Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz Kolondrum #74646 üzenetére
Ez a téma home assistant fórumon is napok óta.
Ahogy már előttem írták (és ahogy a fenti fórumon én is megerősítettem) DNS névfeloldást kell eltéríteni az eredeti IP címről, mivel a
production.receiver.melcloud.com
címhez tartozó eredeti IP cím nem érhető el jelenleg. Emiatt nem megy a Melcloud app és nem tudod vezérelni az eszközt távolról.Lehetséges megoldások:
- Asus router és merlin firmware esetén azt kell megcsinálni, amit a home assistant fórumban fentebb linkelve leírtam,
- Adguard android appban felhasználói dns szűrőt kell hozzáadni,
- Windows, Linux, vagy mac OS számítógépen pedig meg lehet próbálni a hosts fájlba beleírni:52.215.226.151 production.receiver.melcloud.com
Sajnos a már linkelt hivatalos melcloud appban kapott tájékoztatást leszámítva Mitsubishi részéről semmilyen hivatalos tájékoztatás vagy javaslat nincs sehol
Nekem Asus routerem van merlin firmwarerrel és a fenti dns módosítással megy a vezérlés weben keresztül a melcloud oldalán, a telefonos melcloud appból és home assistantból is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Ukrajnai háború
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest