- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sickboy25 #45847 üzenetére
Ahogy nézem a netbalancer az adott PC-n futó programokat és forgalmat látja. Gondolom routered van, és több eszköz csatlakozik, ezt szerintem pcről futó programmal nem fogod tudni monitorozni.
Rákerestem és az első találat, leírás, bele olvastam, de azt írják amit gondoltam, valamithird party firmware kell a routeredre és oda telepíteni monitorozó appot, ahogy látom ez se logol, csak az aktuális dolgokat mutatja.
-
ZCoyote
őstag
-
akaido
addikt
-
LonGleY
veterán
válasz
Sickboy25 #28970 üzenetére
Ha a rendszerhez valókat töltöd, mennie kell. A driverkeresők szart sem érnek. Amit még megtehetsz, hogy a driverpacks.net-ről leszeded a megfelelő csomagokat, kitömöríted őket, és azokban keresteted meg a meghajtóprogramot. Valószínűleg sikerrel fog járni, mert elég masszív kollekciókról van szó.
-
-
-
válasz
Sickboy25 #23320 üzenetére
Miért nem PDF ürlappal oldjátok meg?
Egy próbát megér a PDFescape
-
válasz
Sickboy25 #22682 üzenetére
Egy fájlkezelővel végigkeresed a partíciót mappák és fájlok után kutatva, ha talál valamit, ami egyértelműen az SE-hez köthető, azt törlöd. Ezt követően a registry-t kell végigkerestetni és az egyértelműen az SE-hez tartozó kulcsokat törölni, majd gép restart.
Ehhez használd ezt a progit: Registrar Registry Manager Lite (ingyenes)Ha szerencséd van, akkor így megoldódik a gond.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sickboy25 #21723 üzenetére
Na itt van pár lehetőség az egyszerű használathoz:
- symlinker
- NTFS Link
- Junction Link Magic
- Link Shell Extension -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sickboy25 #21721 üzenetére
Ha Vista vagy Win7 OS-t használsz, akkor symlinkkel megoldható. Más témában, de a lényegi dolog ugyanaz, mint esetedben egy kis részletezés a használatára: [link]
Van egy progi, ami viszonylag egyszerű GUI a symlink használatához, de most azt nem tudom neked előkeríteni. Ha otthon leszek meglesem neked.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sickboy25 #19832 üzenetére
A laptop gyártó oldalán nincs ilyen a letölthető programok között? Egyébként erősen függ a használattól az hogy mennyire merül az akku, tehát lehet, hogy kiír 1 órát, ha wordben gépelsz, aztán nekiállsz erősen böngészni sok oldal, flash, videók minden és már gyorsabban is merül az akku. Milyen a gép, mennyi idős az akku?
-
válasz
Sickboy25 #19019 üzenetére
Sweet Home 3D, magyarul is tud, valamint időnként akciósan (ingyen) elérhető az Ashampoo Home Design-ere.
-
daninet
veterán
válasz
Sickboy25 #19019 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezek a programok elsősorban ugye a bebútorozást célozzák meg, így egy átfogó adatbázisa kellene legyen minden ágyméretről székről stb. egy célprogramnak. A nagy cégek kiadnak maguknak saját programot, így nem kell a bútoraikat stb eladni egy-egy cégnek adatbázisban.
Ikea adott ki ilyen programot és a Bo Concept emlékeim szerint. Konyhához van a Kictchen Draw ami egyszerűen kezelhető és 30 órás demója van, illetve az Alno-nak is van egy konyhatervezője. Láttam a teszkóban is kert és lakberendező programot, ha gondolod nézz rá, párszázért árulják. Ha valami komolyabb kell, akkor ArchLine, de készülj, hogy ez egy kő kemény CAD program, amivel valósághű rendereket készíthetsz, nem az az összekattintom fajta. Árban pedig hozza a CAD programok átlagát -
daninet
veterán
-
Воланд
titán
válasz
Sickboy25 #15816 üzenetére
Rendszergazdával belépsz, futtatásba lusrmgr.msc és itt törlöd a fiókot, de vigyázz, mert fiók törlésénél törlődnek a személyes fájlok is (dokumentum, képek mappa). Jelszót nem tudsz visszafejteni, olyan helyen tárolja a windows amihez csak a rendszernek van hozzáférése, rendszergazdának, felhasználónak nincs.
Szerk.: Rendszergazdafióknak a bejelentkező képernyőnél ctrl+alt+del+del billentyűkombinációval elő kell jönnie.
-
Korte123
csendes tag
válasz
Sickboy25 #12034 üzenetére
Csak nem egyben van az 1 TB, egyetlen partíció?
Igaz, nekem csak 250GB a legnagyobb winyóm, és kb 80 GB-nál nagyobb partíciókat nem hozok létre (OS-nek meg csak amennyi minimálisan szükséges, kb 10-12GB) így a "winyós átmásolásos defrag módszer" nem olyan gond, bár néha nem tudok csinálni még 80 GB helyet se
De eleve azért van több part., hogy ne töredezzen annyira. Tudom tudom, ennek is van hátránya, mert keresni kell a sok betűjelen, hogy hova raktam, meg nem lehet olyan hűdenagy file-okat nagyon létrehozni, de egyelőre nekem jó így.
Szóval én defrag progiban nem tudok sajna segíteni, sorry.Ja, hogy válaszoljak arra is, hogy bizony az op rendszeres partíciót is át lehet másolni, meg vissza, nekem még nem volt vele gondom, működik rendesen. Persze két XP-m van, és így tudom másolgatni egyikből a másikat. A rendszer mentést is így csinálom. Lehet, hogy röhej, de összetömörítem egy zip-be az egészet, és ha visszamásolom a formatált C lemezre, akkor fut rendesen az egykori elmentett windowsom
Ghostot nem használok, mert Total Commanderrel is teljesen jól működik ez a dolog.
-
Korte123
csendes tag
válasz
Sickboy25 #12026 üzenetére
Véleményem szerint a legeslegjobb és leggyorsabb töredezettségmentesítő módszer, hogy ha van egy megfelelően nagy üres winyó, akkor a töredezett adatot átmásolni rá, letörölni vagy formatálni az eredeti winyót, és visszamásolni. Én így szoktam, mert utálom ha órákig kerreg a wincsi. Vagy a töredezettségmentesítő progik már kihasználják a memóriát, hogy ne kaparjon annyira?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sickboy25 #10649 üzenetére
Routerbe ha belépsz megtudod nézni kik vannak hozzá csatlakozva, ha wifis és véletlen feltörték az látszik. a Net forgalmat meg bármilyen progi csak a saját gépeden tudja mérni ha a routertől csorják azt gépen futo progi nem irja ki. Milyen a neted, és ha nem fut semmi csak egy böngésző akkor speedtest.net mennyire közeli értéket mutat?
-
joe2005
senior tag
válasz
Sickboy25 #10649 üzenetére
Én ezt használom nekem tetszik USR IBand.
-
canniball
nagyúr
válasz
Sickboy25 #10656 üzenetére
Mondani azt akartam, hogy nézd meg a routered logját. Ha arról lopják a netet a PC-re hiába akarsz bármit telepíteni.A log elemzése viszont rád vár: nem értek kínaiul és ha elárulnám mi van benne azt is elárulnám hogy én turkálok nálad...
Komolyra fordítva: az enyém pl. úgy kezdődik hogy LAN IP, ez azért elég sokatmondó.
-
válasz
Sickboy25 #10542 üzenetére
Te túl sok helyszinelőket néztél
1 próbát pedig megér a gimp-el való bűvészkedés -
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Sickboy25 #9948 üzenetére
Egyrészről CCLEANER másrészről...Revo uninstaller és egy egész topic ugyanebben a témában
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Sickboy25 #9003 üzenetére
Csakhogy ez egy hardver és nem szoftver.
-
kételkedem
addikt
válasz
Sickboy25 #8886 üzenetére
Driver Genius Professional Edition 15 napos free trial, 30$ az ára. Ment, keres, telepít.
-
Froclee
őstag
válasz
Sickboy25 #8189 üzenetére
Én ezt használom: VSO Image Resizer
Amúgy akár Paint-tel is. -
-
gyurman
tag
válasz
Sickboy25 #4072 üzenetére
Állítólag ilyen problémára való a AVI FourCC Changer 1.00
Annyit tudok róla hogy kódot cserél, és így xvid lejtszóban a divx és fordítva lajátszható. Ezt már a néró is tudja. -
PazsitZ
addikt
válasz
Sickboy25 #4069 üzenetére
Hát, amit találtam az nem sok jóval kecsegtet.
[link] [link] [link] [link]
Összefoglalva úgy tünik nem nagyon talált még senki hozzá firmware-t, a gyártó oldalán pedig egyelőre nincs (könnyen előfordulhat, hogy nem is lesz).
A chip az elvileg sunplus-os. Ezen fórumokon kellene upolnod a lejátszót, hátha esetleg már valaki készített hozzá... -
PazsitZ
addikt
válasz
Sickboy25 #4065 üzenetére
firmware-t lehet rajtuk frissíteni. Aztán fajtától függ mennyire van fejlettebb codec.
Itt szinte minden fajta lejátszóhoz lehet találni firmware-t [link]A frissítés annyiból áll, hogy a letöltött firmware-t (általában tömörített, tehát kitömöríted).
Kiírod egy cd-re, beteszed és magától lefut a frissítés.Viszont! Ezzel a művelettel valószinűleg garanciavesztés történik.
Plusz ha frissítés (ami 15-30sec) megszakad (pl. áramkimaradás), akkor feltehetőleg használhatatlanná válik a lejátszó! -
válasz
Sickboy25 #4057 üzenetére
Az AVI csak egy konténer, ezen belül szinte bármilyen codec-kel lehet tömörítve a film. Neked kell tudnod, hogy pontosan milyen codec-eket dekódol a lejátszód, de még DIVX és DIVX között is nagy különbség van (pl. nem biztos, hogy DIVX6-ot is tud dekódolni a lejátszód).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest