Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Szaki2 #31945 üzenetére
Nem értem köti mindenki a maga oldalán az ebet a karóhoz. A kondenzvíz lehet tiszta is, meg nem is.De a lényeg próbáljátok már tárgyilagosan és életszerűen kezelni a helyzetet. Én például próbálom úgy tenni a dolgaimat,hogy a lehetőség szerint ne zavarjon másokat. Ilyen a klíma is,- autót leállítom, kutya ne ugasson nyakra főre,ha lehet hétköznap nyírom a füvet stb..- anno a panelban az erkélyen volt egy nagy vödör ,nem volt egy nagy kellemetlenség azt kiönteni, talán nem is kellett nap mint nap. Telepítéskor a klímások is ezt javallották, ugyanis az emeletekről a szél is fújhatja akárhova.Ha megyek az utcán én sem szeretném, ha a nyakamba csöpögne olyasmi, amiről nem feltétlen tudom , hogy mi, pláne ruhára , ami lehet koszos is akár(a víztől)......................
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest