléma miatt sem működne egy élő stream-ben. Kimarad egy szó, amit azonosítani kéne, mert elfelejti a színész, és már borul is az egész sor. -
Vesa
veterán
válasz
gergo5991 #51898 üzenetére
Ez így eléggé értelmetlen. A Petike szó még hagyján, mert előfordulhat, hogy az egész műsorban csak egyszer szerepel ez a név -bár ezt is szinte ki lehet zárni, nyilván többször is szerepel egy karakter-, de minden más esetben általános szavakról lesz szó a mondat elején, amiből nem lehet megállapítani, hogy melyik fájlt kéne bejátszani. De még ha egymás után jönnek is a fájlok, akkor is jelentős lenne a lag. Elcsúszna az egész a fenébe, mondjuk van egy gyorsabb dialóg -pl. az egyik színész a másik szavába vág veszekedés közben, oda, vissza-, és már másodpercekkel járnál odébb a fájlokkal, össze-vissza feliratozva az előadást.
Ez a kézi fordító szépen demonstrálja, mekkora a lag, pedig ez kifejezetten gyorsnak számít.
A feliratoknál lehet állítani a font méretét! Vagy ha feliratozod, akkor eleve csináld nagyobb méretű fontokkal és akkor nem okoz gondot az olvasása idősebbeknek sem.
-
Vesa
veterán
válasz
Donki Hóte #51868 üzenetére
Anno míg ezeknél voltam, nekem is ez ment. Hónapokba telt, mire végre kiderült. Kontaktos volt a kábel...az utcán! Csak náluk ezt nem egyszerű átmozgatni, mert a csávó aki kijön, kizárólag a felhasználónál szerelhet, az utcai kábelhez nem nyúlhat. Az egy külön csapat, ami vagy megérkezik ha bejelented, vagy nem.
-
Vesa
veterán
válasz
Thunderzolee #51815 üzenetére
Ehhez csak kell egy kép egy üres táblával, és egy random grafikai program, ami képes rétegeket kezelni. Pl. online is megoldhatod, mondjuk a ezzel.
Beteszed háttérnek a képet, és a másik layerre ráírod a szöveget, kicsit játszani kell a shadow-al és az opacity-vel, hogy "bevésett" hatása legyen. -
Vesa
veterán
Köszönöm a válaszokat!
-
Vesa
veterán
Inkább KeePass vagy inkább Bitwarden ajánlott? Utóbbi átláthatóbbnak tűnik, ugyanakkor nem tetszik az, hogy XY szervereken tárolják a jelszavakat.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Üdv,
Árfigyelő programot keresek, ami megadott kategóriákra és konkrét termékekre is tud keresni, pontosabban képes azok árait figyelni. A beállított ár elérésekor pedig értesítést tud küldeni minimum email-ben.
Lehetőleg offline megoldást keresek (értsd: nem egy online webes szolgáltatást, hanem telepíthető programot/scrip-et).Lehet fizetős is, csak ne havidíjas rendszerben, hanem egyszeri összegű.
Van ötlet esetleg? -
Vesa
veterán
válasz
#54597376 #51348 üzenetére
De amúgy ez tényleg nem bonyolult. A videókból úgyis egyesével kell kiszedni a képet, mert nyilván látni kell, melyik képkockát akarja kiszedni. Ebben ez az időigényes munka, de ezt mindenképpen végig kell csinálni. Az, hogy utána egy random programmal a kívánt méretre konvertálja akár csoportosan, kb. 2 kattintás és az egész lefut automatikusan további 10 sec alatt.
-
Vesa
veterán
A VideoProc Converter elvileg tudja amit keresel, de nem tudom, hogy az ingyenes verzióban elérhető-e a funkció, vagy milyen limitációkkal terhelt. Nézz rá, egy próbát megér.
-
Vesa
veterán
Ha emiatt nem akarsz feltenni egy free video editort -mert azokkal faék egyszerű ezt megoldani-, akkor csinálhatod azt is, hogy pl. a MPC-BE-vel -vagy más lejátszóval ami tudja ezt- készítesz egy képet az adott képkockáról (ez abban a méretben menti el, amiben a videó van), aztán azt a képet méretezed akármivel, mert arra már ezer free megoldás van, online vagy akár offline is.
-
Vesa
veterán
válasz
oliwire #51210 üzenetére
Fizetősben: Photoshop, Affinity Photo
Ingyenesben: KRITA, GIMP
Online: PIxel Art maker, SketchPad -
Vesa
veterán
Nem feltétlenül, mivel egyrészt van előfizetése aminek része az offline letöltési lehetőség, vagyis megengedett a letöltés. Az egy dolog, hogy ha a gyári kliens nem működik, akkor más megoldással szedi le. Másrészt, Magyarországon a letöltés nem illegális, amennyiben:
1. saját célra történik (biztonsági mentés)
2. csak letöltés valósul meg, vagyis egyéb nyilvánoság felé közvetítés (feltöltés, streamelés, másoknak tovább osztás stb., tehát egyéb megosztás) viszont nem.Más kérdés, hogy a Disney+ szerződése alapján, amennyiben valahogy észleli az idegen programmal letöltést (nem nagyon tudja), esetleg felfüggesztheti a szolgáltatást erre való hivatkozássa, de ennek esélye konvergál a nullához.
-
Vesa
veterán
válasz
lanszelot #50469 üzenetére
Már hogyne lenne a Photoshopban auto contrast? Van! Más kérdés, hogy ezek nem minden esetben adnak megfelelő eredményt. Írsz rá egy action-t, ráereszted a képekre, és lesz amit jól beállít, másokat meg nem. De ez még így is tud gyorsítani a munkán, mert utána már csak a problémásakat kell manuálisan belőni.
-
Vesa
veterán
válasz
Moonwolf #50401 üzenetére
Amúgy írják a honlapon (Home verzióra vonatkozik):
Everything in Free, plus:
-Technical support via email for the trial duration
-Rapid Delta Clone and Restore
-Intra-daily backup scheduling
-Oracle VirtualBox
-Ransomware protection and encryption
-Incremental imagin
-Bare metal restore to dissimilar hardware with ReDeploy
-1 year technical support
-Lifetime license - no subscription or renewals
-Free minor version upgrades -
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
Satyricon #50204 üzenetére
Számos ilyen program van, léteznek ingyenesek is, de a fizetősek természetesen többet tudnak.
Ingyenes:
Openshot
Windows Movie Maker 10
Davinci Resolve (oldal alján található az ingyenes letöltés)Fizetősök
Adobe Premiere Pro
Magix Vegas Pro
Cyberlink PowerDirectorÉs még rengeteg másik is...
-
Vesa
veterán
Itt inkább az a probléma, hogy a hangzást nem nagyon lehet szabványosítani. Lesz olyan fájl (zene??), aminel kicsit több mély kell, a másiknál kicsit több magas freki emelés. Ha ráereszted egy komplett hanganyagra ugyanazt a beállítást, az szinte biztosan nem lesz jó mindegyiknél.
-
Vesa
veterán
válasz
SunMount3r #49944 üzenetére
Ezt linkelted: ytdesktop.com
Ez mitől lenne hivatalos? Mert benne van a domain nevében, hogy "yt"?? -
Vesa
veterán
válasz
Donki Hóte #49932 üzenetére
Minden jobb video editor tudja. Adobe premiere Pro, Final Cut, Davinci Resolve, Sony Vegas, Hitfilm, After Effects (bár ez utóbbi nem video editor, de ez is tudja) stb. Mindegyik profi cucc, de leginkább az első három ajánlható, vagy ha effektezni is akarsz, akkor AE.
"Object Tracking" vagy "Motion Tracking" a feature neve, ami kb. objektumkövetést jelent. Ha már trackelve van az object, akkor azt csinálsz vele amit akarsz, pl. ráteszel egy Blur filtert és onnantól a kijelölt/követett objektumot el fogja mosni.
-
Vesa
veterán
válasz
MostaPista #49831 üzenetére
Videa-ról nekem ez simán szedi a videókat (és az esetek többségében egyéb streamelt videós oldalról is)
-
Vesa
veterán
válasz
Parallaxis #49787 üzenetére
Az, hogy "grafikus", ma már egy tág fogalom, nem attól leszel képzett, mert egyik vagy másik területet jobban ismered. Annak sincs ehhez köze, hogy iskolában tanultad-e, mivel itt is vannak már szakirányok elég régóta az egyetemi képzésben (a tervező grafikustól kezdve, a brand/web designeren át, a grafikusművészig). Van nálunk kolléga, aki egyáltalán nem használ grafikai programokat, csak kézzel rajzol (Concept art). Aztán ott vannak a DTP-sek, 2D Digitális művészek, web designerek, 3D modelezők és animátorok (önmagában a 3D-n belül is szét van szálazva a szakma, vannak akik kifejezetten karakter-modelezéssel és/vagy animációval, mások szinte kizárólag Inverz Kinematika és Motion Capture területeken dolgoznak, megint mások csak modeleznek stb.). Ezek mindegyike kvázi grafikus és mindegyik magasan képzett (máshogy ez már nem is megy), viszont egészen mást csinál egy DTP-s, mint egy 3D-s!
-
Vesa
veterán
válasz
Parallaxis #49776 üzenetére
20+ éve dolgozom grafikusként. Akkor úgy írom, hogy sázmodra is érthető legyen: MA MÁR jellemzően nem használjuk ezeket a kifejezéseket, itthon sem! Egyebekben, grafikai programokról és azok kezelőfelületéről volt szó, nem pedig 400 éves nyomdatörténeti visszatekintésről. Örülök, hogy figyeltél!
-
Vesa
veterán
válasz
Parallaxis #49771 üzenetére
Irreleváns, hogy mióta része a nyalvünknek, mert a szakmában nem használjuk. Angol kifejezéseket használunk! Period!
Ez nem jelenti azt, hogy a nyomda nem fogja megérteni az idétlen magyar megfeelőket is, kénytelenek voltak megtanulni, de rettentően utálják amikor olyan cégtől kapnak anyagot, ahol valamilyen ismeretlen perverzió miatt magyar PS-t/AI-t/stb.-t használnak.
De vannak durvább problémák is, pl. a "Path" kifejezést úgy fordították le, hogy "Görbe". Holott, az egyenes vonal is lehet path, vagy sokszög, bármiféle görbület nélkül. Ez már szakmailag is helytelen.
Mondom, próbálj meg tutorial videót értelmezni, amikor mindenhol azzal a formulával találkozol, hogy pl: go to Menu/Layer and click New Adjustment Layer... Aztán keresgéld a magyar felületen, hogy most mi a fenéről is van szó. A használható szakmai anyagok 99%-ban angol nyelvű program felületre, és angol kifejezésekre hivatkoznak. (abba már bele sem megyek, hogy hibaüzenet esetén magyarul hiába keresel rá, alig lesz találat, angolul viszont 5 másodperc alatt ezer találatot dob a google így azonnal megoldás van, ami jelentős idő megtakarítás, az idő pedig pénz)
-
Vesa
veterán
válasz
woodworm #49760 üzenetére
Eleve tévedés lefordítani egy szakkifejezésekkel csurig töltött programot! Amellett, hogy legtöbb esetben teljesen idétlen lesz -még akkor is, ha nyersfordításként helyes-, öntökönlövés magyarul betanulni, mert egyetlen tutorial videót, vagy más írott szakmai anyagot sem fog tudni értelmezni aki erre állt rá. Minden szakmai anyag az angol felülettel dolgozik, és az eredeti angol szakszavak, szakkifejezések mentén magyarázza el az adott funkciót. Rendszeresen szaladunk bele ebbe a Photoshop topikban is, amikor jön valaki, hogy XY dolgot szerete megoldani, és hiába küldjük neki az agyébként 5 perc alatt átfutható tutorialt amiből azonnal megtanulhatná, egy szót nem ért az egészből, mert amikor a faék egyserű step by step tutorialban a menükre, funkciókra, szakkifejezésekre utalnak, akkor persze semmit nem talál a magyarra fordított felületén. Sajnos némely esetben szakmailag sem teljesen helyes a fordítás.
-
Vesa
veterán
válasz
mokus1 #49701 üzenetére
Leginkább After Effects-ben pl. Map Route Generatorral, de gondolom az nem opció mivel fizetős.
Tehetsz egy próbát pl. Google Earth Pro-val is
Vagy mondjuk Davinci Resolve video editorban is megoldható.De léteznek online megoldások is
-
Vesa
veterán
válasz
poirot #49693 üzenetére
Mivel egyedi a rendszered, Te vagy a legjobb megoldás arra, hogy betanítsd az illetőt. Ha mindenképpen digitálisan szeretnéd megoldani, az nem kis munka lesz számodra, mert gyakorlatilag egy step-by-step tutorialt kell készítened mindenről. Ez már egyetlen program használatáról is tetemes meló, nemhogy mindenféle hardveres és egyéb ügyekről. Főleg olyan ember számára, aki -leírásod alapján-, nem egy IT zseni.
Ilyen step-by-step tutorialt összerakhatsz videóban vagy dokumentumban is. Előzőnél felveszed amit akarsz, majd egyszerűen elnevezed a fájlt mittomén "Oktatóvideó 01..02..03" stb. Így szépen sorban meg tudja nézni.
Dokumentumot pedig kb. bármiben csinálhatsz, elegánsan PDF-ben, de akár egy mezei word-ben is. Ezekbe a leírás mellé beilleszthetsz képeket is és bármi mást is...Ha ennél is tovább akarod bonyolítani az életedet, akkor készíthetsz prezentációkat is, szép mozgó ábrákkal és szövegekkel, akár PP-ben, akár Prezivel (vagy van még hatezer másik ilyen szoftver).
Ha engem kérdezel, halál felesleges mindegyik! Megmutatod személyesen mi, merre és kész. Ha valahol elakad, felhív telefonon és problem solved.
-
Vesa
veterán
válasz
MostaPista #49641 üzenetére
Nyomass egy jobb féle RPG-t, az a készségek nagyját lefedi és még angolul is tanul. Vagy ott van a rengeteg Hidden Object játék, ezek tele vannak fejtörőkkel, puzzle-kkel, logikai feladványokkal, satöbbi...
Kottát nem ideális programból megtanulni, sőt, ha nincs tervben komoly hangszeres zenészi pályafutás, akkor inkább csak arra jó, hogy elvedd a kedvét a zenéléstől. Derítsd ki, milyen hangszer tetszik neki, és vedd meg. Kotta nélkül is gyakorolhat a hangszeren, tele van a cső tutorialokkal és így még élvezni is fogja, aztán ha érdekli, akkor majd belemerül az egyébként nyers és fárasztó kottázásba is. -
Vesa
veterán
válasz
tonyrulez #49638 üzenetére
Ha ájfonod van, akkor pl. Off Remote
PC-re pedig le kell szedni hozzá ezt.Droidra: Unified Remote
Hozzá a PC kliens -
Vesa
veterán
Audacity-vel sajnos már csak óvatosan!
-
Vesa
veterán
válasz
SpaceJam #49482 üzenetére
De miért kell ilyen stílusban leoltani? Ez nem vezet sehova!
C2D-re nem való W10. Tapasztalatból mondom. Az real, hogy biztonsági kockázat a w7, de ha nincs más hardvere, akkor hiába oltogatod, hogy tegyen fel 10-et. Egy halom régi laptop gyárilag W7-el fut mai napig, megint mások a tényleg kő hulladék Vistával, ezek tények. Hogy ez jó vagy sem azt nem itt fogjuk kitárgyalni, mert a topik a segítségnyújtásról szól (vagy kéne szóljon).
-
Vesa
veterán
válasz
MostaPista #49435 üzenetére
Ha cikkeket akarsz írni, akkor ez nem igazán járható út, mert oda adatbázis kell, ami a szerveren fut. Ezeket leginkább CMS-ekben oldják meg a szerveren (lehet persze offline is emulálni, csak nem sok értelme van).
Próbálkozhatsz ilyen drag and drop offline megoldással is, mint pl. a Mobirise
-
Vesa
veterán
Mivel tudom megnézni, hogy a gépben lévő memória egészen pontosan milyen típus? Kiírja ezt valami, vagy csak a címkéről lehet kideríteni?
HWinfo és CPU-z nem írja ki a típusszámot.Ok, CPU-z kiírja, csak rossz helyen néztem... -
Vesa
veterán
válasz
energomatt #48863 üzenetére
Mondjuk az Fs2020 -ahogy az összes korábbi FS-, offline is állandóan képes laggolni, hatezer okból kifolyólag. Ott azért nem kevés adatot mozgatnak realtime, a 2020-nál ezt még tetézi a streamelt satfotós tartalom is. Simán lehet, hogy a gépedben van valahol a gyenge láncszem (HDD/SSD, Ram, CPU limit, akármi...).
-
Vesa
veterán
válasz
energomatt #48855 üzenetére
Tűzfal
Amíg játszol, tiltod a hálózati forgalmat minden másnak, csak a játékot adod hozzá kivételként.
-
Vesa
veterán
válasz
benfolds #48853 üzenetére
90-es évek alatt mit értesz?
Ha profi videoszerkesztőt keresel, akkor Davinci Resolve, vagy Hitfilm Express. Ezek is ingyenesek (bár van fizetős verzió is), de a használatuk már tanulást igényel. És persze vannak a fizetős szoftverek. Az átvezető effektek viszont ugyanúgy működnek bárhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest