- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveAce78
csendes tag
válasz
asha07lcc #8608 üzenetére
Minden ötletet szívesen veszek. Ez egyfajta előszűrt lista
Nekem ez a két készülék tetszik. A funkciókon kívül a külalak is fontos, mivel elég meghatározó tud lenni egy klíma a nappaliban, nem mindegy, hogy mit néz az ember. Ebből a szempontból a Samsung klímák is tetszenének, de a sok negatív kritika miatt kiestek a "kosárból"
. Tudom, hogy a Daikin, Fujitsu is minőségi, de külsőre nem tetszenek. Vagyis a Fujitsunak
van olyan klímája ami tetszene (Fujitsu Slim Design ASYG-12LUCA/AOYG-12LUCA), de az 10-20%-kal drágább kategória.LG ArtCoolom 10 éve van a régi lakásban, azon kívül, hoyg kicsit "zakatolós lett" az utolsó évben, teljesen meg voltam vele elégedve. Az új ArtCoolokon is be lehet kapcsolni hűtés nélkül a Plasma filteres keringetést ugye?
A Panasonic-ról pedig aránylag jó áron sok jót hallottam, és egész normálisan is néz ki.
@asha07lcc: ezek a szempontok játszottak szerepet abban, hogy 2 készülékre kérdeztem rá, de mint mondtam, minden ötletet, tanácsot, információt szívesen veszek. Per pill az LG A12LL ArtCool felé hajlok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest