- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Integra #45755 üzenetére
Ez csak természetes de szerintem kint hamarabb találsz rá céget aki ezt be is papírozza neked hogy használhasd és ne legyen belőle gond
Ja és lehet még jobban kijössz mert itthon gondlom olyna papír munkát csapnak rá meg után járást hogy befonod a hajad
(#45757) Integra: az biztos de gondolom egy német céget bizonylatot stb nem fognak úgy megkérdőjelezni..bár tudj a franc itt aztán bármi lehet
-
tresh
veterán
válasz
Integra #45751 üzenetére
Igen evvel én is így vagyok kétlityi turbónál sehova nem kell több bőven jó az már mindenre
Viszont ilyen utascella merevítéses mókát ha minőségileg akarsz megcsináltatni akik mondjuk papírt is adnak róla hogy az elvégzett munka minőségileg és biztonságilag is megfelelő hát itthon nem hiszem hogy lesz bárki is aki ezt bevállalja..inkább osztrákia vagy a német vonalon
-
tresh
veterán
válasz
Integra #45746 üzenetére
Attól függetlenül hogy nem vagyok vw párti pl a sirocco es egész tetszetős autójuk de 8,5 millióért soha nem vennék még 2-3 misinél is elgondolkodnék rajta és főleg nem tdi-t...egy ilyen "sportos autónak" nálam benya legyen a lelke ha van pénzem megvenni 8 misiért akkor itatni is tudom
Amúgy nagy álmom volt hogy egyszer egy corradot kipofozok mai napig nagyon kedvelem azt típust de amikor múltkor állt a parkolóba mellettem egy és pont akkor indult el azt hittem rosszul hallok tdi kerregett benne.. két gondolat futott át gyorsan az agyamon minek ebbe tdi és de elrontja evvel az összképet..félre értés ne legyne nincs gondom a tdivel de az mondjuk egy passatba kerregjen ne egy sport autóba
-
-
-
Xero
nagyúr
válasz
Integra #45154 üzenetére
Meglátjuk mit mondanak rá, bár nem hiszem, hogy egy PS-ös modellel sok gond lehet.
Egy dolog zavar csak: Ez még a régebbi modell, tehát Euro 4-es és régebbi iDrive. Ez utóbbi nem zavar, úgyis azt szoktam meg anno, de az Euro4-es mivoltából fakadóan megnyomja a költségeket a regadó 2000€-val. Ez azért már jócskán a fájdalom küszöb felett van. A 22.5e€-s határ inkább Euro 5-el fért volna bele.Szóval nagyon-nagyon jónak kell lennie.
szerk: Bár ezzel lényegében a teljes eredeti listám teljesülne. Forgolódni fogok éjszaka az fix.
-
emvy
félisten
válasz
Integra #45118 üzenetére
London is hasonlo volt mondjuk, csak fontban.
Ti kotnetek +450 euroert teljeskoru cascot egy 20k euros autora? Azert gondolkozom, mert asszony is vezetni fogja, csak arra gondolok, hogy a bixenon fenyszoronal megnyomunk egy lampaoszlopot, akkor sokszazezer forintnal tartunk egybol...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra #44856 üzenetére
Nekem a 4WD Swiften az első jobban kopik, mivel nagyon ritkán zár a viszkó, és akkor is maximum 50-50% a nyomatékeloszlás, szóval lehet valami az elméletedben
Szerintem sincs értelme cserélgetni, hanem ahogy írtad, ha lement a minta az elsőről, a hátsókat előre, hátra meg új gumit, de persze az a legjobb, ha mind a négy cserés.
-
Xero
nagyúr
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Integra #44330 üzenetére
lehet egy civicben faxányos az 1.4, de egy mondejónyi/passatnyi kasztniban már elég szar. kis autó szívó benyában úgy még talán, bár azért a konszern 1.6 is lazán beveri télen a 10lityót. persze, hogy jobb egy szívóbé, de kevesen engedhetik meg maguknak, hogy százezreket füstöljenek el, na persze mondom csak akkor ha valaki sokat megy tényleg évi szinten.
-
Xero
nagyúr
válasz
Integra #44318 üzenetére
Én az oroszlánt gőzgéppel pucoltam ki párszor. Meg nem mondja róla senki, hogy dohányoztam benne 5-6 évet.
Én sem rajongok a bőrökért, pláne ezekért az újakért. Viszont a sportülések 80%-a bőrös, szóval nincs mit tenni, nálam ez feltétel.
A felniket figyelgetem, de amúgy is az a cél, hogy gyári M packet felni legyen alatta. Ezek pedig ennyiért jellemzően 17-esek, ami nekem bőven jó.Tudom, hogy nem lesz nehéz szülés annyira, de az időt rá kell szánni nincs mese. Ráadásul addig amíg nem tiszta a fejemben, hogy pontosan mit akarok (benzin-dízel csapongás), addig bizony még nehezebb a dolog.
Most talán elköteleztem az agyamat a 325i-nél, de bármikor beüthet a villám a h*lye fejembe.Ráadásul sokszor ugrott már be, hogy autót kell venni, de valamiért mégis elálltam a dolgotól. Most először tartok ott, hogy ok tényleg veszek idén nincs mese.
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra #43994 üzenetére
ijen szonyegbe beakados dolgot a nagy kiraly japan toyota is elkovetett
es azert az kisse dragabb autoinal is elkovette ezt, mint amibe egy lepattant 206-s kerul, igazan belefert volna vmi japanosan preciz tervezes az araba
az elektronikus gazpedal mizeriajukrol mar nem is beszelve pl
-
-
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
Integra #43956 üzenetére
Tudom, de ennyi pénzért (200-300k) nem kapok japán autót, max olyat ami szét van rohadva. Ma egy Primera-t néztem meg, ki volt rohadva az egész küszöb. Kocsi meg kell, amíg nem lesz pénzem jobbra, mivel az Audi már lényegében teljesen kuka, ma pl. a kuplung munkahenger dobta be a törölközőt.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Integra #43787 üzenetére
OK, én is így gondolom, de amit a_tesz írt (nyomatékcsúcs és teljesítménycsúcs közé lőni a fordulatot) az nálam a 3500-4500 közötti tartományt jelenti. Ezért írtam amit írtam. A 2k-3k közötti tartomány, az OK.
szerk: nekem 50-nél 4.-ben pont hogy 2000 alá forog a motor egy kicsit, innen indult az egész balhé, hogy 1.8-2.0 között elpörög, de egyszer kell valamiért egy 45 és egyből megyünk az 1.5 tartomány felé. Csak mint példa. Nyilván akkor maradok 3. ban.
-
válasz
Integra #43191 üzenetére
A dzsípieszes szolgáltatás működött Romániában? Egy ügyfelem Q7-jében a rendszer amikor Mo-tól keletre v délre ment egyszerűen kikapcsolt, és a szolgáltató rögtön telefonált is h nyema védelem a határtól, csak itthon meg nyugatra és északra.
(#43194) Balupapa: ingóság
-
audi100td
nagyúr
válasz
Integra #43186 üzenetére
Az lesz, fater a Mondeo-ba már intézi.
bitpork: Csak ha azért dolgoztál hónapokon/éveken át, hogy valaki pillanatok alatt megfosszon a munkád gyümölcsétől az nagyon bántó tud lenni. Ő sem a kocsit síratja, jobban zavarja a 200k-s késkészlet ami a munkájához kell (szakács), az is a kocsiban volt, frissen éleztettük meg, onnan tartottunk haza. Inkább az emberi tényező (már ha az ilyen rohadékokat annak lehet nevezni) a frusztráló.
Amúgy nincs szerencséje az autókkal, előtte egy frissen vásárolt Golf 4-et tört totálkárra, csoda, hogy élve megúszta...
-
-
-
-
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Integra #43054 üzenetére
Közútra meg kicsit bohóckodni elég ennyi is a gyári Michlen Energy amit rátettek úgy is olyan kemény keverék, hogy egy picit nagyobb gázra rögtön elkapar, lehet vele játszani.
Amúgy meg ez nem egy soprt+ autó csak egy klasszikus sportos kupé.btw: cvt váltókkal mik a tapasztalatok? Mennyire háklis/tartós/költséges?
-
8th
addikt
válasz
Integra #42895 üzenetére
Nekem nincs bajom a 114-el sem csak ne lenne ilyen bűn ronda. Rettentő buta tekintete van az autónak, leginkább arra hasonlít mint amikor az egyszeri hülye gyerek színes ceruzát dug az tengerimalaca seggébe. A hátulját meg mint ha egy Citroen DS3-ból és VW Polo-ból gyúrták volna össze.
-
válasz
Integra #42887 üzenetére
Miért? Ha vki kifizet aranyozott ételér valag pénzt, akkor erre miért ne lenne bolond? Spec én nem venném meg.
Amúgy is egy vicc ez a prémium autó-zás a merci meg bimmer részéről. (na jó az audi is ide tartozik. Mi az hogy prémuim? Amikor nincs még 2 olyan gyártó aki ennyi féle modellel árasztaná el a piacot!
Csak a bimmernél van 1,3,5,6,7,x1,x3,x5,x6,z1,z3 meg a permutációk. Hát hol prámium az amivel dunát lehet rekeszteni? Merga dettó. -
-v-
addikt
válasz
Integra #42895 üzenetére
Iphone-t is mennyien veszik, pedig egy rakas kaki, cserebe 2-3x annyiba kerul, mint barmi mas
Egyebkent ok, igazad van, en sem vennem meg nyilvan, de a kerdes az volt, megveszi-e ezt egyaltalan valaki: igen, sokan. Te magad valaszoltad meg most, ha a darabszam novelese a cel, nyilvan nem hulyek a bmw-nel, tudjak hogy el tudjak-e adni vagy nem.
-
-v-
addikt
válasz
Integra #42887 üzenetére
Miert mi a baj vele? Nekem pont azzal van a bajom, hogy mar egy szaros mezei astraba meg focusba is 180 lovas a sima 1.6-os feltoltott motor, meg a bmw-k audik stb. teljesitmenye is kezd eszetlenul elszallni, lassan mar minden 200-300 loeros...minek...hova...:S 11.2 a 0-100, nincs azzal baj, nem kell egy kompaktba sokkal tobb......mellesleg magyarorszagra sztem meg egy ilyesmi autonak van ertelme, ami nem eros, de jo vezetni...ezt legalabb ki tudod hasznalni. A 300 loeroset hol tudod? Amugy szerintem sokan nem azert vesznek bmw-t, hogy szaguldozzanak meg jol menjen, pl. nyugatabbra masodik autonak asszonynak siman fogyni fognak ezek gondolom. Ez a felfogas meg, hogy "na de milyen ciki mar, hogy bmw es nem megy" csak itthon van, nyugatra ezt pont leszarjak, ott nem allnak neki puposkodni a bomosokkel stb.
-
_NCT
addikt
válasz
Integra #42287 üzenetére
Ezért nem kell sajnálni a pénzt normális védelmi rendszerre. Nem kárörvendés és kioktatás amit most írok, csupán sokan azt akarják, h 50ezer pénzből lophatatlan legyen az autójuk. Persze mindenkinek saját dolga eldönteni mennyit ér az autója, nyilván 300-400ezres autóra nem fognak 150ezres védelmet szereltetni, de 800k- felfelé szerintem már érdemes. Új autónál meg a Casco lopásra, feltörésre kötelező és plusszba én még akkor is adnék neki egy 100-150ezres védelmet...
Más:
-
_NCT
addikt
válasz
Integra #42028 üzenetére
Pedig nem kellene hozzá diploma, meg nagy IQ, hogy lehessen emberek módjára közlekedni, normális autóutakon és normális szabályozással...Mióta autóban ülök naponta én is tapasztalom, hogy ez itt a balkán, sokszor közelebb érzem az oroszokat magunkhoz, mint az osztrákokat/németeket. A morál lesz itt a kulcsszó, amíg töketlen a vezetés addig nem is lesz itt semmi változás, sem rend.Lassan az lesz mint keletebbre, az utakon fognak születni a törvények és a szabályok, nem az erre felkért emberek fejében...
-
_NCT
addikt
válasz
Integra #42007 üzenetére
Nem ráz a kormánymű és a fék is kb 2. nyomásra kemény mint állat. Illetve a fékpedál útjának hossza is jó. A féktárcsa nem hullámos, csak van egy kis válla.
Ez csak most esőben jött elő ma, mivel ugye mostanában az autó nem volt szárazon, éjjel-nappal kinn ázik amíg nem lesz új garázs neki. Ma is csak este jött elő a dolog, ezelőtt talán 1 hónappal, akkor is mikor rohadt nagy tócsába mentem esőzés közben, azután lenyomtam a féket tövig és visszaállt, nem volt vele gond. Csak nem tudtam, h miért is jön elő ez a dolog. Szárazon tökéletes, se nyikorgás se semmi.
-
giigz
veterán
-
-
Bati0501
őstag
-
-
emvy
félisten
válasz
Integra #41649 üzenetére
Melygarazsban allna ha jol sejtem, nyaron nem igazan hasznalnam varosban, csak autopalyan.
Egyebkent neduddki meg Integra kb. tudja, de az alabbi kocsik maradtak bent a szuron (ha emlekeztek, par hete nezegetem a kozepkat. autokat kb. 15e euro korul):
- 2009-10 Accord, 2.4 benzin
- 2008 E90 BMW, 325i, 325d
- 2008 Mazda CX-7 2.3 benzines turbo
- 2008 Citroen C5 2.7-es V6 HDIEleg mas autok, de mindegyikben van valami vonzo nekem. Aztan lehet, h ugy dontok, h nem akarok ennyi penzt kiszorni az ablakon, passz.
-
sasa134
addikt
válasz
Integra #41632 üzenetére
Igen, próbálom funkcionális szemmel nézni a kombi Accordot és valóban nagyon jónak tűnik. Feketét tényleg nem mernék belőle venni, mert a heverok a világból kicikiznek
Modellfrissítés az 2008-ban volt, igaz? Lehet akkor a vásárlás arrébb lesz, mert szeretném megúszni a dolgot úgy 10ezer EUR-ból.
-
harry
veterán
válasz
Integra #41402 üzenetére
És mennyire vészes a 98' utáni 323-asok helyzete? Ha szűrök 2 légzsákra, klímára, 1.3-1.6 motorra, még talán úgy is tűnik, hogy azokból több van, mint hasonló kategóriás Focusból (illetve a + oldallégzsák sem rossz dolog). Mondjuk összesen nincs sok ilyen... [link] klíma nélkül kicsit nagyobb a lista (igaz, ebben van néhány korábbi 323 is).
Focusból úgy látom fogyasztásban +1l az 1.8as, meg nem is kell, így ezeket nem néztem, bár néha pont emiatt olcsóbbak is... -
_NCT
addikt
válasz
Integra #41320 üzenetére
Előbb írtad, hogy rájuk sem nézel. Nálam itt ellentmondás van azzal kapcsolatban amit most írtál: "igenis megadom a tisztetet". Na mind1 egy szónak is száz a vége, rohadt idegesítőek a Shell-nél.
Alátámasztom, h ott kell szopniuk és nem ez volt álmuk melója. De mikor már 10edjére tankolok náluk és amúgy is kis város, mindenki ismer mindenkit, és nem sikerül felfogni, hogy nem kérem a drágábbikat, akkor kezd a f@szom telelenni.
MOL ilyen téren jó, ott csinálod a dolgod és kész, viszont ott meg a benzin sz@r nálunk.
giigz: én is ügyfeleztem, igaz nem kúton, de mégsem kérdeztem meg 1 dolgot 100x, mint valami fogyatékos. Meg legalább ha tukmálják azt a fos clubsmart kártyát, akkor lenne olyan ügyes és sikerülne 4 mezőt elsőre kitölteni, akkor még talán nem is háborognék.
-
_NCT
addikt
válasz
Integra #41315 üzenetére
Ezek szerint velem van a baj, én nem tudom így lekezelni az embereket, h kb leköpöm. Nem akarok arrogáns f@szfejnek tűnni, aki rá se néz a másikra.
Csak a probléma az, hogy a szép szóból sem értenek....
giigz: na hát nálunk nem értik meg. Múltkor elkezdte mondani a monológot, meghallgatom, mert rendes vagyok. De elmondom neki 5x h maradok a simánál, és még mindig tukmálná, majd feladja. Meg hozza oda az újságot. Leállítom, de mire beérek, ott meg a pénztárnál tukmálja a finom "szendvicset" ha azt nem, akkor valami nasit vegyek, van-e gyerek kérdi. Mondom nincs még, de remélem ha lesz is nem fog ennyi hülyeséget kérdezni. Na ott úgy éreztem a csaj a durva anyámba elküldött magában
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest