- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MC Pite
veterán
válasz alázógyík #197163 üzenetére
Én nem hitetlen vagyok, csak sehol nem találom a szívó prince konkrét gyenge pontjait (gondolom a klasszik bmw-s, valvetronix, himbakar/vezérműtengely kopás)...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
válasz yodamester10 #197195 üzenetére
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
alázógyík
addikt
válasz MC Pite #197204 üzenetére
Borzasztóan érzékeny, szinte mindig megnyúló vezérlés, folyamatosan döglődő szolenoid szelepek, vezérlés módosító hibák, lambda szondák folyamatosan döglenek.
Olajfogyasztás k.b alap ezeknél.
Ecu érthetetlen és értelmezhetetlen hiba bejegyzései.
Nem ide tartozik, de az összes benyásban valamiért megdöglik a klíma kompresszor.
Rugó törés is minden napos.Írjak még?
-
molnarpeter
nagyúr
-
alázógyík
addikt
válasz molnarpeter #197211 üzenetére
A lánc nyúlásához még sok km se kell. Sajnos az egész konstrukció úgy rossz ahogy van.
-
Qru
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
Ugy nez ki kell meg futnom egy kort kocsik teren. Milyen uj, kombi phev-t ajanlanatok ami a legautoszerubb, es hasznalhato a csomagtartoja (kombi). Nekem hirtelen a mar elvetett pug508 sw jut eszembe, ebben milyen tecnologia van?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Doki16
addikt
válasz bandus #197216 üzenetére
Újként vennéd? Akkor nagyon jó választás lehet a Passat GTE vagy Superb iV. 13-as akksival van és a hasznos rakodó rész nem kisebb a sima modelnél. A csomagtérpadló alatti rekesz kisebb a PHEV verziónál és nincs benne pótkerék.
Mekkora a kereted, mert újban már elég sok jó plugin van és egy Kia lényegesen olcsóbb lesz mint bármely VAG vagy Volvo. De ott van még a Renault Megane Grandtour E-Tech, mint "olcsóbb" PHEV.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
bandus
veterán
köszi mindkettőtöknek a kia ceedet inkább nem, merci, bmw, volvo vagy passat biztosan nem fér bele. egy pug 508-at konfigoltam most, az 16 misi, ezek meg inkább innen indulnak. talán ez még elférhet.
Doki 16: igen csak új játszik. a trükk, hogy nem a vételárban van meghatározva a limit, hanem a havi lízingdíjban, így nehezebb számolni. de megnézem a renault opciókat is, azok nem rosszak.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz bandus #197226 üzenetére
Én lehet, hogy elengedném a phevet kártyásan. Ha nagyon a környezetvédelem lenne a célom, akkor 1-2 személyre egy osztállyal lejjebbi autót választanék, illetve azt is nézném, hogy van, amikor a plusz teher miatt többet fog fogyasztani. Összfutásban persze lehet, hogy nem. Illetve itthon még egy darabig nem lesz az, hogy bizonyos városrészekbe csak villannyal mehetsz.
Én saját zsebből tankolom a cégest, ha lenne lehetőségem phev-re cserélni, akkor megtenném, mert hétköznap csak árammal el tudnék járni a városban, sőt, a hétvégi kiruccanások nagy részénél is (kisgyerek, járvány).
De 16 milláért kártyával én biztos, hogy valami felszerelt benzinest ve(tet)nék. Szerintem.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
bandus
veterán
válasz 6030D #197227 üzenetére
irodában lehet, hogy tudnám tölteni, ez még kialakítás alatt van. mivel lízingdíj van, abba egy kb 12 millás vw kocsi fér, phev-ből meg még nem tudom, hogy kb mennyi, mert ezekre nincs cégautó adó meg egy adag egyéb költség sem, magasabb a maradványértéke, de a lízingcégek nem kapnak rá olyan nagy kedvezményt, szóval kiderül. most kértem egy golf pug508 sw phev összehasonlítást lízingdíjra és a lízing ideje alatti kibocsátásra is. meglátjuk, hogy ha ilyen fontos a cégnek a zöld rendszám akarnak-e drágább kocsit finanszírozni, mert a fasza golf helyett csak a phev-ség miatt azért nem fogok ceedet, vagy megane-t választani (ezt megnéztem most, számomra a beltere nagyon csúf). esetleg egy új tucson
-
bandus
veterán
válasz sasa134 #197231 üzenetére
nem, full elektromosat semmiképp sem. biztosan a keretbe sem fér bele, és azt én sem vállalnám. ha minden kötél szakad és nincs delej azért itt még egy 180 lóerős benzinmotor egészen jól mozgatja szerintem a kasztnit.
-
molnarpeter
nagyúr
-
adam0913
tag
Sziasztok!
2 hete már írtam ide, azóta volt időm rendesen körülnézni a piacon. Autóvásárlás előtt állok, a Peugeot 108 szimpatikusnak tűnik, mi a véleményetek róla? Nem sok eladó modellt találni, főleg az 5 ajtósból, konkrétan ezt találtam: [Peugeot 108]
Ami fontos: keret kb 1,5-2M, lehetőleg benzines legyen és ne legyen hatalmas.
Főleg városon belül lenne használva, illetve heti szinten 2-3szor max autópályán használva ( 120km kb oda-vissza).
Úgy gondolom erre tökéletes lenne akár a Peugeot 108, akár a lentebbi társai.Amit kinéztem még az a:
- Hyundai I10 (pl ez: [Hyundai I10] )
- Alfa Romeo Mito (pl ez: [Alfa Romeo Mito]
esetleg Hyundai I20. -
dj79
senior tag
válasz molnarpeter #197237 üzenetére
Az nem fér bele a 2méterbe 10 évesen szerintem. Amúgy mintha megint emelkedtek volna a hsd árak (hogy esne bele egy meteor az árfolyamba)
-
nagyúr
válasz molnarpeter #197237 üzenetére
Sajnos az nem fér bele a kor/ár megkötésekbe.
Mint azt fentebb is írták, 1.8M környékén nem lehet nagyon ugrálni...Mint kiderült, kell befizetnünk adót, így megint csúszik a projekt legalább 1 hónapot, bár talán még a nyár végén (nyaralásos kiköltekezés után) esélyes.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
[CS]Blade2
addikt
2016-2018 körüli Focus Kombi az 1.6-os szívóval mennyit eszik városban és városokon át? Az összefoglalóból a link-en nem tudtam kihámozni, mert tele van Ecoboost-os adatokkal, abból is az 1 literessel.
Könyve szerint kb. 8.5, egy hahu-s hirdetés képén láttam 9.2-t. Ha az ecoboostosokkal együtt nézem az összefoglalóból akkor elvileg 7 és 8 között is elmegy.Most átálltam a Focus, Ceed és i30 kombik közötti keresésre. Állítólag a koreaihoz még drágább is az alkatrész és több hibája is lehet, mint a Ford-nak. Erről mi a vélemény? A vas ára kb. egyforma, évjáratonként más a sorrend, van ahol a kia olcsóbb pár 100.000-el, van ahol a Ford.
-
Bdanyy
addikt
válasz [CS]Blade2 #197243 üzenetére
Így legalább aki beírta az 1.6-ot, arra rá lehet szűrni: [link]
8.5-10.5 közt van a legtöbb adat ahogy látom (mármint ezek közt a városi tankolásokat átfutva).[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
molnarpeter
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #197243 üzenetére
[link] spritmonitor.de kellően szűrve
-
veterán
válasz molnarpeter #197245 üzenetére
Erdemes a tankolasi darabszam alapjan sorbarakni
Everybody lies.
-
válasz molnarpeter #197245 üzenetére
Nekem nagy bajom van ezzel a spritmonitorral. Én is irkálom amit meg persze jó ez. De azért nem szabad elfelejteni hogy a legtöbb adat az autó friss korából érkezik. Teljesen más felhasználási körülmények közül, jó részt. Tehát itthon mások a körülmények egy már 150-200k-t menendett konstrukció esetén.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bandus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest