Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Panhard
üzenetére
Lehet, hogy nem jól értelmezem, de azért leírom a lehetséges megoldást.
Nyilván ehhez a feladathoz a Total Commander Mappaszinkronizálás funkciója lesz használva.
Az fontos, hogy a mappaszinkronizálás ablakon 4 beállítást kell alkalmazni:
Üres mappák, Almappákat is, Dátum nem számít, ezek legyenek bejelölve ill. az Azonosak gomb legyen inaktív. (Képeken majd látni fogod)A mappaszinkront most a példában úgy végeztem el, hogy BAL oldalt volt a forrás útvonal, JOBB oldalon meg a cél útvonal és BAL oldalon állva indítottam a mappaszinkront.
1. módszer, amikor nem jelöltem ki semmit: Eredmény
Ilyenkor mindkét oldal különböző mappái lesznek listázva.2. módszer, amikor csak a mappákat jelöltem ki (SHIFT+*, majd * vagy épp fordítva (magadtól is rá fogsz jönni)): Eredmény
Ilyenkor csak a JOBB oldalról hiányzó mappák kerülnek a listába.Abban a bizonyos listában még lehet különböző műveleteket végezni, amihez 1 vagy több listaelem is kijelölhető, jobb egeret nyomva megjelennek a lehetőségek.
Ebben a példában, ha klattyintanék a Törlés bal lehetőségre, akkor BAL oldalon törölné azt a szép hosszú nevű mappát.
A korábbi 1. módszernél található eredmény képet alapul véve ha megnézed, ott ha kijelölném az összes mappát a listában, majd jobb egér és a Törlés mindkét oldalon lehetőséget választanám, akkor értelem szerűen a BAL és JOBB oldalon lévő mappák is törlésre kerülnének.Nem tudom, hogy valami ilyesmire gondoltál-e avagy ez megfelelő módszer számodra, ha igen, akkor viszont óvatosan próbálkozz vele, nehogy valami menjen a levesbe, legyen másolat mindenről...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Hardcore café
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)