- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Szaki2 #31945 üzenetére
Nem értem köti mindenki a maga oldalán az ebet a karóhoz. A kondenzvíz lehet tiszta is, meg nem is.De a lényeg próbáljátok már tárgyilagosan és életszerűen kezelni a helyzetet. Én például próbálom úgy tenni a dolgaimat,hogy a lehetőség szerint ne zavarjon másokat. Ilyen a klíma is,- autót leállítom, kutya ne ugasson nyakra főre,ha lehet hétköznap nyírom a füvet stb..- anno a panelban az erkélyen volt egy nagy vödör ,nem volt egy nagy kellemetlenség azt kiönteni, talán nem is kellett nap mint nap. Telepítéskor a klímások is ezt javallották, ugyanis az emeletekről a szél is fújhatja akárhova.Ha megyek az utcán én sem szeretném, ha a nyakamba csöpögne olyasmi, amiről nem feltétlen tudom , hogy mi, pláne ruhára , ami lehet koszos is akár(a víztől)......................
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest