Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
nggabi #83447 üzenetére
Mondok egyszerűbbet. Fekete tenger, a tegnapi 4darab Perfera is Made in Turkey volt
Románokhoz bejön nagy hajóval és irány Bukarest.
Alacsonyabb áfa, nincsenek agyon adóztatva a cégek, naná hogy jóval olcsóbb ugyanaz a klíma kint. Én is rendelek szerintem mert még a Sensira is jóval olcsóbb nekem az meg bőven elég hűtésre.Aki meg rendeltet csak keres egy klímást aki felrakja neki és csá. Garancia is lesz csak azt a tulajnak kell intézni de most őszintén Daikin és Mitsubishi esetén hú de nagy a kockázat hogy bármi baja lesz. Ha mégis akkor egy panel csere mennyi 40ezer? még akkor is olcsóbban jártál mintha itthon vetted volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest